| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:46
- Nahlásit
Garfield
hladnjak - bez kuchynky, budes mit hlad (i kdyz abych nebyl za debila, ono to bude od chladu, takze asi lednice)
pecnica - v aparmanu je pecen chleba pro pripad nouze (spis to bude ale od slova peceni a bude to trouba)
rostilj - jo jsou tam nejaky rostlinky, abys ten chleba nejedla suchej (nebo taky nejaky rost na grilovani)
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:49
- Nahlásit
cherry
Dálnice je super, ale drahá jak... minulý rok mě každá cesta Záhřeb - Split vyšla na cca 4000 Kč... (benzín plus to jejich mýtný)...
Garfield
Hladnjak - lednička
Pećnica - trouba
Roštilj - gril
Grijanje - topení /to je hlavně uvedeno v těch apartmánech, který jsou v provozu třeba už od dubna, tak aby tam lidi nezmrzli/
Čísla odhaduju, že znamenají
1/4+2 - jeden apartmán pro čtyři osoby plus dvě přistýlky...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:52
- Nahlásit
Jandula
no cekal bych ze kdyz se mrknes na muj spravny preklad, tak ze ocenis moji genialitu ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:56
- Nahlásit
Jirikovo
Si to psal ve stejným okamžiku jako já... máš pahrbek geniality?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:57
- Nahlásit
Jandula
ne, to jsou jenom kulaty zada ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:44
- Nahlásit
Jandula
sakra, to už je mimiňáky neuvidíme všechny pohromadě... ale alespoň jeden pejsek tam zůstane určitě plus druhý nezadaný taky... tak já to vidím na čtvrtek 4.5. že bychom vyrazily z Prahy, škola mi končí po 11.hod na Buděkovický. Ale třeba tam ani nemusím chodit, to se uvidí. Ale pěkně mě štve, že lidičky na štěňátka tak spěchají, vždyť jim nebudou ani dva měsíce...
a na psí vycházku bysme mohly jít v pátek odpol. ...
tak co Jirikovo, kommst du mit uns?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:46
- Nahlásit
Eda
no promin, ale normalni lidi (ti co nestuduji nebo nemaji zrovna dovolenou) jsou ve ctvrtek bezne v praci ... so ich komme nicht ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:49
- Nahlásit
Eda
Nebuď šprt... škola neuteče...
Jirikovo
No tak sem si vzala dovolenou nooo... už mi po čtyřech měsících, co jsem nebyla doma, docela hrabe, takže to dělám pro zachování svého zdravého rozumu (no i když...)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:51
- Nahlásit
To all:
ještě jsem se s vámi chtěla poradit o granulích... Eda teď jedla NUTRAM, kuřecí a dneska mi v obchodě říkali, že se to už přestane sem dovážet (nebo vyrábět). a nabídli mi jako náhradu FITMIN. Vyrábí to v Čechách, vzorky mi taky dají, ale z toho nepoznám, jestli to Edě bude chutnat.ta zbaští všechno jako pochoutku, ale aby jí to chutnalo i pak... složení je v celku průměrný, jen nevím, co je to chlondroitin sulfát a co si myslet o cukrovarských řízcích...
takže moje otázka je jasná, chci slyšet vaše reference na FITMIN, jsou-li jaké... dík...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:52
- Nahlásit
Jandula
no ale zavidet ti ji snad muzu, ne?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:55
- Nahlásit
Jirikovo
si vem taky dovolenou, na půl den by stačila... to se hnedka vidí, co všechno nejsi ochotný obětovat pro psy
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:57
- Nahlásit
Eda
mila zlata, kdybych pracoval pro eurotel, tak by to slo. ale jelikoz dneskem zaciname uz na pul pracovat i pro telefonica o2 czech republic, tak mam docela problem i s pitomym pul dnem dovoleny ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:00
- Nahlásit
Jirikovo
ale milej zlatej, to přece není tak, že když se vaše firma sloučí s jinou, tak zaměstnanci musí pracovat víc hodin, aby všechno stihli, ne?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:01
- Nahlásit
Eda
chondroitin sulfát je dobrý na klouby... jestli je Eda popelci, tak to určitě zbaští, uvidíš, co jí to bude dělat se střevama, Sára trpí na průjmy, takže se docela bojím...
Já jí teď dávala Hills j/d (veterinární řada na klouby), ale zaprvé je to moc drahý, zadruhý nevím, jestli to doopravdy pomáhá... Takže jsem teď objednala Happy Dog Neuseeland (www.happydog.cz), až pojedu do ČR, tak uvidím, snad to Sáře bude vyhovovat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:03
- Nahlásit
Eda
hele nestudujes ty neco co ma neco spolecnyho s informacnima systemama? tak si predstav dva naprosto odlisny, ze kterych se musi udelat treti, uplne novej a v nem maji byt vsechny pozitivni veci z tech dvou puvodnich a zadna negativni .... vidis v tom nekde ubytek prace??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:03
- Nahlásit
Eda
No a co ty, obětuješ školu?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:05
- Nahlásit
Jandula
jo, to jsem si myslela, že je to na klouby. dobrý, ale ze vzorku stejně nepoznám, jaký bude odpad, tak nevím...
tak jak na čtvrtek? souhlasíš? akorát si musíme od Ketrin nechat vysvětlit pořádně cestu, ať nebloudíme, jsem sqělý navigátor-amatér , tak bych raději měla trochu podrobnější popis cesty...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:08
- Nahlásit
Eda
Jandula
dve zensky, jedna ridi, druha naviguje .... no ja si snad tu dovolenou musim vydupat, tohle proste MUSIM videt
|
Eda
Člen |
- Nahlásit
Jandula
jasně, klidně obětuju, jen ráno musím pořádně utahat Edičku na procházce, aby doma nezlobila. teď ještě nevím, jestli s ní bude někdo doma, aby ji vyvenčil nebo ne...
Jirikovo
mno, popravě se je učím i projektovat, tak to trošku vím, o čem je řeč... takže tomu rozumím, že i 1/2den volna je dost...
|
Jandula
Člen |
- Nahlásit
Eda
Vezmu mapu a podívám na plánovač tras...
Jen jestli se to hodí Ketrin????
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:10
- Nahlásit
Jirikovo
ale my ještě nemáme rozdělený funkce, kdo bude řidička a kdo navigátorka... ale asi je to jedno, obojí zvládám brilantně, ale po pravdě, řídím o něco líp, než naviguju...
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
Eda
no a podle toho, jak jsi tady popisovala minule jak ridis, tak ta navigace .... pozdravujte v Kosicich ....
|
Jandula
Člen |
- Nahlásit
Jirikovo
chceš snad kritizovat moje řidičský umění???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:11
- Nahlásit
Jandula
jasně, tak počkáme, až se tu objeví a vyjádří se na náš super nápad...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:12
- Nahlásit
Jandula
to bych si nikdy samozrejme nedovolil, ale ta kombinace ridicky a navigatorky me proste zaujala ....
Eda
no a kdyz vis, o cem mluvim (ty IS) tak si to predstav v podminkach dvou takhle velkych firem ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:14
- Nahlásit
Jirikovo
hele, navavážej se do nás, jo? kdo říká, že musíme jet přímou trasu bez odboček Praha-Ketrin? to by bylo nůďo... když pojedeš s námi, můžeš nám ukázat, jak se jede přímo, ale zase to nebude taková zábava jako když bloudíš...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:16
- Nahlásit
Jirikovo
ale tak tam na to asi máte lidi, ne? to přeci nemůžou dělat lidi jen tak z fleku, kteří to nikdy před tím nedělali... teda neměli by, no.. kam se nám to jen ten Eurotel řítí?!?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:16
- Nahlásit
Eda
ale jo, pokud se tak domluvite s Ketrin, ze ve ctvrtek odpoledne vyjedete a v sobotu se u ni stavite na navstevu, tak to muze byt i docela zabava ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:18
- Nahlásit
Eda
jasne ze na to mame lidi. jenze tem lidem nekdo musi rict, jaky jsou soucasny procesy a jaky se ocekavaji v budoucnosti. implementace je pak uz na nich, ale ty prvni dva kroky za nas nikdo neudela ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:19
- Nahlásit
Jenom poznámka: v pondělí musím vyrazit směr CHR... tak by bylo vhodné, abych se ještě předtím objevila doma...
Druhá poznámka: mám orientační smysl...
Třetí poznámka: určitě se neztratíme (a když jo, tak to nepřiznáme)... - vlastně se jede neustále za černým mostem dozadu...
|