Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:11
- Nahlásit

Jandula

Kéž by se manžel nechal cvičit (viz fórum o vzteklině). No ale vlastně není o co stát s těma chlapama, že, když ani nezavrtí ocasem.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:12
- Nahlásit

Ketrin
treba vrti, ale kdo rika, ze jsi u toho zrovna ty??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:16
- Nahlásit

Jirikovo
Tak hele, né že nám tu rozvrátíte slušné a solidní labradoří fórum!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:17
- Nahlásit

A vůbec, já tu teď mám jednání a nemůžu vyprskávat do laptopu.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:17
- Nahlásit

Ketrin
je to poprve co jsem do nej prispel (i kdyz Ronie v sobe urcite kus labrouse taky ma) a to az pote, co jste zacaly vy dve s Jandulou ....

uz mlcim

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:22
- Nahlásit

Ketrin
což o to, prskat - já se málem udusila Cocacolou...

Jirikovo
já nezačala, já se akorát zeptala, jestli je manžel na služebce, když nemá koho cvičit, o vrtění ocasem psala Ketrin...

Já myslím, že by se to fórum mělo přejmenovat na retrieveří - já chci taky tady přispívat (ale Sára se prostě labradorem - i přes moje naléhání - nestala)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:24
- Nahlásit

Jandula
No vzhledem k tomu, že sem leze Jirikovo s jakousi veverkou kříženou netopýrem, tak nevím proč bys sem nemohla chodit ty.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:27
- Nahlásit

Ketrin
Můžu přispívat i když mám retrievera bez PP (všude už si sypu popel na hlavu, že mě doma nepoznává ani máma, natož pes), který má tím naprosto atypickou povahu - bázlivý, ve vodě se taky jenom courá, když má dobrej den, tak pro kamínky i plave, ale zase uznávám, že miluje lidi (někdy až moc) a klouby má taky ve stavu, jako spousta labroušů..
Jéééé, já mám radost....

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:29
- Nahlásit

Ketrin
veverku kríženou s netopýrem mám jedině já,to je náš patent
cherry - nechodím každý den na tři hodiny,ale obden se snažím, ale přiznám,že přes zimu ve tmě to taky dost závisí na kamarádkách,se kterýma chodíme, přece jen v tý tmě nemám nejlepší pocit,když jdu sama

MARTAN
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:29
- Nahlásit

co cvicime?to se snad ani neda rict.Co napadl snih,tak je nas Lukas jako puštěný z řetězu.Jedina jeho starost je me uprosit,at ho pustim z voditka a pak se vrhne kupredu,hlavou ryje pod sněhem a nějake povely jsou mu uplne jedno.Po pul hodine usilovneho dovadeni se teprve sklidni a jde u nohy,ale to ja uz jsem dost promrzla,takze smerujeme k domovu.AT UZ JE JARO!!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:32 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit

jana33
myslis??

[img] http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3080 [img]

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:35
- Nahlásit

Jirikovo
Je skvělá. A co má z labrouše, že jsem tak smělá?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:39
- Nahlásit

Ketrin
tady to samozrejme neni vubec videt (ono to teda neni vubec nikde videt) ale jelikoz je opravdu ze vseho, co kdy behalo po ceskych vesnicich, tak tam musi byt i ten labrous. ale pri pohledu z boku ma trochu (teda uplne minimalne) takovy podobny tvar cumaku. a taky tvar zubu ma hodne podobny

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:40
- Nahlásit

Jasně, a je to savec...prostě obojí je pes. Chápu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:44
- Nahlásit

Ketrin
Jirikovo
Já bych řekla, že to je úplnej labrouš (když teda přivřu vobě voči)... aneb když si to myslíš, tak tě při tom necháme.

Ketrin
A co má z labrouše, že jsem tak smělá?
velice diplomaticky řečeno...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:45
- Nahlásit

Jandula
Ketrin
no kdyz ja se chtel jen vetrit na vase forum ... to vite, na foru o boxerech to fakt neukecam, tak jsem to chtel zkusit tady ...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:46 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

[img]www.mujpes.cz/galerie/22102t.jpg[img]
tady je náš veverkonetopýr

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:47
- Nahlásit

co jsem udělala špatně?

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:47
- Nahlásit

Jirikovo
teď to ber jako vtip, aby jsi jako někteří neproplachoval uši trychtýřem...
když dáš Ronnie do čumáku, aby jí trošku splasknul a barvou na vlasy jí nabarvíš pár chlupů aby to vypadalo jako hnědý žíhání.... - tak máš zaručenej na boxeřím fóru úspěch...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:49
- Nahlásit

No abyste se nedivili. Spousta lidí má něco jako Jirikovo, a zcela vážně tvrdí že to je naprosto čistokrevnej labrador, jenom bez PP. A hrozně se zlobí, když s tím člověk (třeba diplomaticky) nesouhlasí.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 14:56
- Nahlásit

Ketrin
Fakt jo??? No tak to je teda síla... A když jim ukážeš svoje labrouše? Ani to je nepřinutí změnit názor? Asi ne, co? Oni prostě budou věřit tomu, co jim nakukal ten a ten prodávající "chovatel" a protože to říkal "chovatel", tak přes to ani vlak nejede...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 15:00
- Nahlásit

Jandula
Já se mezi takovýma lidma nepohybuju, to spíš jenom náhodou někde na ulici a tak... no a pro takové jsou moji psi moc tlustí apod., popřípadě jsou to přešlechtěné klony, které neumějí nic jiného než pěkně stát a běhat ve výstavním kruhu... a já zase ten zlotřilec chovatel, co vydělává těžký prachy na štěňatech

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 15:04
- Nahlásit

Ketrin
Joo, tak to se mi líbí - typický. Já teď upřímně přiznávám, že bych radši dala 20 tis. za papírovýho psa (což mi ještě před rokem přišlo nemyslitelný) než pak dávat 18 tis. za operaci + trápení psa + ostatní věci (ale zase to beru tak, že někdo, kdo by si Sáru vzal třeba na vesnici, tak by jí v životě takovej servis neposkytl)... Ale příští psisko (kdyby naši dovolili, tak si pořídím ještě jedno k Sáře, abych mohla dělat i něco jinýho než poslušnost) bude určitě papírový a po pečlivým zvážení rodičů atd.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 15:07
- Nahlásit

Jandula
V rámci objektivity musím říct, že ani u psa s PP, a to i od toho nej,nej...chovatele, nemáš 100% jistotu že nebude např.ta DKK. Bohužel.
Ale je fakt, že je dost vysoká pravděpodobnost že to bude ok, zatímco u psa bez PP zas dost vysoká pravděpodobnost že budou problémy.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 15:17
- Nahlásit

Ketrin

a to i od toho nej,nej...chovatele, nemáš 100% jistotu že nebude např.ta DKK. Bohužel.
Já vím, ale jde o to, že pokud najdeš seriózního chovatele, jehož psi mají nulovou nebo jedničkovou DKK, tak máš větší šanci, že pes bude v pohodě. A mezi takovými bych se snažila vybírat (třeba se mi moc líbí retrieveři mojí veterinářky chs brdské zlato)
I dr. Vlach, kterej operoval Sáru mi říkal o kšeftu s RTG DKK, kdy lidi, kteří mají psa, kterej by nebyl kvůli kyčlím puštěnej do chovu jedou na Slovensko a tam jim vydaj úplně jinej posudek.

Meggi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 16:26
- Nahlásit

Jandula

(ale zase to beru tak, že někdo, kdo by si Sáru vzal třeba na vesnici, tak by jí v životě takovej servis neposkytl)...

Co tím chceš jako říct??? Jako, že lidi z vesnice jsou naprostý vidláci a nemohou poskytnout psovi nic než hnůj či co???

Anonymní
# Zasláno: 1 Pro 2005 20:46
- Nahlásit

[img]www.mujpes.cz/galerie/22102t.jpg[/img]

Anonymní
# Zasláno: 1 Pro 2005 20:47
- Nahlásit

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 20:48
- Nahlásit

jana33
sice na 2.pokus, ale povedlo se

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 21:09
- Nahlásit

Tady je pro pobavení fotka z dneška byl to skok na myší veledíru (za dvě minuty následoval skok do Berounky)
b]Ketrin[/b]
Jinak spousta lidí mi už naznačila, že je Eda "nějaká tlustá, néé???"

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání