| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:33 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Nám dneska odlítá Petrova dcera s vnukem na FIJI - tak se obáváme komplikací na letišti.Ale jinak je to krááásná ladovská zima,ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:40
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, je to nádhera, užíváme si to,ale musíme si tu vyšlapat cestičky, abychom v tom mohli chodit. Nej jsou ty naváté závěje, klidně dva metry
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:51
- Nahlásit
jana33 No to Borgo je puštěnej. Vždycky mrňouse zažene, ten si myslí že se spasí opětovným podlezením plotu, jenže plot Borgo přeskočí a ještě ho kousek doprovodí Tak prudič jde domů a přitáhne pak zase v noci - to jsou psi ve svém vigvamu, takže on může beztrestně ochcávat JEJICH sníh a vůbec všecko
|
Itch
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:58
- Nahlásit
Mastidlo na tlapky máme, to ted mazeme v zime, kdyz jdeme po ulici a lidi soli, tak jak se vracime z prochazky, tak mazeme, to nam doporucil veterinar, takze by to melo byt ok, akorat pejsek neni z mazani moc nadsenej...cisteni usi a mazani tlapek ho uklidni, ze je najednou z divocaka beranek
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:02
- Nahlásit
Ketrin
Takhle loni v zimě ochcával sníh klukům místní vřech tak dlouho, až mu jednou nedošlo,že jsou psi venku a byla jsem ráda, že jsem je dořvala a nezabili ho. Od tý doby ticho po pěšině
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:14
- Nahlásit
jana33 no jó, ale my nemáme žádnýho teriérskýho vraha Borgo se sice občas prsí a řve, ale nepere se
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:16
- Nahlásit
Ketrin
No, on Sam Ferdovi zdatně sekundoval, je to hodňoušek,ale aby mu někdo ochcával zahradu a pak mu tam beztrestně vlezl,to teda nee Nejdřív nevěděl,co má dělat,ale když se na psa vrhl Ferda,tak mu to došlo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 17:50 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
hrdinka z ouška
co to znamená? ale zní to pěkně!
jinak dneska jsem chtěla jít v lese nevyšlápnutou cestičkou a vzdala jsem to. Eda měla sněhu po krk a to se jde špatně
ale je to krása, škoda, že jsem buď v práci nebo se učím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 08:13
- Nahlásit
Eda
co to znamená? tak jí říká páník od léta, co s námi vylezla na třítisícovku Hasenohr - http://www.ultental-valdultimo.com/wanderungen/has enohr.html
http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/ultental-_alto-adige_-cervenec-2009/392
Koukám, že v Praze a okolo je snad víc sněhu než tady!...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 08:27
- Nahlásit
Ketrin
JJ,jestli máš náhradní sněžnice,tak bych je možná využila.Dneska asi na venčení beru běžky - včera to byl očistec,pořád jsem zapadávala.Vzala jsem si nývleky a tak nohy zůstaly v suchu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:44
- Nahlásit
Ketrin
třítisícovku Hasenohr
to je pěkný Eda leze jen na nižší "kopce"
jo jo, sněhu je tu kopec je to paráda...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 10:41
- Nahlásit
Jj, je to krása. Sněhu teda dost, ale když se člověk prodere do lesa, tak tam už to jde
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 08:49
- Nahlásit
Tak jsem zase tady
Po delší době, pač jsem se před týdnem vrátila od čápa, který nám přinesl kluka Šimona, 51 cm, váha 4080 g. Jedná se o nočního tyrana, který prudí už i dobráka Sorbiho, který před ním utíká.
Jedna fotečka na www.sorbon-dracominor.ic.cz
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:10
- Nahlásit
lenca01
Gratulace obrovská!!! Teda drobeček to není. A co Sorbonek,jak se na něj tvářil,když ho prvně viděl?
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:25
- Nahlásit
Sorbi je úžasnej. Sice má potřebu olíznout mu tvářičku, což mu zatím nedovolujeme, ale když chce, nastavím mu malého nožičky, ať si ho může olízat. Snažíme se mu to vynahradit, ale je vidět, že žárlí. Jakmile malej začne plakat, nosí hračku a chce pozornost. Ono to bude všechno jiné až malého budu moc vytáhnout ven a budeme společně jezdit na barák, ale zatím mu je jen 14 dní, takže se doma soužím, trápím a chytají mě depky. Navíc malý celý den prospí (to jsem aktivní a nemohu usnout) a noci probrečí. Pláče jakoby měl hlad, ale usínat chce jen u prsa. Se bojím, abysme ho nenaučili něčemu, co se potom neodnaučí. Taky nevím, jestli si může vybrečet kýlu, nebo je to jen další pověra.
No a protože jsem taková lehce řvavá, tak brečím kdykoliv se podívám na Sorbiho, protože mi ho je líto. Ach jo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:35
- Nahlásit
lenca01
No tak to si teda užíváš Holt některý mimča to takhle mají,že den prospí a řádí v noci,ale ono to časem přejde. Hlavně se nenervuj, kašli na nějaký výchovný rady,jak se něco odnaučí nebo neodnaučí a dělej to tak,jak to cítíš a nenech si do toho kecat. A Sorbíka ti lít být nemusí nebo ho snad mlátíš,zavíráš do kotce a jeho hračky jsi dala miminu?
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:40
- Nahlásit
jana33
To sice nedělám, ale ty jeho kukadla
Včera jsem s ním šla na chvíli do parku a ztrácí disciplínu. Jsem si málem rozbila kušnu, jak zatáhnul. A parkem se ozvalo jen: "Ty vole, co děláš?" To byla výchovná lekce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:16
- Nahlásit
lenca01
To chce klid. My se teď přestěhovat do Prahy,tak se obávám,že bych je musela zabít. Jsou to už vidláci
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:22
- Nahlásit
jana33
To já mám vidláka taky, i když z paneláku. Ale jak každý den jezdí na vesnici, tak... je prostě trochu jinej (ale pevně věřím, že za to mohou i holčičky na baráku)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 11:29
- Nahlásit
lenca01
No jsem přesvědčená,že by teď vyráželi za každým čoklem, před silnicí se nezastavovali a vůbec by byla poslušnost na bodu mrazu. O mladý nemluvím,to je vidlák od narození
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:03
- Nahlásit
jana33
O mladý nemluvím,to je vidlák od narození
hnědka je taky venkovanka, ale když přijde do Prahy, chová se vybraně a slušně a poslouchá, protože to tam nezná
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:08
- Nahlásit
A tak to my máme chování stejné na vesnici tak ve městě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:18
- Nahlásit
lenca01
Eda
Tak když bude na vodítku,tak se bude taky chovat slušně,ale pustit jí navolno,tak je v Praze revoluce, že to tam nezná,to by jí bylo dost šumák ona byla v Praze asi pětkrát,vždycky když jsme jeli na kontrolu s tou panostitidou,jezdili jsme dřív a já jí tak na hodinu vzala do ulic,aby se socializovala,ale vzít jí tam jako nafurt, to si nedokážu představit. Je zvyklá,že může bez omezení lítat stovky metrů tam a zpátky, ne na nějaký omezování jejího svobodomyslnýho života
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 11:51
- Nahlásit
Tak jsme včera ukončili loveckou sezonu (naháňka 30. se zrušila), střelilo se sedm divočáků a křepelák zadávil jednoho zajíce, kterýho se pak Sam neustále nenápadně zmocňoval a přinášel ho do kolečka tradičně jsem vyfluslá,celej den se brodit hlubokým sněhem je fakt makačka
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:13
- Nahlásit
jana33
zrovna dneska jsem si říkala, kolik asi psů se má tak dobře jako hnědka...
zábava, její lidi kolem, bezva bašta, lítání venku...
tak vaši psi jsou taky kandidáti
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 21:09 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
b]Eda[/b]
A na Helčiný nezapomínej nebo se s náma nebude bavit
Každopádně jsem nadšená,že nás tady myslivci tak rychle přijali mezi sebe, psiska jsou nadšený a neudělali žádnou ostudu,naopak jsme slyšeli pochvalné ohlasy.Ii poptávka po štěňatech by byla Včera mi jeden starý myslivec střelec říkal,že ten "velkej černej" to je tryskommyš, chvíli ho viděl slídit na straně remizku u něj,pak zapadl do něj a za chvilku kouká a pes se řítí po stopě z opačný strany kachny jsme nestihli,protože jediný se kryli s naháňkou,kam jsme museli,ale na podzim už jednu pozvánku na kachny máme. Když pánbůh dá,tak to už s námi půjde i Fandulka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 08:39
- Nahlásit
ahojlenca01 téda, moc gratuluju k Šimonkovi, to je ale kus chlapa - čáp se chudák nadřel Užívej si každého dne, strašně rychle to uteče !
Tady je nádherně, plno sněhu ale já trčím doma nemocná ale stěžovat si nebudu, co je to proti jiným (viz Haiti atd.)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:01
- Nahlásit
Ketrin
To se nesmíš s každým líbat
Fanoušek má dneska deset měsíců, nějak to letí
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 16:17
- Nahlásit
Ketrin
Ahojky Helí,
díky moc.
Teda já se těším až povyroste. Každého dne si užívám až moc. Je to nespavec se klonem být stále u zdroje mléka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 17:09
- Nahlásit
lenca01 nj určitě jsi ještě unavená a tak, ale to se všecko poddá a bude to dobrý, takže tam patří tenhle smajlík
jo a koukala jsem na FB že máme narozky stejnej den (akorát teda jinej letopočet
|