Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:02
- Nahlásit

tak u nás se už příroda krapet smilovala a poslala nám na ukázku taky jaro... tzn., bláto, bahno a bahnitý cestičky, rozvodněnou a zkalenou řeku,sem tam zbytečky sněhu, to vše je rájem pro hnědou špindíru... ještě že je hnědá a bahno není tak vidět... to původně takový bílý LR to má horší (respektive jeho páníček...)
Ketrin
ahojky, tak co novýho dělaj raubíři? už se těším, až začnou koukat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:57
- Nahlásit

Eda
Pijou, čůraj, kakaj, přibírají, spějí a pořád ještě nekoukaj! Takže vlastně novýho nic.

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 07:42
- Nahlásit

Eda
Tady je dneska taky nádherně, svítí sluníčko a o víkendu by mělo být až 17 stupňů... A jak vypadá světlý golden po procházce v bahně, vodičce a tak... Příšerně... Až stáhnu fotky, tak ti jí ukážu, potvoru... ona to bahno miluje...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:22
- Nahlásit

Jandula
tak se zdá, že zima už jde vážne do prčič...!!! hurá!!! ráda se podívám na Bahňomilku obecnou
Ketrin
teda, tak to si docela dávají na čas, když se jim nechce ještě koukat... ale jsou chytří, vědí, že je stejně nečeká nic dobrýho... ale na druhou stranu lze psí život (teda aspoň ten Edí labradoří) jenom tiše závidět a v koutku duše si přát narodit se v příštím životě jako labrador u nás doma

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:25
- Nahlásit

Eda
Naše míma čekají samé dobré věci, o to se postarám ze všech sil. Synové když byli mladší a chtělo se po nich doma nějaká práce, tak říkávali "já bych chtěl bejt náš pes"
A dneska už někteří pomaloučku ty oči otevírají!!!!
Tady je sice modro, sluníčko, ale v kontrastu k tomu metr sněhu. Ten než roztaje, tak tu bude furt jako v lednici.

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:26
- Nahlásit

Ketrin
Jéé, tak to už se těšíme na fotky válečků s očíčkama...

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:29
- Nahlásit

Ketrin
Nóó. Já na web teď moc času nemám, ale vždycky přebliknu přes Labradory, jestli jsi sem nedala nějaké aktuální fotky. Já Ti tak závidím ty ňumínky a až začnou chodit, vidět a zlobit, to bude teprve paráda. Bych neměla srdce je pak vyprovázet do světa.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:10
- Nahlásit

Tak dnes máme 14 dní, poprvé jsme odčervovali. Přála bych vám vidět ty grimasy.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:11
- Nahlásit

Ketrin
copak? pasta neni mlicko? a to maji kliku, ze zatim nevidi, takze navzajem nevideli, jak se na pastu tvari bratricci a sestricky ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:15
- Nahlásit

...a po odčervení vypadali trochu jako nová barevná varieta "labrador žlutý až mírně narůžovělý" ale hned se navzájem olízali...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:16
- Nahlásit

Ketrin
no z toho lze soudit, ze jim pasta chutnala, kdyz si davali pridavek ze sousedovych kozisku ...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:14
- Nahlásit

Ketrin
dneska jsem dlouho povídala s kamarádkou, potencionální zájemkyní o fenku. vůbec jim to nezávidím, mají doma veliký rozhodování a přemýšlení. jedná se jim o týden v červnu a na přelomu červenec-srpen, kdy jedou na dovolenou a mimi nemůžou vzít s sebou... to víš, nabídla jsem se jako teta-pečovatelka se zdatnou hnědou pomocnicí ale zvažují to moc... tak sem zvědavá, jak to nakonec dopadne... ale samozřejmě, že jen o dovolených to není...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:39
- Nahlásit

Eda
To je dobře, že to důkladně zvažujou.
Jinak pokud jde o dovču, tak my letos nikam nejedeme (právě protože dopředu nevím, jak dlouho tu štěnce budou, tak nic neplánuji, až psí tábor na přelomu srpna/září) takže eventuálně mohu mimino taky pohlídat. Tu starší ne, protože cizí dospělé feny k nám nesmí (říká Salina).

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 17:51
- Nahlásit

jo jo, tak připouštím, že už jsem zahlídla jaro...
Eda si ho užívala takhle:

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:16
- Nahlásit

Eda
Je fakt moc hezká.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 20:38
- Nahlásit

Ketrin
to, že je Eda "moc hezká" ji třeba dneska uchránilo od výprasku, který se nedostavil V nestřežené mikrochvilce sebrala z jídelního stolu mámě brýle a jejich pravou nožičku upravila k obrazu svému ožvejkáním... pak se tvářila děsně nevinně až ukřivděně a vysílala ublížené pohledy, jako, že si s ní nikdo nehraje, tak si hrála sama...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 18:15
- Nahlásit

Dnes jsme byli navštívit ségru, mámu a tetu

Pokud byste z fotek měli pocit, že dědeček byl pitbul, tak věřte, že fotky jsou věrné, ale skutečnost je ještě horší... Holt se ukazuje, že nás vychovává smečka velkých psů, dnes jsme na procházce zahnali štěkotem a dorážením dospělého irského vlkodava

Bára je to menší, světlejší a kousavejší...

Další fotky z posledních dnů:
URL
URL

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 18:34
- Nahlásit

Mmartin
Chacha, žádný dědeček pitbul, to se nezapře ringouší temperament. Zaměstnat, utahat.
Ségra je taky hezká.

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 19:33
- Nahlásit

Mmartin
škoda, že ty fotky nejsou video ještě se zvukem... živě si dokážu představit, jak "děsivě" u toho vrčely...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 20:13
- Nahlásit

Ketrin
Ale jo, já s jejím temperamentem problém nemám, má hodně pohybu (taky je to hubeňour, v 15 týdnech 11 kg) a zatím se k domu chová slušně (ťuk ťuk na dřevo). Jen když potká jiného psa a nelíbí se jí, tak se naježí, že vypadá jak dikobraz a vrčí a štěká... Nevím nevím jestli bychom prošli OVVR...

Eda
Video mám taky, ale má to 32 MB
Jinak místo vrčení je tam slyšet spíš cvakání zubů

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:24
- Nahlásit

Ahoj všichni
Tak už koukáme, ale to přibývání na váze je taková makačka, že stejně skoro pořád všichni spí - kromě chvilek před a po pití, kdy se chvíli batolí, lezou po sobě a přes sebe, ocumlávají se a vrkají.
Naše Sali měla v sobotu a já v neděli narozky, tak jsem udělala univerzální pso-lidský dort pro všechny. Ale byla na něm Salina desítka, né to moje úděsný číslo.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:32
- Nahlásit

Ketrin
no tak obema preju vsechno nejlepsi ... jinak nejak nechapu, co je za makacku na pribyvani na vaze. mne to slo samo a vubec jsem se u toho neunavil. je ale fakt, ze ve chvilkach pred ale prevazne po piti jsem se taky obcas chvili batolil, lezl jsem po lidech, tak snad doufam, ze jsem se neocumlaval a nevrkal ...

jinak mozna tomu nebudes verit, ale na vystave jsme vyhrali. byla to ale drina a hlavni poradatel s hlavnim rozhodcim museli za mirny uplatek upravit standard plemene, protoze ®onie trosicku zhnedla .... no dulezity je, ze titul je v kapse ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:38
- Nahlásit

Jirikovo
Tak už i v málopočetných plemenech se točí kapříci, kila jablek a litry vína... hrozný, styďte se.
Jinak to je fakt, že u nás s tou váhou je to jiný... pro mě taky přibírání neni žádná makačka, makačka by byla to shodit, což teď nehrozí, když se pořád jen pinožím okolo vrhu...

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:42
- Nahlásit

Ketrin
tay fše nej oběma a nový fotečky by nebyli?????

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:47
- Nahlásit

Ketrin
nahodou, bylo to jen za dva desetniky ... ta zmena pravidel byla mala a hlavne to bylo ve prospech chvou, aby mohla byt ®onie uchovnena jakozto nejlepsi exemplar z toho, co dokaze RLDC nabidnout ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:51
- Nahlásit

Díky...tak jo, jdu něco přidat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 09:58
- Nahlásit

Ketrin
podle vyrazu bych rekl, ze ho (nebo ji) ten prvni pohled na svet zrovna dvakrat esteticky nezaujal ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:03
- Nahlásit

Jirikovo
Já myslím, že oni po otevření očí ještě pár dní tak úplně nevidí-ten pohled jde tak jako skrz, na tý fotce je to vidět.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:08
- Nahlásit

Ketrin
no ja nevim jestli vidi nebo ne, ale ten pohled je zrejme hodne podobny tomu memu, kdyz mi zazvoni rano budik. to taky uplne jeste nevidim a pohled mam jen tak jako skrz .... takze je vlastne uplne chapu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:18
- Nahlásit

Jirikovo

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání