| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 18:56
- Nahlásit
Ale jinak tam není problém samozřejmě dojet s vlastním karavanem nebo třeba i postavit jen stan,ale to nevím, jak je cenově, to pak platíš tomu kempu...A za jednoho psa jsme platili asi 25 euro na týden...měli jsme to levnější díky tomu,že nebyla ještě hlavní sezona, pak je to 6 euro na den...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 20:33 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ahoj, děkuju, že na nás myslíte taky si myslím, že není nějak extra tlustá, ale je fakt, že v bocích bývala užší... spíš to beru jako "osobní selhání", že jsem si toho nevšimla a možná dopomohla k většímu namáhání kloubů, kdo ví... ale zajímavý je, když jsem se ptala cca před měsícem veterinářky, jestli by neměla shodit nějaký kilo, tak prý ne, je akorát... tak jsem z toho nějaká jurodivá, ale držím dietku s ní, aby neřekla...
Ketrin
teď jsme byli na kolech a i na bike maratonu v it. Dolomitech a musím říct, že moře hadr proti těm nádherným horám a přírodě a vůbec nějak jsem zapomněla, jak jsou hory krásný i v létě... jen Edička mi tam chyběla, neměl by s ní kdo být, když jsme jezdili
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:30
- Nahlásit
Edadržím dietku s ní, ha, tak to se můžeme navzájem povzbuzovat - jsem rozhodnutá konečně zatočit se svými nadměrnými kily, dokud jich ještě není tolik, že bych se k tomu už neodhodlala ale je to hrozný, pořád mám hlad
Dolomity jsou fajn, ale Südtirol ještě lepší cyklistů tam taky jezdilo hodně, já bych v těch kopcích na kole zahynula a co ta Korsika, byli jste?? - my chcem za rok jít GR 20... pokud nám tedy budou těla ještě tak nějak držet pohromadě...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:34
- Nahlásit
Dámy, tak jsem se konečně dokopala a aktualitovala RAJČE
Tady je výběr...
URL
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:35
- Nahlásit
Hani a Bibča je co za plemeno? Tak snad jí to zabere...
Děvčata přidáváme se k dietářkám,taky se snažím už asi měsíc,ale je to teda taková dieta nedieta - spíš si dávám pozor na zjevný tuky,ale ten koláč apod. upeču a dám si.
Btw teď mi odešla paní,co jsem jí stříhala jorka, jak jsem zjistila,tak věčné rady, jak štěně plácat za bobek nebo loužičku doma srolovanejma novinama stále žijí - výsledek sedmiměsíční čuba se odmítá před nima venku vyvenčit a jen co přijdou domů,tak si zaleze někam do úkrytu a tam koná
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:37
- Nahlásit
Ketrin
Dolomity jsou fajn, ale Südtirol ještě lepší
počkej, mám v tom maglajz ten závod, co jsme jeli se jmenoval Südtirol Dolomiti Superbike. A jelo se i kousínek od Rakouska. http://www.dolomitisuperbike.com/
Byli jsme v okolí Toblachu, kousek od Cortiny a vysápali jsme se s kolama (a objeli) Tre Cime. tak jak je to s tím názvoslovím?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:40
- Nahlásit
jana33, Ketrin
hahá, tímto vyhlašuji virtuální "spoludietění"! a mysleme na sebe navzájem, že v tom nejsme samy a berme si ze sebe příklady. např. já jsem šla vrátit do skříňky sušenku s tím, že jí vlastně ani nemusím jíst.. což považuji za krok vpřed, ne?
jana33
srolovanejma novinama
ojoj, tak to jsem naposledy slyšela když jsme měli jezevčíka štěně (moje první třída ZŠ)...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:48
- Nahlásit
Eda
Jsi dobrá,já si zase ted vzala místo něčeho echt dobrýho jen pár švestek a meruněk
Hele a to mě jí ještě přinesla,dala na stůl a čuba udělala loužičku - a paní na mě - ale mi jí nebijeme, oni nám říkali,že když takhle čůrá,že jí někdo mlátí. Tak jsem paní uklidnila,že je to při čubině věku normální. Bohužel takovýhle radilů je ještě stále hafo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:51
- Nahlásit
jana33
meruňky, to je mor pro mě... letos je jich vážně hodně a mám je děsně ráda. ale mím pocit, že je tam hodně cukru
takovýhle radilů je ještě stále hafo
naštěstí to můžeš sem tam vyvrátit, když to jde
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:58
- Nahlásit
Eda
Cukr tam je,ale není to tak hrozný. Nesmíš jich ovšem sežrat kilo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 22:03
- Nahlásit
Eda
tak jak je to s tím názvoslovím? eéh, asi jsou Dolomity součástí již.tyrolska oficiálně, ale já je tak moc nevnímám - je to tam jiné, už takové "víc italské", kdežto "pravé" Südtirol je... prostě tyrolské. Cortina, Tre Cime... tam je děsně lidí. Tam co jezdíme poslední roky my - ten jihozápad, nár.park Stelvio a vůbec ten kus mezi Meranem a Bolzanem zhruba, tam za celou túru potkáš třeba 4 lidi a nebo taky nikoho
A ovoce snad nevadí, ne? přece se nebudem zas tak moc tejrat - já se hlavně musím držet dál od Lipánků velkých dvoubarevných a čokolády... zatím se mi to daří, přežívám na zelenině atd. a i mi to chutná, ale ten hlad
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 22:12
- Nahlásit
Ketrin
Můj mor je čokoláda,pak čokoláda a občas taky čokoláda
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 22:14
- Nahlásit
jana33
jakou oblibuješ nejvíc? Já tu malou Milku s celými oříšky ...
ale k večeři jsem měla brokolici a mrkev
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 22:24
- Nahlásit
Ketrin
tam je děsně lidí to jo, chtěli jsme jen objet místa, co jsme znali dřív jen pěšmo. ale říkám si, jsou prázdniny, lidi jsou všude
jana33Ketrin
víte co je nejhorší? když supím na silnici na kole a vidím ty odhozené obaly od sladkostí a jiných dobrot, hned na to VŠECHNO mám chuť
jinak je jen nepatrně sladkého na čem bych neujížděla, takže jestli je to Milka nebo prostě jen čokoláda nebo.... to je úplně jedno
pro začátek bych měla radu vyčtenou z časopisů...
"čokoláda není v dietě tabu, pouze když si dáte 1 (!) čtvereček"
dámy, jestli to dokážete, máte můj bezmezný obdiv
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 22:31
- Nahlásit
Jakou nejvíc? Každou )))Ale momentálně ujíždím na Milce s karamelem ))
Hele nemusíš jeden čtvereček,můžeš i víc,ale měla by sis to odečíst z deního přídělu prej jeden čtvereček,kdyby řekli jednu tabulku
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 22:47
- Nahlásit
jana33
Maltézanda... a aby toho nebylo málo tak bráchův roční maďar má nádor na krku...příští týden ho jdou vytáhnout...když se sere...
Tyjo, vy jste se tady snad zbláznili s těma dietama,ne? Budu mít z vás špatný spaní...a budu si muset vzít čokoládičku,aby se mi udělalo líp DD
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 06:15
- Nahlásit
Eda My byli v Dolomitech jen 1x asi před 8 lety jsme si tam odskočili na výlety z těch našich míst - taky jsme obešli Tre Cime atd., ale byly tam davy. Jenže protože jezdíme se psy, potřebujeme všude na túrách vodu - potoky, jezera - a to tam není.
Pokud jde o čokoládu, když lezu na kopec tak bez výčitek svědomí sním třeba celou - hořká čokoláda a jabko je většinou má celodenní potrava, je to lepší než si nacpat břicho různými chleby apod. a pak se nemoct hnout.
Jenže teď už zas nikam nelezu ale sedím v kanclu čili s čokoládou je konec!!
chocoroční maďar má nádor cože držím palce ať to není vážné! Jinak fotky máte IA - krása... jen to moře se mi tam všude zdá nějaký klidný - že vy jste to byli v JČ u rybníka??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:47
- Nahlásit
choco
Jak nádor? To je zase něco dalšího než ten výrustek na páteři? A je to zhoubný? Ježiš,to jsou sračky, to je děs
My už máme po venčení, teď už budeme zalezlý v chládku baráčku, ty horka jsou děsný. Chystám se na Ferdu,je šíííleně zarostlej,tak uvidím,jestli se dneska odhodlám
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 11:17
- Nahlásit
jana33 Čau, ono je vedro? - jsem od 5,30 v práci tak to ani nevím btw. včera se stavila jedna známá co občas jezdí, proběhnout psy, pokecat nebo pocvičit, byla nedávno na jistém táboře a vydržela na to nadávat celou cca hodinu a půl co jsme byly venku. Ještě teď si z toho můžu ukroutit hlavu, co je všechno možný. Zlatá Albeř a holky, co dbají na příjemnou atmosféru, nikomu nedávají žádné praštěné nesmyslné sliby a netrpí zelníčkoidní metody.
Kontrolní dotaz: cos už dneska snědla?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 11:26
- Nahlásit
Ketrin
Tady je děsný dusno a má být dneska třicet a zítra třicetpět,blee..... Nojo tak z takovejhle táborů je pak člověk leda otrávenej, bohužel řada začítečníků to neumí zhodnotit a pak si myslí,že je to normální
Prozatím to byl jeden plátek něčeho míň tuku a místo cukru sladidlo) a jednu Activi lehká a fit. A jsem taaak lehká
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 11:34
- Nahlásit
jsem taaak lehká to se máš, já ne a navíc zažívám pocity našich věčně hladových labradorů jak to že manža v horách shodil 3 kg a já nic?! i když ale, třá se mi předělala malá část špeku na svaly a hmotnost se nezměnila řada začítečníků to neumí zhodnotit no to ona je taky začátečník, ale naštěstí se zdravým rozumem. Jedinej světlej bod tam prej byla Radka B coby výcvikář.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 11:41
- Nahlásit
Ketrin
Á tak to vím, o jakej tábor šlo Jsem se docela divila,že tam byla Radka a ne na Albeři.
Jj určitě se ti to přetvořilo do svalů a budeš teď samej sval za chvilku z tebe bude Švarceneeegr
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 11:45
- Nahlásit
Ona byla Albeř ve stejnou dobu?
Švarceneeegr to zas né stačí když se nebudu cítit jako březí samice keporkaka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 11:56
- Nahlásit
Ketrin
Né úplně ne,jen mě to překvapilo,páč prostě Radka je Albeřovbská a basta
stačí když se nebudu cítit jako březí samice keporkaka
Chápu ten pocit já nabrala,jak jsme přestali kouřit a to přesto,že jsem si absťák nevyplňovala ňamičkama,ale ono je to normální,že se prý zpomalí metabolismus. Jenže jsem to všechno nabrala do břicha,hnus největší,blee. To už jsem teda zase zhubla,ale vzhledem k tomu,že jsme zase kouřit začali a teď tři týdny už zase nekouřím,tak se obávám,že popustit si uzdičku, budu za chvilku jak dcera Růžičkový
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 12:09
- Nahlásit
No ona ta mrcha metabolismus nezpomaluje jenom když přestaneš kouřit, ale i věkem do 40 jsem si mohla beztrestně debužírovat jak jsem chtěla, a ať jsem žrala nebo ne (a právě že většinou jo) tak sem pořád měla svých + - 56, na kterých jsem se cítila dobře. Zato teď
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 12:16
- Nahlásit
Ketrin
Tak u mě se to asi zlomilo o deset let dřív
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 13:59
- Nahlásit
Takže dámy, ad dieta: závidím Helče (56 je u mě sen), jíst jsem nemohla nikdy co jsem chtěla, vždy mám sklon k velké pr.... nicméně je fakt, že na dovolené vždycky zhubnu (viz Dolomity) ukočírovala jsem to a jako dezert byly po obědě JEN meruňky a dopoledne 60 km na kole...
jdu natírat plot, aspoň to bude v tom vedru schnout
Ketrin
právě že u Tre Cime je voda! i super koryta dřevěný, zrovna když jsem si nabírala vodu já, tak tam pak pán "hodil" bígla, aby se osvěžil
choco
držíme palce jak s maltézáčkem, tak s maďarem!!!
kde jsou mořský fotky?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:16
- Nahlásit
Edau Tre Cime je voda! vzpomínám si že byla jen v jednom místě, psi tam hupli a když jsme jim říkali aby se honem oklepali než přijdou támhleti lidi, tak zrovna docházela nějaká Češka a se smíchem povídá "ještě se neoklepávej, ještě ne, ještěneee...," a až když byla u nich tak řekla TEĎ! a oni se fakt oklepali
a závidět? -chachá, nemáš co, 56 je minulost a pr*** mám jak vagón s modřínovou kulatinou a vůbec, ty s tím tvým sportem ani nemůžeš být drobek
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 19:03
- Nahlásit
Tak k dietám raději mlčím
Teď si akorát dělám v troubě hranolky ... Ale ne, když už chci mermomocí zhubnout, tak jím všechno jako obvykle,ale v menších porcích a víckrát denně a snažím se dodržovat svačinky a už se necpat večer...
Ketrin
jana33
Jj, kromě té páteře (dnes byli na konzultaci ještě u jednoho veta, tak jsem zvědavá,co jim řekne) se mu objevila na krku boulička,, kterou si ale rozškrábal a tak po stěrech z toho vet vydedukoval jen rozškrábaný pupínek se zánětem,ale včera tam šli znovu,protože se to nelepšilo a to už říkal, že to je nádor a musí to ven...jdou na vyříznutí příští týden, tak jestli je to zhoubný nebo ne to teprve zjistí...je to na posrání fakt...že jsme raději nezůstali u plyšových hraček :/ Ale ne.... dva dny je Andy na chalupě a mě se stýská úplně hrozně
Eda
Fotky mořský jsou někde výš nebo na předchozí straně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 19:15
- Nahlásit
choco
Teda,to je síla, zdravej pes,to je dneska fakt rarita Tak ať jim to dobře dopadne a dej vědět
|