Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
lenca01
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2009 22:00
- Nahlásit

jana33
JJ. No, vlastně, jsou babičky. Jsou na baráku, kde žijí s babičkou. Někdy je s nima, jako s dvěma čubinama, problém - holky si mají občas chuť vjet do vlasů. Ale konflikty jsou čím dál tím méně, řekla bych, že pochopily,kde je jejich místo. Ony jsou trochu rozmazlené, protože mají přístup i do baráku, takže úplně klasické hlídačky to nejsou. Spíš bych řekla,že trochu přerostlé pokojové mršky. Ale když je potřeba, dají cizím o sobě vědět. A je pravda, že lidem jejich ostrost moc nevyvracíme, protože na vesnici je obydleno pár paneláků lidmi, kteří nejsou až tak úplně "normální".

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2009 22:10 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

lenca01
Hele my taky všechny necháváme v tom,že ten velkej černej štěkající za plotem je děsně nebezpečnej jen ti,kdo prošli pozvaní brankou, ví,že jim hned začne snášet všechny hračky

lenca01
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2009 22:15
- Nahlásit

jana33
Tak to zase holky jsou nedůvěřivé, ale jakmile vidí, že jsme na zahradě a je to o.k., tak se klidní. Sice blafou, ale z uctivé vzdálenosti. Trina ale je trochu zákeřná... návštěvu štípe do zadnice
Ale jedna ženská teď o víkendu přišla na zahradu, doma jen babička, na brance 2 cedule s výstrahou a ona vešla, že prý nevěděla, že máme psy! Tak jí holky rozškubly kalhoty a zahnaly do kotelny (ještě že tam stihla utéct). Ale kolikrát ty lidi nechápu

Sorbi by možná taky donášel hračky, kdyby mu holky nějaké nechaly... všechno mu vezmou, mrchy

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2009 22:37
- Nahlásit

Tak Samouš je díky tomu,jak byl týranej,nedůvěřivej, zvlášť ke chlapům, to jednak a jednak je to "šéf" smečky,takže musí zodpovědně plnit svou funkci a odhánět nezvané hosty od našeho plotu. Na chlapy pak většinou ještě párkrát blafne,ale jakmile vidí,že je náma "prověřenej", tak začne snášet hračky a chce drbat Ale myslím,že k nám někdo vlízt,když nejsme doma,tak to s ním asi dobře nedopadne, to samé kdyby tam někdo vlezl a já bych ho nezvala. A já jsem docela ráda, protože všichni ostatní by přivítali kdykoliv a kohokoliv

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 08:13
- Nahlásit

U nás pořád ještě hlídá Sali-za plotem blafe ... teď v poslední době o to víc, že už neslyší, takže nezabírá dříve obvyklé zaklínadlo "to je kamarááááád"..... nebo " náááávštěva". Jakmile něco za plotem vidí, jde si zahlídat. Ostatní se někdy přidají ale jen trochu... a potom se příchozího, snaží co nejvíc poskákat, olízat a umlátit hračkama Včera šla okolo sousedka zeza lesa se starým psem - kamarádem našich - a přes plot jsme se bavily a onen pes Borgovi přímo pod nosem označkoval naši branku a protože Borgo nic nenamítal a oňuchávali se skrz branku, tak páník pravil že je Borgo blb

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:09
- Nahlásit

Ketrin
Tak jestli je to kamarád,tak se nedivim. Blb by byl,kdyby to byl ouplně cizí pes, značkoval si to tam a Borgo by byl spokojenej za zájem Ale já bych radši brala blba než se po našich zkušenostech nervovat,jestli nám zas nějakej vořech nevleze na zahradu a naši blbci se ho nepokusí roztrhat i když teď je kvůli Fanyně zabezpečený i proti jezevčíkovi

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:36
- Nahlásit

Jo a Fanyna se po včerejším rozplavání rozhodla,že se promění v rybu a snaží se objevit nějakou kaluž,kde bude aspoň trochu hloubka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:45
- Nahlásit

Tak jsem před chvílí lovila do bezpečí 2 psy, co se rozhodli sexovat přímo na silnici před naší firmou mně pod oknem. Vořech pes a nějaká bišonka nebo co, okolo to hvízdaj kamiony jeden za druhým a zrovna těsně za zatáčkou, se divím že se nic nestalo. A psi taaaak zamilovaní - hlavně ta fenka

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:50
- Nahlásit

Ketrin
Prostě,když já miluješ,není co řešit Cos s nima udělala?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:07
- Nahlásit

Náhodou tu mám vodítko, páč je dnes se mnou Borgo, takže jsem je uvázala každýho na půlku moxona nejdřív jsme doprovodili domů psa, je to zdejší známej pouliční prudič co věčně běhá volně - a po cestě jsem potkala vydivočenou paní, která se prohlásila za majitelku čuby, tak si ji hned vzala. Že prej jí od rána hledá. Trochu jsem jí sprdla

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:13
- Nahlásit

Ketrin
A byl uvnitř?

lenca01
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:32
- Nahlásit

Ježíš holky, taková erotika při poledni

je to zdejší známej pouliční prudič
se bavím

Jo, jinak jsem včera u kulek našla klíště. To už je podruhé. A on tak chudák drží (jen nevím, jestli mu to nedělalo dobře)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:36
- Nahlásit

jana33byl uvnitř
éééh, jako co kde?
Borgo byl uvnitř v kanclu, když jsem tu akci podnikala.
A ten pes... no, nesvázali se, aspoň co jsem viděla, ale skákal zdatně a fenka zdatně pomáhala. A co já vím, jak dlouho ještě kde předtím byli

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:37
- Nahlásit

lenca01
Třeba si je tam lípá sám

lenca01
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:57
- Nahlásit

jana33
Představa, že lítá po zahradě, hledá klíšťata a ještě si je dává tam kam, potřebuje...

Ketrin
Helí, nezapomněla jsi na mě a nuceňák?
PS: se trapně připomínám

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:00
- Nahlásit

lenca01 Poslala jsem ti mailík. On nedošel?

lenca01
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:34
- Nahlásit

Ketrin
ne, nic tu nemám, teď jsem koukala

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:50
- Nahlásit

lenca01

tak znova

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:42 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Pro nefacebookový,ale budou malý

zrůdička

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:56 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Větší fotky sem dát neumím a v počítači je nemám,páč je stáhnul K do svýho a rovnou dal na FB. Ale kromě tý první se zvětší,když na ně člověk klikne

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 17:58
- Nahlásit

jana33
to není zrůdička, je žůžová!!! je vidět, jak z ní energie jenom srší a jak jí baví plovat

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 18:02
- Nahlásit

Eda
Jí baví všeckoa včera byla nadšená,že zas dovede něco novýýýýho

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 18:07
- Nahlásit

A jinak je teda úžasný (a někdy dost otravný a nebezpečný) jak všechno zkouší, dokud nepřijde, jak na to. Do vody vbíhá skokem,takže se ze začátku asi pětkrát komplet potopila celá pod vodu, otočila to, šup ke břehu, tam se otřepala a skočila tam zase.... no a na po šestý už to čekala a místo ke břehu si to namířila do rybníka a bylo a pak lítala jak magor po břehu, skok do vody, pokus někoho utopit, plavu jako velkej pes....lítat po břehu, skok do vody...

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 19:34
- Nahlásit

jana33
jojo, to známe staré dobré štěněčí časy užívejte si to co nejdéle

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 06:18
- Nahlásit

jana33
Moc hezký!!

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 11:12
- Nahlásit

Ketrin
No ona je taková roztomiloučká Tenhle věk je nej, je to dost malý na to,aby se to člověka ještě drželo,ale přitom s tím už je sranda a už to lecos dovede

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 09:36
- Nahlásit

V sobotu jsem doma chystala barák na nadcházející týdenní návštěvu většího počtu lidí - uklízela, prala, povlíkala postele, atd. a při všem tom kmitání jsem si až odpoledne všimla, že je Borgo nějakej divnej - nehrál si s Corou, nebyl na svých obvyklých místech, buďto ležel u branky (hlídal východ) nebo pořád se snažil chodit za mnou a když jsem ho poslala dolů, protože mi při luxování překážel, tak si lehl na schodech vedoucích do sklepa (kam jinak nikdy nechodí) a vypadal děsně zdeptaně a smutně. Lámala jsem si hlavu, co mu může být?! až mi došlo, že to moje pinožení po baráku mylně rozšifroval jako balení k odjezdu a zřejmě trpěl v nejistotě, zda jede taky anebo ne. Když jsme pak šli ven, už byl zas normální
jó a jana33Eda - včera mi váha ukázala o 3 kg míň!! - a to se ani nijak drsně netýrám, jen jsem odbourala nějaké stravovací zlozvyky

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:23
- Nahlásit

Ketrin
Chudinka deprivovanej K hubnutí gratuluju, jseš dobrá

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 10:28
- Nahlásit

Zloději,zloději, ve dne,v noci, chodějí Včera jsme na procházce našli krásnou veeelikou bedlu,tak jsem jí vzala,že si jí doma nakrájím do pytlíku s houbama,co mám na mrazáku. Odložila jsem jí na lavici před domem, protože jen co jsme přišli,přijel kamarád z obvesnice a přivezl nám přepravku slív a blum. Takže jsme pokecali na zahradě, pak odjel,tak jsem šla něco pofackovat do kuchyně, pak jdu ven pro bedlu a bedla nikde!!!!! Tý malý mršce koukal z držky už jen zbytek nožičky Tak asi o půl hoďky později koukám,co si to žvýká Samouš a ona to blůma, koukám na zahradu a co si asi tak může žvýkat Fanyna, blůmu! Normálně si je Samouš sundal a podělil se. Je zaškrtím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:01
- Nahlásit

Zloději,zloději, ve dne,v noci, chodějí
A co uvidí, všechno uklidí.

To máš za to že je chudáčky pokoušíš a provokuješ volně loženou potravou

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání