| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:46
- Nahlásit
Ketrin
náš "aport" z vody vypadá tak, že Eda vylítne na břeh, v letu se oklepe, pak mi aport vrazí do holení, pak ho pustí a vyjímečně si sedne ale vím, že je to především moje ostuda, v žádným případě ne její...
jinak až Jandula bude v ČR, tak hurá do auta a za tebou a mimiňákama
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 10:50
- Nahlásit
Eda
No Sáře se aport do vody nevyplácí házet, protože aport celkově je mizernej, takže do vody házím klacíky, Sára je většinou sebere, plus ostatní bordel který tam plave, pak vyjde ven (když to dobře dopadne, tak aport vynese ven, když ne, pustí ho těsně u břehu)... Ona to má na háku... ale postupně se zlepšuje...
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:54
- Nahlásit
Ketrin
Skusím na neho zarevať DŔŔŔŽ !!! Ten povel pozná. Dúfam že to pochopí, mrzelo by ma keby sme stratili body za takú blbosť.
Pozdravujeme maminu Brestu aj mimina.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 11:57
- Nahlásit
Jaj, a ešte jedna ukážka že vie veľmi dobre čo je povel DŔŔŽ.
Póza pre fotografa:
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:07
- Nahlásit
Miša
Já ti věřím ale tu fotku nevidím!?
Vidíte ji vy ostatní?
Míša- s tím aportem z vody to chce fakt trochu času, aby mu to seplo. Někomu to jde rychleji, někomu pomaleji, uvidíš.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:09
- Nahlásit
Ketrin, já ji teď nevidím, ale ještě před půl hodinou tam opravdu byla. Pejsa drží takovej veleklacek. Teď už bohužel zase ten červený křížek. Ale zkoušej to ona se objevíííí.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:44
- Nahlásit
Miša
Taky jí nevidím... a ani jsem jí neviděla...
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:57
- Nahlásit
Nič zvláštne, pes drží veľký klacek v sede.
Ak chcete, kuk sem na túto adresu http://www.labradormaddy.estranky.cz/archiv/ifile/ 25392.jpg
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:24
- Nahlásit
Miša
Já to nevidím ani tam! Škoda
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:28
- Nahlásit
Ketrin
já taky ne... už jsem myslela, že mám divný počítač...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:54
- Nahlásit
Jandula
Já zas vždycky myslím když mi něco nefachčí že jsem divná já a většinou jo
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:28
- Nahlásit
Ketrin
Jandula
vas problem se bezne jmenuje "chyba mezi klavesnici a zidli" ale v tomhle pripade jste v tom fakt nevinne ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:45
- Nahlásit
sice to uz funguje, ale nevim na jak dlouho, tak tady je ta fotka, co mela Misa na mysli .... URL
|
Bugs
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:33
- Nahlásit
Ahoj,nezlobte se,že vám tady zasahuji do konverzace,ale nechce se mi zakládat nové téma a určitě to tu už bylo i psaný.Dneska jsem potkala svojí kamarádku,kterou jsem dlouho neviděla.Jen si pamatuji,že si pořídili Labradora,ted už mu jsou tři roky a říkala,že je agresivní na lidi na ulici.Vrčí na ně a na nějakou paní prý už vyjel.Co jí poradit???Je mi jasný,že musí zapracovat asi na sobě,pokud vím nikdy se mu asi nevěnovali,tak jak by měli.Ale chci jí pomact.Poradíte?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:45
- Nahlásit
Bugs
A je to opravdu labrador?
No a pokud ano, tak podle toho co píšeš asi bude špatně socializovaný a možná se spíš bojí.
Ale na dálku a bez znalosti situace a toho konkrétního psa - jaká rada se tu od nás čeká? Ať kontaktuje chovatele, odkud ho má a začne navštěvovat dobré a vhodné cvičiště, ať psovi dá jasně najevo jaké chování je žádoucí a jaké nežádoucí, ať mu umožní získávat s lidmi dobré zkušenosti (pokud se pes bojí) atd.atd...
|
Bugs
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:50
- Nahlásit
Labrador je to určitě,ale odkud ho má to bohužel nevím.Jinak chápu,že je težko takhle radit na dálku.Říkala,že už od malička byl hodně dominantní.A ted se prej potkala kamarádku a když se knim blížila,tak na ni začal vrčet.A jak to bylo přesně s tou paní co po ni vyjel to fakt nevím.Já jsem jí jen říkala,že to není normální a že by s tím měla něco dělat.Aby nakonec nevyjel po ní.A ona mi právě řekla,že když ho trestala za tu pani,tak že na ni taky nějak zavrče.Takže bych právě chtěla vědět jestli je to proto,že se bojí a nebo proto,že by mohl být zlej.A co mají v tom případě dělat?Poradí třeba vet??A jak v týhle situaci postupovat,když na někoho zavrčí??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 07:52
- Nahlásit
Bugs
Ať ho vezme a jde s ním na cvičák... Veterinář v týhle situaci neporadí... Musí si budovat svojí autoritu...
Jinak upřímně, já jsem labradora, který by byl agresivní na lidi ještě neviděla...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 08:49
- Nahlásit
Mně se to taky nezdá. Dominance vůči ostatním psům-jo, to může být. Ale na lidi?! a dokonce vrčet na vlastní paničku-tam bude problém ve vedení. A taky jestli není bez PP a tím pádem možná kříženec kdovíčeho.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 08:55
- Nahlásit
Ketrin
no ale urcite to nebude krizeny s RLDC, protoze toto plemeno na cizi lidi nevrci, jelikoz je oblizuje az k smrti ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 08:57
- Nahlásit
Jirikovo
Zdar alkoholiku, zatím co Ty paříš první ligu, tak slušní lidé spí. Resp. já jsem zjistila, že nejkrásnější část mých nyněnších dní je ta prospaná. Snažím se tuto činnost maximalizovat, je to jakási přijatelná forma bezvědomí.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
Ketrin
Koukala jsem na fotky, chudáčci zelení... To tetování se dělá bez umrtvení?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:04
- Nahlásit
Jandula
No jistě, ale ono to fakt nic není. Řekla bych, že je to podobné, jako když se holčičkám píchají náušnice. Bolí to jen tu chvilku, co doktorka drží ucho zmáčklé kleštěmi, a to je 1-2 vteřiny. Po tu dobu některé štěně zavřeští, některé ani to ne. Pak jsem je hned pustila ven, hráli si a už o ničem nevěděli. Taky znám hrůzné zkazky o tom, jak štěňata po tetování zalezla pod gauč a dva dny nevylezla, začala se bát lidí atd., ale já teda nic takového nezažila - ani s prvním vrhem, ani teď. Asi je to taky o povaze a pevných nervech.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 11:14
- Nahlásit
Ketrin
To si dokážu představit, moje labilní Sára taky vypadá, že jí i jako bezpapírá určitě museli tetovat a zanechalo to na ní následky, ne co se týče vztahu k lidem, ale celkový bázlivosti...
Je vlastně možný, že je fena před háráním ještě víc citlivější než normálně?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:47
- Nahlásit
Jandula
Je to možný, co by ne.
Jandula
Eda
Holky, mohly byste toho 4.ve čtvrtek přijet co nejdřív? třeba už v 9-10 hod.? Protože po poledni už zas přijedou z ústavu s dětma, co jim tam jezdím na canisterapii, těm jsem musela vyjít vstříc s hodinou, aby se jim moc nenabourával režim, a pak kvečeru už zas taky někdo... Nevadilo by vám to takhle brzo?
Jinak vypadá to, že tu ten den ještě budou 3 nebo 4 mimina.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:11
- Nahlásit
Ketrin
Mně to nevadí, jsem ranní ptáče... Myslím, že můžu mluvit i za Edu, nechceme ti nějak narušovat program, takže je na nás, abychom se přizpůsobily...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:30
- Nahlásit
Jandula
Tak to by bylo fajn, doufám že se ozve i Eda. Ještě je čas, pak to upřesníme.
Hlavně aby nebylo zase zima, jak teď strašej!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:33
- Nahlásit
Ketrin
No tady je pěkně hnusně, v sobotu vyrážím směr domov a jestli mi bude celou cestu pršet, tak to bude náročný... Vždycky když je zataženo, tak se mi chce hrozně spát, takže do sebe házím jeden Red Bull za druhým a pak ještě dva dny nespím...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:38
- Nahlásit
Ketrin
Já mám na ní kdyžtak mobil, tak se s ní dohodnu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:46
- Nahlásit
Jandula
OK. Pak vám popíšu cestu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 17:40
- Nahlásit
Ketrin
Jandula
ahoj holky, už jsem tady!!! dneska jsem byla ve škole a pak měla vyřizování. a odpoledne jsem byla s Edou a Olinou (2. LR) v lese, kde jsme chytly parádní bouřku. Eda se bojí hromů, tak to mělo bezva efekt, poslouchala
já souhlasím s brzkým odjezdem, Ketrin, naplánuj nám, v kolik máme vyjet, abysme k tobě dorazily akorát na čas.
|