Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:54
- Nahlásit

Ketrin
Nee,kuřecí ve velkým nemůže. Jako jednou za týden,když dostane křídlo,tak se nic neděje,ale jinak by se mu okamžitě začali dělat lupy a pak ekzémy atd. A hlavně nechci zkoušet,kde je ta hranice,kdy to ještě nevadí a kdy už jo,protože co jsme se přestěhovali,tak ťuk ťuk neměl jedinej problém s alergií (ekzémy,astma),tak to nechci poňoukat
choco
Tak mě bylo jasný,že na nějaký výcvikáče a cvičení s lidma to nebude,ale myslela jsem,že po troškách samotný byste mohli. No,to je blbý teda

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2009 10:37
- Nahlásit

Tak místní myslivecký spolek měl schůzi a dohodli se,že se teda podívaj "co v těch psech je" Takže včera na pivu nám bylo vzkázáno,že 7. listopadu a 5. prosince je s náma počítáno na hon. Tak jsem z toho docela nervoz, protože labradoři tady mají skvělou pověst,tak abychom jim to nezkazili. Ono teda půjde hlavně o naháňky, bažantů a zajíců tu moc není,ale stejně. A ještě jsme se domluvili s místníma klukama,že nám řeknou až půjdou na kachny, tak na to jsem vůbec zvědavá. Každopádně budu z toho na nerv,páč jak si jednou uděláme ostudu,už nás nikdy nikam nevezmou

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2009 21:14
- Nahlásit

jana33
žádný strachy, smečka to zvládne skvěle ! když se nebudeš bát ty, oni taky ne

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:16
- Nahlásit

Eda
No nevim, musím hlavně vůbec zjistit,jak to na takovejch naháňkách vypadá.....a já se bát budu,to je jasný už teď

choco
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:38
- Nahlásit

jana33
Tak jestli je to naháňka na prasata, tak to mi stačilo teď zažít bez psa, na to bych ho určitě nebrala. Ještě když si člověk vyslechne všemožný hrůzný historky a pak ty potvory se rozhodnou vyběhnout zrovna tam,kde jsem stála a čekala se sousedem já, to jsem měla málem v kalhotách Ještěže bachyně vyběhla na opačnou stranu A taky je na to vhodný jít spíš s menším psem,takže tak pro Ferdu A vypadalo to tak, že jsme se rozdělili na tři skupinky, jedna šla z jedný strany, jedna ze druhé a postupně každý člověk zaujal po určitý délce jedno místo , kde vyčkává,jestli něco vyběhne nebo ne . No a ta třetí skupinka , ti jdou mezi těma dvěma řadama a i se psema a snaží se dělat rambajs a psi hledat,jestli někde něco je a případně to vyhnat pryč. A když si myslí, že něco jen postřelili a že to někde bude ležet, tak tam posílají ještě psa na dohledání...
A kachny věřím,že si psi i ty užijete moc, to si nenechte ujít.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:54
- Nahlásit

choco
choco
No bude to naháňka na to,co bude Takže asi hlavně srnčí, když tam bude prase,tak prase, jestli vypíchnou bažanta nebo zajíce,tak to. Tak já bych třeba nevzala labradory na dohledávku prasete,to je blbost,zvlášť u nás to nejde moc na šňůře a zraněný prase+velkej pes,to je průser. Ale na hon vezmeme labradory, já se bojím,že když se mi teď konečně podařilo Ferdu zpacifikovat a nechá se od zvěře odvolat,abychom nebyli po jednom honu zase na začátku. Ale event. barvu bych s ním někdy zkusila. Nebo třeba až budeme mít zkušenosti,tak vezmeme Ferdulku na ten druhej hon. Jinak já se moc těch prasat nebojím, půjde se ráno - sraz je v osm a to už jsou prasata zalezlá v ložnicích v lese - aspoň takovou mám zkušenost, Samouš proleze každý křoví,mlází a mladá taky a prase ještě nevypíchli, v remízkách jsou max. ty srnky. Takže divočáka vyrušil akorát Sam tehdy na houbách a od té doby v lese do mlází nechodím
Btw Ferda má teď někdy narozeniny (konec září,začátek října),už je mu pět,nějak to letí....

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 18:01
- Nahlásit

Tak na Konopiště nejedeme, panostitida ještě není pryč a zas kulhá,tak to nebudeme lámat přes koleno. A páneček chytl nějakýho baciluse,je na umření,takže bychom asi nejeli,ani kdyby skákala jak srnka. Jo a po dnešním vážení je aktuální stav 23,7kg

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:06
- Nahlásit

Ketrin
Borgo Calenzana Výborný 1 CAC, Klubový vítěz
No to jsou mi věci Samozřejmě gratulujeme k bezva úspěchu!

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:11
- Nahlásit

Eda
A Corynka byla V3. Možná se už s náma ted nebude bavit,když je ta veleúspěšná chovatelka

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 20:39
- Nahlásit

jana33
no jo, přímo velkochovatelka a já mám jen hnědku obyčejnou... její zájem: aporty, voda, žrádlo, páníčci, jakákoliv zábava, psí kamarádi i ostatní lidi... jó ta se má

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 20:45 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Eda
Někdo má holt psy šampiony,my máme neobyčejné nežampiony - neměřitelná dysplazie, neměřitelná dysplazie+nefunkční slzné kanálky, šedý zákal+alergie, EIC a ještě není všem dnům konec ale umí krásně kravit, všechno ničit,sežrat nesežratelné a vzájemně se ožírat (do vzájemného se počítá i panička)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 20:51 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33Eda
Hele nechte si to, joo, víte moc dobře že o volných dnech sem nechodím, alébrž akorát v pracovní době
prej hnědku obyčejnou. abys věděla, hnědá je ten nejmódnější hit - zrovna na Konopišti všude hnědo, pak sem tam černej a žluťáka aby pohledal
a abyste se nenudily při prodlužujících se večerech, dám vám hádanku: jaké plemeno jsme včera po cestě na Sněžku potkávali nejčastěji. Můžete si vybrat - LR, GR, vizsla, jorkšír, dobrman, border kolie, normální kolie, jack russel teriér, knírač, boxer, flat, jezevčík, NO, voříšci.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 20:59
- Nahlásit

Ketrin
Tak co tu děláš? Jsi škytala?

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:01
- Nahlásit

jack russel, vizsla,LR - néé to byl Borgo, vracející se Borgo,pádící Borgo.... to se nepočítá

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:01
- Nahlásit

jana33
Hledám dálkový pochody, tak jsem nakoukla - a hned vidim jak mě drbete!!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:03
- Nahlásit

jana33jack russel bingo, těch sme potkali asi 20

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:03
- Nahlásit

Ketrin
Máš málo pochodů nebo co?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:05
- Nahlásit

Musím se hejbat, jinak s těmi mými zády shniju a zcepením

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:06
- Nahlásit

Ketrin
jack russel bingo, těch sme potkali asi 20
Nojo to je teprve moda, ale když jsem viděla,jak v Praze ta první vlna dospívá a jde chováním někam,tak mi plemene bylo moc líto. Ještěže takový jagošové jsou ošklivky,si představ,že by přišli do mody ty

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:07
- Nahlásit

nojo, maj smůlu že jsou hezký a malý.

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 21:31
- Nahlásit

Ketrin
nedrbeme, jen chválíme a "závidíme"
cha, mám hádanku jako ty, jen lokalita je Sázava.... nestačili jsme uhýbat a některé podezřívám, že jsme potkali i víckrát
a na výběr nedávám

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 09:35
- Nahlásit

Eda Goldeni?

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:02
- Nahlásit

Ketrin
špatně bylo tam děsně moc různých kólií, nikdy jsem jich neviděla pohromadě víc asi tam měli někde hnízdo

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:08
- Nahlásit

Eda
Tak tam třeba měli nějakej sraz nebo tak něco. To my tu nepotkáváme nikoho a jsem ráda

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:15
- Nahlásit

jana33
Jani, na srnčí se naháňky nedělají - to se na společných honech neloví. Pokud je to naháňka, je na prasata (my už taky byli, Benji si liboval, jak se proběhl), pokud hon, pak na drobnou - nestřílí se "co bude", předem se řekne, co se stříli. Na honě krom zajíců a bažantů se může i liška. Srnčí jen individuálním lovem. Pardon za poučovací přednášku od čerstvé myslivkyně....

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:21
- Nahlásit

Lucie od Arta
myslivkyně
to opravdu existuje, to slovo?

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:30
- Nahlásit

Lucie od Arta
No já sti myslela,ale říkali nám,že se bude střílet černá,event. srnčí a mufloní a půjde se nahánkou. Tak babo rad. Zajíce a bažanty střílet nebudou,je jich tu málo,tak je nechávaj prý žít.Hele,třeba si to dělaj,jak chtěj,když vezmou na hon i naše vořechy

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:32
- Nahlásit

Eda
neee.ale mně se líbí.ofiko jsem asi myslivec.pasovanej

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:32
- Nahlásit

Lucie od Arta
A my se taky chystáme do kurzu,bude ze mě za rok taky myslivkyně

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 11:36
- Nahlásit

jana33
vítej v klubu
no podle zákona to tedy u vás evidentně nedělaj...srnčí a mufloní naháňkou ofiko nesměj, ale co, my to na ně neřeknem

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání