Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:17
- Nahlásit

Jandula
Moc pěkný fotky.
Já žádný nový nemám. Vždycky když chci něco fotit, tak zmerčím h...o, upustím foťák a jdu uklízet, aby byla kakajda stále pěkňoučká a voňavá.

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:25
- Nahlásit

Ketrin
Podívej se do galerie, fakt mám psa prase...

cherry
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:05
- Nahlásit

Fotky fakt super. Ani se mi nechce věřit, že je to pořád ta samá Sárinka.

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:17
- Nahlásit

cherry
No jo, už ztratila takový ten štěňátkovský výraz... Už je to prostě dospělá baba...
A taky už není tak čisťounká jako na těch fotkách coby štěndo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:20
- Nahlásit

Jandula
no jo, kdyz ji kazdy den koupes, tak jsi ji ten stenatkovsky vyraz asi smyla ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:52
- Nahlásit

Jirikovo
Já bych jí nemyla, nemá se to prase válet v napůl rozpadlý rybě... Bléé, ještě teď to cítím...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:56
- Nahlásit

Jandula
soucítím s tebou, ryba smrdí jako blázen, ale Eda si ráno našla koňský a ještě lidský h.... pěkně pohromadě...ale otázka je, který tam bylo asi dřív, že?!?

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:03
- Nahlásit

Eda
a jak s tím naložila???

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:08
- Nahlásit

Jandula
že se ptáš...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:14
- Nahlásit

Eda
Neštěstí cizího vždycky potěší... jsem ráda, že v tom nejsem sama...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:24
- Nahlásit

Jandula
neboj, nejsi...to bude mazec, dvě naše bufetky na společný procházce... budou si ukazovat fujtajbly, přičemž Eda bude mít výhodu domácího prostředí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 15:11
- Nahlásit

Eda
sezenu nekde nejaky kone, nazenu je do Brd a nepustim je ven, dokud na kazde cesticce, kazdem kaminku a kazdem keriku nebude uzasna uhledna hromadka. pak se schovam za stromy a budu se kochat tim, jak vase dve psice vyhledavaji tyto hromadky a nosi vam taky trochu ocuchat ...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 15:47
- Nahlásit

Jirikovo
nenech se mýlit! Eda to vždycky chce sežrat všechno sama najednou a o NIC se se mnou nechce podělit!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 15:48
- Nahlásit

Eda
neboj, minimalne o ten pach se s tebou pak podeli, az te prijde oliznout a nechat se pomazlit. takova Jandula by v tomhle mohla vypravet, ze?

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 15:54
- Nahlásit

Jirikovo
Joo, Sárinka je hodná... vždycky po takovém úletu se chce moc a moc družit... je to holka šikovná...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 15:58
- Nahlásit

Jandula
to vis, vi ze neco provedla, tak si jde panicku udobrovat. a nechape, proc ji od sebe panicka odhani. a cim vic ji odhanis, tim vic se chce udobrovat .... je to proste zacarovany kruh, mozna by bylo lepsi nechat se zasmradit hned na zacatku, stejne tomu neuniknes ....

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:15
- Nahlásit

Jirikovo
jako, že by s sebou Jandula nosila nějakou voňavku-smraďavku...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:45
- Nahlásit

Eda
no a nebo se v tom muze vyvalet jako prvni ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:49
- Nahlásit

Koukám, že když tu nejsem já, tak fórum mizí v propadlišti dějin. Zřejmě jste všichni se svými labrouši venku, když je konečně hezky. To vám chválím a za odměnu přidám pár fotek. Pokud se vejdou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:57
- Nahlásit

Taaak a s fotkama je konec. Už se mi do galerií nevejde ani ťuk.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 07:33
- Nahlásit

Ketrin, na mě to tuhle taky řvalo, že nemůžu založit víc galerií než tři. Upravila jsem fotky, já tam měla hrozně velký a zbytečně mi zabíraly místo. Ale už mám taky 3 galerie a chci se zeptat někoho zkušeného jestli se dá založit další, když se třeba zaregistruju znovu na jiné jméno s jiným heslem? Je to velká blbost? Fakt tomu nerozumím. Poraďte.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:27
- Nahlásit

Martina
No já opravdu mám tři a plné a víc nelze... zaregistrovat se pod jiným jménem a heslem mi přijde blbý...jednou je takové pravidlo a ty já jsem zvyklá dodržovat. Jedině ještě bych mohla něco smáznout a nahradit novou fotkou, ale mazat taky nevím jak.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:30
- Nahlásit

Ketrin
Jéééé, no co my budem dělat bez fotek...? To je podraz...

No když tu nejsi ty, tak to tady usíná, nevím jak ostatní, ale já rozhodně venku nejsem (sedím v práci, sice tu má být nádherně, ale to je nám prd platný)... Už se těším domů, jen se bojím, aby mi Sára nezačala hárat...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:33
- Nahlásit

Ketrin
Mazat to můžeš: dáš Editovat své galerie, označíš obrázky, které chceš vymazat a dáš smazat vybrané...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:38
- Nahlásit

Jandula
Naše mimina byla včera poprvé víc venku. Bylo to super.
To mazání zkusím, dík.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:39
- Nahlásit

Ketrin
Tak to asi teda nepůjde. Jen jsem měla pocit, že vidím v galerii kolikrát stejné psy a různé majitele galerií. Tak jsem si říkala, že budou třeba zaregistrovaní jednou na Jirka a jednou na JirkaN.
Tak asi ne.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:41
- Nahlásit

Ketrin
A jak poté vypadala??? Já mám pocit, že nedělám nic jinýho než na procházkách kontroluju, aby se Sára v něčem nevyválela nebo něco nesežrala... Jinak Sára nedokáže projít okolo jedný jediný louže nebo bahna bez toho, aniž by tím alespoň prošla (to je ten lepší případ, jindy tam dělá takový kraviny...)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:49
- Nahlásit

Jandula
Byli jen na uzavřeném dvorku. Je dost velký, aby si tam užili a přitom bezpečný. Můžou tam být i bez neustálého dohledu. Chci jim tam ještě udělat pískoviště. Včera je nejvíc zajímal kocour, kterého viděli poprvé. Bez zábran ho kousali do ocasu a cloumali s ním. naštěstí je klidnej a hodnej, tak si to nechal líbit-až jsem se divila.
Tak jsem něco smazala a přidala dvě fotky. Blbý je hlavně to, že mám ty štěňata rozstrkaný po všech třech galeriích, takže to nenavazuje.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:54
- Nahlásit

Ketrin
Fotky jsou nádherný... Sára má kočky taky ráda, chce si s nima hrát, ale oni se jí neustále vyhýbají (a to Sára nechápe)... a hlavně nechápe to, že když je bude burcovat ke hře štěkáním, tak jí akorát majznou...

ola
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:00
- Nahlásit

Ketrin
Super fotečky. Prťata jsou nádherný. Rostou jako z vody... To s nima bude těžký loučení, co?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání