| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:21
- Nahlásit
Tak Ferda bohužel když má příležitost ježky cupuje, a jak ho to bodá do držky,tak ho to ještě víc rajcuje,prostě blb teriér ale teď už naštěstí na žádnýho dlouho nedorazil,tak snad to vydrží. Loni v Praze to byl děs
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:30
- Nahlásit
jana33
Takže sado-maso
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:37
- Nahlásit
lenca01
No jasně, si představ, jak stojí nad ježkem, z huby mu kape krev, všude bodliny a on se na něj znova a znova vrhá,fakt kretének
|
Mario
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 23:20
- Nahlásit
Tak Vás tu všechny po dlouhé době zdravím,jak se tu máte?Tak si představte,že ta naše potvůrka před 14-ti dny se šla projít se sousedovic Labradorem.
Problém byl v tom,že šli příliš daleko.Když už byli pryč přes 1/2 hodiny,začali jsme je hledat se sousedem.
Po 2 hodinách neúspěchu jsem to nahlásil na Táborské měšťáky,ale ti nic nevěděli.Kolem 18 hodiny mi volali z policie,že byli spatřeni cca 10 km od naší vesnice.
Zkráceně:za 3 dny jsme najezdili přes 1000km.dali jsme to do rádia i na net.3 dny bezmoci,doufání,že se nerozdělí,
že se jim nic nestalo.Lidé je viděli a všichni říkali,jsou utahaní a zmatení.Ale nenašli jsme je.Vylepili jsme plakáty s foto obou Labradorů s tel.č. a nic.
Třetí den,jsme se rozhodli,že zaplatíme i televizi,hlavně aby se naše Bobinka vrátila domů.Kolem 15 hodiny,na cestě domů z neúspěšného hledání,nám zavolal soused,že jsou doma.!!!!!!
Po 3 dnech se vrátili.Strašně moc unavení a hladoví.Lidé jim dávali vodu a někteří i granule,ale nikdo nevolal MP.
A proto všem chci říctmže je hlavní to nevzdávat a doufat,že je vždy pes v pořádku.Celou dobu byli spolu.
Nerozdělili se.Sousedův pes je 2 roky starší.Nikomu nepřeji,aby zažil to co jsme zažili za ty 3 dny.Byli to opravdu těžké dny.
Problém teď máme v tom,že nereaguje na volno.Drží se jak klíště a to se chystáme na zkoušky.Od té doby co se nám zatoulala
prostě nejde od nás.Samozřejmě,že vztah mezi naší Bobčou a sousedovic Kazanem se upevnil na silné úrovni.Ten pocit,když jsme přijeli a viděli ji,že je v pořádku
a zdravá,to je něco nádherného.Radostí by se zbláznila,když nás (já s paničkou) uviděla.
Toť zkráceně.Všem dobrou noc
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 19:37 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Mario
Tak hlavně,že se našli. Ale být vámi neberu to na lehkou váhu a buď udělám pořádnej plot,kterej nejde přelézt nebo jí prostě v době nepřítomnosti nechávám v kotci. Takovouhle kliku jste mohli mít jen jednou.
My děkujeme Helče za možnost zacvičit si mezi psiskama, Fanča byla nadšená, i když to na ní teda chvílema bylo moc statický a dlouhý a málo aportů a vůbec,ona to umí líííííp,tak jí tam mám pustiiiiiiit
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 22:28
- Nahlásit
jana33
a to Fanča neřádila? jen chtěla děsně moc puuustit? tomu se mi nechce věřit máš fotky?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 10:15
- Nahlásit
Eda
Ale to víš,že řádila při čekání,když se nudila, tak provokovala všechny okolo,hlavně ty uvědomělé i když pravda Borgův synáček Jerry měl na věc stejnej názor a ty dva by navolno vytvořili likvidační komando ale kupodivu když měla "pracovat",tak řádit přestala a až na to,že při aportu srnčí nohy musela nejdřív všechny vyprsená oběhnout a ukázat jim,jak se to nosí, si psů při disciplínách nevšímala. A to dokonce ani při chůzi navolno ale u vody už to psychicky nevydžela a měla tendence nedočkavě ječet,tak jsem se s ní musela procházet
Fotky nějaký budou,ale jen od vody, protože páníček kromě vody spal v autě
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 11:41
- Nahlásit
jana33
Teda páníček by zasloužil... a nepršelo vám? Jste holky šikovný A kolik se vás sešlo labradďůrů ?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 12:41 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
My vstávali v půl šestý a Karel musel pak ještě na bossovskej mejdan,tak jsem byla ráda,že nás vůbec odvezl Občas mrholilo,ale naštěstí to vydrželo,takže počasí nakonec akorát,dneska by to bylo horší. Tuším,že tam bylo asi deset nebo jedenáct psů a labradorů 5?
Jste holky šikovný
Já nic,to Fanoušek je šikovnej Nejvíc mě potěšila, že na "nose" našla bažantka, a i když ho viděla poprvé,tak ho automaticky chytla a donesla
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:23
- Nahlásit
jana33
a i když ho viděla poprvé,tak ho automaticky chytla a donesla
To věřím, to muselo být hezký překvápko ) Vy byste to mohli jít taky dělat z fleku ) Jste tam byli nejmladší s Fanny?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:48
- Nahlásit
Hele:
http://www.facebook.com/album.php?aid=36257&id=149 8426687&l=dac86976e7
A Fanynečka je moooc šikovná, když je vlohový štěně odmala dobře vedený je to prostě radost na to koukat
jana33 a za hospodu se omlouvám, už tam nikdy nikoho nevemu a ani sama tam nevlezu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 16:43 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
No jasně,tak ostatní jdou na veverky k Helče,takže druhá po nás byla desetiměsíční labroška,co ovšem ale díky váze fakt jako mlaďoch nevypadá Takže to byl opravdu nebetyčnej rozdíl,zvlášť když je Fanyna hubeňour hubeňourovič (radši nevidět,když veleze z vody)
Ketrin
Tak za to ty nemůžeš, kdy vám to nakonec donesli? Oni nám říkali,když jsme platili,že už to maj hotový,ale chtěli to udělat všechno,abychom jedli najednou. Nic se neděje
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 16:59
- Nahlásit
Ketrin
Jsem teda čekala víc Čechů i Slováků, zvlášť u těch Slováků se mi to zdá na počet docela nízký,když to měli doma
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 07:32
- Nahlásit
jana33 Copak to, to oni to donesli pak už brzo, skoro hned jak jste odešli, ale bylo to hnusný a odbytý a vůbec, nedodrželi to na čem jsem se s nimi dohodla a tak.
Nepošleš mi nějakou fotku?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 11:07
- Nahlásit
Ketrin
K je ještě nestáhl,až stáhne,tak ti je stopro pošlu,neboj. Škoda,že chrápal,mohlas mít fotky z celýho nácviku
|
Mario
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 11:09
- Nahlásit
Všem krásný den,
jana33:No,oni byli u baráku,měli jsme je puštěné,celé dopoledne si hráli před barákem,bourali sme okna,měli jsme nad nima kontrolu.Ale teď už si dáváme větší pozor.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 11:26
- Nahlásit
jana33Škoda,že chrápal, tak už mu to odpusť
to nevadí, tak aspoň něco. Taky říkala Alena že bude fotit, ale nevím jestli nakonec neupřednostnila konverzaci, nějak si nevybavuju že bych ji s foťákem viděla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 11:29
- Nahlásit
Ketrin
Nee,s foťákem jsem nikoho neviděla.
Kdyby neměl ty kecy okolo, tak jsem mu i dobrou noc popřála
Víš jak,aspoň bych měla nějakou fotku Fandy v akci, my chodíme cvičit samotný On jí nikdy cvičit neviděl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:11
- Nahlásit
Tak hlásím,že máme velešikovnýho pánečka. Dneska pomáhá myslivcům z honitby pana hraběte montovat posedy, a protože to je jiná a soukromá honitba a nemají velké psy, tak jsme pozvaný na kachny. A hony na bažanty taky budou
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 20:05
- Nahlásit
jana33
Vy se máááte ) Stěhuju se za váma
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 20:09
- Nahlásit
choco
Nenene, tady je to našeeee a za dva týdny jdeme na první naháňku, volal přímo mysliveckej hospodář,ať přijdeme Plus máme ještě ty dvě plánovaný a tyhle kachny a pak ještě bažantí hon. Jen teda doufám,že se pséci budou chovat slušně
Jo a Fanyně se pro změnu vrátila panostitida nabývám dojmu,že to dělá schválně,protože začne pajdat kdykoliv nás někam přihlásím. Tak snad přestane
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 21:41
- Nahlásit
jana33
Koukám, že psíci budou mít plné tlapky práce, ale lepší než se nudit A kampak jsi Fanouška přihlásila?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:57
- Nahlásit
jana33 To je fajn, že budou mít psíci nějakej kulturní program Fanče vyřiď že to kulhání už není vtipný, ať si vymyslí něco jinýho aspoň že nekulhala minulý týden a mohla jsem ji vidět. Máte tam sníh?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:02 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ahoj vespolek
Hlásím trochu sněhu nahoře na Brdech!
Eda z toho má legraci a konečně taky změnu, ne jen pořád to listí
Akorát, že jsme už potkali rodinku divočáků, už chodí zase níž
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 16:57
- Nahlásit
Tady furt hustě chumelí,ale nemrzne,takže to hned rozmrzá. Což jedině dobře,protože nejenže máme letní gumy,ale nemáme ani zimní koupený - v úterý dostal Karel nový služební auto,ale gumy si na to musí koupit sám
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:30
- Nahlásit
Halooo,kde jste kdo?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:03
- Nahlásit
Ketrin
ahoj, tuším tys mi psala o zkouškách na Jičínsku - tak jsem byla, na BZ - a máš pravdu, dávačka to tedy nebyla, pan Dostál přísný, ale fajn - a moc fajn hlavně atmosféra, navzdory hnusnému počasí. Takže příště, tj na PZ, zas tam...Jo a máme třetí cenu, body na druhou - ale hlavně upotřebitelnost.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:47
- Nahlásit
Lucie od Arta Ahoj - to jsem ráda že se ti to líbilo, a gratuluju Bylo tam zase tolik prasat? - si vzpomínám, že před 2 lety tam jeden vůdce s jezevčíkem, fakt šikovným to přepálil, zariskoval, nechal ho při následování navolno a jezevčíček mu zdrhnul za prasaty a asi hodinu nebyl pak už nešlo o zkoušky, ale o psa, zkoušení se přerušilo a všichni jsme ho hledali... pak došel, v pořádku a vysmátej jak si pěkně zalovil
Já normálně chodím následování volně, ale tenkrát jsem si pak psa radši uvázala a pak nám chyběl 1 bodík do 1.ceny ale i tak jsme byli druzí, barva byla asi dvacetihodinová a smytá deštěm, fakt zážitek.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:14
- Nahlásit
Ketrin
popis barvy souhlasí - ale prasata nevidět, my naštěstí máme slídění, ne naháňku, to smrčí bylo podezřelé a psa to tam táhlo....nám nevyšla šoulačka - jak já vám závidím následování!!! - nestřílím a pes se mi vyběhl podívat za schovaným střelcem do křoví, takže body na druhou cenu ale v ceně třetí. Ale maximální spokojenost.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:55
- Nahlásit
Jojo, šoulačka. Tu jsem teď musela "chca nechca" taky naučit, páč jsme byli na všestrankách na Slovensku. Já měla největší problém s tím, aby po tom 1.odložení šel ke mně pomalu - dlooouho to nechápal a radostně rychle přibíhal, ale nakonec jsme to zvládli...
|