| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:52
- Nahlásit
A toto je moje zlatko dnes. Má 8 mesiacov.Miša.
|
cherry
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:16
- Nahlásit
Krásní labrouši. Musím taky dát nějaké fotky. Máme jich plno, ale doma v PC a většinou se dívám v práci .
Můj labrouš nechce plavat. Když byl malý tak ty 4 měsíce, šli jsme kolem rybníku a on skočil do vody a plaval. Tak jsem si říkala to je paráda, hned se pozná plavec. No ale asi se sám lekl co udělal a teď se jen čvachtá max po břicho. V létě jsem mu házela piškotky, aby za nima plaval. Tak to max. kousek a hned zpět. Byly jsem i s jedním plavcem, který letěl pro míček a ten můj za ním, ale jak zjistil, že musí plavat začal kňučet a rychle zpátky. Pak už zase chodil jen nakraj. I já jsem ho lákala, já po pás ve vodě a on letěl na břeh - cítil tam nějakou zdechlou rybu, takže zase nic. Příští rok na tom zapracujeme.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:28
- Nahlásit
Tak to já mám zas opačný problém. Teraz keď je zima nemôžeme chodiť popri vode, lebo on by tam hneď zahučal. On sa nedokáže iba napiť, on hneď s rozbehom skočí šipku ponorí sa , vynorí sa a pláve , keď mu nehodím aport tak si len tak pláve dokolečka. Miša.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:34
- Nahlásit
cherry
Kolik mu je?
Mně čuba ve 4 měs.věku vlítla do ledové Vltavy. V prosinci. Byla tam paní s novofundlandem, házela mu klacíky do vody a on nic, tak moje holka mu to šla předvést
No a potom si to samozřejmě pamatovala, takže pak šla do vody až další rok v červenci a to ještě jsme celá rodina plavali, i starší čuba, a ona kňučela na břehu. A když jsme na ni volali, tak najednou se rozeběhla a skočila parádního placáka ze stavidla do rybníku. No a potom už normálně do vody chodila jako každý správný labrador a dokonce "učila" plavat a aportovat z vody jednoho ohaře.
Takže neboj ono to půjde. Buď se starším zkušenějším psem, nebo s paničkou.
|
Břetislava
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:50
- Nahlásit
No náš černoch taky moc velký plavec není. Do vody jde jenom za aportem nebo když jde někdo s ním, ale sám od sebe se tam nevrhá. A taky je hodně nedůvěřivý vůči cizím lidem .. což mě překvapuje. Nenechá se od někoho cizího vůbec pohladit ... ale lidi, co zná, ty by oblízal od hlavy až k patě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 11:14
- Nahlásit
Náš Sam taky neplave. vodu miluje, hlavně v ní hledat rybičky ,ale po krk,nohama musí stát na zemi. Brali jsme si ho v roce a kousek a vodu do tý doby neviděl,takže se bál,pak za náma vlezl do rybníka,když jsme se koupali,ale nevěděl,co má dělat a klesnul ke dnu na břeh sice doplaval,ale pak už do hloubky nevlezl.
|
cherry
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 11:35
- Nahlásit
Ketrin[b][/b]
Má 14 měsíců. No jak jsem psala - v létě nám nepomohl ani kámoš labrouš (7 let). Jinak s ním lítá, ale pak vždycky počkal u kraje tam kde dosáhne až on míček donese. Když dojdeme k rybníku tak letí do vody, ale jen kde dosáhne, nachlemtá se vody, trochu porochní a to mu stačí.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 11:38
- Nahlásit
Naše Anne / 17 měsíců/ taky miluje vodu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 11:39
- Nahlásit
jana33
cherry
To je divnýýýý
Labrador co neplave, to je skoro jako labrador - nežravec - velmi netypický
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 11:48
- Nahlásit
Ketrin
Já bych řekla,že je to u Sama prostě tím,že jako štěně vodu neviděl a když to pak zkusil,tak se potopil. Jak jsem psala,vodu miluje, je v ní neustále,ale neplave
|
cherry
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 12:29
- Nahlásit
Labrador nežravec - to nehrozí. Voda - no taky nechápu, ale uvidíme příští rok.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:26
- Nahlásit
Já mam taky labradoří slečnu sněhově bílou Taru - teda ona je spíš přílele. Moje je zase RTW, ale bydlí spolu takže jsou obě obou
A je to maniakový plavec i žravec Její největší záliba, je se vyrochnit i tam kde to nejde. Na procházce v louce se v jednom míste vytlačuje spodní vody a jsou tam koleje od traktoru, takže tak ve třičtvrtě koleje je bahno a zbytek voda a mladá tam vždycky vleze a zoboří tam i hlavu, takže od očí dolů je pak šedivá - takže takový naše rochnivý prasátko .
Jinak povahu má asi zkříženou s někým neboť je to blázen k neulítání. Dobrý stopař, to jí sice nikdy nikdo neučil, ale stopuje si furt a stále a sama pro sebe. Jo a jedzí s námi na čtyřkolce, vyskočí si na klín a je moooooc spokojená. No nevím, zda je to vůbec pes??? Galerii založenou nemám, tak sem ani nemůžu vložit foto, jak řádí na 4kolce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:30
- Nahlásit
Meggi
To je právě typická povaha - ta správná.
A to rochnění v bahně - jak já to znám. Moje mladší se z každé louže nejdřív napije, pak si do ní lehne a nakonec se do ní vyčúrá.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:51
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je príma, že se povedla
Do louží teda nečůrá, ale v kdejakým smradlavym bordelu se vyválí dobytek jeden bílej
Když byla malá, tak se klouzala po hromadě písku, vždycky po bříšku a předníma tlapkama si skluz zrychlovala
Přítel furt tvrdí, že je mrňavá má malou hlavu a je tlustá. Podle mě je výškou akorát, hlava no je to prostě čuba tak jí má oproti tělu menší a hubenýho labradora jsem ještě neviděla
|
cherry
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:52
- Nahlásit
Ty stopy ho taky hrozně baví, teď jak je sníh tak vidím i já, že si nějakou najde a už po ní frčí. Rypák u země, ocasem vrtí, já mu nestíhám. V hlubokém sněhu nebo oranici vždycky chytne "rapla".
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:00
- Nahlásit
Samouš zase najde každou rybí šupinu, jdeme na procházku, před námi další tři psi,ty si ničeho nevšimnou,ale Sam bezpečně najde každý místo,kde seděl rybář
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:03
- Nahlásit
Meggi
Fotka nemusí být z galerie - klidně z webovek, jestli je máš.
Koukej nám ji ukázat.
|
cherry
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:28
- Nahlásit
Tak už jsem zkoušela galerii. Mám tam jednu fotku co mám v práci na PC. Ale je suveréně největší, takže musím zjistit jak se to dá zmenšit. Vím že o tom byla diskuze tak jdu hledat a doma se poptat syna.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:43
- Nahlásit
Ketrin
Když já nemám ani webovky
Nějaký jiný způsob vložení fotky jen tak z PC není???
|
MARTAN
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:48
- Nahlásit
mame svetleho 14-ti mesicniho kluka Lukase.Fotky jeste nemame,je s nama teprve 2 mesice.Ale na tech vsech fotkach,co jsou tady,jako bychom ho na kazde videli.Kaci v lese suche stromy,vrha se do ledove vody,plave a potapi se a dokud se nevyradi,s poslusnosti je to horsi.Ale je nas milacek
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:54
- Nahlásit
Teď jsem chvíli koukala na vítací rituály, je to asi všeude stejné. Ale jak to vypadá, když páníčci odjednou na dovču a labrador teskní.
Tarince to trvalo 4 dny, než pochopila, že se páníček vrátí až za dýl. Celé 4dny seděla u vrat a čekala. Když tam přišla tchýně je nakrmit a proběhnout se snima (ještě se štěndem RTW), tak Tara ze strachu, že by náhodou propásla páníčka, kdyby šla s tchýní za barák do kotce, tak jen hodila okem po ní a od vrat se nehla broučínek náš. Celé 4 dny, pak už nečekla. By mě zajímalo, zda tedy pes za 4 dny zapomene na pána??? Protože když jsme se vrátili, se spíš páníček choval jak vítací nedočkavej pes nežli ona
Jinak je šílenej páníčkovej závislák. Pokuď je tam páníček tak já nemám šanci, poslechne jen svého pána - pokuď sní nezačnu řádit, to už je zas rači semnou
|
krejca
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 17:29
- Nahlásit
Zdravíme všechny.Naše Bela má 15 měsíců.Fotky se mi nedaří dát do galerie,takže jenom pro informaci - je žluté barvy a hrozná ničitelka všeho co jí přijde pod packy.Ale je to náš miláček.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 17:40
- Nahlásit
Ketrin
Díky moc za rady ohledně kastrování. Vše si řádně promyslím...
Jinak Eda teda do kaluže taky nečůrá Dneska byl smutný labradoří den. Umřela 12ti letá labradorka mojí dobrý kamarádky. Byla už moc nemocná a trápila by se. Tak si myslím, že je zrovna ten správný čas, abysme si uvědomili, jak moc úžasné pejsky kamarády máme!
Meggi
Chtěla bych moc vidět Taru!!! Založ si galerii na webu. Třeba tady.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 07:12
- Nahlásit
Eda
Chudák kamarádka. Ale jednou nás to čeká všechny. Já si neumím představit, že bych zůstala bez psa. Taky se bojím, až přijde ten čas, kdy budu muset rozhodnout, zda už je ten správný čas dopřát jí odchod do psího nebe. Zatím je úplně ok, není ani šedivá. Ale prý po tom 10.roce dost rychle scházejí. Její otec se dožil požehnaných 14 nebo dokonce 15 let, nevím přesně, ale máma zase odešla v necelých 9 na rakovinu. Tak doufám že bude po tátovi. Ach jo, to je téma. Ať si kámoška pořídí štěňátko, to je nejlepší lék na smutek.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:58
- Nahlásit
Ne, nechci být smutná... Kamarádka má ještě jednu černou labradorku, ale stýská se i jí, to je jasně vidět. Chtěla by čokoládový štěňátko, ale ode mě v dohledné době nebude... Jinak za chvíli udělám práci co mám, a letíme ven užít si to krásný počasí!!! Je tam nádherně, možná vezmu i foťák
|
cherry
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:26
- Nahlásit
Poraďte, co teď cvičíte se psem? Já když dojdu z práce je 16 hod. Než na sebe obleču ty vrstvy je 16,15 a v 16,30 hodin už je tma. Včera jsem byly asi hoďku venku a už bylo -9 stupňů.
Takže teď přes zimu asi trochu zvlčí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:37
- Nahlásit
cherry
já když dojdu z práce,tak je po šestý,takže tma jak v ..... necvičíme nic a všechno, to jest jde se na dvě, tři hodiny ven a v průběhu procházky klasicky procvičujeme přivolání, sedni,zůstaň......
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:46
- Nahlásit
cherry
Já teď bohužel necvičím nic, neb nemám koho cvičit
Ale jinak něco se dá i takhle. Poslušnost.... a ostatní dohnat o víkendech.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:56
- Nahlásit
Ketrin
Já teď bohužel necvičím nic, neb nemám koho cvičit
Copak, manžel je na služebce???
|
cherry
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:01
- Nahlásit
[b][/b]Jana33
Ty jdeš ve všední den na tři hoďky ven? Já tak max. 1,5 hod. A to jdeme dost daleko, na louku, rybník, a na závěr jdeme více do města, aby si počuchal, v parku nestíhá všechno obejít.
Pravda musíme přidat o víkendech.
|