| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:30
- Nahlásit
Ketrin
vypadám jako pitomec, směju se na celý kolo a prohlížim si tvoje fotky pořád dokola dej mi taky speciální fotku bílý šňůrky!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:34
- Nahlásit
Eda
uvaz si na krk nejaky kus papirovyho kapesniku a podivej se do zrcadla ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:35
- Nahlásit
Jirikovo
se drzoun drzej!!! nemám tak krásný chlupatý ouška a ňuňavej čumáček, já vlastně nemám vůbec žádný čumáček... takže tahle metoda by nevyšla...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:38
- Nahlásit
Eda
Jak už bylo řečeno o několik stránek dříf, bílý šňůrky jsou dvě - Kulatina a Obinka. Tak kterou?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:40
- Nahlásit
Eda
no ouska sis oholila rano a cumacek maskujes za pudrem .... takze vlastne tahle teorie zas tak spatna neni ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:42
- Nahlásit
Ketrin
ta s tím obvázkem!!! to je jasný, takže asi Obinka, ne?
Jirikovo
pudr nepoužívám!!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:48
- Nahlásit
Eda
Tak ji tam máš. Dělá vzornou.
Jinak ta jde do Prahy a bude bydlet někde blízko Šárky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:51
- Nahlásit
Ketrin
díky moc!!!
tak to budou majitelé šťastní, až za nima polezu... a kdy si pro ní jedou? že bych se svezla s nima a jela se na vás podívat...bez Edy, samozřejmě...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:51
- Nahlásit
Eda
takze usi nepopiras???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:55
- Nahlásit
Eda
To ještě vůbec není aktuální...ale vypadá to že ji budou chtít hned první den co to jde, takže asi 29.4.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:55
- Nahlásit
Jirikovo
ale že se hned chytáš takových blbostí, jako jsou uši... se ti divím, že tě to baví... stejně bych to neuhádala, tak to nechám být...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:57
- Nahlásit
Eda
To je prostě Jiřík... se divím, že se nechyt té fotky pro něj, jestli to já mám tak chlupaté ruce...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
Ketrin
ani mu nenapovídej, nebo vymyslí ještě něco horšího... viděla jsi jejich kaličské fotky z prvního pražského srazu? děs běs...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:01
- Nahlásit
Eda
No, jak tam vypadá a tváří se jako Zeman-super fotka...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:03
- Nahlásit
Ketrin
tváří se jako Zeman
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:04
- Nahlásit
Eda
Ketrin
by me zajimalo, kde jsem k takove povesti prisel. nevlastni tata Zeman je abstinent, druhy nevlastni tata Gross si nikdy nevymyslel a treti nevlastni tata Spidla je tak blbej, ze by ho zadny vtipek nenapadl. tak proc si myslite, ze ja bych mel do nekoho rypat????
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:04
- Nahlásit
Eda
Dyť to tam sám někde přiznal-to není můj výmysl
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:05
- Nahlásit
Ketrin
ano, priznal jsem to. kdyz se totiz podivas na tu fotku, tak tam se fakt zapirat neda ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:08
- Nahlásit
Jirikovo
Proč nejdeš do nováckých estrád, když tohle zvládáš, hned bys měl byteček splacený...jsi lepší než Jablonský!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:08
- Nahlásit
Ketrin
protoze rackuju jak Buzkova .... takze bych musel pri jednom vystoupeni delat kombinaci obou dvou ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:10
- Nahlásit
Ketrin
nějak se nám do toho chlapec zamotal, že?!?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:10
- Nahlásit
Jirikovo
... a Havla k tomu... nooo to bude inovace
Tak se tu mějte, dneska samá sranda, já jdu zase vypustit krakeny
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:12
- Nahlásit
Ketrin
ahoj, mějte se, jdu učit,...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:10 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Tak mám chvíli čas, než to zas vypukne... ale musím je pochválit, už několik nocí celou noc spějí a jsou hodní. Krmíme naposled mezi 22-23 hod. a pak až okolo 5.30 ráno. V šest manžel odjíždí do práce a vždycky když tu vidí tu kakajdí spoušť, tak rád a rychle mizí
Eda
Co Edička v prubanu?
Jo a ještě se musím pochválit včera volala paní, co měla zamluveného psa zatím nezávazně, že si ho tedy bere. Byli se podívat ještě v jiných CHS, k čemuž jsem je sama nabádala, a pravila že v úrovni prostředí, péče, nasazení atd. na mne nikdo nemá, a tak i když je moje cena vyšší, že se rozhodli pro štěně ode mne. To mě dost potěšilo, protože tu péči právě málokdo vůbec vidí, natož ocení. Tož se tu chlubím
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:14
- Nahlásit
Ketrin
Tak to blahopřeji, myslím, že se stále ještě najdou lidi, kteří dokáží ocenit tvoje úsilí... Taky bych se obracela na podobnou CHS (zatím mi bylo další štěně zakázáno s tím, že si mám pořídit dítě..)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:16
- Nahlásit
Ketrin
my to ale o tobe vime, ze se o ne staras skoro jako o vlastni ... vsak te taky jakozto chovatelku vsude vychvalujeme ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:17
- Nahlásit
Jandula
no je fakt, ze v prvnich mesicich zivota rozdil mezi stenetem a ditetem nepoznas. porad jenom ji, kadi a spi ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:19
- Nahlásit
Jandula
Jirikovo
Děkuji děkuji
Jo a Černý šňůrka se od včerejška "jmenuje" Pan Beneš.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:26
- Nahlásit
Jirikovo
Dítě nedělá tak rychlý pokroky jako štěně.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:28
- Nahlásit
Ketrin
takze stene je pro zacatecnika v podstate lepsi ....
|