| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:08
- Nahlásit
jana33
jestli chceš recept na perníčky, tak už několik let peču podle receptu od kamarádky z Vysočiny a jsou moc dobrý ale podle mě záleží na surovinách... není mouka jako mouka a tak
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:11
- Nahlásit
Holky vy mě děsíte, vždyť je 5.11.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:41
- Nahlásit
Eda
Mě jde o to,abych to upekla,ozdobila,šoupla do krabic a hotovo. Čekat měsíc,jestli se rozleží nebo nerozleží,to mě nebaví
Ketrin
bububu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:28
- Nahlásit
jana33
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:31
- Nahlásit
Ketrin
Holky vy mě děsíte
néé, to já čistě teoreticky... ani nevím, jestli se letos dočkáme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:37
- Nahlásit
Ketrin
Eda
Proč byses nedočkala?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:39
- Nahlásit
jana33
Proč byses nedočkala?
nějak nezbývá čas a ani nálada není... bude nás letos na Vánoce rekordně málo, tak kdyby nebyly, tak by to ani nevadilo...
ještěže má hnědka 24.12. narozeniny, to bude fajn
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2009 10:17 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Tak máme za sebou další naháňku a pozor, první a druhé leče se zúčastnil i skoro 12letý černý labrador! A to byl elán, to byla energie! Sice pak už nemohl,takže před třetí lečí ho páník odvezl domů a to už nevystoupil z auta,ale prý to takhle vždycky dělá - pes pozná,že jde na hon a je schopen se přizabít,aby se dostal do auta. Nádhera! A jinak hodně jagošů - jsou to fakt magoři, jeden border, jeden kopov a dva brakýři, úžasný je,když všichni lítaj po lese navolno,křižujou se a přitom bez sebemenšího konfliktu
Jsme úplně zmordovaný, psiska se teda vyspali a zvlášt Sam by šel zas,nám to vzpamatování ale bude trvat o dost dýl Nicméně se teď musím oblíct a jít s Faňulí pocvičit,jinak zboří dům
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:41
- Nahlásit
Ahoj, tady to nějak spí...
Eda posílá podzimní pozdrav
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:44
- Nahlásit
Eda
Krásná Tady včera konečně na chvíli vysvitlo taky sluníčko,jinak furt slyším,jak je hezky a tady mlhavo zataženo. Dneska taky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:16
- Nahlásit
Teda labradoři vymřeli
Nám začíná zábava, Fandulka v osmi měsících začala hárat,to bude veselo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 07:38
- Nahlásit
jana33
nevymřeli, jen mají líné páníčky
Fandulka v osmi měsících začala hárat
no potěš tě kutě, tak ať to smečka zdárně přečká
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:48
- Nahlásit
Tak co holky, už máte vánoční výzdobu? Mně tady do adventně vyšňořených oken pere slunce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:31
- Nahlásit
Tak jsem dneska byli hodinu o jednoho labradora bohatší - shodou okolností to byl taky černej ¨Sam. Karel jel do práce a na hlavní silnici než se dojede na dálnici mezi kamionama uskakoval labroš. Tak ho Karel naložil a volal,že mi ho veze. Za to se psík odměnil tím,že mu totálně zabahnil celý auto. Já mezitím zavřela holky do obýváku,kluky do kuchyně. Naštěstí měl známku, i když teda dost zašlou,ale číslo jsme rozluštili a zavolali páníkovi,at si pro psa přijede. Pes samozřejmě okamžitě odhalil přítomnost háravky v domě, prochcal nám celou zahradu, pak se snažil obskočit mě, a když zjistil,že to nevyjde, následující půl hodinu ječel u dveří do domu. Fanyna ječela z obýváku, Ferda vrčel z kuchyně, prostě takový pohjodový ráno Ale Karel má jednu labradoří zachráněnou dušičku někde zapsanou
Vyzdobenýho nic nemám,ale už mám napečenou půlku cukroví, odpol budu pokračovat. O víkendu je hon a myslivecká zábava a 16. mě čeká těžká zkouška z psychologie,tak už bych to pak nestihla
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:45
- Nahlásit
jana33 Doufejme, že až Samouškův jmenovec příště zdrhne, tak půjde radši k vám než na dálnici mezi kamiony
Já budu dělat akorát kokosky a pusinky. Rohlíčky dělá tradičně máma a ostatní koupím, je tu cukrovinkářský učňák a mají to výborný, nemám letos čas se s tim patlat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:50
- Nahlásit
Ketrin
No, naštěstí není z úplně blízké vesnice, myslím,že potom,co si tady načmuchal Fanču,by tu byl pečenej vařenej
Mě pečení děsně baví Resp. baví mě od loňska,co máme domeček, s matkou a nevlastním otcem jsem vánoce jako takové nesnášel a v Libni jsem neměla na pečení kuchyň. Tady je to fajn a těch pomocníků
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:58 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
těch pomocníků jj když něco spadne, netřeba se shýbat
Já docela ráda vařím, pečení mi taky nevadí ale normálních věcí - bábovka štrůdl atd. Na vánoční cukroví nemám trpělivost
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 16:24
- Nahlásit
Ketrin
Tak mě vánoční cukroví baví moc dělat,ale už ne tak jíst. Takže to pak rozdáváme,kde se dá
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 20:27
- Nahlásit
Ahoj holky
jako výzdoba musí stačit věnec vlastnoručně vyrobený na dveřích. a okna plánuju umýt
ale pečení ne. letos nás bude o Vánocích rekordně málo a bude to hodně smutný, tak alespoň je výmluva proč nepéct...
jana33
akže to pak rozdáváme,kde se dá
klidně ti pošlu adresu, můžeš to poslat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:03
- Nahlásit
Teda takhle nás fakt za chvilku smáznou bo co Tak jakej byl víkend? My absolvovali další naháňku a tentokrát jsem fakt myslela,že to neprojdu - poslední leč jsme se prodírali a plazili totál hustým trnkovým porostem s ostružiním a dalšíma vychytávkama, někde jsem tam nechala i kus vlasů. Doopravdy strašný, už jsem si říkala,teď tady bídně zhynu a sežerou mě divočáci. Naštěstí jsem se nakonec prokutala Jo a psiska už ráno,když zjistila,kam jedeme,tak vyváděli jak praštěný a před honem v hospodě na všechny kňučeli,ať se laskavě zvedneme a jdeme něco dělat
Fanynka má dneska 16 den hárání, tak už čekám, kdy to začne ustupovat, protože zatím z ní furt teče červená ve velkým. Samouš je zlato, opravdu jsme oddělovali jen na noc, přes den byli pohromadě a Sam to zvládl úžasně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:16
- Nahlásit
Ahoj, u nás klasický mumraj konce roku, v práci jsme měnili okna takže stěhování a bordel, teď už to mám uklizené ale zas nemůžu nic najít od nového roku se mění DPH takže všichni chtějí všechno vyfakturovat... trošku se taky chystáme na vánoce, ale díky počasí moc adventní náladu nemám - topíme se v blátě a z teplých krajin nám na měsíc přilétá synek - za chvíli pro něj jedu psi se maj dobře a černá mrňavka konečně!! přestala kravit při aportování a dokonce už umí předat vsedě!! - ale pokaždé to po ní nechci, abych ji neotrávila mám radost, že s ní konečně budu moct trošku cvičit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:36
- Nahlásit
Ketrin
Ahoj,jsi šikovná zapisovatelka - občas velmi vtipný komentář o průběhu....taktní,ale výstižný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:44
- Nahlásit
Zuzana T Díky za poklonu ale o humor nejde - nevím jak moc jsi v obraze. Snad už jsou ta různá nebezpečí zažehnána a klub se někam posune, s novým výborem pod Evou se myslím můžeme těšit na pěkné akce a věřím že i v tom chovu se něco pohne.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:01
- Nahlásit
Ketrin
Já už nejsem členem dlouho,takže info jen okrajové a tamtamy...přesto přeji novému vedení,aby mu elán vydržel a opravdu došlo k posunu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:55
- Nahlásit
topíme se v blátě
To mi povídej, bahno všude a naše bloncky se ještě pokaždý musí projít nějakým kalištěm, takže je to min. půl hodiny než je všechny odbahním. Chci sucho nebo snížek!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 11:33 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Přeji všem krásné svátky a dobrý nový rok 2010. Ať jste zdravé Vy i psí smečky!
Hodně pohody do života Linda a Eda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 12:34
- Nahlásit
Eda
Krásný PF Taky přeju za celou smečku krásné Vánoce a další rok. A taky přeju týhle diskuzi,ať nezapadne do propadliště dějin, labradorům zdar
Včera jsme se v mínus 14 účastnili dalšího honu, byla jsem fakt ráda, že jsme honci a ne střelci, co na nás čekají bez pohybu. A taky jsem byla ráda, že máme labradory, protože přítomný pointer cvakal zubama nahlas
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:11
- Nahlásit
Ano ano, aby to tu nezapadlo, přidávám Edu pískající
a jednu modelku hadr...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 18:48
- Nahlásit
Ahoj holky, taky vám přeju vše nejlepší k vánocům i do nového roku, hlavně zdraví vám i vašim blízkým včetně psíků. PFko sem vložit neumím, ale mám ho na stránkách A počasí - nádhera, ne? - po vydovádění ve sněhu a mrazu psi sladce chrupkají u kamen, idylka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 19:26
- Nahlásit
Ketrin
Nojo,ale od Vánoc má být zas nad nulou a celej leden taky tak
|