Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 15:46
- Nahlásit

jana33
super, vida, jak jsou kluci šikovní...a kokr tam byl,jo???hlavně že přežil

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 16:28
- Nahlásit

jana33
Jestli se dneska roděj psi,co nemůžou hryzat kost,tak to jsme došli teda pěkně daleko
já nevím, ale když se malinko zamyslím na vším tím okolo, tak tohle je už "maličkost"...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 17:07
- Nahlásit

Lucie od Arta
Jak kluci? Kluk a holka
Jj kokr tam byl,ale to už je jedenáctiletej dědeček

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 21:25
- Nahlásit

Ketrin
tedy, vy jste s Borgem šikulové! takový těžký podmínky na zkouškách a vy obstojíte! moc gratuluju!
jinak Roxy ve středu získala CACT (je moc šikovná)

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 20:25 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Helča už to ví,ale chlubit se musím, v sobotu Františka v sedmi měsících složila OVVR na plný počet bodů. Je to naše šikulka
Na FB jsou fotky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 21:12
- Nahlásit

jana33
gratuluji!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 22:35
- Nahlásit

Zuzana T
Děkujeme

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 23:36
- Nahlásit

jana33
joj, gratulace převeliká jste holky šikovný!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 06:39
- Nahlásit

Eda díky, no Borgo je moje zlato o Roxy vím, už jsem Ti chtěla vyčinit že se nechlubíš
jana33 ještě 1x "veřejná" gratulace ale jak jsem ti psala - mě by překvapilo, kdyby tomu bylo jinak, tohle je normálka
fotky na FB už jsem viděla včera. To je parkoviště u benzínky nebo co?

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:31
- Nahlásit

Ketrin
tohle je normálka
no vzhledem k tomu,že se vůbec nemohla proběhnout,tak jsem očekávala nějakou velkou komickou vložku mimochodem ráno jsem byla víc nervozní než před státnicema,abych jí to nezkonila
To je parkoviště u benzínky nebo co?
Joo,jsem ti říkala,že prostředí a kultura nádherný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:43
- Nahlásit

No koukala jsem, že zlatej náš šerednej rybník.
Hele jak se ten hajzlííík raduje, jak páníka u vody podusil
http://goldeni.rajce.idnes.cz/OVVR_Libstat_28.10.2 009/#ovvr_libstat_565.JPG

choco
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:49
- Nahlásit

jana33
Jéé Jani gratuluju, tím jak jsem si na FB dala jen aktualizaci statusů,tak mi to tam neukazuje nic jinýho,pokud si na to vyloženě nekliknu, takže jsem o vás neměla ani páru. Teda Fanča přinesla zajíčka,jo? To je šikulka

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:05
- Nahlásit

Ketrin
No,krásná fotka, přesně,jak jsme říkali, Jerry a Fanča,to by byla dvojka konec moderní civilizace
choco
Jj přinesla králíčka, já když jsem ho na začátku viděla,tak jsem jen vyvalila oči,protože na KCHLS se přece zvěř dávat nesmí, tak jsem myslela,že tam bude kožka,spárky a když jsem viděla ušáka,tak jsem si říkala,že ho ani neunese. Naštěstí je to náš malej buldozerek, a když něco chce,tak chce a tdy zrovna toho králíka prostě chtěla přinést

Montik
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:41
- Nahlásit

jana33
moc gratuluju, Fanynka je mooc šikovná...a fotky jsou kouzelný...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:44
- Nahlásit

Montik
Děkujeme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 07:02
- Nahlásit

Holky, poraďte kde/jaké (značka) koupit kvalitní džíny. nechci žádné výstřelky, ale aby dobře seděly a hlavně žádné bokovky!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 08:53
- Nahlásit

Ketrin
Tak to bych zabrousila k Levi´su,to je pořád klasika.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 10:16
- Nahlásit

Ketrin
Hele,to je těžký,Levis je dobrej,ale je to o tom,jestli zrovna tobě bude stačit. Já kupuju džíny po léta jedině v CA, kupodivu mi ty jejich střihy úplně padnou
Včera jsme dostali výslužku z naháňky - asi patnáct spárků, čtyři srnčí a ostatní dančí a mufloní,tak něco frkneme ke kamarádovi do stodoly a něco dám na mrazák. A doufám,že v sobotu se podaří střelit zase nějaký prasátko a dají nám spárky prasečí,protože na ty zapomněli

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 10:23
- Nahlásit

jana33jestli zrovna tobě bude stačit ups, jako že se do nich nevejdu?
škoda že ses ke spárkům prasečím nedostala dřív-aspoň jeden bych vyžebrala a moh Borgo předstihnout i toho vítězného teriéra, což by bylo celkem vtipný
Nemáte náhodou Fany hlášenou do Letňan?

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 10:48
- Nahlásit

Ketrin
jako že se do nich nevejdu?
Ty jseš blbka Já nevím,jak ty,ale já mám třeba obecně se sháněním kalhot dost problémy,protože mi prostě ty střihy nesedí. Ale pro džíny chodím najisto do CA,protože tam je na mě mají
Jakože bys ho naučila na ty nohy štěkat nebo co?
Fanču nahlášenou nemám,chvliku jsem o tom uvažovala,ale pak nás pozvali na další naháňku,takže máme lepší zábavu jen teda doufám,že nebude v kuse lejt. Btw stejně by to byla katastrofa, jednak se Fanča jaksi mezi haldou psů neovládá a hlavně by nás pro tu její hubenost stejně sepsuli

choco
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 13:38
- Nahlásit

Tak Andy má po zubu...měl tu P2 přepůlenou vejpůl,takže žádný kaz,ale byla to čára,jak to je rozzlomený...divím,se že už ho to nebolelo,jak uspal ,tak si mě volal a ukazoval mi,že to je bohužel rozpůlené až ke kořenům a že to by slepovat nemělo význam,že by ho to akorát bolelo,tak zub musel ven celý, teda jeho dvě půlky...řezák mu obrousil a jinak nic jiného nenašel,ani kámen...za to za krmení kostma jsem byla sepsutá a mám brouka v hlavě,jestli teda v tom dál pokračovat,nebo vyločit jen ty velké a sušené kosti,nebo úplně přejít na grancle...Chudinka, ještě spinká v pelíšku,ale už začíná pomalu vrtět ocáskem

choco
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 13:40
- Nahlásit

Helčo Tobě jsem ještě zapomněla potřást virtuálně pravicí za ten výsledek na zkouškách )) Už nevím, komu gratulovat k úspěchům dřív ))

choco
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 13:43
- Nahlásit

Jééé Jani taková zásoba cvičících pomůcek, to vám fakt závidím mocmocmoc !!! Joo není nad dobrý vztahy s myslivci )

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 13:53
- Nahlásit

choco
Cvičební pomůcky si psiska vysloužila,všechno to jsou mrtvolky z naháňky,doufám,že teď v sobotu zas něco vysomrujeme
Hele já ti to už psala na FB, podle mě je blbost končit s masem,když mu to svědčí, velkejma kostma krmit přece vůbec nemusíš a skelety,kuřecí křídla, krky, to je všechno úplně měkký,stejně losos je s kostičkama....

Montik
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 13:57
- Nahlásit

jana33
naprostej souhlas!!!!!!!!!!

choco
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:56
- Nahlásit

A že by vám dali celého muflonka? DD Tak to jo, to jste měli vydřené mrtvolky..

Nj, asi to zkusím, jak píšete...ještě by nás mohla stihnout alergie na kuřecí a bylo by to ))))))

Chuděrka je pořád přiblblej, tak pospává a asi ho to bolí, páč pláče, plyšáček černej. Přemýšlím, jestli mu dát prášek, kterým nás zásobil Musil ,kdyby se zase echt rozkulhal a než bychom se k němu dostali,tak aby se mu ulevilo...tak nevím...je to nějaký Carpodyl..

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:39
- Nahlásit

choco
Co bysme dělali s muflonem? Jen ať si ho nechaj,hlavně když nožičky daj Jsem na ně zvědavá,co předvedou teď, to jdeme s nejmístnějším sdružením,tak tam musí bejt nejhodnější
No, i kdybyste alergii na kuře měli,tak co,nahradíš to krůtím. Jako my Já už jsem tady psala,že ty kosti tak nehrotím. Ale to bude tím,že nekrmím barfem
Ten prášek bych mu klidně dala,jestli máš pocit,že ho to bolí.

Právě jsem dopekla zkušební várku vánočních perníčků a vypadá to,že jsem konečně narazila na ty,který jsou opravdu hned měkký. Tak doufám,že do zítra neztvrdnou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 20:55
- Nahlásit

choco ach jo vy máte pořád něco

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:11
- Nahlásit

Ketrin
Levi´s 501, osvědčený...
choco
čerňochovi držím palce, ať je brzo zase fit a vyřiď mu, že s ním soucítím... mám sešitou dáseň, paní zubařka mi překrývala obnažený krček, tak taky chuťovka
jana33
už perníčky? neuteklo mi náhodou něco? přiznám se, že na ty jsem letos ještě ani nepomyslela...

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:38
- Nahlásit

Eda
No já loni zkusila X receptů na perníčky,který by byly hned měkký a žádnej nebyl ten on,takže znovu hledám. A asi jsem našla. Neboj,jinak faaakt ještě nepeču
Tak ať se to co nejdřív zahojí,zuby jsou prevíti

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání