| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:27
- Nahlásit
jana33 prostě tam ten bordel uklízí, no
JandulaEda
ještě jsem si vzpomněla -když byl před lety na Molukách a psal, že zítra pojede s domorodci někam už nevím kam - a pak: "..zejtra tady znamená za týden, za měsíc nebo taky nikdy..."
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 12:47
- Nahlásit
Tak jsem zjistila, že ten mrňous, co k nám chodil když Cora hárala, k nám chodí pořád - když jsme v práci a psi sami doma (venku), on zřejmě přijde a podleze pod brankou. Asi mu chybí psí společnost. Už asi patří do smečky, teď jsme ho několikrát potkali na běžkách a vítali se jako staří známí a s Borgem svorně značkovali. A Borgo aby demonstroval, že přece jen pánem je tu on, tráví dny ve výšce cca 3-4 m na zasněžené hromadě kulatiny, kam si zvykl lézt o víkendu, když tu byli kluci a skákali odtud salta do prašanu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 15:09 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
jana33
teda, vy tam ale máte "divočinu" to je bezva...
Ketrin
za týden, za měsíc nebo taky nikdy.
ano, ale když si na to zvykneš a počítáš s tím, tak je to v pohodě ale já to neumím, mně stačí i přístup k životu jižních národů, kde je na všechno spousty času
kam si zvykl lézt o víkendu, když tu byli kluci a skákali odtud salta do prašanu
jé, to muselo být skvělý! Edu teď baví venku běhat ve sněhu po bradu hlubokém a dolovat klacky nebo "sáňkuje" po zádech dolů z kopce na udusaný cestě, to dělá za procházku minimálně 3x super samočistírna
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:20
- Nahlásit
když si na to zvykneš a počítáš s tím, tak je to v pohodě Asi tak nějak... v tom showbyznysu je to asi vůbec jiné než na takové pozici co je Jandula - tam to musí být k zbláznění
"sáňkuje" To dělávala hodně Salinka
včera po cestě domů z práce jsme potkali Coru přelezla po sněhu plot (který už místy úplně zmizel) a přidala se k nějakým lidem, co šli okolo na procházku s černým labradorem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:19
- Nahlásit
Ketrin
Už jen z tohohle důvodu bych nemohla naše psiska nechávat na zahradě
Nemám s tím zkušenost,ale mám pocit,že na Fanču leze faleška - moc nežere, furt pokníkává, nemůže se uložt, rozhrabává deky, ručníky, venku si kutá brloh pod tújí, cecky nemá nějak moc nalitý,ale takový výraznější.....
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:16
- Nahlásit
Hezký den všem, myslím si, že by toto nemělo chybět ve vaší knihovničce. Až to vyjde
knižní bomba
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:30
- Nahlásit
Marie Šustová
Ježkovyvoči
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:01
- Nahlásit
Ale napsat on to umí hezky, v časopisech by z něj měl člověk pocit,že pséky jen hladí po hlavičce Ale bohužel těch lidí,co mu to přivede...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:32
- Nahlásit
Ketrin
jejda, to je toulavka když se mi nechce ven, tak Edě v legraci říkám ať jde sama...
Co je zač ten pan Zelníček? neznám, nevím, nemám sním spojený žádný asociace...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:49
- Nahlásit
Eda
To buď ráda Takový milý pán,co dělá lovecký výcvik, chová se jak magor, psiska řeže,kope do nich,ale mnohým se to líbí,páč za pár lekcí udělá psa na zkoušky (pokud se teda nesesype)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2010 22:01
- Nahlásit
jana33
hmm, tak to je "prima"
Ketrin
krásný kládový foto B. vypadá jako pan starosta
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:58
- Nahlásit
Tak hlásím,že jsem ode dnes oficiálně myslivcem a páč jsem byla nejlepší adept,byla jsem pasována na myslivce, což bylo dost humorný
A oficiálně gratuluju Corynce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 07:21
- Nahlásit
jana33 Taky gratuluji tady i u goldenů!
Výsledky z Brna jsou tady (ze soboty)
http://www.cmku.cz/vystava-cmku/index_cz.php
z neděle ještě nejsou, jsem, zvědavá jestli a jak se to bude lišit anebo ne. Tipuju že moc ne, obě rozhodčí byly přísné.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:30 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
jana33,Ketrin-Coralka
oběma veliká gratulace, obě jste šikulky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:20
- Nahlásit
Jani a Helčo připojuji se ke gratulantům Jani to ses tam teda vyšvihla, to museli koukat
Táta úspěšně udělal zbroják, tak jsem pak zvědavá na jeho mušku v praxi )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:37
- Nahlásit
choco
Tak to je taťka taky dobrej, je tam snad pětset otázek,to bude další masakr. My si teda chceme rovnou udělat i E na krátký zbraně
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:12
- Nahlásit
jejda, tady to začíná být "militantní území"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:16
- Nahlásit
Eda
To víš,budeš si muset dát bacha
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:27
- Nahlásit
Helčo, Salinky mi je moc líto (( Držela se ale dlouho a její věk byl na labradora úžasný...
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:20
- Nahlásit
Ketrin
Helí, teď jsem to četla na stránkách. Vzhledem k tomu, že se jedná o člena rodiny - upřímnou soustrast.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:40
- Nahlásit
Trochu to tu oživím
Další na FB
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:59
- Nahlásit
Jj, koukala jsem Na to společné foto jim už tam přimrzly zadky,viď?
Taky když jdeme v Kounicích na prochajdu do lesa,tak se brodíme pěknýma závějema,ale psiska to baví, hlavně Ellie vždycky úplně ožije je ňáká sranda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:03
- Nahlásit
choco
´Tak nějak Hele psiska jsou happy,ale já jsem po procházce do kopce úplně mrtvá
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:08
- Nahlásit
jana33
Jj, jazyk mám až na vestě a tep tak 200 Ale ty bys už měla mít nějakou kondičku ,ty přeci jen po těch luzích a hájích lítáš denně
Tak se mi zdá,že po delší době budeme muset navštívit vetíka, nějak se mu roztekl pindík a když jsem ho teď drbala,tak koukám,že ho má nějaký rozedraný do krve...no přišlo mi divný,že teď druhý den čůrá až skoro dooranžova,tak to má možná díky tomu...hmhmhm, jsem z toho jelen
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:09
- Nahlásit
Teď koukám,jak jsem to napsala a musím se smát DD Nemyslete si,že jsem mu ho rozedrala tím drbáním do krve,joo? DD
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:27
- Nahlásit
choco
Nějak se kondička nezvyšuje,supím a nadávám každej den
Rozedraný? Jako odřený? Nebo má jen ten výtok krvavý?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:33
- Nahlásit
Tak jsem to šla víc prostudovat, výtok je takový chrchlavě nazelenalý a barví se právě od toho rozedranýho dočervena, má tam zevnitř po celým obvodu oděrky....že by si to tak rozlízal?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:40
- Nahlásit
choco
To vypadá,že bude mít zánět předkožky a jak ho to svědí,tak si to líže až do krve. Na to je nejjednodušší několikrát denně vyplachovat slabým roztokem hypermanganu nebo betadiny,případně k tomu ještě řepíkem - dáš to do stříkačky, stříkneš dovnitř, palcem zacpeš a druhou rukou trochu promneš a necháš vytéct
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:44
- Nahlásit
Joo tak tuto proceduru už jsme absolvovali, ale ještě to teda nikdy neměl až tak...tak to kvůli tomu za vetem nebudeme plašit, jak se to dělá dlouho,tak týden viď?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:48
- Nahlásit
choco
No,tak asi. Když by se to do pondělí nezlepšilo,tak bych zašla za vetem
|