Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 18:54
- Nahlásit

Eda
Overal, chacha. Salina měla postupně asi 4, jak na ní praskaly, tlustice jedna.
Jó, zapomenutí veškerých povelů, to teď má Bresta taky! Ona je teď ta veledůležitá, na které všechno závisí a já si můžu trhnout. Ne že bych ji chtěla k té kakajdí zabíračce ještě ňák prudit, ale když chce venku hrabat myši a já ji volám domů, tak by snad mohla uznat že k miminům musí přijít aspoň relativně čistá a ne s packami a struky obalenými v hlíně a blátě

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 19:20
- Nahlásit

Ketrin
tak se na ní nezlob, třeba jim chce dopřát už v takhle mladým věku kousek přírody, alespoň zprostředkovaně... skoro lituju, že máme Edičku, hned bysme si pro jednoho mimi jeli... jsou opravdu moc hezcí!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 19:43
- Nahlásit

Eda
A dyť já se nezlobím to přejde a ona mi pak zas pomůže s výchovou mladýho

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:04
- Nahlásit

Ketrin
teď jsem tvoje fotky ukazovala mámě a ta se mohla smíchy potrhat nad tělocvikářem na židli a nad vypuštěnými Krakeny! mlčný bar soucitně okomentovala...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:45
- Nahlásit

Eda
Hlavně byste se asi fšichni smíchy trhali kdybyste viděli mě, jak trávím dny tím, ža za vypuštěnými krakeny pořád běhám s toaleťákem a hadrem a odstraňuju odpady vzniklé jejich metabolismem....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:15
- Nahlásit

Dnes nebudou žádný fotky, manžel si pučil foťák. A budeme podruhé odčervovat (jsou jim 4 týdny), tak je musím zvážit a to jsem sama zvědavá, jak se mi to podaří.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:20
- Nahlásit

Ketrin
chces rict, ze budes mit doma takovou show jako je vazeni a nemas k tomu fotak?? no to si snad tvuj manzilek z nas dela srandu, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:26
- Nahlásit

Jirikovo
Na focení potřebuju minimálně 1 ruku. Na vážení aspoň 3. A jsem na to sama. Takže tak.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:29
- Nahlásit

Ketrin
hele i bez foceni ti jedna ruka bude chybet a jestli ti chybi jedna nebo dve, to uz je prece jedno ... proste vymluvy ...

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:38
- Nahlásit

Ketrin
ne ne, já se ti neměju, vím, jak to zhruba vypadá, když jsou Krakeni vypuštěný... nestíháš to uklízet..ale to vážení bude show, tak škoda toho foťáku... ale mohl by pan manžel přijít na tuto akci domu a pomoci ti jako jedna ruka vážící a jedna ruka fotící, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:52
- Nahlásit

Už je to hotovo a celkem to šlo. Průměrná váha 2885 g, Drontal zajídali masíčkem, tak se ani moc nevzpouzeli.

Eda
Manžel má jiné (pracovní) starosti - to já si celý den jen doma hraju se psy

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:57
- Nahlásit

Ketrin
to já si celý den jen doma hraju se psy
no jo,nekdo si to holt umi zaridit ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 11:10
- Nahlásit

All
Kdybyste viděli teď tady ten BORDEL! Jdu to uklidit. Oni si trochu pospí a nanovo.

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:00
- Nahlásit

Ketrin
no to je jasný, když si doma hraješ se psy, tak tam pak máte bordel... no, zauklízíš si a bude dobře... já taky říkám, že když si každý ráno nezazametám, tak den nestojí za nic... za chvilku jedem s Edou na stehy, tak se těším, až bude bez overalu, který už teď visí na vlásku a už už prasknout...

dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 18:02
- Nahlásit

Jak vite, Veronika se dlouho, dobre a verne stara o retrivry v nouzi, ted ma doma nejaky problem a chvili to nebude moci delat, nenasel by se tu nekdo, kdo by http://retrivri.estranky.cz mohl za ni chvili udrzovat, aby to neumrelo? To by byla strasna skoda, jsou to velmi zive stranky, diky nim se podarilo umistit peknych par retrivru. Pokud byste nekdo mel chut, ozvete se mne na coracos@seznam.cz nebo primo ji, ma maila na tech strankach

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 08:31
- Nahlásit

dejavu
moc ráda bych pomohla, ale tak daleko moje schopnosti nesahají... už dobře čtvrt roku jsem se nedokopala k aktualizaci svych stránek...
Ketrin
tak co nového v kakacím a kousacím údolí? dej do placu nějaký nový fotky, ať víme, jak pokračuje rasící četa bílých čertů a čertic...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:38
- Nahlásit

dejavu
Jsem na tom stejně jako Eda-ráda bych pomohla, ale mé PC schopnosti se omezují na odeslání příspěvku nebo vložení fotky sem.
Ale co třeba zaúkolovat Jiříka?

Eda a ostatní
Nového celkem nic-jen to co se dá čekat-že jsou čím dál větší, akčnější, kousavější a ničivější. Ale jsou nááádherní a šiiiikovní atd.
Představte si, že v rámci možností už jsou docela čistotní-do bedny (kde už jen spí) nic neudělají - hned po probuzení vřískají, abych je vyndala, a pak se hned vyprazdňují na noviny. Takže když se tohle devítinásobné nadělení po spánku hned uklidí, tak pak následuje celkem dlouhé období, kdy je maximálně sem tam nějaká loužička.
No a už taky nosí hračky a natrhané kousky novin a přibíhají na pískání nebo volání (/podle situace na ně volám Děti, papat! nebo Děti, máma!
Jdu přidat nějaké fotky, uvařit jim kuře s rýží a mrkví a pak zas vypuknou návštěvy. Tak se tu mějte!

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:55
- Nahlásit

Ketrin
tak super, moc se těším na fotky!!! sem s nima!!!
kdybych měla čas, tak sem u vás taky návštěva!!! ale je to malinko z ruky jen tak na návštěvu... a při mém štěstí by stejně spinkali, když bych tam byla...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:56
- Nahlásit

Eda
a při mém štěstí by stejně spinkali, když bych tam byla...
coz by taky bylo jejich jediny stesti, ze by neprisli hned o iluze, jak muze byt na tom svete krasne ....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:24 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Ahojky, zdravím všechny Hlavně Ketrin a miminka
Když tak koukám na fotečky, nemůžu přestat s tím žvatláním o tom, jak sou roztomilý a krásný.... a lidi okolo mě maj za magora, no jo.... Ale když jsem tam otevřela stránky chlupatýho štěstí a hodila tam fotečku tý mojí malý holčičky, tak začalo osazenstvo žvatlat taky
Asi se nedočkám konce května, kdy si pro malou vyrazíme, aspoň, že tam koncem dubna jedem na návštěvu ( dovést granulky, na které jí chceme naučit ). Asi mě odtamtud budou rvát násilím při představě, že si jí odvezu až za měsíc....

lab
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:27
- Nahlásit

Ahojte tak som tu zas. No tentokrat aj s novou galeriou, tak sa pozrite na Neopir galeriu, dnes vytvorenu a napiste co si myslite o mojom trosku mensom ale zato stastnom labrosovi ???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:34
- Nahlásit

Ketrin
fotky jako vzdy uzasny ...

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:18
- Nahlásit

Jirikovo
jses drzoun drzá!!! ale už jsme zvyklí, tak to víc nekomentuju... jen počkej, až budem venčit s Jandulou, to ti Eda ukáže, jaký seš syčák!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:19
- Nahlásit

Eda
precti si na prazskem foru, ze my s ®onie se nebojime vubec zadnych psu, naopak cim vetsi, tim lepsi souper ... takze mi nevyhrozuj tou tvou hnedou rvackou, my si to s ni klidne vyridime ...

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:24
- Nahlásit

Jirikovo
ale počkej, boj musí být fenaxfena. ne ty s Ronie x moje ubohá samotná hnědka popř. Eda se SárouxRonie... proč nejste nikdo na chatu? nudím se ve vlaku...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:25
- Nahlásit

Eda
boj bude klidne fena x fena. ociti svedci ti potvrdi, ze pes velikosti mensiho kone ®onie problemy nedela, takze nejakou Edu, tu si da k veceri ....

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:29
- Nahlásit

Jirikovo
jasně, ale aby neměla kritický den, tak to jí raději dej před procházkou udělat detailní rozbor budoucnosti...:d znáš to, Jáchyme, hoď...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:36
- Nahlásit

Eda
muj pes bohuzel kriticke dny nemiva nikdy, takze ja nemam sanci si odpocinout ... kriticke dny mivam z meho psa ja, proste takovy dny, kdy na tebe vsechno pada ....

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:40
- Nahlásit

lab
bezvadnej, opravdu moc hezkej!!! to je celkem jedno, že je menší, hlavně že je šťastný a hlavně tvůj!!!
Ketrin
pan Beneš vypadá na vědátora... a ti ostatní... to je klasika!!! bezvadní raubíři!!! díky za vylepšení nálady!

Handy
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 18:36
- Nahlásit

Ketrin
Dělám to správně, když mu pořádně kouknu na zubiska se všim všudy a potom strááášně chválim a dám pamlsek? A když couvá tak neodměňovat?
Jo a upravuje se labroušům srst? Někde jsem četl o zatřihávání chlupů na konci ocasu...ale to mi přijde takový divný
Díky

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání