Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:43
- Nahlásit

cherry
hele, napanikař a počkej... jeden pytlík není nic závažnýho, v hromádce ho určitě uvidíš... Já takhle sledovala půlku zipu z rozkousanýho pelechu, půlku vyblila a půlku vykadila...

cherry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:11
- Nahlásit

Jandula
Je fakt, že já jsem v klidu, ale těch sáčků tam bude víc, občas něco vyleze (kdysi jsem mu to musela tahat neboť šel a pořád mu sáček visel..). On ví, že jakmile nesmí tak o to víc a rychleji musí hltat. Kolikrát ani nevím co zas má v hubě, jenom vidím žvýkat - fakt čuně.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 17:15
- Nahlásit

cherry
nejsi v tom sama, Edka je popelnice jen to hvízdne. když jdeme venku, tak stále pozoruju jí, jestli něco nebaští a vůbec si to venku neužiju. a doma? poslední kousek z dnešního dopoledne byla ukradnutá učebnice ze stolu venku. donesla si jí na místo a jakože si bude číst... když jsem si toho všimla, nasadila jsem sprint a učebnice byla zachráněná (a s ní i já, protože byla z knihovny, a knihovnice, jak známo, nemají rády ožvejkané knihy...)

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 17:27
- Nahlásit

přidávám včerejší neúspěšný lov na čmeláka ve vřesu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 17:31
- Nahlásit

Eda
Čmeláka nevidím! Že ona ho sežrala?!

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 20:08
- Nahlásit

Ketrin
to néé, ale líbilo se jí, jak pěkně bzučel tak si tam do kouta natahala všechny aporty a hračky, se kterýma si chtěla hrát a příležitostně jukala po čmelákovi i po včeličkách...
zítra bych chtěla dodat ještě fotku, jak Eda dokáže pít ze studánky...ale až zítra, teď ještě musím něco dodělat do školy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 23:50
- Nahlásit

Eda
Já taky pořád nestíhám. Kašlu na práci do práce i na domácnost, vždycky pofackuju jen to co nejvíc hoří. Chci se co nejvíc věnovat miminům a ještě si je užít. Strašně to letí, za chvíli budou pryč.

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:13
- Nahlásit

Eda
A nejhorší je, že jsou nepoučitelní... Sára minulý léto dostala žihadlo od včeličky, a ona si nedá a nedá pokoj...

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:43
- Nahlásit

Ketrin
to je jasný, já na všechno taky kašlu raději jdu s Edkou ven
Jandula
ale je to divný, ale Eda žihadlo neobdržela, naštěstí

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:01
- Nahlásit

Eda
Jo tak mi máma říkala, že prý příští týden má být hnusně... Teda, já jsem myslela, že strávím celou dovolenou venku na zahradě a ono nic...

Sára dostala jedno a pak chodila, chudinka, furt se nechávala hladit, hysterička jedna...

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:19
- Nahlásit

Jandula
no, to je pravda, v sobotu snad na horách i sněžení. dneska jem už vyrazila téměř letně oblečená, tak zase budem vrstvit...

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:20
- Nahlásit

Eda
Já jen doufám, že v tu sobotu to nebude tak hustý, vyměnila jsem zimní gumy a jestli mi na Vysočině začne sněžit, tak budu vraždit... Připravila jsem se na letní počasí a ono nic...

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:24
- Nahlásit

Jandula
neboj, snad to nebude tak drsný přijeď a uvidíš

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:26
- Nahlásit

Ketrin
Tak jaký je ve finále tvůj miláček? A jaké bude mít oficiální jméno?

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 13:09
- Nahlásit

tak přátelé, takhle se pije ze studánky...

ještě o chvilku později vlezla dovnitř celá...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:07
- Nahlásit

Jandula
Je v galerii - Borgo Calenzana (Oranžový)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:08
- Nahlásit

Eda
Bombová fotka.

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:11
- Nahlásit

Ketrin
Na tu jsem koukala, právě proto jsem se inspirovala, abych se zeptala... Oni vypadají tak nádherně neohrabaně... takoví truhlíci...

cherry
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:13
- Nahlásit

Eda
Mě ten můj lump takhle leze do různých rour a kanálu, ono to tam tak voní...
Ketrin
Pejsa je krásný, takový medvídek.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:15
- Nahlásit

Jandula
Opravdu jenom vypadají. Jsou už pěkně rychlí.
Jinak další dva ještě nejsou závazně zadaní, tak teoreticky pořád můžu výběr korigovat, ale myslím že zůstane doma Borgo.

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:23
- Nahlásit

Ketrin
No já myslím, že když už jsi téměř rozhodnutá, tak to asi měnit nebudeš, první výběr je první výběr...

Takže říkáš, že jsou jak stádo blech???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:36
- Nahlásit

Stádo blech, to je přesné.
Zítra poprvé očkujeme a zároveň tetujeme. Tak budou celí zelení.

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:39
- Nahlásit

Ketrin
Nečtu pravidelně vaši diskusi, ale kdy jdou štěnda pryč?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:40
- Nahlásit

Martina
Od této soboty dál. Sobota je první den, kdy můžou jít.

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:42
- Nahlásit

To není možné jak to uteklo. Pořád vidím jednu z těch prvních fotek jak jsou tam u Bresty pěkně naskládaný a teď už jsou to takový šídla.

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:50
- Nahlásit

Ketrin
ad studánka:
Byla jsem venku s oběma psama (ještě fenka LR kamarádky) a nejdřív se tam napasovala Edina, pak tam samozřejmě chtěla i Olina. Jenže ta se tam neotočila, protože je trošku širší, tak zase vycouvala zpátky opravdu pohled pro bohy
doufám, že nám to s Jandulou vyjde a pojedeme se na vás podívat a snad ještě budeme mít štěstí na nějaká zbylá štěňátka

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:00
- Nahlásit

Eda
no hlavně s tím musí souhlasit Ketrin...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:12
- Nahlásit

Eda
Jandula
Já vás ráda uvidím, ovšem vy už neuvidíte moc štěňat.
Teď jsme právě tetovali a nějak to na mě začíná doléhat, že už se pomalu rozutečou.

Miša
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:24
- Nahlásit

Ahojte všetci. Dlho som tu nebola /nestíham v práci/ a pozerám ako to letí! Šteniatka od Ketrin už budú k odberu?!? Sú úžasné na tých fotkách.To bude určite smutku a slz keď ich budeš dávať preč, ale aspoň si zas oddýchneš...teda nie tak docela keď si jednoho lumpíka nechávaš doma ) Hlavne aby mali dobrých pánikov a boli zdravé.
Ketrin
Viem že máš plno starosti s miminami ale prosím ťa o radu.
Chystáme sa na OVVR a máme problém s aportom z vody.
Maddy vyrazí pre aport s veľkým záujmom, pripláva späť na breh a začne sa otriasať a aport vypustí miesto aby išiel za mnou a predal mi ho do ruky. skúšala som aj utekať preč ale nič nepomáha. Aport na súši sa mu už podarí spraviť aj pekne s predsadnutím, ale to otriasanie z vody...neviem čo s tým.
Ale inak je moc šikovný. Spravili sme skúšku ZOP u Vás v Čechách na výbornú.
www.labradormaddy.estranky.cz

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:39
- Nahlásit

Miša
To dělá ze začátku skoro každý pes. Chce to čas a pilovat, aby pochopil jak je to správně. Upevnit povel drrrrrrrží... když aportuje správně na suchu, tak to zvládne i z vody. Na suchu mu zkus prodloužit dobu kdy aport drží, neodebírej ho hned jak si sedne, říkej drrrží, drrrrží, chval ho, aby pochopil že tak je to správně, potom z vody když budeš vidět že už už se chystá aport upustit a oklepávat se, tak na něj klidně i zařvi - DRRRRŽÍ! Všechno rychle, rázně, když to udělá blbě-znova. On to časem pochopí a udělá to tak jak chceš. Oni se prostě snaží co nejdřív zbavit té vody. Jinou radu nemám. Bresta to také tak dělala, Rambo také, a naučili se to správně. Rambo se oklepával, ale aport při tom nepustil...
Maddy je určitě šikovný-má být po kom- ono to půjde.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání