Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Handy
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 18:37 - Změnil/a: Handy
- Nahlásit

JInak štěnda jsou fakt úúúžasný!!! Akorát se mi zdá že na fotce jak jsou krakeni vypouštění se tam ten raubíř nenápadně se schovávající pod židlí chystá k provedení potřeby

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 22:06
- Nahlásit

Handy
Jasně-ty zuby si prostě musí bez odporu nechat prohlídnout. Některý rozhodčí kontroluje jen skus, jiný otvírá mordu a počítá stoličky, což trvá déle.
Pokud na konci ocasu má takový ten "vír", tak to můžeš ustřihnout a konec ocasu upravit do takové "zakulacené" špičky. Ale i když to neuděláš, tak se celkem nic neděje.

Jó, k provedení potřeby to oni se chystají každou chvíli a ani to nemusí být pod židlí

Handy
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 22:23
- Nahlásit

Ketrin
DíkyŠak my to s Handíkem nějak zvládneme. Zatim se mu to moc nelíbí ale vidím že se to zlepšuje

Holomci! Kdyby se aspoň vždycky pod tu židli schovali jako že nenápadně! To pan Beneš určitě nedělá že ne? Se z něho klube oblíbenec

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:46
- Nahlásit

Ahoj fšichni!!!! tak dneska ráno jsem měla čas, do školy jedu později,tak jsem šla s Edou běhat. Jo, včera celý den pršelo, ale jaký bylo naše překvapení, když nahoře na Brdech bylo nasněžíno!!! ale je jenom nějaký poprašek, ale pškně 5 cm sněhu. Eda byla nadšená a myslela si, že jsem to tam snad nasněžila já plavala, házela jsem jí sněhový kolule, no prostě jako v zimě. A jako bonus měla u cesty zurčící potok, ve kterém vesele běhala, koupání měla ještě zakázáno kvůli jizvě. (Prý se máme týden zdržet koupání, říkal pan doktor..) Shrnuto, podtrženo, Eda zažila bezvadný labradoří podmínky... Jen ještě tak pytlík granulek, kdybych měla v kapse...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:50
- Nahlásit

Eda
z tveho popisu mi zcela jednoznacne vyplyva, ze jsi pekna krkavci psi mama, ktera nenosi zadne pamlsky kdyz jde vencit sveho psiho milacka .... stydet by ses mela ...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:46
- Nahlásit

Jirikovo
no, to je fakt, nenosím nic po kapsách nechci jí učit, aby poslouchala povely jen za pamlsky, ale sama od sebe, víš?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 12:52
- Nahlásit

Eda
tak kdybych to delal stejne, tak uz davno nemam psa ...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:18
- Nahlásit

Jirikovo
to mi nahráváš na připomenutí megarozdílů mezi Edou a Ronie.. ale nejsem potvora, tak to taktně přejdu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:20 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

Eda
No já si teda nějakou delší procházku v lese bez pamlsků pro Sáru představit nedokážu, ona velice dobře dokáže ignorovat člověka, takhle mám alespoň naději, že někdy přijde...

A propós: co děláš první týden v květnu???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:22
- Nahlásit

Eda
samozrejeme ze je mezi nama spousta rozdilu, protoze RLDC ma z LR jen to nejlepsi, kdezto Eda ma i ty spatny vlastnosti ...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:38
- Nahlásit

Jandula
nevím, zatím asi nic nedělám. rozhodujeme se až vždycky podle počasí na poslední chvíli... buď na kolo nebo s Edou... budeš v ČR? a týden, to myslíš jako víkend? normálně jsem přes týden ve škole a tak...
Jirikovo
asi za chvilku přeteče můj pohár trpělivosti a to teprve uvidíš...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:45
- Nahlásit

Eda
jo jo, tak dlouho se chodi se dzbankem pro vodu, az da nekdo na pivo ... uz ted se bojim ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:49
- Nahlásit

Eda
přijíždím v sobotu 29. 4. a odjíždím v po 8. 5. A pondělí 1. 5. je volno, takže to určitě nemáte školu...

Já naložím Sárinu do auta a přijedem za kopec...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:51
- Nahlásit

Jirikovo
pivo nepijem, my pijeme rum... ale ty mi dost piješ krev...!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:55
- Nahlásit

Eda
asi se na nase spolecny venceni vybav cesnekem, toho se pry upiri boji. teda ne ze bych sam sebe povazoval za upira, ale v podstate znam jenom upiry a pijavice jakozto jediny dva zijici tvory pijici cizi krev. a jako pijavice si nepripadam (videl jsem ji na obrazku). treba si o sobe fakt myslim, ze nejsem zas az tak slizskej jako ona ....

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:12
- Nahlásit

Jirikovo
nějk si fandíš, pijavičko... ale česnek pro jistotu přibalím, to jo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:23
- Nahlásit

Eda
je fakt, ze pomer delky a sirky u meho tela mam jako docela dost nacucana pijavice, ale to je jedina podobnost ... radsi si ten cesnek vem, kdyz nebude potreba na me, tak si dame na cesneku toho zajice, co ®onie ulovi ...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:25
- Nahlásit

Jirikovo
a ona je nějak zvlášť cvičená v lovu zajíců? to musí být leda nějak oslabenej po zimě, jinak ho nedožene... taky jsme měli před Edou jezevčíka, a vím, že s těma krátkýma nožičkama měl se zajíci (resp. s jejich rychlostí) problémy...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:27
- Nahlásit

Eda
no mozna byl ten chudak oslabeny, ale ta moje mala mrcha ho dokazala nahanet docela dlouho. mozna si s ni zajicek vedom si sve lepsi okamzite rychlosti jen hral .... no nakonec utekl ....

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:33
- Nahlásit

Jirikovo
no vidíš, tak nakonec jsi přiznal barvu, Ronie ho nedohonila...
ale nebyla tu dneska Ketrin, asi utírá zadečky Krakenům a nestačí vítat a vyprovázet návštěvy...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:37
- Nahlásit

Eda
jen aby si to nespletla diky prepracovanosti a nezacala utirat zadecky navstevam a vitat a vyprovazet Krakeny ....

jinak ze ®onie uspesna nebyla, to jsem psal jiz na prazskem foru, kde je cely ten pribeh podrobne popsan ...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:40
- Nahlásit

Jirikovo
jenze prazsky forum ja nectu, je tam moc prispevku a je to zmateny, kdyz jsem tam nebyla a jsem neznala situace...
navstevam utira tak maximalne ruce nebo jine casti tela, ktery jim Krakeni znecisti...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:08
- Nahlásit

Eda
kdo necte sam se pripravuje o zivotne dulezity informace ... a zmateny?? to vis, vic lidi nez na vesnici dokaze vytvorit zmatek ...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:18
- Nahlásit

Jirikovo
na jaký vesnici zase? nebydlím na vesnici!!! už by sis to mohl při svém vysoce hodnoceném IQ zapamatovat a hlavně udržet!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 15:18
- Nahlásit

Eda
zapamatovat jde, na udrzeni se zatim pracuje ...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 19:45
- Nahlásit

Jandula
aha, moc ráda bych tě se Sárou viděla... ale v pondělí plánujeme vyjížďku na kolech... teda pokud nebudou padat trakaře... ale v pátek 5.5. nebo klidně i ve čtvrtek odpoledne máme čas... a v pátek ráno můžeš zajet i přes kopec na spinning do vedlejší vesnice... tak co ty na to?

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:37
- Nahlásit

Eda
Spinning? Ty mě chceš zničit či co? Se spinningem uvidíme, ale procházku určitě... To se ještě přesně domluvíme než budu vyrážet do ČR (pak ti pošlu z mého mobilu zprávu, abys měla moje číslo)...

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 10:26
- Nahlásit

Jandula
tak bezva, už se s Edkou těšíme!
neboj se, spinning není smrtelný a tu hoďku se to dá vydržet, ne? tady počasí nic moc, pořád je zima, dneska ráno na vyjížďce sem se musela oblíknout normálně jako v zimě ách jó, kdy už začne konečně teplo?

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 10:40
- Nahlásit

Eda
dneska je na i-dnes, že je stoletá zima... Mě už to taky nebaví, ale pevně doufám ve zlepšení, abych si ten týden v ČR užila a taky pevně doufám, že Sára nezačne hárat...

Spinning není smrtelný??? Já tam byla jednou a pak jsem se nemohla hnout, ale budiž, uvidíme...

Handy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:41
- Nahlásit

Taky mívaj vaše labinky otlačený lokty? A dáváte jim na to něco? Právě že Handy je má hrozný(teda ani se nedivim...to jsou vždycky takový rány když se sesune k zemi)vet nám poradil na to dávat indulonu, ale to moc nezabírá

Ketrin
Na to co jsem teď zmínil se asi taky dost kouká, co?

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání