Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:51
- Nahlásit

Ketrin
Hm.benji - oproti nácviku, kde už to šlo - přiběhl tryskem. a pak se šel kouknout za střelcem...Sranda.Mít následování, mám nejhůř za tři...njn.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:54
- Nahlásit

Lucie od Arta
Prosím tě,jak se to učí,aby přicházel pomalu?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:02
- Nahlásit

jana33
blbě - prodlužuju vzdálenost a krotím ho, ale jak vidíš - moc to nefunguje, byl napruženej až hrůza, tak prostě vyrazil, abych mu neutekla.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:17
- Nahlásit

no to já při tom nácviku dělala spoustu opičáren aby to rozlišil od normál.přivolání, vlastně jsme před těma všestr.necvičili nic jinýho ale vyplatilo se
Lucie od Arta Moc hezký stránky.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:20
- Nahlásit

Ketrin
díky...No já to právě asi trošku podcenila, doma a u nás mi chodil podstatněji pomaleji.Je to holt kokr praštěnej. Ale pro mě důležitější věci vyšly - slídění za 4 a barva za 3 navzdory dešti.Benji je prostě šikulka největší.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 21:59
- Nahlásit

Ketrin
krásný sněhofotky máš na webu u nás bylo jen místy, ale to labradorky rozťapaly nebo sežraly...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:32
- Nahlásit

Eda
Krásný fotky má,ale teď jim to roztaje a bude bahňáco ne teda,že by tady nebylo,blee
My byli o víkendu na střelnici, chlapi stříleli trap - hliněný holuby a musím říct,že Karlovi to docela šlo,asi to bude rozenej ostrostřelec já si zkusila dvakrát vystřelit a málem mě to urazilo ruce

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:51
- Nahlásit

Ahoj holky, nebyla jsem tu snad sto let. Pořád hodně práce a furt se honim za kobylama a tak... Čubiny jsou v pohodě, na Gitě už je vidět věk, v červenci jí bylo 11 a tak už se tak šourá, ale kočku prohnat pořád ještě dovede. Šína je samorost vyčuráná jak mraky, nemám vůbec čas s ní něco dělat. Když čtu Vaše úspěchy, moc Vám to všem přeju. Mně se loni narodil malej svišťák, tak budeme 5. listopadu slavit rok. Teď jsem byla uspat malího a čubiny lítali, moc se jim líbí, že už neni takové horko. Gita špatně slyší (jenom když pořádně hvízdnu a je do 20 metrů ode mně tak mě uslyší), tak jí vždycky Šína na povel přivede, je to hrozný, ona navíc neni schopná trefit domů, takže se mi v létě ztratila, našli jí městkáči druhý den, jak leží vyřízená u obchodu, ušla minimálně 8 kiláků a na ní už je to dost. Jak jsou na tom Vaši pejsové? Jsou z nich blátivé koule? Ještěže mám holky venku

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:17
- Nahlásit

Lucinda
Jéé paní,tak o tobě už jsme neslyšely fakt sto let Teda to musely být s Gitou nervy,ale hlavně,že to tak dopadlo. A jaký úspěchy? Roční zdravý spokojený mimčo je proti tomu veleúspěch a ten nejdůležitější

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:00
- Nahlásit

Lucinda Teda to jsou k nám hosti, ukaž se častěji! Takže máte dva kluky? já už bych docela brala nějaký vnouče, ale potomstvo se k ničemu nemá
tady bláto nemáme, přimrzlo... ale sníh je skoro pryč.
A dnes začalo vrcholit Brestino hárání (17.den!!!), Borgo je na zabití

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 07:34
- Nahlásit

Celou noc pískal a vyl, teď ho mám v práci, jen vkročil do kanceláře zalezl pod stůl na pelech a usnul snad ještě dřív, než se stočil do klubíčka, počítám že bude chrupčit celý den... chudák

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 08:23
- Nahlásit

Ketrin
Neipš to,nepiš to, nám se to taky blíží,doufám,že to přijde co nejpozději

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 08:40
- Nahlásit

jana33
ale Sam nekryl, ono je to určitě horší když pes kryl

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 08:48
- Nahlásit

No,ale to neznamená,že bude v klidu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 07:46
- Nahlásit

jana33
Já vím, že to nechceš slyšet, ale i tak hlásím 20. (!!!) den od začátku barvení a 4.den samčího neutuchajícího šílení. Ještě že toho psa mám - jinak už bych vzhledem k těm počtům polevila v pozornosti, přestala hlídat a moh by být malér

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:55
- Nahlásit

Ketrin
To je zajímavý,jak se jí to posunulo. Já jen doufám,že nám s háráním počká do ledna a nezačne na Silvestra,to by mě mrzelo. Hele já vůbec nevím, jak to budeme dělat, Samouš megazávislák, Franta megazávislák.......

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:06
- Nahlásit

Ono už minule to bylo posunutý. Asi to je trend u starších fen, normálně byla vždy ke krytí 12,,13.,14.den.
Samouš megazávislák, Franta megazávislák....... no to bude zajímavý, vzhledem k tomu že je máte pořád doma a není možnost jako u nás je nějak oddělit. i když to oddělení je stejně nanic, Bresta doma a Borgo celou noc píská a vyje v psím apartmá, i když tam neni sám ale se zbylýma dvěma čubama.
Ještě že ho můžu vzít sem do práce, to je super tady se nažere a jinak pořád spí

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:17
- Nahlásit

Ketrin
My máme na schodech do podkroví branku nahoře i dole,takže bude prostě půlka smečky obývat jednu půlku baráku a druhá druhou. Ale to nic nemění na tom,že kromě toho,že budou vřískat,že nemůžou k sobě, budou ještě vřískat,že nemůžou ke mě

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:50
- Nahlásit

jana33
no nevím ale jestli je to jenom taková nějaká branka z latěk apod. tak aby to stačilo?!

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:04
- Nahlásit

Ketrin
Tak já je budu hlídat, to je jasný,že budou u mě. Ty dvě branky a schody uprostřed bude jen takový jistící prostor

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:36
- Nahlásit

Koukněte na vtipy o psech - poslední stránka nahoře

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:47
- Nahlásit

Ketrin
To je vtip přímo labradoří

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:48
- Nahlásit

Tak hlásím,že máme za sebou první naháňku! A ne ledajakou, byla to naháňka pořádaná neměckým knížetem pro něměckou šlechtu Zvládli jsme tři leče, celé to trvalo od osmi do šesti, takže deset hodin s hodinovou pauzou na oběd. Střílela se černá,mufloní a dančí a omylem se střelila i jedna srnka. Kromě našich psů tam ještě byli dva kopové, pattardel, kokr a v první leči border teriér. V první leči se ztratil kokr a border teriér, oba se našli relativně rychle,ale protože se na druhou leč přejíždělo dál,tak měl border smůlu a šel domů,že tam ho páník hledat nebude Při druhé a třetí leči se ztratil jeden kopov a opět kokr - nebavilo ho to,tak šel do kelu Ještěže labradoři jsou neztrácecí Bylo to faaaajn,jen Samouš říká,že deset hodin v lese je prej málo. Jo a byli obdivovaný,jak krásně běhaj a lítaj, i na konci po celém dni a už jsme pozvaný na další naháňku - koncem roku nebo na začátku ledna

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 12:43
- Nahlásit

jana33
sice nejsem "myslivecká", ale gratuluju k úspěchu
hlavně že to pesany bavilo a i ostatní byli spokojení

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 12:55
- Nahlásit

Eda
Hlavně,že na "výřadu" nebyl žádnej myslivec,honec ani střelec

choco
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:32
- Nahlásit

jana33
A ani pes )) No psala jsem,že já bych měla v kalhotách )) Myslím, že ty kachny si pséci užijí ještě víc A co Fanča s Ferdou? Konala se likvidace domečku? )

My hlásíme další ulomený zub,tentokrát třenový horní a z boku má vidět asi i kaz....takže sháním stomatologa...chtěla jsem k Hnízdovi,ale bohužel ten to nedělá...:/ Asi budeme muset skoncovat s tvrdýma sušenýma pamlskama typu sušených ocásků,lopatek ,neli s kostma vůbec...uvidíme,co nám vetík řekne,až ty zuby uvidí....mám to já ale radosti s chlapečkem ://
Ale i tak víkend jsme si teď užívali zase na chalupě a i přes přípravy na vyměňpvání oken jsme si stzihli po dlouhé době zase pěkně pocvičit s dummíkama a i ještě vykoupat Tak aspoň něco veselýho

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:37
- Nahlásit

choco
Hele a nemá něčeho nedostatek? Nebo není nějakej nemocnej? To přeci není normální,že se mladýmu psu lámou zuby
No,jestli kachny budou. Ty,co měli být se nám kryjou s jednou naháňkou,kterou už jsme slíbili,takže to se nedá nic dělat. Ale tak když nebudou letos,budou příští rok,no
Hele,ono to zas není tak strašný. Labradoři,aspoň naši, nemají tendenci jít s černou do kontaktu a v těch nejrizikovějších částech jsme si je stáhli hodně nablízko a dělali o to větší čurbes sami, ona ta zvěř zas není blbá, a když jde hafo lidí, řvou,mlátěj do stromů, bouchaj petardy,tak se jí většina zvedne. Naši teda vypíchli a kousek pophnali dančí,mufloní a prase jen jedno a to se nechali hned zastavit Uvidíme za 14 dní,jak to bude probíhat. Zas ty retrívři nejsou tak blbý,jak teriři,co se praseti zakousnou do ryje nebo hřbetu a nepustí

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:41
- Nahlásit

holky, ad zuby...
Eda je má taky ulomený, a celkem dost... tak dělám mrtvýho brouka a čekám, až se ozvou
a nedostatkem netrpí, má prý "křehké" zuby

choco
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:04
- Nahlásit

jana33
Eda

No taky mě napadlo,jestli mu něco nechybí,že by se to podepisovalo na kvalitě zubů,ale s tím vším,co dostává??? To by mě teda pěkně nakrklo...nehledě na to,že teď byl čtyři měsíce na Orijenu a dostával právě akorát ty sušený ňaminy....:// A že by to byl pozůstatek ještě z toho,jak mi chtěl chudák přinýst ten kus skály z moře, to se mi nezdá...Z toho třenovýho mu toho zůstalo ještě míň než z toho řezáku...

No čoveče já bych se bála i kvůli sobě DD Ještě jsme teda s Andym neměli tu čest (a ani ji nechci ) potkat nějaké prasátko, tak nevím,co by dělal. A sklidili psíci aspoň zasloužený ovace?

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 15:11
- Nahlásit

choco
Tak Sam se jednou s prasetem popral,když na mě vylítlo
Jj byli chválený, že jsou šikovný a hlavně pohyblivý,asi se čekalo,že budou odrovnaný ale jak už jsem tu tuším psala,máme fakt výhodu,že snad v každým myslivecký sdružení v okolí labradory měli a mají tady tu nej pověst - že to jsou cituju "všestranný psi,co všechno uměj od přírody"
No tak asi jak píše Eda,jsou to křehký zuby,ale každopádně je to divný. Jestli se dneska roděj psi,co nemůžou hryzat kost,tak to jsme došli teda pěkně daleko

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání