Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:50
- Nahlásit

Jandula
aha, takze jsi mi lhala ... tvrdila jsi, ze kdyz se vyvalela v te nechutarne, tak jsi ji dala do vany a tys ji pritom soupla do pracky a jeste k tomu na 90 stupnu .... chudak Sara

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:55
- Nahlásit

aha jandula..ja asi prosvihla kdyz si to predtim psala...jinak od te doby co mame dietku sme pribraly 2 kilca

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:26
- Nahlásit

nika00
Co má za dietku? Na tvém místě bych se poradila na veterině, existují speciální granule pro psy s velkou nadváhou.
A taky nezapomeň, že různé pamlsky a odměny musíš pak odečíst od normálních granulí...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:57
- Nahlásit

jandula..
no uplne jsme vynechali masove konzervy..coz si myslim ze byl docela zdroj tuku..a navic sandynce ani moc nejeli..vzdycky si zobla a nechala to...takze ty jsem vyloucila a rozhodla se ze prestoupim jen na granule...a snizim davku jeste s tim, ze granule budou light! panlsky jako takove ty susenky uz nedostava...jako odmenu dostane obcas jen nejakou buvoli kost nebo neco an cisteni zubu...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:01
- Nahlásit

vet rikal ze je tlustsi...a navic ma i takovou stavbu tela, ze je to takovej macek.nerikal ze by byla jako slon, ale spis mi to rikaji lide z okoli nebo ti, co maji retrivra hubeneho...vet je dobrej, vsechno mi vzdy vysvetlil v klidu a pro kazdeho pejska mel cas, zadny spech..ale s tim jak ma sandy ubrat na vaze mi moc neporadil...delal ji testy na kouby, rekl ze ani necekal ze to dopadne tak dobre...takze nevim :-/

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:04
- Nahlásit

nika00
podívej se třeba na stránky www.eukanuba.cz, v sekci pro veterináře tam mají speciální granule pro psy s nadváhou, ty prý dost zabírají... nebo v každý veterinární lékárně by ti měli poradit...

Bůvolí kosti nejsou tučný... A dáváš jí granule podle tabulek, tzn. dáváš jí dávku pro psy 30 nebo 40 kilový?

Gája
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:05
- Nahlásit

Ketrin
Co dělají vaše zlatíčka, jak rostou a papají, pošli nám nějakou čerstvou fotečku na zpříjemnění dne, prosííím.....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:53
- Nahlásit

Rostou krásně, dnes měli čtyři už přes kilo a ostatním do něj moc nechybí. Hlavní úkol je teď udržet Brestu, aby je nechtěla furt kojit. Ona by nejradši pořád byla u nich a kojila, což nejde protože by ji sežrali zaživa Takže leží vedle bedny a pěkně si je hlídá, Salina se na ně nesmí vůbec podívat, pravda je že o to ani moc nestojí
Přidala jsem jednu fotku. To jsem zvědavá, jestli až tu galerii zaplním, to půjde nějak měnit.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:57
- Nahlásit

jandula
ja ji davam eukanubu adult light..podle tabulky...pro 40kg psy..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:00
- Nahlásit

Ketrin
az to zaplnis, tak budes muset ty stary smazat a davat tam novy. to by melo jit bez problemu ...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:04
- Nahlásit

ketrin
ty jsou uzasniiiiii hned bych si je vsechny vzala..a videli jste myho mazlicka??? je v galerii (SANDY a spol.)

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:19
- Nahlásit

nika00
nesmíš jí dávat pro psy se 40 kg, musíš dávat podle váhy, kterou by ideálně měla mít, tzn. mezi 25-30 kg... Takže zmenši dávky a to pořádně...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:21
- Nahlásit

nika00
...a ať to trochu vyběhá

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:33
- Nahlásit

jj uz se snazime to vybehat...
vcera jsme obehali celou bilou horu a chudinka padla jak mrtvolka
jandula
ja myslela ze se prave dava podle toho kolik ma kilo...sem si rikala ze je to moc....sem ji z toho odsypavala...tak to abych poridila i malinkou misku, aby ta vetsi nevypadala tak prazdne

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:37
- Nahlásit

nika00
Přistrouhej jí mrkev ať má pocit že toho má víc. Já to veteránce tak dělám. Teda obě dostávají mrkev, ale bába víc.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:47
- Nahlásit

Ketrin
ty jo, moje RLDC mrkev doma normalne nezere, ale kdyz ji nechal Gaf ve sve misce, tak se na to vrhla jako by nedostala tyden nazrat ...

Gája
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:49 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Ketrin
No já tady šišlám na obrazovku a svolávám celou rodinku, ať se jdou kouknout na toho válečka. Už šišláme na obrazovku tři a rozplýváme se nad čumáčkem, pacičkou a náš malý i nad stehýnkem, které já tam nevidím, jen ten čtvrtý (náš taťka) si ťuká na hlavu a brumlá něco o někom, kdo to nemá všechno vpořádku a měl by jít něco dělat. Tak tedy běžím něco dělat....

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:53
- Nahlásit

nika00
Néé, dělá se to podle toho, kolik by který plemeno mělo vážit... tzn. fena retrievera by měla mít mezi 25-30 kg, tím se řiď a o hodně se zmenší i dávky...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:07
- Nahlásit

Gája

Můj manžel je podoben tvému, ale i on teď z toho domácího nadělení je celej pryč a ňuňá, ťuťá a vrká, což je u něj jev nevídaný...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:08
- Nahlásit

Ketrin
A manžel, neprosazoval přece jen Budvar pro jednoho chlapíka z Al-kakajdy? Nebo tomu, co si ho necháš tak bude říkat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:08
- Nahlásit

Gája
a to stehýnko patří zas k jinému štěněti

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:09
- Nahlásit

ok rozkaz sefe....to toho ale bude mit v misce fakt malo....hehe...uz sem vcera udelala doma prednasku at psa nedokrmuju zbytkama..coz je u taty v oblibe
a co rikate na to, ze se psovi daji kosti z vyvaru do polivky???a ruzne masove "zbytky"..
ja teda nesouhlasim.
jandula a dokrmit teda jedine tou mrkvi?

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:13
- Nahlásit

nika00
třeba moje Sára je taky nenažranec, ale má to striktně shozený na 200 g denně, tzn. 100 g ráno, 100 g večer, je toho málo, ale hodně s ní cvičím, takže dostává ještě odměny...
Nastav to mrkví, nastrouhej jí to tam a uvidíš, musí se jí zmenšit žaludek, to máš jako u lidí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:15
- Nahlásit

Jandula
Já doufám, že už se smířil s tím, že Budvar bude i nadále, tak jako doposud, jen v ledničce.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:23
- Nahlásit

JANDULA
no ja davam ted 270g denne...takze to taky stahnu....jenze ona je takova, ze kdyz cvicime venku, tak ona mi ty odmeny nezere....ani se ji venku nechce moc cvicit...to jen doma v pokojito ji bavi..ale tam neni moc mista spis se ji libi kdyz se venku honime, kdyz s ni blbnu proste ja..ji naky aporty atd nezajimaji...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:24
- Nahlásit

ale zas je fakt ze kdyz nemela dietni granule, tak mela jen ten jeden eukanubovej odmerkovej kelimek na den.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:25
- Nahlásit

to je cca 150g..kdyz byl "vrchovatej"

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:35
- Nahlásit

ahoj, tak ruka sice boli jako blazen, ale jde to...snad se vsechno podarilo a za chvili budu moct Edicce hazet aporty a i jinak s ni blbnout...
zitra uz budu doma, tak diky moc vsem, co drzeli pesti i packy

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:39
- Nahlásit

Eda
pockej, oni ti ji neurizli?? jako ze jsem jim ten uplatek daval zbytecne?? to si snad delas srandu. tady aby clovek neveril uz ani podplacenym doktorum ...

Ketrin
nerikej ze mate v lednici Budvar. to bych si na miste tveho muze pockal na vrh G ... to je jina uroven ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:40
- Nahlásit

Eda
Rozhodně nejvíc jsme drželi my - v současnosti zde se vyskytujících 44 pacek

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání