| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 11:28
- Nahlásit
Sice nás asi nebude tolik jako na něm.boxerovi nebo něm.ovčákovi, ale přesto zakládám samostatné fórum
Zatím - co jsem stačila zaznamenat, tak tady LR má Eda, Břetislava, wensday, cherry. Ještě někdo? Přidejte se!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 11:32
- Nahlásit
Já myslím, že tady bude lidí s labinama ještě víc
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 11:51
- Nahlásit
Odteď nejdu ven bez foťáku
Tohle už je víc než rok stará fotka
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 13:01
- Nahlásit
KETRIN
Užasná fotečka já nevím, jak se sem vkládají fotečky, tak se můžu přidat jedině takhle - www.sweb.cz/laretbo - tam je foteček až až...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 13:14
- Nahlásit
LUCKA
A jóóó na Tebe jsem zapomněla! Promiň
I když... ty nám seš nevěrná s malinama
|
Břetislava
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 17:33
- Nahlásit
Tak bysme se mohli podělit o zkušenosti s tímto roztomilým, poněkud temperamentním stvořením ... Tak co říkáte na tzv. labradoří amok??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 18:03
- Nahlásit
No konečně labradoří fórum!!!! Chtěla jsem ho taky založit, ale stud mi nedal Dneska mi Eda radostí kousla do palce u ruky (přes rukavici; v rámci aportování) takovým způsobem, že mi vhrkly slzy do očí, viděla jsem hvězdičky a pak už je řinoucí se krev. (Nepřeháním, teď píšu je 9 prstama...) Přimáčkla jsem maso na maso a šlo se dál... No, vždyť jsou to naše zlatíčka!!! Ketrin, chtěla jsem se s tebou (jakožto zkušenější) poradit o kastrování. Nerada bych do čuby nechala řezat, ale štěňata neplánujem.Jen se bojím tloustnutí. Je to blud a ošlivá pomluva nebo pak má fena tendenci k tloustnutí?Znovu se opakuju, ale tvoje vodní fotka je opravdu nej... jen tak dále... taky přidám jednu vodní... a jednu miminkovskou...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 20:00
- Nahlásit
napište taky nějakou "stóry" s vašima labroušema...
tak ještě jednu podzimní...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 20:01
- Nahlásit
pardón za tu velikost fotky...
|
kac
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 08:44
- Nahlásit
Já mám taky labíka, ale jsem blonďatá a neumím sem vložit fotku..
|
Břetislava
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 09:20
- Nahlásit
kac
Napřed si musíš dát fotku do galerie (nebo někde na web). Pak na ni klikneš pravým tlačítkem myší a uplně dole jsou: vlastnosti. Klikneš na to a tam se ti zobrazí celá internetová adresa fotky. Označíš to, dáš kopírovat a vložíš to tady do toho fóra. Jo, ještě musíš kliknout na tu 3.ikonku zleva pod vaše odpověď - jak je tam ta šipka, čtvereček a mezi to vložíš tu fotku.
|
Břetislava
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 09:29
- Nahlásit
Proč jste se rozhodli pro toto plemeno??
|
Justin
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:54
- Nahlásit
Aj ja sa sem hlásim.
Lubo+Justin
www.labrador.triumph.sk
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 13:57
- Nahlásit
Tak jsem sem chtěla taky hodit fotečky,ale za boha nemůžu vložit fotky do galeri. Nevím proč, na mujpes jsem je dala. Tak kdybyste se chtěli mrknout,je to galerie Sam a Ferda
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:05 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Jani, takhle Ti to bude vyhovovat?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:07
- Nahlásit
fromeli
Jitule jaks to udělala? halt jsem počítačovej negramot
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:12 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Taky Sam od Jany
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:13
- Nahlásit
Jituš děkuji za spolupráci
|
petenero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:21
- Nahlásit
Ahoj,já mám taky labrouše,ale nemám jeho fotku..mýmu je šest,ale někdy se chová jako by mu byli dva..
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 17:49
- Nahlásit
KETRIN
Já za to nemůžu Ale labradorka taky mám, takže co je doma, to se počítá
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 19:31
- Nahlásit
Břetislava
Proč? přestěhovali jsme se za Prahu a s námi i náš 15ti letý jezevčík. Byl to klasický lesní utíkač, norník i super kamarád. Jak se jeho čas chýlil, začala jsem se zajímat i o pejsky kamarádů. A co čert nechtěl, skamarádila jsem se s černou labradorkou (už od úplnýho miminka).Chodila jsem s ní ven, půjčovala jsem si jí a postupně jsem se do tohohle plemene zamilovávala víc a víc. No a když nastal čas pro dalšího psa (nedokázala jsem si život bez psa představit), rozhodnutí bylo nasnadě. Jen jsem nedokázala počkat na štěně po téhle feně a rozjeli jsme se "na konec světa" pro naší hnědou princeznu. Je to super kámoška, běhá se mnou, blbneme, v lese mi NEUTEČE!!! za zvěří, ... prostě jsme si sedly navzájem Je to těžký popsat vlastně "cizím", ale se psy se máme rádi navzájem odjakživa a oni to ví... a já taky...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 19:32
- Nahlásit
to jsem já...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 07:28
- Nahlásit
Ahoj všichni!
To jsem ráda že se někdo přidal. Určitě tu bude časem živo jako na boxeřím fóru.
Dneska mám dost práce, tak jen stručně:
Eda:
Já jsem pro kastraci feny (psa ne), pokud jsi si opravdu jistá, že štěňata nikdy. Aby ti to nebylo jednou líto. Měla by předtím ASPOŇ JEDNOU odhárat. Nejlépe ti s vhodným načasováním poradí vet. Je pravda, že to nevylučuje riziko rakoviny mléčné žlázy v pozdějším věku, ale vyhneš se riziku pyometry a nepříjemným falešným březostem.
S tím tloustnutím nevím, ta moje stará vykastrovaná fena má sklon k tloušťce od mládí, ta snad tloustně i z vody
a po kastraci se to nijak nezměnilo. Ale jednoznačně omládla. V březnu jí bude 10 a je ve velmi dobré kondici i přes tu "plnoštíhlost" a fakt, že má DKK 4/3.
No každopádně si to důkladně uvaž, je to přece jen nevratné rozhodnutí. Taky jde o povahu. Jestli je hodně měkká, submisivka, tak by ji to mohlo ještě víc srazit.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:07
- Nahlásit
A jedna spací:
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:17
- Nahlásit
Ketrin
To je pusinka, to je Rambo?
Já sice nemám přímo labrouše, ale retrievera, ale budu to tu sledovat.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:19
- Nahlásit
Jandula
Ne, to je jeho ségra. Ale byli stejně vybarvení, oba hodně do žluta.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:22
- Nahlásit
Ketrin
Stejně jsou štěňata krásný, závidím ti, že budeš mít v blízký době doma plno štěňat, i když je to docela práce.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:25
- Nahlásit
Jandula
Docela...? Je to šílená práce. A ty nervy aby byli zdraví a máma ok a aby se dostali k těm správným lidem.
Když jsem se při minulém vrhu týden pořádně nevyspala, říkala jsem si - už nikdy. Ale na to člověk rychle zapomene a pamatuje si jen to hezké. Už se hrozně těším.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:34
- Nahlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:37
- Nahlásit
na predošlej fotke mal 9 týždňov a na tejti 3 mesiace a prvý pokus o plávanie ale vyzerá skôr ako keby sa topil
Miša.
|