| Autor |
Zpráva |
lab
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:31
- Nahlásit
Davam mu rano (cca 6:00), to mu este v miske zostane az pokial nepridem domov s prace (cca 14:00) to tam stale este ma to z rana. Tak mu dam nanovo papat. To vsak nezozerie cele. Potom dostane poobede (cca 17:00) no medzi tym ideme do parku trosku sa pohrat so psikmi. A este vecer cca 20:00. Ale vzdy zozerie menej ako by som cakala. No vet aj ja skusame rebra ci nieje chudy. Je tak akurat. Neviem ci nezacnem podozrievat chovatela - bud sa vysvihne este, alebo som si mala pozriet aj otca alebo ma o mesiac menej.
Ako sem dostanem fotku, snazim sa o to hodnu chvilu, len neviem ci nebude problem vo velkosti lebo ma 1.14 MB?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:33
- Nahlásit
lab
pokud ji mas nekde na internetu, tak sem staci dat odkaz, pokud ne, tak si musis zalozit galerii, ale mam pocit, ze to Vita ted nejak omezil, takze budes muset nejdriv fotku trochu zmensit ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:36
- Nahlásit
lab
Já jsem Sáře v tomhle věku dávala už jen dvakrát (maximálně třikrát) denně...
Jestli není hubený, tak bych ho nechala, třeba bude jen drobnější...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:44
- Nahlásit
Jandula
Dva týdny? To budou mít naši zítra. Ale oči ještě neotevřeli. Údajně (pravil manžel) chtějí co nejvíc oddálit okamžik, kdy spatří tu děsnou paničku, která je hned začne terorizovat s aportem, poslušností apod. Ha ha.
lab
"...alebo ma o mesiac menej..." ???nechápu? Datum narození je snad černě na bílém v PP?
|
lab
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:44
- Nahlásit
Problem je v tom, ze on nezozerie celu misku. Cize ako by som mu davala mozno podla mojich predstav 1,5 misky .Misky su tusim s obsahom 2l.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:46
- Nahlásit
lab
Co mu dáváš za granule?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:48
- Nahlásit
Ketrin
Taky jsem na to koukala... Narozený jsou v noci ze 7. - 8., ale nevím, kdy jsou tyhle fotky focený... třeba je to něco po druhém týdnu...
Manžílek přehání... Určitě je z nich taky celej hin, viď?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:57
- Nahlásit
Mac1
O váze LR se nedá jednoznačně odpovědět: i když standart je jen jeden, jsou rozdílné typy, tzv.výstavní a tzv.pracovní (lehčí) Je to ovšem blbost, protože správný labrador je výstavní I pracovní zároveň. Je pravda, že běžně na ulicích je jich asi dost vidět tlustých, za což ovšem nemůže pes, ale majitel.
LR má mít hluboký hrudník, silnou záď, celkově má být mohutný, to jsou všechno věci které si mnozí (zvyklí na chrty, setry, ohaře apod.) pletou s tloušťkou a na druhou stranu zas majitelé opravdu tlustých LR to tím omlouvají. Na stojícím psu by mělo být vidět lehké zeštíhlení za žebry ("pas"), nesmí vypadat jako "nacpaná klobása".
říct jednoznačně kolik má vážit fakt nejde...
Nutno mít na mysli, že LR nebyl šlechtěn na rychlost, ale na výdrž-na namáhavou práci v obtížných pobřežních terénech a v ledové vodě.
Například tato moje fena
v době focení měla 38 kg. Zdá se vám tlustá?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:58
- Nahlásit
Jandula
Jasně že je.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:00
- Nahlásit
lab
My máme teď 15 týdnů (8.4 bude mít 4 měsíce) a vážíme 10,6 kg, taky je drobnější... Mě spíš překvapuje, že ten tvůj nežere, to není zrovna typická vlastnost labradorů
Bára by sežrala i hřebíky, když jsem ji potřeboval naposledy odčervit, tak jsem dal po jídle do misky 3 granule vedle sebe, nahoru posadil tabletu a měla to v sobě, než jsem stihnul položit misku na zem
Zítra budu mít nový foťák, tak začnu chrlit fotky
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:03
- Nahlásit
Mmartin
Jsou i nežravý labrouši... I když moje retrieverka mezi ně nepatří... Pokaždý když jí nesu misku, tak předvádí tanec svatého Víta a někdy, když má doopravdy hlad a já s tím moc otálím, tak i vyštěkává...
lab
Je takhle nežravej odmalička? Má už vyměněný všechny zuby?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:03
- Nahlásit
Mmartin
Tak sem s fotkama-já už zase zapomínám, to je ta slečna Ringoušová-janisjoplinová?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:05
- Nahlásit
ahoj....tak se muzete mrknout i na mojeho špekáčka..mam nejake nove fotky v galerii (Sandy a spol)....prijde vam tlusta???
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:08
- Nahlásit
nika00
tlustaaaaaa?? a kde? neboj Pepo, nech to na me
a ze je trochu tlusta...se podivej v televizi jak jsou tlusti!! a proc? protoze se maj
|
lab
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:27
- Nahlásit
Ahojte
moj je nezravy - teda menej zravy od malicka, nechce mi ani spavat cez den ako steniatko. Davala som mu Royal Canine, purina a teraz sme na acane.
Co sa tyka toho o mesiac menej som si robila vtipky , prepac ak to vyznelo zle. Aj ked ja ho mam bez PP. Matku som videla a otca nam povedali adresu kde si ho mame pozriet (bol asi o dva domy dalej) no nesli sme tam nakoniec.
|
lab
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:28
- Nahlásit
Snazim sa dat do galerie foto, no zistila som, ze velkost strany v pixeloch mam na kazdej fotke vacsiu ako je nastavene. Da sa to nejako zmensit???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:30
- Nahlásit
lab
A kolik mu dáváš dohromady za celý den gramů té Acany?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:32
- Nahlásit
lab
Já zmenšuju v Adobe Photoshop.
Když je bez PP to je pak těžké...to pak nevíš co z toho vyleze. Hlavně aby byl zdravý.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:35
- Nahlásit
Ketrin
Joo, třeba ti z toho vyleze to co mně Retrieverka o pět kilo lehčí a o 10 cm menší než má být... A prosím, to jsem viděla oba rodiče...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:36
- Nahlásit
jandula a koukalas na tu moji??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:39
- Nahlásit
nika00
Takhle podle fotek se to špatně posuzuje, ale nějaký to kilčo by asi shodit mohla... já nevím...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:21
- Nahlásit
Ketrin
Ano, to jsme my, vzdalena sestrenice
|
lab
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:32
- Nahlásit
Jandulko snazim sa mu davat podla navodu ktory je na obale pre dany vek tolko krmiva(mam totizto 25 kg balenie takze neviem ci to nebude zrat az do tych 18 mes. takymto tempom:cry no aj tak nezozerie urcenu davku.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:18
- Nahlásit
lab
No když píšeš, že najednou sežral dvě misky...? Ta dávka je na celý den, takže se rozloží třeba do čtyř krmení...
A má už vyměněný všechny ty zuby?
|
lab
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:29
- Nahlásit
To vobec, zatial co som videla tak iba jeden odisiel.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:32
- Nahlásit
Ahojte,
Ketrin
Gratulujem ku krásnym štenitkám. Veľa štastia pri hľadaní nových páničkov.
Váš tatík sa pekne predviedol v Nitre a dostal V1 CAC v triede pracovnej .
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:33
- Nahlásit
lab
Tak možná proto taky nechce moc žrát... Sára v tomhle období snědla 1/3 dávky... a to jsem jí je ještě musela pořádně namočit do horký vody, aby změkly...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:48
- Nahlásit
Miša
Děkuji
Já vím - už je tím pádem šampion SK.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:54
- Nahlásit
Ketrin
Kvalita je kvalita... Určitě jsi dobře vybrala...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 16:56
- Nahlásit
Jandula
To ukáže až čas... ale zatím jsem z těch mrňousů přímo nadšená!!
|