Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:20 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Tak jak si labradoři užili vánoc? U nás to bylo docela příjemný, na večeři jsme tu měli kamaráda s jeho přítekyní, kecali jsme až do jedenácti, takže dárečky se rozdali až o půlnoci
Včera jsme byli na honu na drobnou a byla docela legrace. V druhý leči psiska vyhnali srnu,ta se zamotala do ostružiní, border teriér Maxík se jí samozřejmě jal vraždit, srna řvala jak protržená, chlapi na Maxe řvali a odtrhávali ho a pak slyším, jak volaj,a ť si zvolám Samouše, že je tam taky. Bohužel to bylo za drátěným plotem, takže jak jsem začala ječet a Sam se snažil ke mě dostat, tak se blb pokoušel ten plot prorazit hlavou - takže nakonec měl hlavu krvavou. Ale jen malý odřeniny, ani o tom nevěděl. Až po leči my líčili ten obraz, co se tam naskytl - Max se vrhl na srnu, ta začala řvát a jak to Sam slyšel, vlítl tam a milou srnku prostě zalehl. Nic jí nedělal, prej vždycky když zaječela,tak k ní čuchl a ležel si dál. Takže jsou dvě varianty, buď probudila jeho útlocit a chtěl jí ukonejšit nebo chtěl pomoct svému malém teriéřímu kamarádovi a prostě mu jí držel každopádně všechny pobavil. V další leči krásně dohledal a přinesl už skoro ztracenýho bažanta a pak nádherně prohledával asi kilometr dlouhý koryto potoka,takže byl mooc chválenej a panička se mohla hrdě nést a hlavně byla šťastná,že se potvrdilo,že bažanty nechtěl pouštět při výcviku s více psy,protože věděl,že když ho pustí,dostane ho k nošení jinej čokl

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 09:56
- Nahlásit

Speciálně pro Helču vytahuju forum ona to sama neumí Tak jak je v novém roce?

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:06
- Nahlásit

jana33
Přišla jsem se mrknou, jak jste to tu oživili...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:22
- Nahlásit

bilksa

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:28
- Nahlásit

jana33vytahuju forum to jsi hodná, tak to tady udržujte, jo? mně přibylo práce - nestíhám se ani uprdnout, natož třeba dát na web nový fotky

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:51
- Nahlásit

Ketrin
No, nikdo jinej sem nepíše, takže to udržuju samomluvou

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:11
- Nahlásit

Tak to by možná chtělo nějakého odborníka...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:26
- Nahlásit

bilksa
Tss, já si živě pamatuju dobu, kdy samomluvou trpěla ZuzkaT a chodila kecat k nám na forum

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 16:03
- Nahlásit

To je vidět, kdo se teď víc fláká, kde je větši živo...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 16:24
- Nahlásit

bilksa
Nějak se to sřídá, když je mrtvo tady, je na zlaťácích živo, když je tam mrtvo, tak to žije tady. Každpádně, ještěže tak, retrívr jako retrívr

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:41
- Nahlásit

Souhlasím, stejně pořád slyším: Jeee, my máme doma taky labradora...

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 12:28
- Nahlásit

jana33
ahoj
neboj, netrpíš samomluvou, taky se přidám...
učím se teď na státnice a není moc času, Helča to vyjádřila lapidárně, jsem na tom podobně
ještě že je teď ten prima sníh, hnědka řádí, je to moc fajn
je to takový klidnější, bez aut a v pohodě
tak se mějte a užívejte si sněhu!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 12:33
- Nahlásit

Eda
Ty pořád děláš nějaký státnice btw co je to za státnice v lednu? My jsme krásně zapadaný,ale předpokládám,že na Helču mít nebudeme

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 10:53
- Nahlásit

jana33
my tu máme "kalamitu", tak si to užíváme. z odhrabování sněhu mám svaly jak Arnold
normální mgr. státnice, po 2 a půl letech navazujícícho mgr. studia... a konečně budu mít pokoj

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 11:13
- Nahlásit

A kdy? Budu držet palce, mě o čeká zítra,ale je to tedy po dvou letech. Letos akorát ty myslivecký

Itch
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:05
- Nahlásit

Zdravim, chtel jsem se zeptat, chtel bych letos se svym psem do chorvatska a chtel jsem se zeptat, jestli mate nekdo nejake zkusenosti naco si dat treba pozor, nebo co bych tam mel mit. Dekuji

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:59 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
a co zítra? mgr? mám v tom nějaký zmatek...
myslivecký bych raději...
a tady malé shrnutí tohodle týdne...
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/Leden_2009/

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:28 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Zítra nic, psala jsem si s kamarádkou o zítřku a jí jsem napsala příští rok a sem zítra Začalo opět megahustě sněžit
Fotky krásný, samej labrador

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:42
- Nahlásit

Zdravím!! Strčím vám sem čumák...
jana33
Odkud vlastně jsi?? Kde že vám to zase sněží?? Nám tu sněžilo asi do deseti, od té doby už nic.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:04
- Nahlásit

bilksa
To nám taky a asi v pět začalo nanovo. Rozhraní litoměřicka, lounska a teplicka, český středohoří

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:59
- Nahlásit

Jj, koukala jsem na radar a pohybuje se to směrem k nám. Takže v noci také počítám, že ještě začne sněžit.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:20
- Nahlásit

bilksa
Ono to jde spíš na západ,tak už se vám to možná vyhne

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:58
- Nahlásit

Uvidíme, jak se to zatočí. Tak mně to nevadí, ještě tenhle týden budu dojíždět každý den, pak už mám zkouškové.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 07:14 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Co máte proti sněhu? Vždyť je to nádhera - psi se vyřádí a jsou pořád čistí ale teda souhlasím, že kdyby se nemuselo nikam jezdit a mohlo se jen sedět doma u krbu, bylo by to ještě lepší - že, jana33 U nás se pro změnu opět hárá - Cora zatím nevyslyšela mé naděje, že by se mohla srovnat podle Bresty. takže si to Borgo užívá 4x do roka. Dnes je 10.den a zatím klid, jen k nám pořád podlézá pod plotem minipes co bydlí za lesem. Sice jsem se chvíli zanášela myšlénkou, že už bych ji možná mohla nakrýt, ty jarní vrhy jsou fajn, štěňata mohou být hodně venku atd. ale páník mě rychle vyvedl z omylu - přece neexistuje, aby jeho miláček a hrdinka z ouška si kazila mládí štěňaty! Přiznávám, že se mi ulevilo, že to rozhodl za mě a že se nebudu muset peklit s odchovem a s hledáním a prověřováním páníků, a místo toho můžeme plánovat hory, výlety a jiné kratochvíle... takže takový já jsem chovatel

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 07:16
- Nahlásit

jo a k dotazu Itch - to by mě také zajímalo, hlavně veterinární papírové náležitosti - přes tohle je expert Zuzka, snad sem nakoukne.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 07:31
- Nahlásit

Ketrin
Chorvatsko?
Dneska už není potřeba razítko S.V.správy a tak stačí platné očkování v eorupasu / ne obyč. očkováku!/.Problém je jet se štěňátkem,v Chorv. tuším musí mít očkování od 3 měsíců.
Jinak nic mimořádného není třeba.Vzít si s sebou léky na průjem/ někdy mají ze slané vody,oční kapky,dostatek krmení - není tam velký výběr.
Moje holky nepotřebovaly žádnou zvláštní péči,jen večer jsem jim vyplachovala meziprstí od uschlé soli.V srsti jim sůl vůbec nevadí,naopak vyléčí všechny kožní neduhy.

Praha hlásí 0.5 m sněhu - kalamita,moje děvčata jdou do práce pěšky,tramvaje nejezdí.Dodavatalé také ne,vaříme nouzovku!

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:43
- Nahlásit

Zuzana T
Ty jo, tak to musí být v Praze totální kolaps!! My máme taky něco kolum půl metru a stále sněží. Zítra budu mít vtipnou cestu do školy...

Taky jsem přemýšlela, že vezmu holky do Chorvatska, ale nakonec jedeme na "svatební cestu" na jachtu, tak tam je brát nebudu. Třeba někdy příště.

Itch
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:38
- Nahlásit

Dekuju za info, no pas by mel dostat zaroven s cipem, ted nekdy se chystame na cip, ockovani mame taky v pohode, takze snad to vsechno dobre dopadne. Krmeni si vzdycky kdyz nekam jedem, berem sebou, akorat teda musim vzit nejake ty leky na prujem a a ocni kapky. Ty leky na prujem a ocni kapky co pouzivate?

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:22
- Nahlásit

Ketrin
Chudák Borgo, že s ním Samoušek soucítí. Tak na vořecha vypusť Borgouška,třeba ho zakousne a bude klid
Tady taky furt trochu padá, každopádně přes víkend traktorista protahoval a teď nějak ticho pěšině a my odpol jedeme pryč

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:32
- Nahlásit

Itch[b][/b]
Nám se skvěle osvědčila lidská Smecta - kaolínový prášek,ale veterinář Vám jistě poradí něco psího.Já jen že beru Smectu pro nás i psy.Oční kapky - obyč.borovou vodu,myslím,že když nemají zvláště citlivé oči,tak to stačí a je to levné.Jo a ještě jsem si vzpomněla - nějaké mastidlo na polštářky,sůl vysušuje a je dobré 2x za pobyt tlapičky večer namazat.

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání