Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:41
- Nahlásit

Jirikovo
Ha, ha. On je z Budějovic! Kam na něj s ňákým G...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:42
- Nahlásit

Ketrin
nejak neumim asi pocitat: 9 stenat predpokladam po ctyrech packach to je 36 pacek, pak mama a teta - obe taky po ctyrech packach, to je dohromady 44. z toho mi jednoznacne vyplyva, ze tys Ede palce nedrzela a mela by ses stydet ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:42
- Nahlásit

Jirikovo
Já nemám packy....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:44
- Nahlásit

Ketrin
vymluvy, vymluvy, vymluvy ... Eda dekovala vsem, co drzeli pesti a packy, takze jsi spravne mela napsat 44 pacek a dve pesti ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:44
- Nahlásit

Jirikovo

radši jdu kojit

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:45
- Nahlásit

Ketrin
to je jasny, ale miminka ani nevedeli, proc a jaky tete packy drzi...
Jirikovo
ses hnustej sarkastickej kamarad!!!ale bohuzel/bohudik mam obe ruce, akorat jedna je trosku prokuchana...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:45
- Nahlásit

Ketrin
zase nespravne receno, jdes dohlizet na kojeni, predpokladam, ze ty nejsi ta, kdo bude kojit ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:46
- Nahlásit

Eda
se priznam, ze se necitim jako miminko, ale v podstate jsem taky nevedel, jaky tete drzim pesti ...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:48
- Nahlásit

Ketrin
vyprdni se na Jiřinu, ma dneska rejpavou...
Jirikovo
ale ja jsem mluvila taky o LR miminkach, ne o chlapech jako hora (jako ty)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:50
- Nahlásit

Eda
jako hora ... no zni to dobre, ale pod pojmem hora si predstavuju takovou vysokou kamenitou majestatni horu. ja jsem spis chlap jako Rip. ne moc vysokej, zato hodne do sirky. ale je fakt, ze v mem vrcholku se stejne jako na vrcholku Ripu rodi rozhodnuti celonarodniho vyznamu ...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:55
- Nahlásit

Jirikovo
cha cha, pry celonarodniho vyznamu a neni to rovnou vyznam celosvetovej?
ze by ze me mluvila jeste doznivajici narkoza?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:05
- Nahlásit

Eda
no jelikoz jsem se prirovnal k hore Rip, tak predpokladam, ze rozhodnuti jisteho praotce na teto hore spis bylo skutecne celonarodniho vyznamu a nikoliv celosvetoveho. tudiz i u sebe zachovam podobnou skromnost a spokojim se se slovem celonarodni ...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:24
- Nahlásit

Jirikovo
to se teda divim!!! ty, aspokojit se s takovym malem i can´t believe it....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:29
- Nahlásit

Eda
to vis, v dnesnim dni a s dnesni naladou na me dolehla zrejme i jista nakazliva forma skromnosti a uprimnosti. neboj, ono me to zase prejde a vratim se opet k mym myslenkam, ktere budou mit vyznam celosvetovy. i kdyz dnes me uz vlastne jedna celosvetova napadla ohledne podnikani v Nemecku ...
a nestras s tou anglictinou, za pul hodiny mi to zase zacina ... prvnich deset minut zase budeme resit, co jsem mel za domaci ukoly udelat (mnogo raboty) a co jsem neudelal (nic) ...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:39
- Nahlásit

Jirikovo
cha cha, to resim se svymi zaky porad... a proc jsi to neudelal/a? tebe to nebavi?...atd... jako kdyz hrach na stenu hazim...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:43
- Nahlásit

Eda
no u me je problem v tom, ze kdyz jsem kazdy den do sesti v praci, tak nejak nemam doma silu se k tomu dokopat ... ale lektorka je rozumna a rezignovala. vzdy to jenom zrekapitulujeme aby bylo jasno, kolik jsem toho neudelal a dal se to neresi ...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:46
- Nahlásit

Jirikovo
to je klasika... nedelate ukoly a chcete, aby vam anglina do hlavy sama naskakala!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:49
- Nahlásit

Eda
no neocekavam, ze mi tam naskace sama a moc dobre vim, ze hodina a pul tydne neznamena vubec nic. snazim se doma aspon cist knizky v anglictine, ale na vic uz proste fakt nemam ... ted jeste musim delat nejaky seminarky do skoly a abych po deviti hodinach v praci a dvou hodinach prace do skoly jeste otevrel anglictinu, k tomu se fakt neprinutim ....

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:52
- Nahlásit

ja sem taky rozumna lektorka...bicik s sebou v holince teda nenosim...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:55
- Nahlásit

Eda
ani rakosku?? to jsi me teda fakt zklamala ... jsem ocekaval, ze budes mit zacky vycviceny na povel nastav ruce a budes rozdavat tresty jako Igor Hnizdo (vlastne Igor bezbolestny)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:57
- Nahlásit

tak ja jdu na to ... fakt se moooooc tesim ....

ola
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 19:58
- Nahlásit

Ketrin
Děkuju za fotku ve tvé galerii "odpočinek kojící matky"! Jednak je dokonalá, ale hlavně mi vyvolala úsměv na tváři. Jak s ní soucítím... Svoje dva kluky jsem kojila oba rok a půl a musím říct, že v mezidobí, kdy nebyl potomek přicucnut, jsem si nikdy nedokázala takhle náležitě "vorazit"...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:31
- Nahlásit

Jirikovo
jeste sem ti chtela poradit, aby sis vzal do huby horkej brambor, abys mel dobrou vyslovnost... ale tak treba za tyden to muzes prumbnout...
neblazni,nemuzu bejt Igor, vzdyt oni mi za to plati...

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 08:37
- Nahlásit

Eda
Tak to je super, my se Sárinkou držely packy obě... Určitě se na tebe Edička těší...

Jinak, po svém návratu se hlásím jako dobrovolný žák, až budem chodit na procházky, tak mě můžeš učit nebo si můžem alespoň povídat... (takhle jsem se učila chorvatštinu)...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 09:33
- Nahlásit

Tak jsem dnes ráno měla "zajímavý" tel.rozhovor se zájemcem o štěně. Volal pán, evidentně kultivovaný, vzdělaný a slušný... vše vypadalo dobře, ale jen do chvíle, kdy řekl, že chtějí fenku "na zahradu". Poté co jsem se ujistila, že v této rodině by pes skutečně absolutně neměl přístup do bytu, a sdělila že za těchto podmínek štěně neprodám, jsem se mu ještě snažila vysvětlit důvody a jak to vlastně je. Absolutně nechápal. Prý je to pes - zvíře a zvíře má být venku.
Už by mě tento druh lidí neměl překvapovat, ale stejně se vždycky znova rozzuřím, když si jen představím 7-8 týdenní labradoří mimino, které do té doby je pořád s mámou a sourozenci, a najednou je nejen vytrženo z tohoto prostředí, ale ještě ponecháno o samotě svému osudu v neznámém prostoru.
A nejhorší je, že dotyčný se samozřejmě obrátí jinam a někdo mu nakonec štěně prodá. A to, že osamělé smutné dny na zahradě nebude trávit moje štěně, ale jiné, je opravdu slabá útěcha.

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 09:45
- Nahlásit

Ketrin
Je to síla a pak ty lidi ještě řeší, co dělat, když jim pes ničí zahradu, když jim štěňátko přes noc pláče... Na zabití...

Znám spoustu lidí, co mají labradory a retrievery venku, ale většinou jsou to plně pracovně vytížení psi, kteří se pak složí kam chtějí, ale přístup do baráku mají (jen tam většinou ani nechtějí být)...

Mě by třeba nenapadlo, abych Sáru teď po návratu do Čech, když bude v baráku se zahradou nechala jen na zahradě... to je nemyslitelný, zaprvý máme "debilní" příbuzenstvo, který chodí a nechává za sebou otevřená vrátka jak když mají černocha a za druhý se bojím, aby jí někdo něco neudělal...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 09:50
- Nahlásit

Jandula
Škoda slov. Byl to zřejmě případ "pes-módní doplněk, dekorace k domu".
Naši psi jsou taky když nejsme doma venku (kromě případů jako hárání, dvacet pod nulou apod.)
Ale jakmile je někdo doma, tak jsou s ním-ať doma, nebo venku!!
Já hlavně nechápu, k čemu těmto lidem pes je. Když si odečteš čas kdy jsi v práci atd.,tak toho času moc nezbyde a když ani toto minimum netráví se psem, ale dřepí doma a pes je venku, tak k čemu mu je???!!! Vůbec ho ani nezná.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 09:52
- Nahlásit

Ketrin
tak k čemu mu je???!!!
no ma ho soused, ma ho druhy soused, kazdy kdo ma barak ma psa, tak ja chci taky .....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 09:55
- Nahlásit

Jirikovo
No jo...je to tak.
Jedna chovatelka (taky LR) jednou vyprávěla, že přijeli lidi pro štěně už k odběru a jen tak mezi řečí se ukázalo, že hodlají mít psa za městem v zahrádkářské kolonii a docházet tam za ním asi tak 2-3x týdně. Samozřejmě odjížděli bez štěněte. Sice prý se ji snažili ukecat, že teda ne, že když jim to vysvětlila tak už to chápou, ale ona už jim pochopitelně nevěřila.
Jak ty lidi může něco takovýho vůbec napadnout?!

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:02
- Nahlásit

Ketrin
Ty si děláš srandu, ne??? 2-3x týdně??? To je na zabití...
Ale víš co, když máš psa na zahradě, nemusíš ho venčit, jednou denně mu dáš žrádlo a máš to... máš psa, ale nestaráš se... Kdežto já když mám psa v bytě, tak minimálně třikrát - čtyřikrát denně s ním jdu ven a veškerý aktivity podřizuju Sáře...

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání