| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:47
- Nahlásit
Handy
Já mám retrieverku a ty na to zase moc netrpí, ale spousta labroušů mých známých to má... Nevím, někdo jim radil mazat olivovým olejem... (ale ruku do ohně bych za to nedala)...
Sára taky padá k zemi takovým stylem, že si vysloužila název: Franta rámus...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:37
- Nahlásit
Handy
Na to se teda nekouká, jestli myslíš na výstavě.
Salina to trochu má, Bresta vůbec. Pelechy mají společné, žijí ve stejném prostředí... tak nevím čím to je. Já to ňák neřeším. Je to jen "vada na kráse" a navíc na té černé to neni ani moc vidět.
All
Řeknu vám, že ty úřady si teda umějí vybrat dobu. Já nevím kam dřív skočit, jestli dřív uklízet po krakenech, nebo brát telefony nebo vařit, nebo udělat něco do práce, atd..... a oni si bez ohlášení přijdou na kontrolu ze živnostenského úřadu, a nejvíc ze všeho je zajímá, proč nemám na baráku vyvěšené IČO a sáhodlouze řeší, jaká sankce z toho vyplyne
Přidám pár fotek, jestli se vejdou.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:46
- Nahlásit
Ketrin
hele to bude nejaka urednice-pejskarka. videla, ze mas stenatka, tak se na ne chtela prijit podivat a vymluvila se na to, ze jde na kontrolu ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:56
- Nahlásit
Ketrin
Ses nekde nedavno ptala na cvicaky v LBC, uz se mi to nechce hledat, tak mi pisni na maila. Dam typy.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 17:03
- Nahlásit
Fifi
Poslala jsem mailík. Dík.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 17:13
- Nahlásit
Ketrin
Díky, to je fajn že se na to nekouká na výstavě..jsem si docela oddychl. Ty úředníci už nevědi čím tě otravovat tak si vymejšlej no!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 20:57
- Nahlásit
Ketrin
kdo to natlačil nebohého pana Beneše do koutečka, ve kterým pak chudáček samým vyčerpáním usnul? jinak fotky jako vždy bezvadné a úžasné!!!
to all:
upozorňuju na aktualizovanou galerii na www.eda.unas.cz (ale stejně většinu fotek už znáte... )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 22:36
- Nahlásit
Eda
Asi budu v podezření, že ve vidině podařeného záběru pana Beneše takto týrám, ale není tomu tak!!! To pouze bystré oko a rychlá spoušť
Jinak -zas takový chudáček to není. Dnes kousl mého a Jiříkovo favorita Oranžového neonka do ocásku s takovou razancí, že bych Vám všem přála, ne! ani nepřála !!slyšet ten jekot.
Bojové hry jsou v plném proudu a zapojuje se i máma Bresta. Stále je na co se dívat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 22:39 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Ketrin
docela ti závidím,chtělo by to video
nedovedu si to představit v takovým chumlu..mě stačí naše malá piraňka samotná
se pochlubím i když sem nepatří,tak mě nesnězte
a btw an Beneš je fakt úžasnej ostatní teda taky...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 08:37
- Nahlásit
Ketrin
doufam, ze mu to muj favorit poradne oplatil a minimalne mu prokousnul ucho ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 08:48
- Nahlásit
Ketrin
Prosím, nemohla bys mi jednoho krakena zapůjčit? Víš, aby ukázal Sáře, že když se pere s paničkou, že jí to třeba i bolí... a taky jako trest za to, že pelech starý dva týdny se jí včera zase povedlo upravit (teda jen začala, asi jsem přišla moc brzo z práce)...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:23
- Nahlásit
Jandula
On by jí spíš s tím pelechem ochotně a rád pomohl...
Jinak včera odpoledne jsme je přestěhovali do jejich místnosti, kde mají více prostoru, takže většinu času trávím tam...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:30
- Nahlásit
Ketrin
Víš co je zajímavý? Ona byla naprosto zlatý štěňátko, nikdy nic nerozkousala... Pak jak měla falešku, tak tomu asi přišla na chuť... A u těch pelechů se jí líbí ten molitan a bílá dutá výplň - vždyť oni tak super poletují, že??? Ale na svoje hračky (plyšový opice, sobík, kačena) si šáhnout nenechá, to když jí je chci vyprat, tak to musím udělat rychle když spí a pak celou dobu co se suší chodí a kňučí nebo riskuju to, že prosedí hoďku před pračkou...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:33
- Nahlásit
Jandula
nebo riskuju to, že prosedí hoďku před pračkou...
to vis, kdyz ji nepoustis televizi, tak si nejaky zabavny program musi najit sama ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:34
- Nahlásit
Jirikovo
hele, ty si děláš srandu, ale já jí doopravdy nechávám přes den puštěnou televizi, aby se necítila sama...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:37
- Nahlásit
Jandula
a jaky program ma nejradsi? teda krome prani barevneho pradla, samozrejme ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:40
- Nahlásit
Jirikovo
naladěno má HRT1... když odcházím, má tam akorát Dobro jutro Hrvatska...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:45
- Nahlásit
Jirikovo
Ztáár ne! Vím, že jsi mi poslal maila, ale nestihla jsem ho zkouknout. Totiž právě odjel šéf, já tu kalím na plný prdy Landu, skáču na židli, hážu hlavou, mlátím do rytmu do stolu a jedu jak fretka. Tento týden su fakt dobrá. Mám tento týden cca 15 hodin přesčasů, udělala jsem hroznej kus práce, mám ze sebe radost a od příštího týdne bych měla mít klídek lážo plážo a přípravu na letní oddechový čas. Dnes to ještě domlátím a asi i zítra a pak už začnu plnými nozdrami vdechovat letní atmosféru (mírně předčasnou).
Jandula
Pomůžeš mi když tak s chorvatštinou, budu-li si na léto objednávat přes net nějkde nějaký apartmán? Nebo už mluví i chorvati anglicky?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:54
- Nahlásit
Garfield
Klidně ti to sepíšu chorvatsky, nema problema...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:02
- Nahlásit
Jandula
Děkuji.
Ty poslyš, myslíš si, že je v pohodě jet autem do chorvatska směr jižní Dalmácie (Igrane a tam okolo) a prostě naprosto neplánovaně někde zastavit na hezkým místě a najít volný apartmánek poblíž moři? Nebo už dnes už není až tak lehký najít ze dne na den volný apartmán?
Ještě tak před 5ti lety to bylo úplně v poho, prostě jsme tam dojeli, valili po pobřeží, 10x se vykoupali a pak někde, kde to bylo hezký klidný opuštěný jsme zaparčili auto, zaklepali na dveře a už jsme bydleli.
Prej existují v Chorvatsku stanový kempy, já to viděla jen v Itálii, ale neumím si to vůbec představit - nemít možnost se ukrýt v 12.00 hod. odpoledně do kamenného domu.... Bléééé!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:02
- Nahlásit
Garfield
napis si to chorvatsky sama, ne? misto ch pis vsude h a samohlasky ve slove volne prehazuj a bude to skoro jako chorvatstina ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:08
- Nahlásit
Garfield
Sestřenice se svým bráchou a rodinama takhle jeli minulý a předminulý rok, celkem 4 dospělí a 4 haranti (pardon, dětičky)... A našli, předminulý rok byli celé dva týdny na ostrově Čiovo (před Splitem) a minulý rok týden za Splitem a pak přejeli na Čiovo... Není to takový problém, pokud nemáš zvláštní požadavky (pes, písečná pláž atd.)...
Jirikovo
Mi to připomíná kamarádku, chtěla říct chorvatsky šlehačka, pod dojmem toho, že je to všechno nějak podobný řekla:
šlagačka (no a ono je to šlag)...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:11
- Nahlásit
Jirikovo
Jestli máš i nějaký zlepčovák na japonštinu a maďarštinu, pak se v pohodě uživíš jako Manager of Language School.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:13
- Nahlásit
Jandula
Mám požadavek na psa. To vadí? Já schválně zkouknu net, jak je to s obsazeností, cenama a tak, ale zase si říkám, že levnější apartmány najdu na živo mezi těmi, kteří ani netuší že nějaký Internet existuje. Ti co inzerují na netu už jsou moc vychytaní a já žádný luxus nepotřebuji. Chci chládek čistou koupelnu, čistou postel, ledničku a sporák a to mi stačí. Pak už jen moře, slunce, sůl a čistý vzduch.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:17
- Nahlásit
Garfield
Já vím, ale taky ti ne každý přijme psa... Dole v Dalmácii jsou hodně konzervativní co se týče zvířat (i když díky Němcům, kteří psy berou s sebou, se to mění, ale pomalu)...
Já třeba trnu hrůzou, letos sem přijedou naši a já se chci za nima na pár dní vypravit, tak jsem zvědavá, jestli paní domácí bude svolná, abych vzala Sáru... nevím, nevím...
Jestli můžu poradit, vem s sebou Becherovku, tu mají rádi...
Kdy vlastně chcete jet?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:21
- Nahlásit
Jandula
To nevím. To je právě to, že já si dovču můžu vzít v podstatě kdykoliv, ale u přítele je to trošku problém. A pokud rezervaci přes net, tak už bych měla máknout. Jinak to dopadne tak, že tam v červenci pojedeme a uvidíme na místě. Když tak budeme spát pod širákem a zuby si čistit v moři
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:22
- Nahlásit
Jandula
Mohla by jsi mi sem dát odkazy na nějaké obecné nabídky chorvatů (veřejnou inzerci nabídky apartmánů)?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:26
- Nahlásit
Garfield
spaní pod širákem je trestný... abys nebyla konzulární případ...
na ty nabídky kouknu (jestli vůbec něco takovýho existuje), ale nebude to za chvilku...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:16
- Nahlásit
Garfield
zlepsovaky na ostatni jazyky mam taky, zejmena na madarstinu, ale kdyz ti je prozradim, tak nebudu manager ja ale ty a to bych prece musel byt uplne blbej ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:03
- Nahlásit
Jandula
jak to, že je spaní pod šiřákem trestný? sem nevěděla... my jsme takhle spali několik dní na ostrově a minimálně rybáři o nás věděli. to mě ani nenapadlo... sem pako...
|