Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 17:21
- Nahlásit

jana33
dyk jo,já se jen nerada dohaduju s pubertálníma slečnama o tom,že jsem snob, páč mám psa s PP a nechci jím nakrýt jejich čubiny, co se hystericky snažej zakousnout vše v dosahu...
ale debatu na mujpes si pamatuju, jen za mě tam už kokra neměl nidko, chodilas tam ty a fromeli...kde je tý vlastně konec?

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 17:27
- Nahlásit

Lucie od Arta
Jituš je štastná mamina, pravidelně mě zásobí fotečkama. Ale na diskuze nemá momentálně čas

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:43
- Nahlásit

jana33
jsme si říkala...páč její kámoška Venta má taky mimčo, je to nějak nakažlivý - jen já plánuju daší psy, na děti se nějak necítím, na mě coby důchodkyni holt budou pracovat vaše děti nebo Vietnamčata, já radši štěňata...

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:53
- Nahlásit

Tak u Jitky to bylo dítko vytoužený po různejch komplikacích se nakonec zadařilo. Hele to ona furt taky říkala,jak má radši psy a dítě furt neví a pak po něm najednou začala bažit. Očekávám,kdy to přijde na mě,ale to musím vychovat,vycvičit a odzkouškovat Fanču a ještě jagošku, přestavět barák.....tak ti nevim,jestli to stihnu
čekám na ten mail,néé že zapomeneš,tě budu uhánět

choco
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 22:40
- Nahlásit

Ketrin

Helčo posíláme vooobr gratulaci Borgovi k tak supr výsledku a Corálčino V3 taky úžasný

Jani tak zas prd? To je škoda, že vám to nevyšlo odzkoušet si tu atmošku ještě v prťatech...tak snad se příští rok už konečně dočkáte

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:07
- Nahlásit

choco ahoj, díky a jak se pořád máte??
Jana přijede na trénink veverek, to bude pro Fanču lepší zábava než výstava

choco
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:28
- Nahlásit

Ketrin
Ale jo, dobře

A máš více foteček z výstavy? A kdy vlastně trénink a veverky máte? Na vašich stránkách jsem to neobjevila...Martin uvažoval,že by si dal s Ellie repete ( přestal dělat obrany a zaměřil se na aporty a Wt a už jde na nich pokrok docela vidět ),ale říjen máme nakonec zavalený jinýma akcičkama a setkáníma, že to nechal být. Tak Janďule by i s malou ty veverky mohla zkusit,ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:30
- Nahlásit

choco by i s malou ty veverky mohla zkusit nemůže - nesplňuje podmínku minimálního věku 10 měsíců. Přijedou si jen zatrénovat a okousat a poskákat ostatní cvičící účastníky

choco
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:36
- Nahlásit

Ketrin
Ahá, nj, já zapomněla,že to je u RK jinak, my to dělali v půl roce

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:46
- Nahlásit

choco jo a přehlídla jsem dotazy, tak ať nejsem nezdvořilá... více foteček z výstavy? mám, ale dost nepoužitelný - kombinace blbého foťáku a kruhu který byl skoro pořád ve stínu a trénink je 10.10. - to mám i na mých stránkách ale už to asi trochu zapadlo dolů - a veverky 28.10. jako vždy.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 17:43
- Nahlásit

choco
Nojo,ale když je to jen panostitida,tak jsem v klidu,výstav ještě bude
A my bychom tak nebo tak nejeli,Karel zkolaboval s chřipkou v pátek a já ležím od neděle večera,takže jsme nepoužitelný.
Jj Fanče všechny poskáče,pokouše,sežere jim zvěř a paničku odvezou na psychiatrii.
Holky,já se bavím - sousedi dvě kočky, my čtyři psy, k tomu oni i my na zahradě kuny a mám myši v baráku Tak máme humání pastičky a stále vynášíme,ale už si říkáme,že je budeme muset barvit,páč je otázka,jestli to nejsou furt ty samý

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 17:50
- Nahlásit

Jo a Fany a veverky to by byla asi docela sranda. Jako ona umí,ale nedovedu si představit,jak bude rozveselená až okolo budou jiný pesani než naši a hafo lidí,to bude jiná zábava kvůli tomu jsem se i s Helčou dohodla,že budeme mít protekci na tom nácviku a přijedeme,i když veverky dělat nebudeme,jsem na ní mooc zvědavá a hlavně zatím opravdu cvičíme jen hravě, srandičky hračičky,chci aby jí to bavilo nadále tak,jak jí to baví a nechci na ní tlačit,at si dětství užíváale třeba překvapí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 21:05
- Nahlásit

jana33Fanča všechny poskáče,pokouše hele Jani bude tady Borgův synátor Jerry - a ten je vážně šílenej - vychechtanějšího psa fakt neznám, myslím, že si padnou do oka

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 21:18
- Nahlásit

vychechtanějšího psa
To sedí, Fanča je prostě vychechtaná, po každý,když jde ke mě,nese něco ze zahrady, lumpačí,furt je prostě vytlemená

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 21:27
- Nahlásit

Jo,ale nesmí jí moc čuchat k zadku nebo chytne hysterák,co si to jako dovoluje a zbije ho

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 22:11
- Nahlásit

jana33 Čuchat k zadku? pcha, tím on se nezdržuje, ten jde rovnou na věc

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 17:23
- Nahlásit

Ketrin
Tak to mu Fanynka ukousne nožičky

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:27
- Nahlásit

Tak Františka má k dnešnímu dni 24,8kg Panostitida je už skoro pryč, ještě baští Rimadyl,ale už máme nakázáno procházkovat a začít opět cvičit,aby se vidělo,co to uvidí. Dneska jí přišla kilová činka a byla z ní nadšená,tak jí zítra hned vyzkoušíme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 22:45
- Nahlásit

v sobotu Fanče pučím dvoukilovou

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:36
- Nahlásit

Ketrin
S tím počítám Jsem hlavně zvědavá,jak se bude tvářit na zvířátka, sice furt plánuju,jak vyndám bážu a ještě to zkusíme,než k vám pojedeme,ale nějak se k tomu nemůžu dostat btw,co požíváte na "nos" bažanta nebo spárky nebo co?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 19:21 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
Tak s kilovou činkou blbne stejně jako s tou šestisetgramovou po tom tejdnu a půl klidu byla dneska na zabití, zešílela z toho,že může zas běhat. Jestli se takhle bude předvádět v sobotu,tak ti jí tam nechám Jo a na bažantech leží asi sedmdesát kilo masa,takže poprvé se k peří dostane až u tebe a to bude teprve tóčo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 07:14
- Nahlásit

jana33 Na odzkoušení nosíku bude báža /(na tréninku i na OVVR, ale to vás vlastně nezajímá) a do vody pro zájemce kačena, jinak samozřejmě jelení nohy - mám čerstvé okolo 800 g - dummy všech možných tvarů a hmotností a činky 1 kg nebo 2 kg. Takže vlastní aportík si nemusíte vozit žádnej. A pokud se zanášíš myšlénkou, že ji tu necháš, tak to ani nejezděte tady je plno

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 12:41
- Nahlásit

Ketrin
Nojo,ale s tím,že uteče do temného hvozdu prostě nic nesvedu a kdyby se při nejhorším našla,tak jí holt věnujeme do laboratoří na testování granulí,to je naše oblíbená hrozba pro všechny

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 12:58
- Nahlásit

do laboratoří na testování granulí, hmm nevím jestli u žravýho labradora je tohle ta správná výhrůžka, já vždycky říkávala pudeš ke slepcům.
Jinak už by mě fakt zajímalo, co s těmi ježky. Kdykoliv se setmí a psi jsou ještě venku anebo při posledním večerním/prvním ranním venčení, Cora během chvilky vyslídí ježka a zatímco žluťáci kolem něj jen poskakujou, maximálně do něj šťouchnou packou nebo nosem, ona ho nosí a jak ji to píchá, tak na něj příšerně řve pořád odnáším ježka na lopatě

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 13:08
- Nahlásit

Ketrin
Ježci za chvilku zalezou,tak budete mít chvíli klid. Musím říct,že od tý doby,co se u nás roz,nožily kuny,tak ježci zmizely. Což je vzhledem k masochistickým hrátkám Ferdy pozitivní Nemá Cora v sobě taky teriéra? My tady zas máme invaze myší, my i sousedi,taky nás ujišťujou,že ještě dva tři týdny a přejde to.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 13:44
- Nahlásit

jana33Ježci za chvilku zalezou No už aby. jsem ani netušila, že jich tu tolik je. Nemá Cora v sobě taky teriéra?
Je to labradorka s PP. Kdyby byla panička co k čemu, tak s ní obráží zkoušky coby s hlásičem, a ani by to nemusela pracně trénovat

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 13:51
- Nahlásit

Kdyby byla panička co k čemu, tak s ní obráží zkoušky coby s hlásičem, a ani by to nemusela pracně trénovat
No, vzhledem k tomu,jak štěká Fanyna od sedmi týdnů,kdy jsme jí přivezli,je to asi hooodně podobné

lenca01
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:48
- Nahlásit

Ketrin
No, naše holky taky ježkům nedaly pokoj, ale bohužel jich při tom pár zakously a nebo utloukly Nechápu, jak se na ně dostaly - vždyť se schoulí. No, asi pracovaly jako tým A teď, musím zaklepat nic. Tak snad je to přešlo. Doufám.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 09:41
- Nahlásit

lenca01 Cora je nosí schoulený zatím ježek vždy přežil - labradoří měkká morda, koneckonců její nošení přežil i kanár ale štve mě ten její jekot a vůbec, že jim nedá pokoj. Mimoto se děsim blech

lenca01
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 09:56
- Nahlásit

Ketrin
No, naše holky tlamu labradora nemají, ale pracovní nasazení ano... Minulý týden měla babi málem infarkt -vlezly mrchy ke králíkům. Každá popadla jednoho. Ostatní jsme radši už klepli my, pač by tam chodily pořád. Ale babi říkala, že ráno se podívala z okna a najednou vidí Trinu, jak s hrdě vztyčenou hlavou nese něco zrzavého (musím podotknout, že hrdě nést králíka jsem Sorbiho ještě neviděla, ale Trina nosí zvěřenu opravdu pěkně). No, holky jsou hodně pracovní. Ale když potřebujem, aby hlídaly, tak to leží jako lemry a jedinej, kdo se jde podívat, co se děje je labrador

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání