Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:28
- Nahlásit

Ahoj holky
tady dneska ráno poprvé po dlouhé době na chvilku zasvítilo sluníčko, tak to bylo fajn
sníh je taky nahoře zmrzlý, ale hnědka když neutíká rychle, tak chodí jen po vršku jako baletka a nepropadá se
já mám poslední týden před státnicema a s prací se to moc nedá, ale nějak to už dopadne...
Ketrin
tobě chválím fotku (Borgo zasněžený za smrčkem))

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:30
- Nahlásit

Eda
Tady je na tom právě krusta,ale ne zas tak silná,aby psy udržela

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:36
- Nahlásit

jana33Eda Tady není žádná krusta ale krásný prašánek. s ničím nepochlubíš! jak to že ne, je to na stránkách Eda fotku dělal Štěpán, bohužel když tu byl tak nebylo sluníčko, takže se jich taky povedlo jen pár. nějak to už dopadne.. jen do toho, za chvíli to máš z krku

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:37
- Nahlásit

Ketrin
No,teď už vím. Ale furt si píšem,ale aby ses pochlubila,to nééé

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:41
- Nahlásit

se přece nebudu chlubit dopředu s něčím co ani nevím jestli nastane nebo zda se povede a taky to bylo dost narychlo.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:50
- Nahlásit

Ketrin
To se řekne,že podceňuješ Borgovi mužské schopnosti

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:50
- Nahlásit

Ketrin
krásný prašánek
hmm, teď to je tady taky, v noci nasněžilo
moc se těším, až zase začnu žít a ne jenom přežívat
jana33
Eda má teď 29kg, na radu veterináře jsme hubly a ejhle, ono to pomohlo a nekulhá

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:52
- Nahlásit

Eda
Tak to je krásný, Rozárka taky něco zhubla,ale tolik zase ne. Každopádně si ale na honech zlepšila kondici a překvapila,jak to zvládla a nekulhala!!! Samoušovi lezou žebra,ale on to rychle nabere

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:54
- Nahlásit

jana33
no, tak žebra jí nelezou, přece jen je taková huňatá, má medvedovitý kožich... a hubla sem s ní, i když nechtěně a je to fajn, tělo není tak "zaplácaný"... líp se to nosí

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:57
- Nahlásit

Eda
Nojo,tak on naběhal za poslední čtyři měsíce tolik kiláků,co jinak naběhá za zbytek roku Ale jako ouplně vychrtlej taky není,jen se na něj člověk nesmí dívat,když je nalačno A na Rozárce je těch pár kilo dolů taky vidět jenže ona je bohužel taková dáma rozvážná, když nebude na honě,ale půjdem na normoš procházku,tak se chvilku bude honit s Fančí,ale pak si jde prostě svým tempem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 15:14
- Nahlásit

jana33
Jani,písni mi svůj telefon na 607 273 876 - jedná se o ty bylinky - nějak ti nejde doručit email.Dík

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 09:20
- Nahlásit

Nádhera ten sníh, co? Cora přestala s nakrýváním Bresty a začala nakrývat Borga naštěstí to dělá jen venku... on před ní zdrhá a jsou z toho děsný honičky a skákání a válení v tom čerstvém prašanu

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:38
- Nahlásit

Ketrin
Hlavně,že se děti vyblbnou Samouš je teda na Fany při hrách fakt drson, ale ona je asi masochistka a zjevně se jí to líbí
Tady je děsnej vichr, takže na cestě skoro nic novýho není, ale ráno jsme měli úplně zafoukaný zasněžený dveře. To mi to zase všude zafoukalo pracně prošlapaný cestičky

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ahoj holky, držte mi v pondělí palce, prosím...
Jsem už z toho učení tak mimo, že ani nevím jak se jmenuju...
Jinak zima se vším všudy, Edě je sníh až po bradu

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:12
- Nahlásit

Eda
Držíme všechny palce,tlapky,tak pak koukej napsat,ale nepochybuju
Jj Ferda se nám dost ztrácí. A to už zase padá

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:41
- Nahlásit

jana33
Ferda se nám dost ztrácí
a co potom jezevčíci??? když si představím, že mít jozefčíka, tak se už 3 týdny nedostane na pořádnou procházku...
ale nic proti takovýhle zimě, je to fajn...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:54
- Nahlásit

Eda
No, ono i štěně. Krásný to je,ale když se praktiky celou procházku bořím po zadek v závějích,tak je to někdy docela náročný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 18:16
- Nahlásit

Eda Budeme držet, nebóój, a hlavně už se dneska neuč

jana33 Dnes už mi to šlo dost blbě i na sněžnicích, jak je ten sníh lehkej, boří se to.
Plot zmizel, bariéry okolo baráku rostou, jsem zvědavá kdy zase psi začnou lézt na střechu

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 19:26
- Nahlásit

Ketrin
Karel už musel plot odhazovat,aby Ferda neodešel na procházku Chodí se v tom blbě,ale zima je to krásná, taková, jaká má být
My jsme včera byli na povinných střelbách a byla jsem moc šikovná - nezranila jsem ani sebe,ani ostatní

choco
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:03
- Nahlásit

Ahojky My jsme se dnes vrátili z relax víkendu v Piešťanech, psiska byla u tety Verči a strejdy Martina s Aishenkou a Baruškou a my jsme si rozmazlovali tělíčka a dušičku

choco
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:04
- Nahlásit

Jani, když tu píšeš o těch střelbách, tak táta se rozhodl začít taky zase s lovečinou, lovecký lístej mu obnovili a příští týden ho čekají zkoušky ze střelby, pořád sedí u testů a dělá jeden za druhým

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:10
- Nahlásit

choco
Jakože si obnovuje zbroják? Tak to je v pohodě,i na těch střelbách jde o bezpečné zacházení se zbraní, trefit se ani nemusí. Ale ty testy jsou maso, já se teď budu týden šrotit,ale chci nás za týden vidět. V tuhle dobu se budeme opíjet na žal nebo na úspěch

choco
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:11
- Nahlásit

Jj, zbroják-jsem si nemohla vzpomenout na to slovo A ty to taky děláš v sobotu?

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:16
- Nahlásit

choco
V neděli. Je hodně adeptů,tak to rozdělili na dvě skupiny, v sobotu jdou místní a v neděli ty z dálky,protože v neděli je pak celkový vyhodnocení a pijatika,tak abychom nemuseli jezdit dvakrát
Tak to si psiska budou užívat taky lovecký sezony

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:29
- Nahlásit

choco to jste se měli a proč tak daleko? my byli loni na wellness 3 dny v Třeboni a pěkný, hlavně ta rybí menu v restauracích

choco
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:59
- Nahlásit

Helčo, já to dostala jako vánoční dárek Ale příště už si vybereme něco blíž a nebo když takhle daleko,tak na delší dobu. Co vím jistě,že si jdu vyhledat nějaké thajské masáže tady v Praze, to je úžasné protažení tělíčka

Jé Jani, to nevím,jestli si psiska budou užívat nějak moc lovecké sezony, leda tak ty kachničky s tátou třeba absolvujeme Ale nedivila bych se, kdyby pak začal tatík uvažovat o nějakém tom jezevčíkovi

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:06
- Nahlásit

choco
Na co jezevčíka?
Já byla na thajský masáži jednou a teda nějak mě to neoslnilo. Ale já asi nejsem typ na wellnes záležitosti

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:45
- Nahlásit

Thajskou masáž neznám - výborná je balijská,ale musí se provádět na Bali

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 22:53
- Nahlásit

Ahoj, tak poslušně hlásím, že jsem vše zvládla a jsem Mgr. uff...
Ketrin
ale musí se provádět na Bali
to mi připomíná. že jsem onehdy měla chutě na Rendang, ale zase mě přešly, protože tady nemůžu sehnat správný ingredience... nejlíp chutná právě v Indo.

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 03:55
- Nahlásit

o mi připomíná. že jsem onehdy měla chutě na Rendang, ale zase mě přešly, protože tady nemůžu sehnat správný ingredience... nejlíp chutná právě v Indo.
Jestli chceš, tak až pojedeme na dovču, tak ti přivezu nějaký koření na Rendang. Z indonéských jídel ho mám nejradši.

Thajskou masáž neznám - výborná je balijská,ale musí se provádět na Bali Hmmm, nebo Javánská... V Čechách jsou taky salóny, kde masírujou Balijky, ale je to tak drahý (masáž kolem 3 tis.)...

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání