Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit

Naše čuby teda tak nelehají. Ale mimina občas jo.

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:11
- Nahlásit

Ketrin
Právě, že jsem to viděla vždycky jen u štěňat, ale překvapilo mě, že i ta moje potvora takhle stále lehá a je vidět, že se jí to líbí... Myslela jsem, jestli tak třeba neulevuje těm svým kyčlím...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:41
- Nahlásit

Slyšela jsem spoustu teorií o tom, že takhle lehají psi s dobrými/špatnými kyčlemi. Sali je má blbý, Bresta dobrý a nelehá tak ani jedna, takže já nevím. Mně to ani moc jako ulevující poloha nepřijde.

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:47
- Nahlásit

Jandula
no fakt..aspon ty potfory který znám a který jsme měli a kámošova goldenka takhle líhá taky ráda....mně se při tom ježí chlupy...představa že si vykloubím nohy...no nevím

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit

Ketrin
Mně to právě jako ulevující přišlo, že si hodí ten kyčelní kloub do jamky... Nevím, jak to napsat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:03
- Nahlásit

Sára před chvílí spadla do rybníka! Bresta si šla zaplavat, obě mimina na ní čuměly ze břehu, ale Sára čuměla neopatrně. Žuchla tam a hned vyplavala. Na břehu se začala oklepávat, jako že nic a Bresta hned začala vytáčet torpédí tanečky, aby ji přinutila běhat, aby se zahřála a oschla.

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit

Ketrin
Chudinka malinká... takovýhle seznámení s vodou... i když zase, co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš...

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:47
- Nahlásit

Jandula
Co Ty soudružško? Ty nezavítáš na sraz nenormálně nemorálních?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:47
- Nahlásit

No, ona to právě v pohodě zvládla... nakonec její polobratr z 1.vrhu se přesně v tomhle věku už potápěl... a taky tam poprvé spadl, a pak tam lezl pořád a pořád

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:49
- Nahlásit

Garfield
Ještě budu trčet tady... takže neeee... Nehledě na to, že mi 1. 7. přijedou rodiče, kteří se jedou dovolenkovat ke Splitu, takže budu mezistanice...

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:50
- Nahlásit

Ketrin
Sára vodu taky může /teda krom moře/, po prvotním ostýchání... ale v životě by tam neskočila, ona se do vody noří jak paní starostová....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:53
- Nahlásit

Jo, to goldeny dělávají - dámy
Škoda že nemám zdokumentovaný, jak se Bresta jako roční štěně vrhala do vody stylem placák. A Rambo za aportem do vody vždy udělal obrovský skok, až se celý potopil, pak vynořil a teprve začal plavat. A to mi jeho 1.pán tvrdil, že do vody nejde.

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit

Ketrin
No právě, kamarádky labrador se vrhá z útesu do moře... prostě blázen... a do rybníka taky s pěkným hlukem, až se Sára vždycky lekla...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit

Pokud jde o vodu, tak ten golden je prostě takový estetičtější.. a s LR je zase větší sranda
Kdy se vůbec vracíš natrvalo do ČR - nebo ještě nevíš?

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:07
- Nahlásit

Ketrin
Estetičtější??? Já ti někdy dojdu předvést Sáru, když se vyválí v blátě (v lepším případě) nebo v lidským ho..., a kamarádky labrador si toho ani nevšimne... Je pravda, že při blátě je to ještě sranda a dělám si legraci, že byla na bahenních zábalech, ale to druhý...? To je teda estét!!!

Vracet natrvalo bych se měla (ťukám to na všechno možný) k 31. 7. 2006. Snad to vyjde...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:21
- Nahlásit

Jandula
Tak to už je docela brzo
Tím estetičnem jsem myslela jen ten styl vstupu do vody

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:31
- Nahlásit

Ketrin
Brzo to je, pokud to vyjde, tak můžem udělat setkání: Eda, Sára a tvoje holky a kluk... Mohlo by být veselo...

Vstup do vody je uhlazený, to je pravda... ten zbytek nekomentuju...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:36
- Nahlásit

To byste asi musely zase přijet vy... kluk bude ještě malý a nezpůsobilý k dlouhým výletům Asi první jeho větší akce bude srpnový psí tábor, kam se hrozně těším.

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 15:13
- Nahlásit

Ketrin
Já myslím, že my klidně můžeme přijet, přece jen u vás je to na klidném místě...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 19:30
- Nahlásit

Ahój! Tak jsem dom z Brna a okolí... ne že by se mi Morava nelíbila, ale Čechy jsou Čechy... nějak mi tam chyběly pořádné kopce... Eda má dneska opět parfém kapřík, prý ho započala už včera. Mám tady hodně práce a úkolů, nějak se to valí...
Chtěla bych vidět Sáru, jak dělá jakoby nic, když žuchla do tý tůňky... Jinak Eda neleží na žábu, ale placáky skáče prvotřídní... Dneska u vody jsme potkaly psí kamarády a ten jeden pořád Edě bral "její" aport. Prostě k němu rychleji doběhl. Tak jsem vymyslela fintičku a házela jsem jí to do vody a to ten druhý pejsek měl utrum, protože Edka ho přeplavala Vlastně jen jednou ji doběhl a skočil do vody ze břehu blíž k aportu a Eda plavala z větší dálky a to jí ho vzal, ale potom si na to už dávala pozor a neskákala do řeky později, než viděla kam házím klacek...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2006 21:29
- Nahlásit

Dneska už nám přišly PP!
Eda
Na mě se to navalí v pondělí, kdy jdu poprvé zas do práce.
MiMina se tu právě s Brestou přetahují o krabici (takovou tu tvrdou jak v ní bývají v krámě banány nebo jabka). Ona si ji chce v klidu cupovat bez nich a vždycky ji odnese na opačný konec místnosti, a oni tam zas doběhnou a do krabice si rovnou vlezou, aby ji nemohla odnést, a cupují zevnitř

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:09
- Nahlásit

Ketrin
tak sem splnila další rest a v poště jsou CD s fotkama mimin...
jinak dneska dělám úklid kytek pokojovek, myju je a dávám ven... Eda mě sleduje bedlivě, protože když vezmu do ruky hadici, tak to nastává její čas. Voda forever
ale už od včerejška od večera kulhá na levou zadní nožičku, pomalu a ztěžka si sedá. včera byla venku u vody, běhala a plavala tak normálně, nezdálo se mi, že bysme to nějak přehnaly. třeba na ní špatně došlápla, nevím. tak počkám ještě a uvidím.
mimi jsou fikaný, nacpou se do krabice a řáděj v ní, to je správný!

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit

Eda
Tak snad to bude v pohodě, třeba se doopravdy jen špatně namohla nebo šlápla...

Sára mi včera chvilku kulhala poté, co se k ní rozběhla berňačka, nesocializovaná příšera, naletěla jí do zadních nohou a kousla do zadku... fakt super... a panička křičí Dorro, pojď sem... nebojte se, ona nic nedělá a Sára řvala jak když jí na nože berou (a to se psů nebojí)...

Už se na to CD s fotkama těším, musím to ještě vydržet...

Ketrin
Po dvou měsících do práce??? To bude správný odvaz...

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 17:10
- Nahlásit

Ketrin
Jandula
tak jsem zjistila, že jsem vám tam vypálila komplet fotky i se mnou, tak se prosím moc nelekněte a předem se za ten šok, který možná utrpíte pohledem na mě, omlouvám
Eda kulhá stále, ale zdá se, že venku na opravdu krátké procházce (aby se moc nenamáhala) se rozchodí, tak stále vyčkávám...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 23:05
- Nahlásit

Eda
Už se foteček nemůžu dočkat!!! a dopředu žádám o svolení použít z nich něco na webovky-samozřejmě že tě přidáme do seznamu autorů fotek...
Nedělá se Edě na té nožce nějaký otok? Jinak souhlasím že je rozumné počkat... ale jak se znám, já bych nejpozději v pondělí, kdyby to nepřešlo, pílila na veterinu...
Sára byla dnes se mnou na naučné socializační vycházce, v naší vsi se mnou šla na poštu, kde byla všemi přítomnými oňuchňána, pak jsme na náměstí pozorovaly cvrkot-zrovna šli "haranti" ze školy, jezdily autobusy atd. Pak jsme jely do Lomnice na očkování a protože nechtěla sedět sama na sedačce, tak byla na klíně a pomáhala mi řídit.
A zítra odpol.si pro ní přijedou. čímž mi končí období odchovu vrhu. Bylo to krásné...

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 06:28
- Nahlásit

Ketrin
jasně, na stránky použijte moje fotky, jen tam proboha nezveřejňujte mě samotnou, jinak je to oka
Eda nemá pohmatově na noze nic. ale pondělí jsem si taky dala jako poslední termín, pak bych šla na veterinu.
jo, už ti začínají nudné pracovní dny, ale neboj mimi ti je zpříjemní... Ale musím se přiznat, že jsem ráda, že máme štěněcí období za sebou, moc jsem se nevyspala, co si pamatuju

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 07:06
- Nahlásit

hurá, Eda má nohu už dobrou, nekulhá, ale na delší procházky s ní ještě taky nechodím. tak snad se to srovná
Ketrin
tak co? už máte doma pusto a smutno? no, myslím, že ne tak docela, že pan "šarpej" až zjistí, že na všechny lumpárny zůstal sám, tak to teprve pořádně roztočí a ukíže ti, co umí pořádný labradorský mimi, kdybys to nááhodou nevěděla

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 16:09
- Nahlásit

Eda
To je dobře, že hnědka nekulhá ale ještě to hlídej

Borgoušek s odchodem sestry konečně vzal na vědomí mou osobu a chodí za mnou jako ocásek. Takže začíná výchova. "Zlá teta Sali" mu párkrát vysvětlila, co si nepřeje (např.aby ji kousal do ocasu, skákal na ni a oňoumával jí pysky) a když to přijal, tak ona ho také přijala. Takže dnešním dnem máme novou smečku!!!

A dnes jsme měli velmi milou a vítanou návštěvu-Ramba s pánečkem. Je furt stejnej - veselej, temperamentní, zaplul sem jakoby nic, jako by toho půl roku co tu nebyl ani neexistovalo... blbnul s Brestou i se Sali a krásně si hrál s malým polobráchou Jinak vypadá skvěle, je svalnatý, vysportovaný a na pánečkovi visí. Udělali mi velkou radost
Až budu mít čas, dodám fotky. Teď se musím chystat na opětovné zapojení do prac.procesu (přestěhovat vše do kanceláře a zítra to vypukne

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 19:33
- Nahlásit

Ketrin
To je super, že Tě byl Rambíček navštívit. Určitě jsi šťastná, když vidíš, jak se mu vede a že jsi udělala dobře.
Jo a zítra asi budeš mít (říkali to ve zprávách, že se to tak jmenuje) : syndrom návratu z dovolené. Ale nic si z toho nedělej, ten já mívám každé pondělí a to nejsem po dovolené, takže asi syndrom návratu z víkendu. Tak přeji šťastný návrat.

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 19:55
- Nahlásit

Ketrin
koukala jsem do tvojí galerie a super je fotka Bresty s mimi jak všichni sedí ve sprše u sauny a za nimi je kus šlahounu od sprchy (nevím, jak to napsat líp) a vypadá to jako oprátka. Bresta se tváří děsně a vypadá to, jako by si přála tu "oprátku" použít..
na fotky Ramba se teším, je to moc velkej fešák
práci ti nezávidím, ale já třeba finišuju ve škole a je to taky pořádná honička

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání