Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:11
- Nahlásit

Eda
tady máš přesnou citaci našeho upozornění:
Na celém území Chorvatska je přísný zákaz nocování ve volné přírodě. V praxi to znamená, že s výjimkou ubytování v hotelu, kempu a privátu je jiný způsob nocování zakázán. Při nedodržení tohoto nařízení se turisté vystavují policejnímu stíhání, soudnímu řízení a peněžité pokutě, nebo vězení.

Minulý rok jsme tu zrovna měli nějaké mladíky, kteří kvůli tomu byli vyhoštěni...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:29
- Nahlásit

Garfield
Koukni na tyhle stránky: http://www.apartmani-hrvatska.com/makarska/index.h tm

vyber si přesný místo, pak jen klikni na detail, pod názvem Mogućnost držanja kućnog ljubimca si pak můžeš najít, jestli tam chtějí psy nebo ne...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:35
- Nahlásit

+ ještě bych ti doopručila super místo nad Splitem:
http://www.apartmani-hrvatska.com/split/index.htm
Jmenuje se to Vinišće, je tam super čistý moře a krásnej klid...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:41
- Nahlásit

anebo u Omiše, místo se jmenuje Staniči
http://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=39 48
http://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=46 65

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:22
- Nahlásit

Jandula
"Mogućnost držanja kućnog ljubimca" to je hezká řeč

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:29
- Nahlásit

Ketrin
Spousta věcí zní v chorvatštině fakt úplně jinak než v češtině... někdy líp, někdy hůř...

Jinak, fotky jsou fakt nádherný... A pana Beneše jsi do tý díry doopravdy nenapasovala? Takhle se tam uvelebil sám?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:36
- Nahlásit

Jandula
Nenapasovala, přísahám. Je to škvíra cca 20 cm mezi sedačkou a (nefunkčním) komínem, obloženým palubkama. Do škvíry rádi lezli všichni a musela jsem je odtud spící lovit, ale usnout v této poloze se podařilo jen p.Benešovi.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:43
- Nahlásit

Ketrin
Sem koukala na mapu, ta vaše "obec" (nechci urazit, nevím, jak je to velký) je v okresu Semily?

Ještě že jsi pana Beneše našla, mně se takhle Sára schovává: nejoblíbenější je pod dlouhý záclony, kde čumí z okna a já jí hledám jak šílená a jistotou, že jsem v bytě 3+1 ztratila psa... Jednou jsem luxovala a Sára vysavač považuje za příšernou obludu, který je nutno se vyhýbat protože žere pejsky a zvláště retrievery... tak mám otevřený francouzský okno, luxuju, Sáru nevnímám a po vyluxování začnu hledat, fakt už jsem začala propadat panice, protože pes nikde, nakouknu do ložnice - nic, koupelna - nic... nakonec se pořádně kouknu do ložnice a ta mrcha si na zádech hoví na mojí posteli, schválně schovaná za poštářem a dekou...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:56
- Nahlásit

Jandula
My ten obýváček máme malinkej (proto jsem je už přestěhovala, aby měli rozlet) tak to nehrozí, že bych ho nenašla
Je to vesnice v okr.Semily-místní by se možná urazili, že je to MĚSTYS ale já jsem pražská naplavenina

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:58
- Nahlásit

Ketrin
Já mám byteček taky malinkej, ale Sára se v některých chvilkách umí udělat naprosto neviditelnou...

To jsem chtěla vědět, když Eda tvrdí, jak je to k vám daleko, vždyť je to v zásadě 2 a něco hoďky od Prahy...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:02
- Nahlásit

My jezdíme do Prahy hodinu a půl. Na Černý Most. Potom odtud k mámě do Krče to může trvat klidně stejnou dobu, když je Jižní spojka zasekaná.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:56
- Nahlásit

Ketrin
bač bač, souhlasím s tebou, taky bydlím v městysu a taky jsem naplavenina, jen místní říkají, že proti proudu...
Jandula
napadl mě sqělý nápad. což takhle vzít auto (až tady budeš) a jet osobně na návštěvu za Ketrin a miminy? jedna návštěva se, počítám, ztratí a konečně je uvidíme na živo...
Ketrin
doufám, že ty nás v případě, že dorazíme, uvítáš vlastnoručně upečenými koláči a čerstvou vonící kávou... teď musíš mít času, když nechodíš do práce...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:09
- Nahlásit

Eda
hele kdyz budou kolace, tak se do auta snad vecpu i ja ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:20
- Nahlásit

Eda
Jirikovo
Jandula
trapnou poznámku o koláčích vypouštím, ale jinak je to dobrý nápad akorát musíte přijet CO NEJDŘÍF!!! protože brzo už se kakajďáci začnou rozcházet do světa, ono to uteče....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:35
- Nahlásit

4 nové fotky v galerii Labradoři Sali Bresta a Rambo.

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:33
- Nahlásit

Ketrin, jako vždy super. Tak teď už budeš mít co hlídat ještě venku co, až se Ti každý rozběhne na jinou stranu, jéééé já bych chtěla být u toho.

Gája
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:51
- Nahlásit

Ketrin
Jsou překrásní, jen mě tak napadlo, jak to asi snáší psí máma, když jdou děťátka do světa?? Určitě už máš zkušenosti, poznamená ji to hodně??? Možná je to hloupá otázka, ale fakt by mě to zajímalo. Když vidím, jaká je Bresta vzorná máma a za pár týdnů bude sama, max. s jedním štěndem...no musí to být hrůza. Víš, já si to převádím na lidi, což asi nejde tak srovnávat, ale máma jako máma.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:22
- Nahlásit

Martina
Dvorek, kde budou venku -pokud bude hezky- je uzavřený a absolutně bezpečný a jde se z něj rovnou do kuchyně. To je velká výhoda. Klidně tam mohou být bez dozoru. Pokud ovšem bude konečně teplo. Minulý vrh tam trávil celé dny, to bylo super.

Gája
Opravdu to není jako u lidí. Bresta je fakt vzorná máma, ale až odejdou, oddychne si. Vlastně tentokrát ne tak úplně stoprocentně, protože jeden jí zůstane. No možná jich zůstane déle víc, dva pejsci ještě nejsou zadaní. Ten minimální věk k odběru je prostě stanovený tak, aby štěňata už byla na odchod zralá a už matku nepotřebovala. No a fena má zase nárok na odpočinek a na to, dát se do kupy.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:45
- Nahlásit

Eda
Sem ráda, že jsi to řekla za mě... to s tou cestou nedlouhého trvání mělo být naznačení... ale nechtěla jsem se cpát...

Ketrin
Kdy půjde kakajda do nových domovů?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:00
- Nahlásit

Jandula
Od 29.4. dál. Zatím to vypadá, že všichni co jsou v tuto chvíli zadaní budou pryč do 2.5.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:03
- Nahlásit

Ketrin
aha, no já přijíždím 29. 4. do ČR, dřív jak 1. 5. (to je sváteční pondělí) nebudu moct...

Takže, Edi, jak?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:06
- Nahlásit

Jandula
Hmhm...to je škoda. Toho 2.5. půjde jedna fenka, ostatní asi už ten víkend 29.-30.4. Takže už tady bude dost pusto...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:21
- Nahlásit

Ketrin
No já nevím, ale mně stačí jedno sladký štěňátko, kdyby jich tam bylo víc, tak by mě to nutilo přemýšlet o určitých věcech (a to bych dostala vyhazov z baráku)...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:41
- Nahlásit

Jandula

Tak to pak domluvíme, ještě je čas.

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:52
- Nahlásit

Jandula
Prosím Tě u toho prvního odkazu, co znamená to 1/4+2 1/6+2 a tak... Já to nechápu, asi jsem úplně blbá, ale co už.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:53
- Nahlásit

Ketrin
Domluvíme, fakt bych alespoň jednoho prcka ráda viděla, teď se musí vyjádřit Eda, protože já se tam de facto budu celý týden v ČR flákat, ale ona tvrdí, že musí chodit do školy... Kam ta mládež dneska spěje... škola...

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:01
- Nahlásit

Jandula
Aha tak už mám i nějaký konkrétní požadavky. Ubytování musí být s výhledem na moře. Nesmí to být umístěno v zátoce, aby byl pohled na moře obehnán pobřežím a jen nějaký průzor na to "krásný nekonečno" a musí být ubytování v podstatě úplně u pláže.

To jsem si právě vzpomněla, že jsme projeli celý pobřeží a kvůli té členitosti ostrovů u Chorvatského pobřeží byl málokde nerušený výhled na moře, takže jsem jeli tak dlouho dolů až už byl před námi jen Hvar a tak malej a tak daleko, že nevadil.

Jandulo já jsem úplně šílená, mám záchvat a prostě už tam chci být. Přítel se strašně šklebí, že si neumí představit nicnedělání v hrozným horku, asi ho nechám doma a pojedu s Garfieldem.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:03
- Nahlásit

Garfield
No já si dva týdny nic nedělání v horku tady neumím představit, ale týden se válet není zrovna špatný... S tím výhledem to bude problém...

cherry
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:09
- Nahlásit

No tak v Chorvatsku volný moře moc nenajdeš, naproti jsou samý ostrovy. Jedině jet na ostrov nebo někam dolů. Jinak po té dálnici se jede bezva a u moře super relax. Já taky s blížící se dovolenou prohlížím stránky a nemůžu se dočkat. Občas mě to chytá už teď. Moře je moře..

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:16
- Nahlásit

Jandula
Prosím o překlad: HLADNJAK, PEĆNICA, ROŠTILJ
a GRIJANJE je topení? Ten obrázek vypadá jak radiátor a slovo GRIJANJE mi asociuje "hřání".

Prosím, víš co znamenají ta čísla viz. výše 1/4+2 1/6+3...atd.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání