| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:37
- Nahlásit
Ketrin
Hele,že si v lese tý volně ložený potravy nevšimnou ať si hledaj svoje bedly
Btw udělala jsem strategickou chybu a trhala ostružiny a teď tu malou blbku furt musím hlídat,aby si nepopíchala držku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 17:37
- Nahlásit
Tak jsme byli plavit psiska a Fanča je tááák šikovná nejdřív plavali sami,pak jsme šli kus procházkou a pak jsme se vrátili k rybníčkům, tak jsem blbečkům házela klacky a ta moje prďolka všem klacky brala a vzorně mi je nosila bez povelu na břeh,vůbec se neoklepávala, prostě si přišla pro pochvalu a podrbání bože, jestli já jí zkazím,tak si dám na držku
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:07
- Nahlásit
jana33
všimla sis, že oba tvoje příspěvky končí stejným slovem?
jinak mám po dovolený, doufám, že vyjde ještě v září Korsika...
Eda už kulhá míň, omezujeme rychlý běhání, hodně plave a hlavně hubne! více zeleniny a libové maso snažím se to držet s ní, dělíme se o syrovou mrkev
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 15:52
- Nahlásit
Eda
No a le jednou šlo o mojí a jednou o její
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 08:11
- Nahlásit
My hrajem nějakou hru, že v každým příspěvku musí být slovo držka? - tak teda, já jsem nad svou mlsnou dr**ou zas jednou zvítězila, po návštěvě s dětmi tu zůstaly různé zásoby, hlavně z lednice se na mě smály a jukaly dvoubarevné velké Lipánky ale řekla jsem odstup satane a dala je psům
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 13:43
- Nahlásit
Ketrin
odstup satane a dala je psům
hmm, to máš snadné, ale to já nemůžu, protože i hnědka drží dietu, tak nemám odbyt
ale vyzrála jsem na tom, kupuju sladký jablíčka a mrkev a to jíme společně o 106 a myslím, že se úspěchy dostavují (zvolna, ale přece)
(sorry, ale to slovo se mi sem teď nehodí)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 13:47
- Nahlásit
Ježiš,vy jste vtipný,máte sem psát taky a nikdo by si toho nevšimnul. Btw držka je sprostý slovo? Nefungují mi smaily,tak si představte toho červenýho
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 18:40
- Nahlásit
jana33
nejni, u psů to taky používám ale u lidí ne
jinak dneska jsme potkaly v lese paní s maďaráčkem a úplně jsem se zamilovala pes byl nejen krásný, ale taky poslušný, milý a mazlivka a bavila ho lovečina ale na pohlazení to bylo zvláštní, chyběl mi Edí medvědí kožich...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 22:20
- Nahlásit
Tak zuby od Fanči nebudou. Ve čtvrtek jsem zjistila,že má vypadaný stoličky tak,že dostali kachní krky a ona ho nemohla rožvejkat a dneska přišla Rozára celá zkrvavená,tak koukám prckovi do huby a další díry, nicméně nalezenej zub žádnej, asi je polyká
Jinak jsme si užili víkend s labradoříma kamarádama na chalupě u Rumburka a zatímco Ferda je největší plavec a torpédoborec, tak Fanynka si kromě plavání oblíbila i potápění
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 08:42
- Nahlásit
jana33
já jsem měla schovanej 1 špičák od Bresty, jinak jsem myslím taky nikdy žádnej zub nenašla, oni jsou ty mlíčný dost malý
na KCHLS je článek o nestandardních žlutých fletech - to jsem netušila že existuje, ale ta štěňata jsou krásná
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:14
- Nahlásit
Ketrin
Jo,taky jsem to právě dočetla. Ono jich asi bude opravdu hodně málo,ale jsem zas o kus chytřejší, kdybych to nečetla,tak bych tomu nevěřila a myslela si něco o vořeších
Ráno Samouš dělal lovce, nejdřív prohnal srnku,tak padesát metrů než si laskavě uvědomil,že pískám,pak vypíchl bažanta a hned vedle něj kočku. Ještě ten divočák nám chyběl
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:44
- Nahlásit
jana33
a zajda toho jsme zas potkali my
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:58
- Nahlásit
Ketrin
Zajda se rozkládá u kamenů,takže je obcházíme obloukem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:21
- Nahlásit
Jo a hlásím,že naše malé štěkanátko má dneska pět měsíců a dvacet jedna kilo - váženo po snídani ale nevypadá teda na to
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:33
- Nahlásit
Tak to má štěkanátko ideální váhu, když odečtu 1 kg na tu snídani Brestě je dnes 9 a taky na to nevypadá
tuhle jedna návštěva znalecky pravila že ji odhaduje tak maximálně na 3 roky, že je vidět že je eště mladá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:41 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin
Tak ono to na týdny nevychází na dvacet,ale na dvaadvacet ale už by s tím nabíráním mohla přestat,kdo to má z těch schodů vláčet i když vypadá tak hubeně
A Brestě samozřejmě přejem všechno nejlepší
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:42
- Nahlásit
Ketrin
Ty žlutá štěňátka mají prvně v ČR v CHS Mokrá hora/ krytí dvou import jedinců/.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:48
- Nahlásit
Zuzana T Aha, myslela jsem z toho článku že je to běžnější.
Mně se hrozně líbí.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:49
- Nahlásit
jana33 tak už ji nenos, blázníš?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:56 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin
Hele do schodů chodí sama, ale dolů jí snáším, přece jen ty schody jsou dost prudký a ona je kravka a bere je po třech, se bojím,že se přizabije a nahoru chodí jen večer,když jdeme spát,takže jí snesu ráno, a pak když dělá nechápavou,já jdu nahoru a frajerce se zdá,že už jsem tam moc dlouho a povel čekej,tak vypršel ale branka už se opravuje, tak třeba zas nějakej den vydrží než jí naše cílevědomá důra rozbombarduje
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 22:01 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Jéje, to jsem neměla vidět, tu hnědou flatí holčičku... Jsou krásní všichni!
jana33
jak se jmenuješ na Facebooku? připojila jsem se tam, koukla bych se na fotky
a ještě mě napadlo, nevíte, proč psi jedí tak rádi vosy? (nebo je to jen úchylka Edy a její kámošky? )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:31
- Nahlásit
Eda
Normálně Jana Andrášková a mám nick bez fotky.
To teda nevim, já na psy vždycky hystericky řvu,když se snaží nějakou chytit,ale oni teda chytaj všechno,nespecializujou se na vosy
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 21:40
- Nahlásit
jana33
vždycky hystericky řvu,
to já taky, samosebou, ale když já nějakou usmrtím, Eda vypadá, jako že jí chutná víc než kdejaká moucha, třeba
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 18:55
- Nahlásit
jana33
pěkná bramborová četa jste Fanča to žrala, ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 18:58
- Nahlásit
Eda
žrali to všichni. Každý asi tak kilo shnilých brambor, pak kilo shnilejch popadanejch švestek a zajedli to ještě sušenejma skývama chleba, co tam má Zdeněk pro veverky Ale žrali jen ty shnilý, nahnilý, ty zdravý aportovali a roznášeli po okolí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 06:13
- Nahlásit
jana33
to jsou zlatíčka pomocníci Eda pomáhá hlavně na podzim, když hrabu listí. lítá v hromadách a opět je roznáší po zahradě
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 18:02
- Nahlásit
Ketrin
Moc gratuluju Tobě a taky Borgovi k velikému slovenskému úspěchu!!! Jste vážně 1
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 21:45
- Nahlásit
Eda jéé, děkuji pořád se štípu, jestli se mi to nezdálo, ale ty poháry tu stojí na skříni, takže nezdálo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 22:00
- Nahlásit
Ketrin
jakýpak na skříni pěkně na světlo s nima, ať to každý vidí, jak jste zazářili
jinak ťukám na dřevo, Eda nekulhá, podařilo se nám a zhubla zatím 2 kila tak půjdeme ještě kousek dolů a třeba to "odlehčení" jí pomohlo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 07:59
- Nahlásit
EdaTak to je fajn. A nebude už moc hubená?
Já jsem taky trochu zhubla a protože teď už 3.den ležím s horečkou a skoro nic nejím, řekla jsem si že si výjimečně dopřeju dvoubarevný lipánek jenže mi nechutnal
|