Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 21:01
- Nahlásit

Tak výplachu zdar

A dneska se mi poprvé stalo,že Andy odešel od misky z půlky ještě plné, bordel okolo, jak se v tom nípal a koukal,jak boží umučení,co jsem mu to proboha udělala za hnus No šoupla jsem mu tam asi nějak moc česneku plus nějaký prášek česnekový na imunitu,tak udělalo svý Ale po přidání tuňáku a pořádným zamíchání se k tomu ještě donutil vstát a už zas vrtěl

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 21:18
- Nahlásit

choco
Sadisto,jsi ho chtěla zničit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:46
- Nahlásit

jana33 Hezké fotky. Zrovna včera jsem litovala že nemám pořádnej foťák, když Borgo v hlubokým sněhu skákal jako klokan.
Jsou u nás neteřinky na jarňáky, tak mají psi pořád zábavu. Např.včera jim pouštěly na podlaze takovou strašidelnou umrlčí ruku - natáhne se setrvačník nebo co a ono to leze - prý to dávají v mekáči k nějakému Happy meal nebo co

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 11:55
- Nahlásit

jana33
No jestli se mi to nepovedlo teď, tak se mi to povede teď tím prostrkáváním hadičky skrz to odřený, jestli měl kdy nějaký choutky na skákání,tak tímhle ho přešly ...ehm,chudák

Ketrin
My foťáček máme,ale umí s ním jen Martin, já bych s ním nafotila stejné černé šmouhy jako s kompaktem Ta ruka to bude ta z rodiny Adamsových,ne? A co psi na to? U nás místo ruky teď jezdí i-robot

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 12:08
- Nahlásit

U nás s tím umí fotit taky akorát Karel,takže jsem ráda,když občas něco vyblejskne. Ale chci se taky naučit,přece jen jsem s nima venku furt a občas by se něco hezkýho vyfotit třeba podařlo

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 12:58
- Nahlásit

Jo on sí s tím vždycky šíleně hraje a pak ze sta fotek vybere třeba jen dvacet a ty pak ještě doupravuje...kolikrát ho musím krotit,aby jich už víc nemazal,že se mi líbí i ty ostatní,ale on je strašný puntičkář a když už je to jen trochu mázlý tak to likviduje...a vůbec než byl aspoň trochu spokojený s černýma ksichtama na sněhu,tak že nebyl přepálený sníh nebo moc tmavý černoši,tak to taky bylo

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:06
- Nahlásit

choco
Haha,to znám,jednou jsem dostala sprdunka,že jsem někam švihla fotky,který ještě neprošli cenzurou. Já se vždycky koukám,co kam dá a pak mu ještě lezu do počítače a koukám i na ty ostatní,potože mě taky připadaj hezký

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:12
- Nahlásit

chocoto bude ta z rodiny Adamsových,ne? A co psi na to? U nás místo ruky teď jezdí i-robot nevím, je to taková blbina ale Borga to děsně bavilo, furt za tím chodil a strkal do toho nosem. Jakej i-robot??
njn fotit čerňochy je fuška. Já potřebuju foťák co bude fotit hezky i když to neumím - mám vyhlídlej kompaktík Canon PowerShot SX210IS, pro mě zcela dostačující

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:33
- Nahlásit

No vysavač,co si sám jezdí a vysává Už jsme řekli chlupům dost a vyhlásili jim válku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:52
- Nahlásit

choco už jsem to našla, úžasná věc to chci!

Bude ROOMBA nebo SCOOBA nějak vadit našemu zvířeti?

Naše dlouhodobé zkušenosti vypovídají o tom, že naši roboty jsou zvířaty velmi dobře snášeni. Psi na roboty skoro nereagují a kočky mají naopak o roboty velký zájem. Některé kočky se na robotech rádi vozí nebo s nimi skotačí.

Hani opravdu funguje na labradoří chlupy?? - a kolik to zhruba stojí?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:05
- Nahlásit

Tak Fanči oblíbená zábava je prát se s luxem. U nás by žádnej robot v bezpečí nebyl. A hlavně máme minimum rovných ploch, do koupelny schod, z kuchyně schod....musí makat panička,právě jsem doluxovala ložnici a vyrazíme pomalu ven
Ale už mě ta olympiáda nějak zmáhá, včera ve dvě mužský krasobruslení,dneska ráno hokej,zítra zase ve vě chlapi krasobruslení

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:06
- Nahlásit

Ketrin
Jj, máme roombu,který má větší nádržku kvůli chlupům , plus teda ještě k tomu menší pak zvlášť na prach a pyl,to používáme nahoře,kam psi nesmí a nedostane se tam tolik chlupů. A stál necelých 12 tis.,takže krása No Ellie z toho moc odvařená není,ale to ona není ani z normálního vysavače a chce raději ven a Andyho to nechává chladným a leží dokud to do něj nenabourá,ale ono to po nabourání se stejně otočí a jede si jinam Zatím jediný co tomu dělalo problém bylo křeslo,kterýmu se snažilo přejet podstavec,ale zasekl se na tom a apk na chodbě máme místnost oddělenou jen sešupovačkama a je tam podlaha níž, ale dali jsme před to právě ty zarážky,který mu vysílají,že tam jezdit nemá a dobrý, Projíždí to místností dokud není čisto nebo dokud se nevybije a to si pak zajede do nabíjecí stanice sám. Můžeš si to načasovat,kdy chceš,aby vysával a nebo ho prostě zapnout,kdy se Ti zlíbí. Ale musí se tomu po čištění obrat kartáče a vysypávat ta nádržka od bordelu,aby to čistilo znovu stejně dobře. Přejelo to i Andymu drybedku,ale třeba koberečky malý jsme museli dávat pryč,protože se to pod tím shrnovalo. Přemýšlíme i o tom scoombovi na mytí podlahy a pak už zbývá jen to na sekání trávy

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:10
- Nahlásit

jana33
Což o to Fanynka,ale myslím,že Ferda by měl soupeře ke zdolání Ale jsem za robůtka zatím ráda, toho hroznýho přístrojem,který si říkal vysavač jsem už měla plný zuby a hlavně jsem uklidila v potu a krvi barák a sednu si a koukám,že ty chlupy jsou tam zas...no to znáte Tak dopufám,že pomocníček bude sloužit dlouho, u nás se fakt nadře

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:16
- Nahlásit

choco
No tak to je bomba. Neuvěřitelný
Borgo by asi taky ležel dokud by to do něj nenabouralo a Cora by se s tim chtěla honit - jako když to vidím.
A neni to jenom na koberce?? - my máme dole všude dlažbu. Normálně ji vždycky nejdřív vyluxuju a pak setřu, ale jak říkáš - vše marné, chlupy jsou věčný

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:16
- Nahlásit

choco
Ferda tyhle věci nemá rád, radši se někam odklidí. Ale Fanča chytá amok, to teda ona i se smetákem nebo hráběma,ale lux je největší zábava,protože vydává zvuky. Ona se vždycky dostane do totál rauše, skáče,kouše, štěká,vyje,no prostě totál zatemníno. Tak to má vždycky za odměnu, někam jí posadím, luxuju okolo ní a pak jí dám volno a za odměnu může vysavač sežrat

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:36
- Nahlásit

Ketrin
Nene,my máme taky všude právě podlahu dřevěnou nebo dlažbu v kuchyni a na chodbě dlažbu,takže spíš jsme se báli , jestli to přejede ty prahy a lišty A tak do 1cm výšky je to v poho a nedělá mu problém přejet právě i na koberec,pokud to není nějaký extra chlupatý a tlustý.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:39
- Nahlásit

jana33
Fakt? Tak to bych do něj řekla,že to fakt bude chtít zabít Já to znám akorát od Bibiny,že se chtěla vždycky s výsavačem prát a zakousnout,jak byla vždycky šílená.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 15:26
- Nahlásit

choco
No,on je citlivej na hluk,takže tohle nemá rád.
Teď jsme byli venku,začalo poprchávat a je nad nulou a sníh jde dolů a hlavně se v něm už daleko líp chodí. Jestli o vydží,tak bude do 14 dnů po sněhu. Což znamená hnusně špinavý psy,ale zas delší procházky a hlavně cvičení

choco
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 19:59
- Nahlásit

choco
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 20:00
- Nahlásit

Tuhle mám hrozně ráda

choco
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 20:03
- Nahlásit

A celé černoší zimní řádění je tady

http://picasaweb.google.com/schafa/Zima2009#

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 20:53 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

choco
moc krásný fotky líbí se mi tohle seřadiště:
http://picasaweb.google.com/schafa/SumavskaProchaz ka#5422522609724671698

choco
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 21:14
- Nahlásit

Děkujem Teda spíš poděkování pak převyřídím, páč já cvakla leda tu s páníkem

Jo ta se povedla,naše Silvestrovská partička Ale to nám moc nechtěl svítil oskárek, takže fotografové celou prochajdu nedělali nic jinýho než se dohadovali a přenastavovali a cvakali a cvakali,aby z toho aspoň něco vzešlo

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 11:33
- Nahlásit

Moc hezký fotečky

Barka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:52
- Nahlásit

omlouvam se, ze vam lezu do tematu.
chtela bych se zeptat, jestli nevite o fence labradora stare tak 1-2 roky, zvyklou na zivot v byte a na deti? Znami by meli zajem. Samozrejme je jim jedno jestli bude s pp nebo bez. Ja jen, jestli nevite o nejake fence v utulku nebo tak.....
Diky.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:26
- Nahlásit

Barka
http://www.retrivri.estranky.cz/
komplet nabídka retrievrů a jejich kříženců v útulcích

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 08:57
- Nahlásit

Sáblíková (sice mě vůbec nezajímá bruslení, ale obdivuju tu vytrvalost a vůli

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 09:22
- Nahlásit

Ketrin
No také jsem koukala,přesto,že vstávám v pět ráno.Po té štafetě a Sáblíkové jsem už nevěřila do třetice,že se to povede hokejistům.Škoda - ale čtvrtfinále bylo celkově překvápko - teda my s Finama ani tak ne.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:35
- Nahlásit

Jj Sáblíková je fakt obdivuhodná, štafeta zazářila a s hokejistama jsem realisticky počítala, už jsem včera říkala K,že naposled kvůli olympiádě vstávám,že hokejisti hrajou poslední zápas.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 12:34
- Nahlásit

jana33 Já vstala až v 5,30 takže to podstatné jsem viděla.

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání