Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 17:28
- Nahlásit

Naštěstí ve vzpomínkách se všechno zidealizuje
lenca01
Jakože tě nemám ve FB? To se musí napravit

To by se měla udělat superoslava, Salinka březňačka, u nás Rozárka i Fanča a my všechn ženský taky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 17:58
- Nahlásit

superoslava leda virtuální, my veteránky už nic nevydržíme

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 18:21
- Nahlásit

Ketrin
No to my středněvěcí taky ne a nedospalá matka si taky pařit nebude nicméně se to hezky sešlo to říkám u nás,že to není náhoda,všechny ženský v domě ryby

lenca01
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:16
- Nahlásit

jana33
Ketrin
Fakt? 26.3. To je krásný. No, jo - beránci
Budete se divit, ale od té doby, co jsem se dozvěděla, že čekám mimoše, tak mám chuť na rum s kolou, vodku s džusem apod. Na pařbu by to asi s těma kruhama pod očima nebylo, leda jít tak na maškarní za strašidlo ale nějaký procenta bych si dala

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:56
- Nahlásit

Nejste beránci,ale berani to my s holčičkama jsme rybičky
Leni,to je klasika,když nemůžeš, máš na to furt chuť

lenca01
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 10:30
- Nahlásit

jana33
Skopeček z Kadaně přikyvuje, že zakázané ovoce nejvíc chutná....
Ženy, potřebovala bych tipana na dárek pro manžela k narozkám, ale nemám vůbec šajnu co. O nic konkrétního se nezajímá, nic konkrétního ho nebaví...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 10:35
- Nahlásit

lenca01
No tak s těmahle informacema ti asi neporadíme nepotřeuje mobil,hodinky, nějakej nůž....?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:36
- Nahlásit

lenca01 No to je těžký ženo, když ho nic nebaví A co nějaký ten zážitkový dárek, jak je v posledních letech v módě? - zorbing, motokáry, sedmimílové boty a co já vím co všecko. Můj choť dostal od našich zaměstnanců k 50 vyhlídkový let malým letadlem pro 3 osoby, tak jsme na tom na jaře byli, on si to užil ale já myslela že umřu jak mi bylo zle

lenca01
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 15:13
- Nahlásit

Ketrin
No, to jsem taky zkoušela jednou navrhnout, ale ... On je jiný, i když je můj

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 15:14
- Nahlásit

lenca01
To nesmíš navrhovat,ale koupit. I když teda u nás se tyhle dárky nechyaj, propadaj,protože nějak nestíháme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 16:27
- Nahlásit

jana33 to jó, taky nám jich pár propadlo
lenca01On je jiný, i když je můj to můj taky, neboj
tak co třá relaxační víkend v lázních pro dva - až Ti skončí šestinedělí

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 17:08
- Nahlásit

Ketrin
Si mi neodpověděla na mail,abych si to nevzala osobně

Každej chlap je jinej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 17:32
- Nahlásit

jana33 jakej mail?? nic nedošlo

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 17:41
- Nahlásit

Ketrin
Ze včerejška

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 18:15
- Nahlásit

jana33 och pardon - už odletěla odpověď

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 18:22
- Nahlásit

Ketrin
No proto

lenca01
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 07:56
- Nahlásit

Ketrin
Jé, tak to by zase nebylo pro mě. Vzhledem k tomu, že kojím, tak bych malého nemohla nechat u babiček a co Sorbík? To jedině, že by tam jel sám a to by švihák lázeňskej mohl zvlčit Asi vymyslím nějakou hovadinu, jako obvykle.

Tak jak jsem mluvila o tom, že Sorbi potřebuje výcvik jako sůl, protože 2 měsíce mu kromě sedni nikdo žádný povel nedal, tak jsem mu koupila takovou novou hračku. V hubě to pořád přežvykoval, než mi to donesl, tak to rozkousl a než by mi to podal, tak radši zdrhal. Uf, bude to fuška. A ten hajzlík má ještě výraz, jestli člověk myslí skutečně vážně No, o holkách na baráku už vůbec nemluvím. Trina mi předtím už hezky nosila míčky a teď jí to hodim a chodím si pro to sama.

Minule jsem koukala na mamku (zase musím říct, že je to odvaz, protože si nechá takové tři výrostky na krku, když má manžel ranní a já vzhledem k počasí nemohu jen tak vypadnou). A slyším, jak Sorbimu říká:"Sorbi sedni, sedni. Ne, sedni. Tak si lehni. Sorbone sedni nebo lehni. Tak si dělej, co chceš, já tě drbat nebudu." Sakra, to jsou povely

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:06
- Nahlásit

lenca01
tomu se říká povelová technika nojo tak trochu zvlčí a až prcek trochu povyroste a oteplí se, budete moct zase procvičovat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:40 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

lenca01 Jóó povelová technika !! to je můj oblíbený fórek před kovanými kynology, např.myslivci, když něco upustím a říkám Borgovi: kočičko moje, miláčku, budeš tak hodný a podáš mi to prosííím?--... děkuji... ale on je prostě zvyklej mi bez říkání podat vše cokoli mi spadne

lenca01
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:38
- Nahlásit

Ketrin
jana33
sorbi taky před tím podával věci, ale klíče ani za boha. to mu prostě vadí. nechtěl je ani když jsem mu je dala do tlamuši. když jsem byla těhu, tak pomáhal s prádlem, upadla ponožka a on ji podal. jen povel jsem musela říct rychleji, než ji zmerčil, pač od malička jsou ponožky pro něj tou nejlepší hračkou. ale podával i jiné věci. ale třeba už kvalitně uleželou zvěř taky nechtěl

ségra včera říkala těm svým "krvelačným bestiím" hačí gatuško

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:50
- Nahlásit

Takový povel taky máme: Edí hají

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:06
- Nahlásit

lenca01 jj kovové předměty nejsou příliš oblíbené. jednou Borgo málem zahrabal do země pistoli než mi ji s odporem podal.
Cora má zas jinou specialitu-krade z kapes kapesníky (papírové cupuje)
Právě jsem přijela z tesca, je tam nové řeznictví a měli tašky nacpané masovými kostmi po 10,-Kč, tak jsem jim to tam vybílila je na tom spousta masa, paráda

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:32
- Nahlásit

Ketrin
Cora je fakt jak Fanyna

choco
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:33
- Nahlásit

Panečku tady to jede Taky se hlásím k beránkům ) Leni, z toho si nic nedělej, my máme te´d doma vlky zvlčelý dva, vůbec není na nic čas, v týdnu se vracíme domů dooost poozdě, takže jsme rádi,že se s nima vykopeme vůbec do té tmy na venčení a o víkendu, když zůstaneme doma, tak je to úspěch...navíc je v tom sněhu užije akorát tak na voloviny

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:35
- Nahlásit

A kosti závidíeme, já občas ve Sparu seženu ořezaný kosti z krkovic,ale jinak nic moc. To,co maj v Globusu je fajn,ale moc masa na tom není. Takže kosti nejčastěji dávám v rámci krůtích křídel, krků. Ale na diskuzi na Vetamixu teď řeší,že možná začnou kosti prodávat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:40
- Nahlásit

chocoužije akorát tak na voloviny
včera jsem ty dva poprvé venku pustila k sobě - končí hárání. no to kdybyste viděly v tom sněhu, co dělali jana33 je to řeznictví Novák nebo tak nějak, určitě taky nějakej řetězec. Je to čerstvý vůbec to nesmrdí, a ta cena!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 14:07
- Nahlásit

jana33Vetamixu teď řeší,že možná začnou kosti prodávat zrovna mi přišla ta jejich nabídka - morková kost 2 ks za 30,- a hov.žebra 10 ks za 15,-
Což je fajn že se může něco strčit do mrazáku a máš klid pokud se nedostaneš k řezníkovi.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 15:55
- Nahlásit

Ketrin
A mě nic,ale to bude asi tím,že jsem objednávala poprvé po telefonu a od tý doby mi volaj. Ty žebírka by byla fajn A prej maj hrubomletý telecí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 23:14
- Nahlásit

Holky máte černý puntík, když se sem konečně dostanu, (čekám až dopere pračka), nikdo tady - styďte se Cora konečně dohárala, ale nějak jí to ještě nedošlo a pořád nakrývá Brestu Brestička kočička moje nejhodnější stojí a trpělivě čeká, až se mládí vydovádí... akorát to trošku zdržuje, když to Corálie provozuje na procházce každých cca 10 metrů a Borgo měl o víkendu nevěstu, (2x!!) takže ten je vysmátej a spokojenej Máme spoustu sněhu, po chřipce sice ještě trochu chrchlám ale dnes už jsme byli na běžourech, paráda Jak se máte vy??

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 09:18
- Nahlásit

Ketrin
Jééé,jakou nevěstu? Ty se taky s ničím nepochlubíš!
Fanča taky Rozáru nakrývala, oni se teda v rámci hry nakrývaj i teď.
A vy tam nemáte krustu na sněhu? Tady je to fakt děs, i psům to dělá problémy a Ferda to vyloženě bere jako útok na svoji osůbku. Takže na nějaký dlouhý chození to není,je to i o pořezaný packy
Jinak se nám vyplatila práce na honech, na poslední naháňce jsme objevili přírodní rybník u lesa i s rákosem a loukou a včera jsem se s hospodářem domluvila,že tam smíme jezdit koupat a cvičit pséky, i střílet poplašňákem,že můžu, dá mi na to potvrzení

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání