| Autor |
Zpráva |
Evicka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:42
- Nahlásit
Všechno OK. Od rána se začala připravovat, šmejdila po zahradě a hledala temné kouty, kam by se zašila. Naštěstí je všude kvantum sněhu, tak se nikam nedostala. První štěně byl velký pes, ten se musel trochu násilím vytáhnout, zbytek už byl v pohodě. Jen když se narodila poslední fenka, tak se mi ještě zdála hodně tlustá, tak jsem ještě čekala ještě jeden kousek, ale byla tak vykrmená. Takže nebýt těch cecíků, tak vypadá jako normálně. Jinak 6 kousků je normál, někdy má tohle plemeno i 9 štěňat. ovšem statisticky u foxla připadá na jeden vrh zhruba4,3 štěněte. Jinak já osobně jsem taky na fenky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 20:57
- Nahlásit
Ahojky vespolek!!!
Už chci další fotky miminek!!! tak sem s nima!!!
tak mi držte palce, vůbec sem se nedostala k netu
v neděli mám nástup pod kudlu... nevím, esli si s sebou budu brát ntb, tak se asi na chvíli odmlčím..
jinak všem miminkům (klíďo i nelabradorským), maminkám i lidským "ošetřovatelkám" zdar!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 13:34
- Nahlásit
Přidala jsem do galerie jedno mímo.
Eda tak ať ti to dobře dopadne a co nejdřív se nám a hlavně Edičce vrať!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 13:56
- Nahlásit
Ketrin
mimino je fakt zlatý mám zas oslintanej monitor... a tiše závidím.....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 14:17
- Nahlásit
sarax
Je to kluk-jeden z adeptů na to, zůstat doma.
Jojo... já si tenhle vrh hrozně užívám. Při prvním před 2 lety jsem byla ze všeho vyplašená... teď už přece jen trochu vím co a jak a čuba je skvělá máma, má spoustu mléka, úžasně o ně pečuje... prostě je to pohoda.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 14:38
- Nahlásit
Ketrin
takže fakt můžu závidět...jen si myslím,že demoliční jednotka z nich stejně bude..aspoň na chvilku já chci taky štěně a hnedka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 14:40
- Nahlásit
sarax
Jasně že z nich za chvíli budou destrukčáci ten druhý a třetí týden je pohodový, pak začnou galeje už aby bylo teplo, aby pak mohli taky trochu ven!!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 14:56
- Nahlásit
Ketrin
předpokládám,že máš zahradu...takže až se oteplí není problém jít ven a chtělo by to zaúkolovat synátora,aby dal do galerie víc fotek protože jsou FAKT nádherní...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 15:02
- Nahlásit
sarax
No zahradu máme zvící Václaváku (skoro), to není problém. Ale to teplo!!! Zatím tu všude leží metr sněhu.
Do galerie to umím. Neumím to na webovky. Ale ono fakt zatím není co fotit-je to furt stejné-jídlo, spánek, jídlo, spánek...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 15:20
- Nahlásit
Ketrin
Peknej tlustoch ... ten by se ke mne hodil
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 15:38
- Nahlásit
Ketrin
jedno jak je to stejný,je to krásný.....jaro bude prej 8 dubna 2006 od 14:30-16:00 tak nevím co je na tom pravdy
Jirikovo
ale??co by na to řekla Ronie???
|
bord
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 17:13
- Nahlásit
Ketrin
Je to krásnej prďolka,ehmm bude tam tedy nějakej Borďásek?Nebo ještě není jasno?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 18:34
- Nahlásit
Ketrin
to je krásný tlusťoučký mimi opravdu nádherný, ale přidáváš fotky moc pomalu... i my máme právo na informace!!! začínám si uvědomovat, že (nejen) moje reakce na al-kakajdu budou vesměs podobný samý ňu ňu ťu ťu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2006 21:40
- Nahlásit
bord
Jo, Bord bude. Už jsem poslala přihlášku vrhu.
Eda
Tak chcete furt to samý?-kakajda ležící spící?
No snad už brzy otevřou oči!
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 10:52
- Nahlásit
Ketrin
Tak jaký jsou teda všechny jména???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 12:51
- Nahlásit
Ketrin
no, jó, já vím... zatím s nima asi není moc legrace... musíme počkat, až začnou řádit a destrukčit...
dneska naposled jsem Edu vzala do lesa na pořádnou vycházku a podařilo se mi jí dokonale "zničit" doma sebou třískla a spí...
jdu si zabalit raneček a hurá směr nemocnice
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 13:20
- Nahlásit
Eda
No právě, jsou hrozně hodný-pořád spí a při tom dělají grimasy
Handy
Kluci: Blade, Bord, Borgo, Bormio, Brest.
Holky: Baalat (bohyně plodnosti), Bali, Bavella, Bretagne.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 14:32 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Tak tohle je snad už brzo moje GR Chelsea ( Čelsí ) Chlupaté štěstí, v neděli se na ní jedu mrknout a někdy v květnu si jí snad dovezu domů. NO, není to nádherná myšička....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 14:54
- Nahlásit
ko4ka
Vypadá jako naše mimina - v tomhle věku se to nerozezná - GR, LR.,..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 17:37
- Nahlásit
Ketrin
jéé, to jsou úžasný jména!!!! tak Bali schvaluju ze zcela pocitových důvodů!!! a v Bormiu/Livignu jsem byla lyžovat a mám jenom krásné vzpomínky nejen na lyžovačku, ale především na italskou pohodičku, capucina a příjemný lidi...
sem zvědavá, jak se povahově mimina vybarvěj... ale to poznají noví majitelé až relativně za dlouho...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 17:48
- Nahlásit
ko4ka
to je krásná holčička!!! kdes ji nakonec "sehnala"?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 18:13
- Nahlásit
Eda
je to pohodlný, čerpat inspiraci v atlasu... Kdo by nevěděl, Bavella je horský masiv na Korsice (pěkně jsme si prdli do trika, než jsme vylezli na všecky tři vrcholy)...
a musím říct, že povahy jsem u minulého vrhu docela odhadla (líp než exteriér) než šli z domu, uvidíme jak se to povede teď.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 18:22
- Nahlásit
Eda
Nové foto v galerii.
Už jsi ve špitále?
|
bord
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 18:58
- Nahlásit
Ketrin
Stejně to musí být fuška nakrmit tolik cicavců,že?Fotka ležící Bresty je bezva,takhle si Boban ustele klidně i na šutrech (po túře na dovči) a nějaký pud sebezáchovy je mu ukradený...všimla jsem si,že malej prďošek má už docela drápky.Budeš je časem stříhat nebo to mamině vadit nebude?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 19:29
- Nahlásit
Ketrin
jo jo, už jsem v nemocnici, zítra mezi půl 10 a 10 mi držte palce... jdou na to...
na fotku se kouknu...
je to bezva být takhle na netu, aspoň se nemusím stresovat nějakou anestezíí...
jo, a na Korsiku se teprve chystáme, tak snad Bavellu uvidím...
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 21:01
- Nahlásit
Eda
Jj, držíme všicí palce
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 07:57
- Nahlásit
Ketrin
To jsou ňuňáčci... Já chci taky štěňátko... Ale chci štěňátko čisťounký, neválející se ve srajdách jako moje Sárina (ve středu v lese našla lidský a to bylo, těch deset minut v autě domů jsem omdlívala a i po vykoupání jsem to neustále cítila...)
Eda
Taky držíme se Sárinkou palce, všechny co máme...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:13
- Nahlásit
bord
Je to fuška. Naštěstí už mají intervaly mezi pitím 3-4 hodiny, tak si Bresta už dost odpočine. Jsem zvědavá, jak dlouho je uživí bez přikrmování-minule kojila plně celé 3 týdny. Drápky stříhat nebudu, ono je to pak spíš ještě horší. Až začnou běhat, tak si je trochu obrousí... Ten minulý vrh, i když už měli zuby, tak B. nikdy od nich nebyla pokousaná, a to kojila do 10 týdnů. Asi se odmala projevuje labradoří "měkká morda"...
Ten leh na zádech-ona tak spává dost často. Zvláštní, že starší čuba, která má jinou povahu (trochu nejistá, trochu poserka) si tak nelehla nikdy v životě.
Jo a toho spicha v Brně vám taky závidím!
Eda
Tak už si tě teď asi doktoři pomalu chystají, tak ať se to povede!!
Až budete plánovat Korsiku, tak asi vůbec nejlepší zážitek (ale taky pěkná makačka) je výstup na Mt.Rotondo. (cca 2800 teď nevím přesně). My to posledně pojali jako dvoudenní s přespáním na vrcholu a i když mám s horskou turistikou celkem zkušenosti, tak tehdy jsem se docela bála... Ač červenec, bylo spousta sněhu...manžel se synem chrupčili a mně se celou noc honilo hlavou, co když se změní počasí, padne mlha a nebudeme se moct vrátit dolů... měli jsme už dost málo jídla i vody a můj lehkomyslný choť byl i dost málo oblečen... ráno jakmile se rozednilo, jsem je vyhnala ze spacáků a honem dolů. Ale byl to zážitek.
Jandula
Salina zas teď s oblibou přelézá plot (když je tolik sněhu) a chodí se k sousedům na statek podívat na hnojiště, jestli tam není něco dobrého...Když nic nenajde, aspoň slepicím sežere brambory se šrotem
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:19
- Nahlásit
Ketrin
Zvláštní, že starší čuba, která má jinou povahu (trochu nejistá, trochu poserka) si tak nelehla nikdy v životě.
To je zajímavý, Sára je taky poserka, venku štěká i na poletující pytlík, ale takhle chrápe běžně...
chodí se k sousedům na statek podívat na hnojiště, jestli tam není něco dobrého
Jenže tohle bylo lidský a ne v tuhém stavu... bože, a jak si libovala, mně to bylo divný, že tak dlouho stojí a máchá ocasem, ale byla daleko, tak jí zavolám a ona přiběhne (tak si říkám, kdyby tam něco bylo, to by nepřiběhla) - no jenže ona se stačila navonět ještě než jsem si jí všimla...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:23
- Nahlásit
Jandula
Parfémování je strašná věc Naše holky lidská h...a naštěstí neberou, ale zato zdechliny vší možné zvěře v rozkladu, to je jejich a ten smrad je snad ještě horší...
|