| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:45
- Nahlásit
Ježííííš, co to tady zaplevelujete Pablbkem a spol... to radši RLDC!
Přidala jsem 2 fotky.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:45
- Nahlásit
Gája
heh sice dekuji za kompliment, ale ver tomu, ze chytry krutovladce a totalitni vudce je jeste horsi nez krutovladce a totalitni vudce blbec ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:47
- Nahlásit
Ketrin
omlouvam se, nechal jsem se strhnout. abych svuj poklesek napravil, jdu na nasledujicich pet minut sislat nad fotkama stenatek ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:49
- Nahlásit
Ketrin
jak se jmenuje separatista?? toho chci!!! je to proste osobnost uz od mladi ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:51
- Nahlásit
Jirikovo
To je ten Red Orange (zatím)
a momentálně je mým favoritem, takže máš smůlu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:56
- Nahlásit
Ketrin
sakra. me tim odsunutim od smecky fakt zaujal ... jinak ja myslel, ze se budou jmenovat od "B" ... Red Orange mi do toho zatim moc nezapada ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:57
- Nahlásit
Ketrin
To jsou ty nejhezčí bytosti, které jsem dnes viděla (krom mých dětiček ráno, když spinkají jsou taky rozkošné).
Brala bych je všechny a hned.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:57
- Nahlásit
Ketrin
a ten s oranzovou masli, ktery zalehl hlavu sourozenci je volnej?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:01
- Nahlásit
Jirikovo
Jsou od B. Tohle je pracovní název podle barvy šňůrky.
V zásadě jsou z 5 psů volní 3, ale který konkrétně, nemůžu teď říct. Povahy a všecko se teprve začne projevovat. Dyť ještě ani neotevřeli oči! A první si vybírám JÁÁÁ.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:02
- Nahlásit
Ketrin
jsi pekny sobec, kdyz si chces vybirat prvni ... ale ja stejne vlastne stenatko nemuzu, takze je to jedno ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:03
- Nahlásit
Ketrin
A teď narovinu, kolik si jich chceš nechat??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:07
- Nahlásit
Gája
No jedno, pejska. Dvě štěňata najednou, to je strašně náročný. To nechci. Stejně počítám s tím, že tu někdo zůstane déle, pokud bude hodně zájemců jako ten dnešní... takže i tak to budou galeje, protože od 8 týdnů už se jim člověk musí věnovat individuálně.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:10
- Nahlásit
Ketrin
I tak ti závidím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:12
- Nahlásit
Gája
Však se dočkáš! Já taky měla 4 roky jen 1 psa.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:24
- Nahlásit
Ketrin
No nevím, jestli projdu cenzurou a nějaký zodpovědný chovatel mi svého miláčka prodá.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:25
- Nahlásit
Ketrin
A co to tam mají za tu podložku? To je nahřívací?
Jinak jsou kouzelní, překrásní a hned bych jednu fenečku znárodnila..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:31
- Nahlásit
Jandula
Jo, nahřívací. Akorát se to musí hlídat a občas vypnout, protože někdy to hřeje až moc, takže by se trochu grilovali ale oni jsou chytří a odlezou kdyžtak vedle.
Od včerejška jsou první pokusy o zvedání se na nohy! Už to není jen plazení...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:38
- Nahlásit
Ketrin
já si taky myslím, že Chlupaté štěstí je dobrá chovka, aspoň podle stránek a tel. rozhovoru s paní Maříkovou, osobně to můžu potvrdit až po tý neděli až tam pojedu, tak díky za názor, právě jsem se chtěla zeptat jestli ten chov někdo nezná, ale bylo mi blbý se ptát takhle na preference
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 15:02
- Nahlásit
konečně se mi povedlo se prokousat všema těma příspěvkama na téma "psi u baráku aneb ozdoba zahrady". Musím souhlasit, když občas jezdím autobusem a vidím na zahradě u dveří baráku sedět nešťastně vyhlížejícího labrouše, tak je mi z toho smutno My jsme zase ten druhej extrém - bydlíme v bytě 3+1, ale labradorovi to vůbec nevadí a věřím, že malý Chelsee to taky vadit nebude, spíš naopak. Pořád tu někdo je a nedostatkem zájmu, hraní a procházek tu Jack netrpí, takže zlatíčku to určitě taky bude vyhovovat
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 15:03
- Nahlásit
Ketrin
A jak říkal můj kolega, ještě česnekový knoflíky a bylo by...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 15:06
- Nahlásit
Ketrin
chci se zeptat, když máš teď ty miminka Až budu mít malou doma a i když s ní budu lítat pořád ven na záchod, můžu jí doma učit i na kočkolit v lavórku nebo na hadr, noviny....? Bylo mi řečeno, že by se štěně pak učilo čistoty 2x dýl Ale mně se to zdá jako blbost.....Přece i když zůstavaj bafíci třeba sami doma a nemůžou vydržet třeba těch 8 hodin bez venčení, tak jim někdo nechává furt nějaký "záchod" kam si můžou zajít doma ne? A když by to tu bylo, tak jestli nehrozí, že by to začal používat i náš dospělý labrouš Jack? Jako, že by se nějak zkazil nebo tak
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 19:14
- Nahlásit
Ketrin
Mám takový dotázeček : podle čeho si z těch všech devíti nádherných buclatých drobečků vybíráš svého favorita??? (viz. Red orange )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 21:54
- Nahlásit
ko4ka
Já bych to nedělala (to učení na kočkolit apod.) Myslím, že to to štěně zblbne. Zkrátka cca do 4-5 měsíců "má nárok" se doma počurat i pokadit a mezitím už pochopí, že to doma dělat nemá, ale prostě to třeba ještě těch víc hodin nevydrží. Zatímco ten kočkolit podle mě mu nadělá v hlavě zmatek. Pak se taky můžeš dočkat toho, že venku to bude vší silou držet a hned po návratu domů bude pádit na kočkolit...
ola
Zatím to je jen takový laškování-ještě na nich není nic moc vidět a poznat. No samozřejmě budu vybírat podle povahy i exteriéru Red Orange a taky Černý Šňůrka jsou opravdu pěkní, ale to se všechno ještě bude měnit....
Ta Bresta mě štve-zrovna teď. Štěňata krásně spaly, do dalšího kojení ještě minimálně hodina času, mohla odpočívat, a ona se k nim narve, vzbudí je a začne kojit. Dyť ji úplně sežerou, ohlodají až na kost!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 21:58
- Nahlásit
Blahozelam Vam k 70-tke. Uz ste taki starci?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 21:59
- Nahlásit
pigie
No ale na boxery nemáme!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:04
- Nahlásit
pigie
Přiznám se, že jsem tvoje blahopřáníčko zprvu nepochopila... ale musíš vzít do úvahy, že naše čistoskvoucí téma nám tu znečišťuje Jiřina...
Ketrin
Brestička je holt odhodlaná maminka... Kdyby to dopadlo a moje kamarádka s rodinou by se k vám vydali pro štěndo, tak se jim narvu do auta a pojedu se s tebou seznámit...(bez Edy, samozřejmě... )
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 08:05
- Nahlásit
Ketrin
Bresta je oddaná máma... asi s tím nic nenaděláš...
ko4ka
Taky bych neučila na žádný podložky, pleny, hadry atd... Já tím Sáru zblbla, nikdy to jako štěně stejně neudělala tam a teprve když jsem noviny odstranila, tak přestaly loužičky úplně asi ve 4 měsících (jednou, dvakrát nehoda, ale jinak v pohodě)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:05
- Nahlásit
Eda
znecistuje .... tak za tohle slovo si to s tebou jeste vyridim ...
Ketrin
treba chce mit Bresta zapasniky sumo ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:10
- Nahlásit
Eda
Jasně, už se těším.
Nějak jsem nepochopila-i když to není příliš podstatný- jestli ta Tvá kamarádka je ve zmiňované rodině matkou, nebo dcerou?
A co ruka?
Tady dnes zase padá ten bílej nesmysl
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:13
- Nahlásit
Ketrin
jsi mi vcera neodpovedela, jaky pracovni nazev ma muj favorit s oranzovou masli, kdyz jsi si toho separatistu zatim vyhradila pro sebe ....
|