Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:19
- Nahlásit

Jirikovo
to sem jako neslyšela....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:21
- Nahlásit

a komu funguje pořádně internet a ne tak jako mně, se může podívat na
www.map24.com

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:21
- Nahlásit

Eda
no jestli spatne slysis, ja ti to klidne napisu jeste jednou ....
ale jo, pokud se tak domluvite s Ketrin, ze ve ctvrtek odpoledne vyjedete a v sobotu se u ni stavite na navstevu, tak to muze byt i docela zabava ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:23
- Nahlásit

Jandula
vlastně se jede neustále za černým mostem dozadu...
vzhledem k tomu, ze je to pomerne daleko bych doporucil jet spis dopredu. couvanim by to trvalo dyl nez do soboty .....

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:33
- Nahlásit

Jandula
já bych to viděla ve čtvrtek na návštevu Ketrin (bude-li i ona pro) to snad nezabere celý den, a pak záleží na tobě, jestli se ti bude chtít se Sárou jít s námi v pátek odpol ven
super, tak alespoň někdo z nás má smysl pro orientaci na silnicích, já tedy NE
no jo, ale musíme taky někde odbočit ne?

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:35
- Nahlásit

Eda
ven bych šla v pátek určitě, jestli teda to pometlo nebude hárat...

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:37
- Nahlásit

Jirikovo
nějakej vzpupnej chlapečku, na to, že máš práce nad hlavu, máš nějak moc roupů...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:37
- Nahlásit

Jandula
jako kdyz hara tak nechodi ven????

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:38
- Nahlásit

Eda
roupy, to uz je to jediny, co mi tady zbylo ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:49
- Nahlásit

Jirikovo
jako jí třeba nepouštím z vodítka a provokovat jí tím, že jí vezmu na prochajdu s Edou, která tam bude lítat a Sára ne, tak to teda...

Eda
Předpokládám, že existuje něco jako třeba dopravní značení a že při sjezdu z dálnice je tam něco jako odbočka na Semily a jelikož Ketrin říkala, že je to "městečko", tak je určitě taky značený... A budeme mít mapu, teď já zrovna po ruce žádnou českou nemám a internetová se mi neustále vypíná...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:51
- Nahlásit

Jandula
do Semil se jede v podstate z Turnova jenom pres jeden kopec a jsi tam ...

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:54
- Nahlásit

Jandula
já bych ohledně cesty rohodně neztrácela hlavu a nenechala se nějak vykolejit Jiřinou... jen si honí triko, s námi nepojede, a stejně dělá, jako že má hodně práce v práci, takže že...
zatím se loučím, přeju všem hezký Velikonoce (i když je nemám moc ráda) a užívejte si volna...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:58
- Nahlásit

Eda
papa... já velikonoce moc neprožívám, jen se těším na ty tři dny volna, zato chorvati, téměř celý národ věřící, vypadá to tu jak na vánoce...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 15:27
- Nahlásit

All

takže čtvrtek čtvrtýho? Tak jo, všední den je lepší než víkend...
Ještě si to upřesníme, až se to bude blížit. Trasu samozřejmě vysvětlím brilatně, já která jezdím do Brna přes Vyškov.
Ne, opravdu to najdete v pohodě, zatím to našel každý. Bydlíme totiž "na samotě u lesa" a jeden manželův strejda, když přijel, pravil že všecky cesty vedou do Říma, akorát tady ta jedna naše do pr..le. - Ale tam vy nepojedete!
Hezké svátky fšem!

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 15:34
- Nahlásit

Ketrin
Všechny cesty vedou k vám??? No tak to i dvě ženský samotný v autě musí najít...
Jezdíte přes Lomnici nad Popelkou?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 17:21
- Nahlásit

Jandula
Dá se jet přes Lomnici, ale je to tankodrom. Cestu pak popíšu.

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 18:49
- Nahlásit

Ketrin
ahoj, tak jaké jsou novinky u likvidační čety? my jsme dneska využili slunné počasí a vyjeli na kolo. ale nějak mě to zmohlo a na odpolední procházce jsem Edě převážně házela aporty a nechala jí brodit se v potocích v lese, aby se ona unavila i bez mého přičinění... celkem se jí to líbilo, tak to můžem zkoušet častěji...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 21:04
- Nahlásit

Eda
U nás návštěvy, návštěvy, návštěvy...dnes, zítra,furt.jsem úplně umordovaná. Jinak vše ok. Já chci taky s Brestou na dlouhou procházku!!! Dnes jsem tak unavená, že momentálně se těším, až bude kakajda z domu a budu se věnovat zase jen svým psům....

Handy
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 22:44
- Nahlásit

Ketrin
Tak zase otravuju s tou výstavou Co říkáš na tyhle výstavní vodítka? Jsou dobrý? Díky moc
http://www.spokojenypes.cz/inshop/scripts/detail.a sp?kat=13-1

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 09:57
- Nahlásit

Ketrin
jen vydrž a neztrácej naději na odchod kakajdy... za chviličku ti dům začne připadat pustý a opuštěný a bude se ti stýskat...
to je blbý, protože s Jandulou budeme taky vlastně návštěva. snad nás ještě zvládneš bez vedlejších příznaků...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 10:21
- Nahlásit

Eda
jsou jisty navstevy, ktery se bez vedlejsich priznaku zvladat rozhodne nedaji.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 17:56
- Nahlásit

Handy
Podle mě mají nejlepší předváděčky na www.psisvet.cz. Stojí asi 180,-Kč. Ideální je předváděčka v barvě psa.

Eda
Ale jó-krize, no... dneska už je to zase ok, vyspala jsem se... a hlavně jak jsem u štěňat, všechno ze mě spadne!
Ale vidím to i na těch malých - ve dnech kdy je tu víc návštěv, tak potom mnohem dýl spějí!

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 19:49
- Nahlásit

Jirikovo
myslíš veselost a rozvernost po naší návštěvě jako vedlejší příznak?!?
Ketrin
teď už s nima začíná být ta správná psina, už jsou docela velký... dneska jsme si s Edou hráli na "vodohospodáře" my lidi jsme v lese odklízeli listí a kamení z potoků v lese a Eda v nich lítala nahoru a dolů a chtěla všechny dřeva a listí chytat... bylo to veselý, neměla jsem s sebou foťák, protože to každou chvilku vypadalo na déšť. pak doma spala jako mimino a byla hodná...=výhodička

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:09 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

Během dneška dám do galerie pár foteček... ale fotka se smradem se přetáhnout nedá... bohužel... ráda bych se o to s někým podělila...

V neděli jsme se s kamarádkou rozhodly dopřát Sáře a Denymu (labrouš) koupání, jdeme k jezeru, super, žádní rybáři... Sára a Deny řádí jak šílení, pak se Deny na chvilku ztratí, kamarádka jde zkontrolovat, co se děje a křičí Deny fuj... jak to slyšela Sára, aby jí náhodou něco neušlo, když jí on sám nedal vědět, že tam má něco dobrýho... - no o rybičku se podělili spravedlivě... To bylo smradu... Dvacet minut cesty domů v autě, ještě že bylo teplo a mohly jsme mít otevřená okna... Ale lehký smrad přetrvává dodnes...

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:35
- Nahlásit

Jandula

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:45
- Nahlásit

Eda
Ty se směješ??? Víš jaký to bylo??? Blééé, ještě teď je mi z toho blbě, smrad v celým bytě, takže následovalo gruntování... A já měla takovou radost, jak hezky plave, jak si posiluje ty svoje nemocný packy...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:48
- Nahlásit

Tak konečně doplněny fotky v galerii...

Ketrin
Tuhle bys měla dát do sekce "Proč si pořídit stěňátko"... odrazující...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:50
- Nahlásit

Takhle umí prosit...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:51
- Nahlásit

A takhle mě má prý ráda...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 11:04
- Nahlásit

Jandula
hezky fotecky smradocha (tim samozrejme nemyslim tebe )

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání