| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit
A červená holka právě odjela. Bude bydlet v Davli. To je docela od vás blízko, ne?
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit
Ketrin
jojo...posuzoval to on. Byl podle mě docela sympaťák...a těch jorkšírů s natáčkama(nebo co to měli) mi bylo dost líto...nervozní paničky je eště na poslední chvíli pročesávali Nakonec jsem koupil normální, bílou, kulatou ale bez moxonovy smyčky...tu jsem tam neviděl
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 18:49
- Nahlásit
Ketrin
jé v Davli... zrovna včera jsme tam projížděli na kolech. Ale nevím nevím, přijela bych k těm lidem, řekla, že jsem od tebe, pak jim slintala nad štěňátkem (v horším případě na štěňátko) a jela zase pryč? to by bylo dost blbý. stačí, že jedem otravovat tebe a ty "zbytečky"
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 19:29
- Nahlásit
Eda
no kdybys s sebou mela rucnik a poslintane stenatko nasledne do sucha vytrela rucnikem, tak by to snad nejak prezili ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 22:00
- Nahlásit
Eda
...mi připomíná moji mámu-když jsem prodala Ramba, pořád zkoušela pod různými záminkami ze mě vylákat adresu nového pána. Že prý tam pojede a bude se nenápadně procházet jejich ulicí a třeba Rambíčka potká!
Ale s červenou fenkou by to šlo zařídit jednodušeji, bratr nové paničky a jeho přítelkyně mají hospodu a prý budou pro fenku jakože strejda a teta, budou si ji pučovat a hlídat ji, takže zbývá zjistit která hospoda to je a máte jasnou občerstvovací stanici na cyklist.vyjížďkách a když budeš mít štěstí, tak ji tam potkáš a zaslintáš si
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 23:42
- Nahlásit
Jirikovo
Ketrin
téda, vy jste na mě zlí takhle se mi posmíváte za moji neutuchající lásku ke zvířatům, zejména psům?
ten nápad s hospodou není špatnej, ale identifikace bude horší. budu bloudit po Davli od hospůdce k hospůdce a předstírat žízeň ale zapomněla jsm asi zdůraznit, že na kole Davlí pouze projíždíme, zastávky se mi netrpí
mimochodem, taky bych ráda zorganizovala sraz Ediných bráchů, co jsou v Praze. ale je mi blbý kontaktovat chovatelku a možná ani ty lidi by nebyli 2x nadšení, nevím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 08:05
- Nahlásit
Eda
Proč zlí - to je sranda ?! Ty jsi začala o slintání...
Sraz: to není blbý. Minimálně to můžeš zkusit. Po mně už několik lidí z vrhu "A" chce uspořádat srazík štěňat. Asi to budu muset udělat. Asi v létě.
Eda má jenom bráchy? A byl celý vrh hnědý?
Jinak včera byl závazně zamluven poslední pejsek. Takže za necelých 14 dní už tu budu mít jen svého psa a už se budu věnovat JEN JEMU! Začne pořádná výchova
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 08:47
- Nahlásit
Eda
no tak s prohlidkou hospudek bych ti mohl pomoct, v tom jsem pomerne dobrej .... ale v Davli jich je docela dost, potrebuju potom zajistit nejaky odvoz domu, mam pocit, ze po dukladnem hledani pejska bych pres most na nadrazi nedorazil ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 08:48
- Nahlásit
Dámy, jsem zde, popis cesty vytištěn, mapu beru s sebou a uvidíme...
Edi, pečení koláčů já nenabízím, to není můj cup of tea (ještě tak vaření, ale pečení???)
Jo, Edi, ještě mi nějak vysvětli, kdyžtak to pošli na mail, jak se dostanu k tobě... vím, že pojedu směr Řevnice, ale to mi asi nestačí...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 08:50
- Nahlásit
Jandula
Edu tam vsichni znaji. staci kdyz se v Revnicich zeptas na toho desne nebezpecnyho zabijackyho hnedyho psa s vecne sportujici panickou a oni te nasmeruji na milimetr presne ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:08
- Nahlásit
Jandula
napsala jsem ti popis k nám domů, přímo až před dům
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:18
- Nahlásit
Ketrin
ne, Eda nemá jenom bráchy, ale do Prahy jeli jen pejsci, ne ségry, pokud vím. ale celý vrh byl hnědý, to jo...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 16:32
- Nahlásit
Ketrin
Ještě jednou děkujem za možnost "oňuchňat" si štěňátka, jsou fakt kouzelná...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 16:39
- Nahlásit
Jandula
Eda
Já děkuju za návštěvu a za všecky dárečky pro štěňata, což jsem v těch tanečcích okolo štěňat neučinila
Právě mi došel mail od páníčků fenky která odcházela už v sobotu, že je všecko ok a že je s ní "hrozná sranda"
Po vás dojely děti z ústavu, byli tu cca 2 hod. a pak se štěňata najedly a padly. Myslím, že budou spát až do večera.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 16:40
- Nahlásit
Ketrin
jo takhle. ty sis tam pozvala holky za ucelem utahani stenat a ziskani chvile klidu ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 17:34
- Nahlásit
Vyčkejte času, dodám the best štěněčí fotky na web...
Jirikovo
a náhodou jsem neslintala
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 17:43
- Nahlásit
Mohu potvrdit, že jsme neslintaly, ale šišlaly jsme obě...
Sára právě buduje kráter na zahradě, to bude táta rád...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 17:57
- Nahlásit
Jandula
za chvilku dám fotky na web, než půjdu šlapat...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:24
- Nahlásit
tak je to tady, držte si klobouky...
jak se vám líbí?!?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:29
- Nahlásit
sakriš, ta první je nějaká malá...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:00
- Nahlásit
Eda
suuuuupeeeer.... ňuňáčci maulintí....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:19
- Nahlásit
Fotky-krása. Prostě-kdo umí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:35
- Nahlásit
Ketrin
ale počkej si ještě na plný rozlišení, to je vidět každý chloupek a ještě víc vynikne, jak jsou heboučký a "šarpejovitý" (teda jen někdo )...
ještě je chci trošku upravit a pak budu posílat CD
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 07:58
- Nahlásit
Eda
než půjdu šlapat...
teda kdybych te neznal, tak se trochu leknu ...
ale fotecky mas samozrejme hezky, dokonce na nich neni videt ani zadna slina, takze bych rekl, ze jste mozna skutecne neslintaly ...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:11
- Nahlásit
Tak jsem si potřebovala po ráno poopravit náladu, jelikož někdy mám pocit, že na světě je víc zlých lidí, než dobrých a díky fotečkám s nádhernými hafánkovitými miminky, je mi líp.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:15
- Nahlásit
Eda
Už se moooc těším, díky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:31
- Nahlásit
Jirikovo
hmm, uvědomila jsem si dvojsmyslnost onoho "výroku" ale vysvětlení je jednouché... spinning
Ketrin
zkusím ti tam dát jako bonus pár fotek Edy stejně staré, abys viděla, že je o dost menší než Brestini raubíři a raubířky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:32
- Nahlásit
Eda
ja vysvetleni nepotrebuji ... ja psal, ze bych ho potreboval v pripade, ze bych te neznal ... a hlavne, vzdyt by te mrzelo, kdybych se takoveho vyroku nechytil ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:03
- Nahlásit
Eda
Nepovedla se Ti včera náhodou nějaká fotka á la "Eda-piraňa", která tu svého času byla hodně populární?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:53
- Nahlásit
Ketrin
Krásný miminka
|