| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:31
- Nahlásit
Ketrin
jak jsem jiz nekolikrat rikal. oranzovy neonek je muj obrovsky favorit ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:36
- Nahlásit
Ketrin
Nejlepší je bod 3....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:40
- Nahlásit
Jandula
no jo, ty jsi ted na ty veci nejak vysazena, vid? kdyz te Sara furt uci, jaky to je ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:43
- Nahlásit
Ketrin
seš rozený popisovatel situace... škoda, že jsme neviděli video, ale takhle je to taky dobrý... ale já bych si vybrala černýho šnůrku, když je takovej flegmouš a nevzbudí ho ani krmení...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:43
- Nahlásit
Jirikovo
Ten malý hajzlík je už vážně na zabití... Nejhorší je, že si usmyslela, že bude prudit tím, že nebude poslouchat... Takže povel ke mně, který před operací zvládala na jedničku, jak kdyby zapomněla...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:44
- Nahlásit
Jandula
jak psala Eda, zjisti, jestli ji nedelali i neco s usima ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:46
- Nahlásit
Jandula
no, dyť něco podobnýho jsem tady říkala... zapomněla poslouchat...nepamatuje si, co je k noze nebo ke mně a mně je pak blbý zafačovanýho psa "mlátit" vodítkem....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:48
- Nahlásit
Eda
hele kdyz je ti blby mlatit ji voditkem, tak si najdi neco jinyho. treba nasadu od smetaku ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:49
- Nahlásit
Eda
No, upřímně se přiznávám, že mi dneska ráno ruply nervy, táhla jak kretén za nějakou kočkou, tak dostala takovej nářez, že pak cupitala předpisově vedle mě...
Ale s tím ke mně fakt nevím, nechce se mi jí dávat na stopovačku a zase nechci, aby si myslela, že může dělat co se jí zlíbí... když si vzpomenu, jak před operací šlapala jak hodinky... stačilo zavolat Sáro a už tam byla...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:53
- Nahlásit
Jirikovo
no teda, mluvíš jako drsňák... bych tě chtěla vidět, jak dupeš po Ronie...
Jandula
vy jste měly o moc delší období rekonvalescence než my, tak si živě dokážu představit, co by taková delší doba udělala s poslušností Edy...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:54
- Nahlásit
Eda
no ted jak je to rozmokly a mekky, tak ma holka svuj obtisk na louce ... proste jsem ji chytil za krk a fakt zamackl do zeme ... ale ona si nic jinyho nezaslouzila ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:58
- Nahlásit
Jirikovo
no já nevím... nějak se mi ti to nechce věřit.... ale je fakt, že zamáčknout 7 kilo by bylo lehčí než někam zamačkávat 27 kilo živé váhy Edy
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:59
- Nahlásit
Eda
tak samozrejme tam nebyla od drapku az po konce usi. normalne jsem ji polozil na bok a trochu pritlacil, takze ten otisk lebky tam ma ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:02
- Nahlásit
Eda
To ti řeknu naprosto přesně: stal by sen z ní neposlušný pes...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:02
- Nahlásit
Jirikovo
aha, už vím, tak tys použil přítlačnou metodu pro zjištění existence pahrbku geniality, je to tak? a má ho?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:10
- Nahlásit
Eda
ja hlavne pahrbek geniality hledam sam na sobe a furt nemuzu najit ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:12
- Nahlásit
Jirikovo
ale znáš to, kde nic není ani smrt nebere... já už se na sobě taky s leckterejma věcma smířila...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:14
- Nahlásit
Eda
ja mam pocit, ze to prislovi na me uplne neplati. ja bych rekl, ze neco na mne bylo, ale nekdo mi to sebral. a smrt to asi nebyla, to bych poznal ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:16
- Nahlásit
Jirikovo
dobře, nepřu se s tebou... vždyť ke každýmu přísloví většinou existuje nějaké proti...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:18
- Nahlásit
Eda
mas pravdu. dulezity neni podle jakyho je to prislovi, dulezity je vysledny efekt, ktery rika, ze proste pahrbek geniality nevlastnim ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:23
- Nahlásit
Jirikovo
zase je dobrý, žes ten hořký kalich vypil až do dna a učíš se den co den žít s tímto poznáním a co víc, nemáš ani slibné vyhlídky do budoucna...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:26
- Nahlásit
Eda
to je ta vyhoda, kdyz se clovek s danou situaci smiri ... proste to tak je a hotovo. pak te nejaky vyhlidky ani moc nezajimaji ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:30
- Nahlásit
Jirikovo
a to zase né, já smiřování se situací nemám moc ráda. když to jde, tak s tím raději něco dělám.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:31
- Nahlásit
Eda
samozrejme. ale jsou situace, se kteryma nic delat nejde. tak treba ten pahrbek. ja to zkousel uz ruzne. ranu kladivem do hlavy. vyrazila mi tam boule, ale genialita uvnitr nebyla. no a asi po padesatem pokusu, kdy jsem mel hlavu jako vyznavac hnuti punk jsem to vzdal a smiril se se situaci ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:34
- Nahlásit
jinak mam pocit, ze za tuto debatu nas opet Ketrin moc nepochvali ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:38
- Nahlásit
Jirikovo
to je fakt, já se taky smířila s tím, že máme prostě žravýho psa a jídlo z kuchyňské linky uklízím a nenechávám ho tam dlouho otálet. a koš taky dáváme na linku, když nejsme doma. Eda se do něj ráda dívá a dojíždí zbytky...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:40
- Nahlásit
Jirikovo
ale pochválí, neboj... vtipně jsem změnila téma na Edu... ale když neplkáme o politice, ale o životě, tak snad nám ruce neutrhá a konečně se ukáže s tím videem na stránkách...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:41
- Nahlásit
Eda
normalne Garfield mela doma na malym nizkym stolku pripraveny jednohubky, nejaky syr a chleba a tak. a Gaf kolem toho chodil a nic. ®onie by ji to zlikvidovala behem pul minuty vsechno a tyden by pak kadila ty paratka ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:48
- Nahlásit
Jirikovo
taková reakce mi přijde úplně normální, že pes všechno dostupný sežere... jestli není Gaf nějakej nemocnej... nebo jestli se před tím nenajedl. ale Eda by to zbufla i tak, i nažraná.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:50
- Nahlásit
Eda
kdyz jsem tam byl s ®onie, tak se klidne kdykoliv se nekdo otocil pustila do palacinek s marmeladou jako by to jedla misto granuli denne ...
|