Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 06:29
- Nahlásit

Eda Sláva! - Velká gratulace!
musí se provádět na Bali myslela jsem to spíš jako záminku k vycestování, ono k tomu patří i to podnebí, teplo...
Já jsem zkoušela doma dělat nasi goreng, ale fakt to bez těch jejich koření není ono
Jandula jak se Ti tam líbí?

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:08 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Jandula
ahoj
určite bych tě moc ráda využila a nechala si přivézt nejrůznější "pytlíčky"... a kdy se chystáš na cestu?
Ketrin
záminku k vycestování
jojo, nechala bych si to líbit...
jinak holky, nemáte někdo tip na pěkný místo na dovolenou na Kanarských ostrovech? neznám to tam a ráda bych něco málo poznala

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:17
- Nahlásit

Eda
Obrovská gratulace, nikdo nepochyboval,že to zvládneš
Jandula
Ahoj paní,vy ještě žijete? Tak povídej,jak se máš,jak se ti tam líbí atd. atd. atd.

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 16:07
- Nahlásit

Ziju ziju, tak stridave oblacno, je to jina mentalita, par let (dva, tri roky) se to da vydrzet, ale obcas to ubiji

Jinak nam chybi to stridani sezon, jaro, podzim, tady je furt stejne, akorat pul roku vic prsi.

Eda
Privezu, meli bychom prijet nekdy v pulce dubna.

Ketrin
Nasi goreng dle mistnich musi hlavne obsahovat hodne oleje

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 16:11
- Nahlásit

Jandula
A co feňule,jak to zvládla? A co nožky,dobrý?

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:02 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Jandula
počkej, mně něco hodně uniklo... ty žiješ v Indo?
jestli ano, tak chápu tvé pocity... žít na stálo bych tam asi taky nemohla... a za nabídku dovezení věcí moc děkuju, napsala bych ti potom co konkrétně
jana33
Obrovská gratulace, nikdo nepochyboval,že to zvládneš
děkuju! já jsem pochybovala rozhodně!

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:11
- Nahlásit

Eda
jj, žijeme tu a pracujeme s přitelem... myslela jsem si, ze to bude v pohode, půl roku bylo a ted se to obcas zajida.

Napis urcite, bud na mail nebo si me najdi na facebooku.

jana33
Sarina je v pohode, uziva si u nasich, nozky zatim v pohode. Jen mne se hrozne styska.

Co u vas novyho?

Itch
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:38
- Nahlásit

Chtel jsem se zeptat, jedete nekdo v sobotu na vystavu do brna?

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:09
- Nahlásit

Jandula
Já ti nevím,kdy jsme si naposled psali. U nás v pohodě, Fanča je hyperaktivní magor, dospěláci si užívali od října na honech,takže bezva
Itch
V sobotu jede Ketrin

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:47
- Nahlásit

Jandula
moc děkuju za nabídku. a kdy bych se měla připomenout? a na jak dlouho tam ještě budete?

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 03:51
- Nahlásit

Eda
Staci kdyz napises na zacatku dubna. Budeme tu tak jeste rok a pul, pokud jde o me, tak bych to klidne trochu zkratila, ale dali jsme se na vojnu, tak to musime vydrzet.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 08:16
- Nahlásit

v sobotu na vystavu do brna? při pohledu z okna a po přečtení předpovědi a po dnešní dobrodružné cestě do práce začínám lehce pochybovat, že se do brna vypravím

Itch
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 08:31
- Nahlásit

Ketrin

a jedeš vystavovat, nebo se jenom podívat?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 08:44
- Nahlásit

Vystavovat.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:15
- Nahlásit

Jandula
A ty tam taky pracuješ? Já myslela,že tam jede pracovat přítel a ty s ním. Každopádně já bych takhle dlouho nikde být nemohla, to vás obdivuju.
Ketrin
Výrazně se otepluje,v sobotu bude jaro

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:20
- Nahlásit

jana33
Pracujeme oba, on zacal driv (uz v cervenci 08), ja prijela az v prosinci.
Ja miluju cestovani, cizi zeme, ale jak rikam, tohle uz je moc daleko, a hlavne neco uplne jinyho.

Ketrin
Co synátor, jak se mu líbí na Bali?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:26
- Nahlásit

jana33já bych takhle dlouho nikde být nemohla to já jo - být mladá, bez dětí, bez psů, tak jedu hned bude jaro vtipálku - dneska se nejspíš nedostanu ani domů na kopec
Jandula On teď sídlí v Jakartě, ale moc tam není - pořád cestuje kvůli práci. Být tam trvale by asi bylo dost děsný myslím... Jinak vízum má do srpna a teď se rozhoduje co dál, jestli tam ještě bude anebo se posune do nějaké jiné země (ale čr to zřejmě nebude )

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:40
- Nahlásit

Mě stačilo půl roku v Anglii a už to na mě bylo moc, takže takováhle dálka,to fakt ne. Na měsíc dobrý,ale na roky?

Hele,tady všude píšou,že je kalamita, tady je bezvětří, svítí sluníčko a oteplilo se,takže všechno taje.Tak jaká kalamita

Co vůbec synátor dělá?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:57
- Nahlásit

Všechno možný, teď hlavně fotí a moderuje takovej zábavně-cestovatelsko-komerční pořad v TV.
Tady teď taky vylezlo slunce, ale ráno jsme zapadli hned u baráku. Když chceš vidět kalamitu, musíš dřív vstávat

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:08
- Nahlásit

Ketrin
Všechno vidět nemusímnejsem jako ty

Itch
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:21
- Nahlásit

No počasí je divoke, tak uz taky premyslim, jestli tam pojedem, chtel jsem vzit toho svojeho divocaka, at se podiva, do mesta a na vystavu, jak se maji chovat hodni psi....

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:42
- Nahlásit

Ketrin,jana33
tedy dámy já nevím, ale tady je od všeho kousek
ráno (přivstala jsem si) obrovská sněhovo-dešťová vánice (Edě se moc líbila) a teď azuro s větrem...
ale k tomu bydlení v Indo.... nezvládla bych to, protože ti lidi jsou na me až moc jiní třeba se snažím chodit buď o kapku dřív nebo aspoň včas a tam na schůzku buď přišli pozdě nebo vůbec... ale je tam toho víc...

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 17:08
- Nahlásit

Eda
Jj, pri tom, jaka je tady doprava, se vubec nikdo nedivy, kdyz nedorazis. Cos me treba rozciluje, jela jsem na schuzku a uz jsem byla docela blizko cili, kdyz mi poslala zenska sms, ze nestiha, takze neprijde... to je pro me hodne tezko zkousnutelny...

Dalsi vec, ktera mi vadi je ta, ze si tu musis davat pozor na jidlo a piti, muzes se otravit z jidla i v 5hvezdickovym hotelu tak, jako se to stalo mne. I kdyz ted to musim zaklepat, uz tri, ctyri mesice jsem v pohode.

Proste mentalita je jina, nikdo o nicem nerozhoduje, ale vsichni radi nekoho ridi. Takze i ti, co jsou na nejnizsich pozicich si dokazuji neco na tech jeste nizsich.
Ja treba ted uz cekam pres mesic a pul na vydani kreditky, nejdriv stale "in process" a ted uz mi v bance, nadnarodni, prestali zvedat telefony. Tak jsem poverila jednu kolegyni, indonesanku, at tam zavola a zjisti, co a jak, a najednou pry zadost byla zamitnuta, pritom ja na ucet ukladam vic, nez je plat vetsiny tech lidi, co tam delaji... ale nikdo ti to nezavola.

Ketrin
Byt trvale v Jakarte, tak si myslim, ze ho mas brzo doma. V Jakarte nechce nikdo moc bydlet.

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 18:43
- Nahlásit

Jandula
to absolutně souhlasím... ještě si pamatuju, jak mi vadil systém úplatků úplně všude... i na křižovatce jsme dávali bakšiš, aby nás pustili dřív...
a na venkově na nás často zastavovali a šahali na bílou kůži. ale dneska je to už asi běžnější

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 19:21
- Nahlásit

pro pobavení jeden létající pes z dnešní procházky

a hopsání ve sněhu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:59 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

EdaJandula
Já byla jen na Bali a Lomboku, takže můj pohled je čistě turisticky zidealizovaný
Štěpán byl teď okolo vánoc měsíc tady, utkvělo mi jak přišel nadšený ze zařizování nového pasu - úřednice ho přijala v neúřední den, nedával žádný úplatek... byl u vytržení, že za půl dne splavně vyřídil nový pas, OP a platební kartu a řidičák

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:46
- Nahlásit

Ketrin
Kdyby byl v Praze,tak by tak nadšenej nebyl. Ale u nás na vesnicích jsou i ty úřady vstřícnější, já si na to taky nemůžu furt zvyknout,že nic není problém
Tak Fanča na procházce přitáhla další srnčí běh, za poslední měsíc je to snad osmej, k tom sem tam zaječí kost nebo ptačí křídlo,ona je taková schánčlivá

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 23:52 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
tak to už není náhoda ani štěstí, ale výjimka jinak potvrzující pravidlo
jana33
tady je taky úřad fajn, známe se mezi sebou celkem, tak to má výhodu, že na sebe (většinou) lidi nejsou tak oprsklí jako v Pze (akorát paní na poště jsou případky...)
musím letos vyměnit OP i řidičák a jsem stále hlášená v Pze... to zas budou nervy... moc se mi do toho nechce
jak je to možný, že je v lese tolik zvířecích "zbytků"?

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 03:49
- Nahlásit

Eda
Pro mě byl snad největší zážitek, když jsme byli mimo Jakartu a přišla ke mně tak dvacetiletá holčina a dala mi bez ničeho pusu na tvář. Já zůstala jak vyoraná myš, pak mi lámaně někdo z okolí vysvětlil, že když těhotná ženská dá pusu bílýmu, tak se jí narodí bělejší dítě. Bílou pletí jsou tady posedlý, když jsem se opálila, tak nějaká holka ve fitku to brala jako tragédii

Ketrin
To přesně vystihuje všechno, tady standardně nejde nic a nestandardně všechno. Po nás chtěli úplatek na Ministerstvu zahraničí za registraci auta...

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:59
- Nahlásit

Eda
My jsme taky furt hlášený v Praze,nemůžeme se dokopat k přehlášení. Ale vzhledem k tomu,že tak platím zbytečně velký poplaky za psy v Praze,tak bude muset.

Je to na louce u lesa, choděj tam lišky,kuny,jezevci,prasata,takže to tam natahaj,roztahaj.Je vidět,že je to z mladejch kus,to je příroda,no

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání