Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:41
- Nahlásit

Jirikovo
Já si myslela, že si dělaj dobře... Na tom přece není nic špatnýho...

Ale nazývat nás prasáky???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:44
- Nahlásit

Jandula
no je videt, ze na nic jineho nemyslis. delaji si dobre ... jak vis, ze se jim to libi? treba to delaji jen protoze jim to priroda veli ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:47
- Nahlásit

Jirikovo
Usuzuji podle toho, že fena by v době hárání nevyhledávala sama psa... a nesnažila se v určitých dnech zdrhnout, sama se nastavovat atd. ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:50
- Nahlásit

Jandula
to je zivocisny pud, to nema nic spolecneho s tim, jestli se jim to libi nebo ne ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:51
- Nahlásit

Jirikovo
lidi jsou taky zvířata, a myslíš, že by to dělali, kdyby se jim to nelíbilo???

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:54
- Nahlásit

Jirikovo
A Tebe Tvé živočišné pudy taky nutí běhat po Václaváku a srážet na všechny čtyři kolemjdoucí ženy a dívky a skákat jim na hřbet?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:56
- Nahlásit

Garfield
sakra, kdo me nabonzoval????

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

Myslíte, že by sem šlo vložit video - takový to krátký z foťáku?
teda ne že by bylo na stejné téma jako ta fotka, co vás tak zneklidnila....

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:00
- Nahlásit

A Tebe Tvé živočišné pudy taky nutí běhat po Václaváku a srážet na všechny čtyři kolemjdoucí ženy a dívky a skákat jim na hřbet?

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:01
- Nahlásit

Ketrin
Šel by sem dát asi odkaz na video.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:35
- Nahlásit

Ketrin
nebo udelej z videa fotoserii. kazdy policko zvlast
a pak nam to sem policko za polickem vkladej, my budeme desne rychle listovat a bude z toho taky video ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:41
- Nahlásit

Jirikovo

už se stydim zeptat jak dát odkaz na video
ale seš zvědavej, co?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:44
- Nahlásit

Ketrin
no vzhledem k tomu, ze jsi psala, ze je to bez prasaren, tak jsem zvedavej podstatne mene, ale videt bych to chtel. odkaz na video das tak, ze sem skopirujes adresu, kde je to video umisteny a my si to najdem ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:48
- Nahlásit

Jirikovo
Ále co. Když jsi tak lačnej prasáren, tak já přes víkend něco natočím mladší holka má začít každou chvíli hárat, tak zas bude veselo

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:55
- Nahlásit

Ketrin
no, koukám že se nám plodná labradoří diskuze nějak zvrtla příchodem pana Jiříkovo
jinak fotky jsou všechny ňuňavý!!!!!
Eda je samočistící, ale když lítá ze zahrady ven a dom (teda teď néééé, když hárá) tak v průměru 1000x za den, tak to se nanosí... k tomu prohrabe pár děr, aby jako nezakrněly, nebo co, proběhne se tůjema=sajrajt a tak...

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:57
- Nahlásit

Ketrin
na video zvědavá jsem a to tak že moc!!!! staščí nám sem dát odkaz a my se budem kochat

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 17:58
- Nahlásit

Ketrin
Ještě mám pro tebe jeden návrh na PF pro tvé známé myslivce

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 18:13
- Nahlásit

Eda

Ketrin
Letos asi budeš muset udělat oboustrannou PF...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 08:02
- Nahlásit

Eda
Tak jak pokračuje vaše háravá story?
Já furt čekám, kdy se rozhárá a furt nic. Vždycky si dává na čas. Kdyby začala v těchto dnech, tak musíme cestovat na krytí zrovna o vánocích. Takže tyto dny mám v kalendáři označené červeně "TEĎ NE" a od čtvrtka zeleně "UŽ ZAS JO"-no prostě cvok. Jako bych to tím mohla nějak ovlivnit

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:16
- Nahlásit

Ketrin
Tak to ti na jednu stranu závidím, že na hárání čekáš jak na smilování... Já bych v kalendáři měla nejradši napsáno TEĎ NE pořád Včera nás na výletě v lese dokázal sledovat 2,5 hodiny místní obšourník. Vypadá jak Jack Russel, ale není to... Šel tak 200 m za námi, bál se přiblížit. Jinak každý den je prokousaná nová díra do plotu, dneska má přijít konečně majitel psa (NO) a dohodneme se na náhradě Nečekala jsem, že to bude tak drastický,Eda je zavřená pořád doma, i na vlastní zahradu chodí na vodítku Těším se, až to skončí, uvažuju o kastraci, ale nemám na to zatím peníze, musím šetřit Tak tak to u nás zhruba vypadá. Už 14 dní jsem se klidně nevyspala...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 10:05
- Nahlásit

Eda
Vydrž, už to brzo skončí
Váš místní obšourník mi připomněl, jak podobný čtyřnohý úchyl z naší vesnice - (samozřejmě ten nejšerednější vořech široko daleko - proč jsou vždycky zrovna tito nejvytrvalejší ve slídění za háravkama?) bivakoval několik dní u našeho domu, když se mladá hárala. To jsme ještě ani neměli plot. Háravku samozřejmě ani koutkem oka nezahlédl, stará žárlivka ho zaháněla, ale z ní si prd dělal... ovšem docela úspěšně ho zaháněl kocour!
Že s ní jdeš v těchto dnech na 2,5 hod.výlet, to teda obdivuji tvou odvahu. Co kdyby vás překvapil nějaký statný nadržený pes (NO,...)?? Myslíš, že bys to zvládla?

cherry
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:04
- Nahlásit

No to je radost s háráním. Já mám psa a jsem zvědavá jak bude reagovat. Všichni naši sousedi mají feny. Naproti jsou dvě a vedle nás tři.
Jinak včera jsme konečně vyrazili na běžky, bylo to super.

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:15
- Nahlásit

Ketrin
Néé, to bych si nelajsla!!! Měla jsem s sebou chlapa!!! Naštěstí. Sama chodím jen okolo domu, maximálně s ní běhat na louky podél vody, kde vidím na "míle" daleko...
Tak co to video, natočila jsi něco přes vkend?

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:21
- Nahlásit

cherry
pěkně mě štveš s tím sněhem já už chci taky na běžky!!!!!!
už chci taky sníh!!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:33
- Nahlásit

Eda
Nebylo co točit, když nehárá Leda tak jak sedí na tribuně a sleduje hokejový zápas svého nejmladšího "páníčka"

Taky bych šla na běžky. U nás to taky všecko roztálo. A ještě k tomu soused (soukr.zemědělec) vyvážel na louky močůvku - takže na procházku a z procházky pěkně na vodítkách, dokud nejsme bezpečně z dosahu (nebo "dočuchu") aby se nešly holky parfémovat - to je pro ně Chanel č.5!

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:49
- Nahlásit

Ketrin
jó močůvka!!! to je naše!!! a taky máme zmáknutý všechny komposty v okolí, všechny ČERSTVÝ koní koblížky a tak...
to nevadí, dej sem video téměř jakéhokoliv tématu. hlavně, že tam budou labrouši!!!! A co jim přinese Ježíšek? Eda zlobila, tak od Ježíška nic, ale přece jenom má 24.12. první narozky...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:01
- Nahlásit

Eda
Ty jo, 24.12. narozky. Tak to ušetříš. Tchyně měla narozky 25.12. a taky vždycky říkala, že to je blbý.
Náš ježíšek vždycky psům nosí žužlací pochoutky všech možných tvarů a velikostí, panička je pak zabaví a vydává postupně a za zásluhy protože oni by si tím splácali břicha hned. Jinak co potřebují, to dostávají v průběhu roku v nejvyšší kvalitě takže žádné spešl dary neplánuji. Jo a vlastně by okolo vánoc mělo být taky to krytí, vida, no to je taky dáreček
Video: nemám nikde na internetu, jen v PC. Tak teď babo raď.

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:17
- Nahlásit

No nevím co jí tím Pipinda chtěl dokázat. O dominanci to asi nebude a to druhé nevim nevim . Ona mu to v závěru oplatila a předvedla mu jak se to má dělat správně, ale bohužel je ta fotka dost rozmazaná a nemá tam vidět hlavičku a nadržený výraz

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:34
- Nahlásit

Ketrin
No, mám jednoduchou babskou radu, dej video na web!
Asi to taky vyřeší nějaký žvejkací pochoutky Samozřejmě hned zabavené...
Teď mi zvedl žluč majitel NO, co nám i sousedům totálně prokousal ploty. Ať se prý obrátíme na JEHO pojišťovnu, že to s námi vyřídí!!! Tak jsem mu napsala sice slušnou, leč výstižnou odpověď na jeho mail; něco v tom smyslu, že chci mít funkční plot a JEHO pojišťovna je mi šuma fuk... No jo, jsou holt lidi, kteří si myslí, že peníze spraví vždycky všechno
Jinak v naší ulici je nový miminko zlatý retrívřice. Zítra se na ní půjdem s Edou podívat a poňuchat Ale možná Edu nechám doma, šťěňata nemá ráda, štěká a vrčí na ně

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 22:35
- Nahlásit

Ketrin
Teď mi ještě došla ta paralela s tchýní a mojí čubou... néé, já vím, že je nesrovnáváš.... Ale stejně jsme divný, že jo? Lidi jsou SKORO stejně důležitý jako psi...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání