| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 09:36 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
jéje, takovýhle hubnutí není dobrý...
a myslím, že hnědka nebude hubená, protože ještě kilo a je na svý "mladý" váze ještě že je tak žravá a změna granulí a více zeleniny a libového masa jí vůbec nevadí
když totiž čtu, jak někteří pejsci odmítají něco jíst... to u nás vážně nehrozí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:19
- Nahlásit
Ketrin
Sis chtěla zasajrajtit organismus,tak dobře ti tak
Kvízová otázka - jak se nejlíp probudí štěně z narkozy? Člověk ho musí přesvědčit,že za dveřma čekaj další psí členové smečky pobavili jsme celou veterinu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 13:49
- Nahlásit
jana33
proč narkoza?co jste jí chuděře prováděli?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:14
- Nahlásit
jana33
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 16:30 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Eda
Kulhala na přední,tak jsme pro jistotu jeli na RTG a udělali lokty,ramena,kyčle. Všechno má ukázkový,takže nám spadl kámen ze srce, má jen lehkou panostitidu. Jsem ráda,že jsme to absolvovali,protože s těma jejíma skokama,přemetama atd. je to o nějakém natažení a naražení furt,tak teď už máme jistotu,že to nemá s žádným vývojovým obdobím a onemocněním nic společného,naopak se nás vet ptal,čím krmíme,že má nádhernou kostru
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 18:00
- Nahlásit
jana33
No Jano,to je na bouchnutí šampáňa,ne? To je super!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 18:43
- Nahlásit
jana33
to je skvělý!!! tak aspoň Fanča vám "kazí" pověst majitelů nemocemi prolezlých psů
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 20:36
- Nahlásit
Eda
No kdyby nebyla pozitivní na EIC,tak by to tak bylo,takhle zapadá
Zuzana T
Jo,spadl mi obr kámen ze srdce,co si budeme povídat,my tam jeli smířený s tím,že budeme řešit dysplazii loktů a nakonec jsme se dmuli pýchou,jak máme úžasnýho zdravýho psa Já už radši vždycky počítám s horším a jen ve skrytu duše doufám v lepší,takže jsem byla včera ve větší euforii než když jsem udělala státnice
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:13
- Nahlásit
Teda za chvilku se propadneme na propadliště dějin Tak já hlásím,že jsme kurýrovali Fanče psincák,kterej si přitáhla z veteriny,ale naštěstí to mělo vcelku lehkej průběh,takže atb nebyla zapotřebí,dospěláci to nechytli a už zase va dny s Fanynkou cvičíme a vycházkujeme normálně. A teď nej zpráva,poslední dva dny přestává kulhat, stopro to ještě není,ale už má chvíle,kdy nekulhá vůbec,pak si zas uleví....tak když to takhle půjde,možná stihneme i příští víkend klubovku. Sice tam bude za prťoucha a žížalu (bohužel to o týden nestihneme do štěňat),ale to je fuk,bude mít plno novejch zážitků
Jo a minulou sobotu jsme se opili s myslivcema a mám slíbený kachny,spárky a vůbec všechno,tak doufám,že to v kocovině nezapomněli
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:31
- Nahlásit
Jsem zde a léčím si namožená záda trek byl supeeeer, počasí moc nepřálo ale to tak nějak k tomu patří - jeden den jsem měla i teplou čelenku a rukavice Jinak Borgovo dětičky byly v Liberci V1 Vítěz třídy (pes) a V2 (fena) - sice jen krajská výstava, ale i tak to potěší. jana33 tak to je fajn, že to má takhle mírnej průběh, to se třeba na tom Konopišti i uvidíme a myslivcům moc nevěř, ty toho naslibujou...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:55
- Nahlásit
Ketrin
Tak to gratuluju,dětičky se povedly Myslivcům nevěřím,ale kachýnku by to chtělo,tak třeba se zrovna "pochlapí".
A jinak ten čas děsně letí, zítra je Františce půl roku
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:04
- Nahlásit
Ahojky holky
Helčo moc gratuluju k takovýmu úspěchu na těch všestrankách To je úžasný )
My jsme byli v sobotu na našem prvním a snad ne posledním honu na kachny Byxl tam pozvaný náš soused z chalupy, tak nám nabídl, jestli bysme mu nechtěli jít nosit. Teda byla jsem tááákhle malinká , když se začalo střílet, to byl rambajs,že jsem měla chuť se někam zašít a nevylízt,ale Andy to vůbec neřešil a jen koukal,kdy ho už pustím pro nějakou tu kachnu No bez píšťalky jsem to viděla docela ztracený, ale vystačila jsem si pak s vysíláním dopředu a s hledej )) Celkem se obešli čtyři rybníky a Andy nanosil necelou dvacítku. Moc mě potěšil,jak pěkně hledal a nezalekl se ani kanonády,která nad ním střílela,když zrovna pro nějakou kachnu plaval a ani ji nepustil,když se mu plácala v držce a pak hezky předával No byl to silný zážitek pro mě i pro něj. Sice se mi párkrát nepovedlo,aby plaval pro kachnu co byla dál,když mu zrovna nějaká plácla před čumák,ale i tak jsem na něj byla moc pyšná Dostali jsme čtyři kačenky domů a dva kačeři se druhý den hned snědli a dvě kačenky budeme mít někdy na cvíko V hospodě mě chtěli opít prevíti,ale naštěstí soused musel brzy domů
Jo a miláčik má ulomený třetí horní řezák Asi si ho načal, když mi v tom Chorvatsku chmátl po té skále... nesmí teď nic tvrdýho aspoň měsíc, aby se mu stačilo obalit dentinem a neobrousil si to až na dřeň , což by se pak muselo řešit možná až vytažením zubu.... tak jsme ještě na granclích a čekám jestli budeme mít štígro a vyhojí se to samo. A taky musím zaťukat, že jsem teď necelý měsíc nedávala Nutradyl a docela se s nohama drží. Teď jsem pořídila konečně už ty bylinky od Phytovetu a když to půjde chtěla bych ještě nějakou chvíli bez Nutradylu vydržet.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:07
- Nahlásit
Jani, a co foto? Už dlouho žádné zase nebylo A na výstavě to bude vaše premiéra viď? Tak ať vám vyjde hlavně počásko Budeme držet palečky na dálku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:12
- Nahlásit
choco
A co to pouštění,pouštěl v pohodě? Tak to jste měli super zážitek oba A proč jste na granulích,nějak to v souvislosti s tím zubem nechápu?
Jj výstava první,měla jít už do MB,ale to tři dny před začala právě kulhat,tak snad teď opravdu přestane a vyjde to. Jinak moc si od toho neslibuju,je to fakt na otrkání,protože nám o týden uteče třída štěňat a co si budeme podívat oproti devítiměsíčním bude vypadat jak nedochůdče. Jo a fotky nejsou,poslední byly z toho Rumburka a od té doby jsme nějak nestihli nic nafotit,páníček je furt pryč
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:18
- Nahlásit
chocoAhoj za gratulku děkujem Andy je šikula, to jste si na honu užili, co. už se taky těším, s Borgem už se zkouškama končím, tak třeba budeme taky trochu lovit. Ohledně zubů - to jsem zjistila někdy na jaře, že si Bresta ulomila dva horní řezáky - má jich asi tak půlku - ale v hlodání kostí jí to nebrání. Čímž jsem definitivně pohřbila úmysly vzít ji někdy ještě na výstavu do veteránů škoda, je pořád kočka a hlavně děsně veselá a akční
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:21
- Nahlásit
Ketrin
Hele co vím,tak ve veteránech už zuby nekontrolujou,tam už se počítá s tím,že to nejni,co bejvalo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:24
- Nahlásit
jana33 Cha, to určitě, aby mi holčičku moji někdo pomluvil že nemá kompletní nůžkovej skus
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:25
- Nahlásit
jana33
Jj, pouštěl úplně v pohodě. Už jsem si to párkrát před tím testovala,když jsme byli s labíkovýma trochu pocvičit a už mi to,co dělal minulý rok na podzim nepředvedl...ťukťuk.
No s tím zubem to právě má souvislost, protože kostma by si to mohl ještě víc ulomit nebo právě obrousit...a jen maso mu dávat je blbost...má to fakt na hraně, vetka říkala,že měl štígro.
Teda vy ostudy :P Tak ono v dorostu ještě ani o nic nejde, takže si to obě pěkně užívejte A po výstavě už se snad i nějakých fotek dočkáme,ne ?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:27
- Nahlásit
choco
Tak mi třeba kosti skoro nedáváme.....mi přijde teda škoda mít ho na granulích.
Jo,taky proto jsem ráda,jestli opravdu nebude kulhat a pojedeme,že se otrká. Stejně neumí stát,nechápe,proč jako se nemá hýbat,když to je přece tak úúúžasný
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:30
- Nahlásit
Ahoj všem!
my nemáme žádný výstavní ani lovecký zážitek, my se jen tak máme
Edka nás opět"drží nad vodou", je to nabíječka enegrie a dobré nálady. ještě že jí máme...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:37
- Nahlásit
jana33 Proč nedáváte kosti? To je teda pěkně šidíte
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:41
- Nahlásit
Eda Před týdnem jsme se v Alpách šplhali do jednoho sedla a potkali jsme tam 3 cyklisty, co jeli nějaký okruh od Schwarze Wand do Chamonix pod Mt.Blanc, tak jsem si na tebe vzpomněla... my sice měli těžší batohy, ale oni zase museli někde ty kola nést, nemohli je chudáci ani tlačit do toho kopce
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:43
- Nahlásit
Jani a to teda dodáváš nějaký minerály,ne?
No ještě to měsíc na granclích hold vydržíme, Orijen mu taky svědčí.
Mě se právě vetka i ptala,jestli je výstavní,že se jim dá udělat jakoby korunka na teb zub,ale že se to často láme a musí dodělávat. Takže Helčo korunky a můžete taky ještě na výstavu
Ketrin:
To jo, užili jsme si to moc, to víš po roce jsme si zase zkusili, jaký to je mít spoustu adrenalinu v krvi )) A já ho tak šetřím a zkoušky jsem odepsala a on pak jede jak mašina na honu. Joo chybí mi to něco pořádně s tím psem dělat. A chlapi tam asi koukali, co se jim to tam vetřelo za holku Tak třeba nás někdy zase vezmou.
Eda:
Ono je to taky po hrozně dlouhý době náš největší zážitek pracovní ) Jinak si taky spíš užíváme procházek, srazů s labíkovejma a váleníčka. Máš pravdu, jsou to nabíječi energie
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:55
- Nahlásit
chocokorunky a můžete taky pch, že bych se na to...
Pak to má k něčemu vypadat, když veti vyspraví chrup, udělají rovnátka, plastiky chybějících kulek atd.atd....
ale to je jen takovej povzdech, toho si nevšímejte
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:01
- Nahlásit
Ketrin
udělají rovnátka, plastiky chybějících kulek to jako fakt ? DD To se picnu,jestli bych to se psem teda podstupovala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:18
- Nahlásit
choco
A proč už nechceš žádný zkoušky,vždyť je šikovnej?
Minerály nedáváme. Hele já nekrmím Barf,ale přirozenou stravou dle selskýho rozumu, Barf už je na mě moooc modní
Jasně,že občas kosti dáváme, normální velký kosti, kachní krky,sem tam křídlo,ale nedáváme kosti podle Barfu,kde je jich hafo. Tím,že je samouš alergik na to kuře,tak u nás padaj takový věci jako skelety,větší kusy drůbeže s kostma a tak. Jo v lososu taky kosti maj
Eda
Tak to je super,že zas Edka běhá bez problémů
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:41
- Nahlásit
jana33
Nedobrovolně, ne že bych nechtěla, ale připravuj se se psem,na kterým vidíš,že má po chvilce dost a víceméně Ti pořád kulže. Právě mě i tím honem překvapil, že to s nohama ustál...ale nedělám si iluze,že by to zase nepřišlo.
Nj, vy to máte blbý s těma kuřecíma,že to nemůžete dávat, to já těch masitých kostí,když už tak dávám dost, protože se zase dostanu tak akorát k hovězímu přednímu (dej psovi v bytě tu smradlavou velkou hovězí kost sušenou ))), úplně stačí oháňka nebo penis ))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:06
- Nahlásit
jana33 Hele a není Sam alergik jen na kuřecí granule? Třeba by maso normálně moh...?
choco no ono vůbec tenhle náš styl krmení v bytě.... si moc neumím představit, to je vždycky jak v ležení lovců mamutů...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:14 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
jojo, když to nejde ani "vylézt po 4", tak tam bys nás 100% viděla táhnout kola...
jana33
běhá, jen to 3x klepu, abych to nezakřikla
Jinak, takhle "extrémě" jsem letos jela Sudety-Mistrovství ČR v maratonu...
http://majky10.rajce.idnes.cz/Sudety_2009/#P912255 5.JPG
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:19
- Nahlásit
Eda mi to právě přišlo legrační, oni nás litovali že jdeme pěšky... a my je zase, že vlečou ty kola
|