Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:49
- Nahlásit

Jirikovo
dávej jí černé uhlí! ale fakt jenom líná, neboj...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:52
- Nahlásit

Eda
no jo, kdyz ja ale nebydlim na vesnici tak jako ty a byt mam tudiz vytapeny dalkovym teplem, tak je pro me trochu problem sehant cerny uhli ... myslis ze by stacilo vyhorely dreveny uhli z grilu? ze kdyby ji nepomohlo to jist, tak by se v tom aspon mohla vyvalet a byla by zase cerna ...

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:00
- Nahlásit

Jirikovo
jdi do hájíčka zelenýho s vesnicí... máme ryze ekologické i ekonomické el.topení, který nám fouká za domem... a uhlí černý ti můžu klíďo dodat, šlohla bych ho, až půjdu na nádraží, válí se ho tam všude kvanta...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:01
- Nahlásit

Eda
no to je taky jeden priznak vesnice. haldy uhli slozene na nadrazi ....

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:03
- Nahlásit

Jirikovo
no já nevím, já jsem čistokrevná pražanda, ale ty bys mohl vyprávět, že? já jen kolem nádraží musím projít, no...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:10
- Nahlásit

Eda
ano, mohl bych vypravet. jelikoz jsem velky cestovatel. a v Praze na nadrazi jsem snad nikdy zadny uhli nevidel, ale kdyz uz ma vesnice tu vymozenost, ze ma nadrazi, tak tam vzdycky maji slozeny uhli. ty cistokrevna prazando zijici u berounky ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:18
- Nahlásit

Tak a od teď jsou naše mimina opravdoví psi, protože ode dneška jim (podle rad jedné zkušené chovatelky LR) dávám 1x denně trochu naškrabaného syrového hovězího (krůtího) masíčka. To jste měli vidět, jak se na to vrhali. Brala jsem si je na klín po jednom a dávala jim to z ruky do pusinky.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:37
- Nahlásit

Ketrin
To musí být super, hned bych se jela na ta tvoje mimča podívat. Holky by skákaly dva metry radostí. Večer pustím počítač a hned se na mne sesypou, jestli tam ta paní přidala nějaké fotky štěňátek. Tak hltáme každou fotku. A těšíme se na dalšííííííííííí.

ola
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:39 - Změnil/a: ola
- Nahlásit

Ano, my všichni chceme další fotky! Dalšíííí, dalšíííí!
Ketrin udělej s tím PROSÍM něco!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:46
- Nahlásit

Martina
Tak přijeďte... tady to teď stejně je a bude pořád jak v průchoďáku... jedna návštěva navíc, to se ztratí... ovšem nikomu nesmí vadit, že není uklizeno, nejsou chlebíčky a bábovka, hostitelka nemytá nečesaná neupravená... ale jinak samé pozitivní emoce!!!

All
Tak jo, já zítra zas něco nafotím. Člověk by řek, že už to musí nudit-furt to samé - štěňata, no.... tak jsem myslela, aby někdo neříkal, Ketrin furt prudí s tím žlutým morem (jak jsem někde četla

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:54
- Nahlásit

Ketrin, jen neříkej dvakrát. Kdyby to bylo kousek blíž, tak fakt přijedem, ale přes celou republiku. Jo a mezi náma, vůbec by nevadilo, že nebude uklizeno, chlebíčky apod. Takže foť, protože jestli si někdo myslí, že prudíš se žlutým morem, tak ať si to myslí, ale my si o ty fotky píšeme, protože to je k vám tááák daleko.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:58
- Nahlásit

Martina
S tou vzdáleností, to mi připomnělo. Dnes volal pán-myslivec, chtěl psa. No a hned že jsme daleko, on někde od Brna. Tak jsem si vybavila, jak když jsem já jela vybírat čubu a za týden znova už pro ni, jak jsem si libovala, ještě že to je tak blízko! (k Brnu)

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 20:08
- Nahlásit

Ketrin
To je pravda, když něco chceš, tak nic není daleko. My si pro fenku taky jeli 200 km. A jeli bychom 400, jak jsme se nemohli dočkat.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 20:48
- Nahlásit

Ketrin
tak to už jsou to velcí bubílci, když papkaj masíčko! a jinak "žlutej mor", to je docela trefný, ale myslím, že pravdivý až za pár dní, až ještě přitvrdí ve zlobení...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:31
- Nahlásit

Eda
hele ja taky jim masicko a jako velky bubilek si nepripadam. a kdyz se nekam nastehuju, tak je to taky horsi nez zluty mor ...

