| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:00
- Nahlásit
Ketrin
pyometru?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:02
- Nahlásit
zánět dělohy řešitelný jedině kastrací
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:05
- Nahlásit
Ketrin
prostě mi nedošlo, že je schopná překousat dva pevný ploty. o víkendu byl frmol, nebyla prioritou číslo jedna... Jsou to ale všechno jenom moje výmluvy, ale prostě se najde chvíle, kdy jde pes stranou... (Prostě nejsme všichni doma zdravotně v pořádku ....)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:06
- Nahlásit
Ketrin
díky, zeptám se chovatelky, jak na tom byla její máma
|
Kuba
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:25
- Nahlásit
jana33
jana33
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:30
- Nahlásit
Eda
Je zbytečný Ti nadávat, když už se to nedá vrátit. Kdybych to tu nedávno nepsala, že ploty a kotce háravku neochrání. Copak je problém ji zavřít v bytě? Je mi jí líto. Možná k ničemu nedošlo, a možná jo. Tu situaci ti nezávidím. Poraď se s chovatelkou a s veterinářem.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 17:28
- Nahlásit
Ketrin
Huráááá!!!!!!!!!!!!!!!!! Všechno nasvědčuje tomu, že k ničemu nedošlo. Majitelé psa říkali, že v tu dobu pes nebyl vůbec doma. Byli někde v lese. Chovatel říkal, že její máma byla nakrytá 10. den. Takže ploty překousala jen tak cvičně ze sportu. Byla to poslední strana plotu, kterou jsme ještě neztrojily pletivem... Neviděly jsme důvod, když na vedlejší zahradě nebydlí žádný pes...
Nemusí ti jí být líto, jak blbou má paničku...
Ale děkuju moc za rady a soucit k Edě
|
cherry
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 21:05
- Nahlásit
[url=]http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3955[/url]
|
cherry
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 21:06
- Nahlásit
[url=]http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3955[/url]
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 21:09
- Nahlásit
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 21:12
- Nahlásit
cherry
To jsem byla já... Toho krasavce jsem musela ukázat všem i když není můj...
|
cherry
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 08:12
- Nahlásit
Jé. Díky. My jsme to včera zkoušeli doma, ale nešlo mám to tak jsem si říkala, že musím pročíst tu diskuzi, kde se to řešilo. Teď to otevřu a je tam, tak jsem si nejdřív myslela, že se nám to povedlo ).
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:24
- Nahlásit
Ketrin
Nejnovější zprávy ohledně naší psí aférky... Dneska ráno jsem si šla s Edou zaběhat do lesa a když jsme odevřely domovní dveře, stál za nima statný NO. Strašně jsem se lekla, Edu zavřela domů, psa popadla za obojek a mazala s ním k majitelům. Pes JE kastrovaný a dneska ráno si vykousal v pořadí už druhou díru v našem plotě, aby byl své "lásce" blíž. (totéž musel udělat na dvou plotech našich sousedů) Slíbili mi, že ho budou hlídat a zavírat a hlavně mi spadl kámen ze srdce, že se nic nestalo... Plot je sice totálně zničený, ale to mi nevadí... Jen mám takovej divnej pocit, že už ani na vlastní zahradě si nemůžu být ničím jistá... Byl to divný pocit
|
cherry
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 11:06
- Nahlásit
[img]http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3956[/img]
|
cherry
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 11:07
- Nahlásit
no nic nejde mi to. Zase pokus.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:53
- Nahlásit
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 21:33
- Nahlásit
Dnes jsem zprovoznila webovou stránku Edy. Kdybyste měli zájem se podívat a případně zhodnotit, zkritizovat a tak...
[url=]http://www.eda.unas.cz[/url] Jsem web. "stvořitel" amatér, tak prosím o shovívavost... Ale je to spíš jen o fotkách.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 21:34
- Nahlásit
http://www.eda.unas.cz
takhle je ta adresa...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 07:21
- Nahlásit
Eda
Tak to je fajn, že se snad nic nestalo. Na plot fakt nespoléhej. Mně se víckrát stalo, že cizí psi -NO a velký kříženec - přeskočili a přelezli přes 180 cm vysokou zeď na dvorek, kde cítili háravku. Ta ovšem byla zavřená doma a na dvorku byla pouze stará kastrovaná fena - to bylo asi pro ně překvapení
Slyšela jsem taky o případech, kdy pes fenu úspěšně nakryl skrz pletivo plotu nebo kotce.
Já mám zkrátka háravku zavřenou doma a v kritické dny ji nepouštím volně ani po vlastním oploceném pozemku, protože plot okolní psi přeskočí jako prd a protože pozemek je hodně velký, tak by se tam zamilovaný psí pár v pohodě někde zašil a vykonal, co příroda velí. Pěkně na vodítku vyčurat a šup zase domů. Je to otrava, ale jde o pár dnů. Spousta lidí si myslí, že přeháním, ale není to tak.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:55
- Nahlásit
Ketrin
Ne ne, nepřeháníš!!! S fenama jsem neměla zkušenosti, ale teď vím, o čem mluvíš... Přesně jak říkáš, na vodítku a šupky hupky domů!!! Byl to pro nás týden plný problémů: nabourané auto, rozbitá pračka, zdravotní problémy doma a k tomu ještě starost o Edu...Jak sarkasticky říkám, pozor přichází prosinec, měsíc plný nástrah a problémů... Místo užívání klidného adventu lítáme jako na obrtlíku... A tak to je poslední dobou každý rok...
Koukla ses na mojí stránku? Prosím o zhodnocení, já tu tvojí mám taky už mezi oblíbenými
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:06
- Nahlásit
Eda
Jo a nelitovala jsem ji že má blbou paničku - to bych si nedovolila ale při představě, co ji možná čeká.
No hlavně že to snad je ok. Nemohla se "potkat" ještě s jiným psem, než tím sousedovic co nebyl ke své smůle doma? Být tebou tak asi stejně pro jistotu jdu 30.den na UZV.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:14
- Nahlásit
Eda
Hezká stránka. Hlavně ta fotka spící ve vřesu Je vidět, že na rozdíl ode mě jsi s počítačem kamarád Já musím spoléhat na služby syna, který slíbil aktualizaci, jenže chodí do práce a učí se na státnice... tak to musí počkat. Mám tam "aktuality" z loňského podzimu - fuj ostuda
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:17
- Nahlásit
Ketrin
Teď se budu měsíc trápit v nejistotě... Byla jsem s ní ještě ne stěru, který ukázal, že ovulace v den "d" ještě nezačala. Ale spermie žijou 3 dny...Ale 100% jistotu mi vetka taky nedala. Jen se divila, že ovulace začala již 9. den... Prý by to čekala později... Na UZV se asi vypravím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:22
- Nahlásit
Eda
No právě, abys věděla na co se případně připravit. Né jako náš praštěný soused, který nechal pětiletou fenu po celou dobu hárání volně běhat (nemají ani plot) s argumentem, že "už by snad v tomhle věku mohla mít rozum". A ovšemže po 2 měsících přiběhl s očima navrch hlavy, že "fena rodí, co mám dělat"
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:23
- Nahlásit
Ketrin
A načítají se ti obrázky z fotogalerie dobře? Mám stránku teprve ve zkušebním provozu, tak to sonduju
Jinak já bych se taky měla učit na státnice, ale raději dělám takový blbosti, jako je vytváření psích stránek...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:29
- Nahlásit
Eda
Načítá se to ok, jen to trochu trvá, ale to je asi normální...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:30
- Nahlásit
Ketrin
Tak to snad mám víc rozumu než soused (teda alespoň v to doufám)
Ještě jak jsi psala o těch injekcích dryákách, tak jsem se na ně vetky ptala a ta mi říkala název úplně jinejch (pamatuju si jen, že je vyráběj Holanďani), že tyhle vůbec nepoužívá. Tak to jen pro tvůj klid, že snad už je i tady možný výběr něčeho kvalitnějšího...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:38
- Nahlásit
Eda
Nejde o to že by to byl dryák...ať se to jmenuje jak chce, ale je to prostě hormonální přeladění organismu, které znemožní březost pokud byla fena nakrytá. Nebo odsune říji, když má fena hárat a tobě se to z nějakých důvodů nehodí.. Jenže si ji tím můžeš navždycky hormonálně rozhodit. Já bych to prostě u feny, na které chci chovat, nikdy nepoužila a u nechovné jen z vážných důvodů.
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:18
- Nahlásit
Eda
Taky jsem se dívala na stránky. Pěkný. Doufám, že taky někdy budeme mít, už syna uháním, ať místo těch her dělá něco užitečného.
Díky za vložení fotek. Už jsem zjistila, že z galerie to nejde, musí to být jinde na webu, ale když to tam dáš je to pro mě rychlejší.
Ketrin
Napiš mi prosím Tvou www. už jsem se kdysi dívala, ale neuložila jsem si ji.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:44
- Nahlásit
cherry
www.calenzana.wz.cz
ale je to fakt zastaralý.... stydíííííím se
|