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:50
- Nahlásit

Jirikovo
a jíš ho naškrabané a z ruky ?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:53
- Nahlásit

Jirikovo
...a dává ti ho někdo na klíně do pusinky?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:55
- Nahlásit

mac1
a vis ze kdyz si dam nekde tatarak, tak to je vlastne naskrabany maso, teda melo by byt, a z ruky jsem ho uz taky jedl ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:56
- Nahlásit

Jirikovo
Tatarák, nedělej mi chutě. Mimochodem to maso co dávám štěňatům bylo prvotřídní určeno právě na tatarák.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 22:31
- Nahlásit

Ketrin
ty jo, tak to musi byt fakt silna vule dat to stenatkum a nesnist to. obdivuju ...

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:53
- Nahlásit

Jirikovo
to je právě ono, ty bys nemohl s Ronie mít nikdy štěnátka (a to nemyslím samozřejmě tebe OSOBNĚ), protože bys jim všechny dobrůtky ujídal a nakonec i snědl...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:53
- Nahlásit

Nové fotky v galerii.
Musím ale upozornit že na fotkách to vůbec není ono. Skutečnost je mnohem akčnější - ale taky roztomilejší. A už se pěkně blbě fotí, protože mimo spánek se furt hýbou

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:59
- Nahlásit

Ketrin super fotky. Ta fotka vypusťte krakeny, to je teda mazec. Máš se co ohánět. Jsou perfektní. Tuhle jsem si vzpomněla na Rambíka. Máš o něm zprávy, seš v kontaktu s majitelem nebo jsi ho viděla od té doby?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:07
- Nahlásit

Ketrin
jo jo, jsou super. a dekuju za specialni fotku pro me ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:09
- Nahlásit

Martina
Občas mi volá (pán, ne Rambo je s ním spokojen a zásobuje mě historkami, co spolu zažili. Ještě jsem ho neviděla, a to proto, že oni pořád něco podnikají a někde cestují, takže i když párkrát jsem jela "okolo" a chtěla se stavit, tak zrovna byli v Děčíně na zabijačce, nebo někde na lyžích, nebo u někoho na chalupě...atd. Takže si to spolu pěkně užívají. Teď by se někdy měli přijet podívat na Rambovy nevlastní sourozence.

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:12
- Nahlásit

Ketrin
Občas mi volá (pán, ne Rambo
No já bych se ani nedivila, kdyby zavolal Rambo, naučila jsi ho toho hodně.
Tak to je super, že o něm máš zprávy a vede se mu dobře. To určitě potěší.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:15
- Nahlásit

Jo, jsem strašně ráda. Má takový život, jaký jsem pro něj chtěla. Teď si budu nechávat psa, pořád vybírám a vybírám a stejně si říkám, no Rambo to nebude...

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:17
- Nahlásit

Ketrin
Šišlám... jsou kouzelní a fakt to musí být nářez, pustit je takhle z bedýnky, likvidace zaručena...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:17
- Nahlásit

Jandula
no vidis, a ty si tady stezujes na jeden zniceny pelech za rok ...

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:25
- Nahlásit

Ketrin
no to je teda mazec!!! jak se červená šňůrka houpe na židli!!! a mléčný bar, chudák Bresta, nejraději by je asi někam odpinkla... a vypuštění ničitelé, ty jsou vůbec nejlepší!!! jen tak dál a posílej fotky...!!!

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání