| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:48
- Nahlásit
Ketrin
bohužel, žádnou piraňu nemám, vždyť ani nebyla možnost fotit nic takhle akčního, protože děti byly hodnoučký!
spinkaly, pak chvilku kousaly (spíš samy sebe), pohrály si s kocourem a pak spinkaly... ale naše Eda-piraňa vyšla velikou náhodou, když jsem před ní ležela s foťákem a ona náhodou zívla...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:38
- Nahlásit
Eda
Aha, náhodou zívla...tak to jo, spíš to vypadalo že tě chce spolknout naše mimina taky zívají, tak to abych číhala s foťákem...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit
Ketrin
Jo, spíš je na tý fotce podobná žralokovi
Jinak, už jsem si vzpomněla, vím, kde je ta CHS tady v Hraštici, bydlí hned u rybníka a mají docela dost psů...
Já bych Sára při zívání spíš měla nahrát na magneťák, občas se jí povede takovej skřek, že se i sama sebe lekne...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 09:22
- Nahlásit
Ketrin
ták, fotky už mám upravený, hned po svátcích je expeduju, můžeš se těšit, jedna je tam doslova kalendářová
Jandula
mailni mi adresu do Mníšku, ať se rodiče, posléze i ty potešíš ze sladkých miminek
Eda už dva dny voní Chanelem č. 6-kapřík. Zvládla to při koupání v Berounce a včera si parfém znovu obnovila, ale nevím jak a kdy, měla jsem ji v merku... tak odpoledne to půjdem znovu vyplavat, možná ale spíš posilní ten odér
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit
Eda
tak to good luck, to musí být něco... kapřík??? to musel být pěknej macek...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 11:49
- Nahlásit
Jandula
Myslím že mají 6 dospělých LR, z toho 3 "důchodce", a k tomu asi pořád nějaká štěňata.
Eda
Díky moc, nemůžu se dočkat!
Kapříka asi budeš muset přešampónovat , to je k nevydržení ty ryby...
Právě odjel Red Orange, oficiálně Blade, páníčky zvaný Brian.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 20:14
- Nahlásit
Ketrin
v úterý odjíždím na exkurzi do moravských knihoven, tak to vezmu s sebou a pošlu...
hmm, tak teď už máte doma celkem klid. a kdy odjede Sára?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 21:44
- Nahlásit
No, já to uvidím až později, tak za měsíc... o to víc se budu těšit...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 23:15
- Nahlásit
Ketrin
musím se zase vetřít koukala jsem na fotky a chtělo se mi sežrat štěnda skoro sem se dojala,jak si užívali mámy asi bych takovýhle bobše nedala nikomu.....já snad nikdy nebudu mít štěnda,páč je nikomu nedám a nakonec mně sežerou
jinak fakt chválím výbeěr...Borgo je nádhernej a ostatní taky moc se Brestě povedli
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 09:18
- Nahlásit
Eda
Tak si užij exkurzi.
Aby nebyl zas tak úplně klid, tak ty zbylí dva už jsou pořád s námi v bytě (teda když nejsou venku). A to je slušný mazec-honičky a rvačky po celém kuchyňoobýváku a do toho Bresta chytne pověstný labradoří amok, takže vše co není přišroubované se kácí k zemi...
Sára odjede příští sobotu, dnes ji její páníčci zase přijedou navštívit. Jenom za ty cesty sem by už skoro měli další štěně...
Včera jsem mimina vzala na naučnou vycházku po celém pozemku. Dala jsem jim poprvé obojky, aby si zvykali (nevadily jim) . Zrovna byl silný vítr a elektrárna nám svištěla, tak jsem je vzala až k ní, zda se nebudou bát. Vůbec si toho nevšímali
Jo a v pátek už měli 7,5 kg!
sarax
Díííky za chválu Taky myslím, že se povedli, no ale až čas ukáže...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 16:49
- Nahlásit
Ketrin
tak to máte doma veselo... Bresta by už mohla být uvědomělá máma a ne aby ji chytal amok... myslím, že mimi jsou v pohodě a jen tak něco je nerozhodí. kocoura znají, na různé zvuky jsou taky zvyklí...prostě pohodoví LR
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 17:31
- Nahlásit
Eda
Ona je uvědomělá a zároveň veselá, proto ty amoky, vždycky něco popadne a nutí mimina, aby ji honily, jenže oni jí ještě nestačí a za chvíli odpadnou teď odjeli Sárini páníčci, přivezli Brestě a Sali žužlací kost, byli jsme venku, Bresta si ji zahrabala a Sára s Borgem ji rukou společnou a nerozdílnou vyhrabali ale dalo jim to zabrat
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 19:56
- Nahlásit
Ketrin
jo, už to vidím, jak babča Sali svoji během okamžiku sežrala a pak ještě nabádala Borga, aby jí pomáhal hrabat. Aby si ho ještě nepřitáhla na svoji stranu a neměla si víc práce než užitku...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 20:02
- Nahlásit
Vyhrabaly ji mimina - SÁRA s Borgem, né Sali! Ale jinak tvůj popis přesně odpovídá tomu, jak by to mohlo taky být.
Co kapřík, už vyčuchnul?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit
Ketrin
no jó, teď na to koukám, měla jsem momentální výpadek paměti a pomotala jsem jména Sali a Sára Ale nějak jsem si představila Sali, nonšalantní dámičku, jak zaúkoluje mimi a ti pak budou hrabat podle jejího přání...
jinak kapřík už vyvanul a kupodivu ho nepřeválcovala nějaká horší vůně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit
Eda
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 18:55
- Nahlásit
dneska měla Eda velkej výlet... ušli jsme tak odhadem min. 25 km převážně po lese. ještě že byly po cestě osvěžovny, kde se mohla napít a vyráchat... až bude víc času, ukážu fotky... teď je najedená a spí zaslouženým spánkem výletníků a vyhrála v neoficiálně vyhlášené kategorii "nejšpinavější výletník" kombinace bahna, pylu, jehličí a vody udělala taky svoje...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:06
- Nahlásit
Eda
Jé vy se máte. Taky už se těším na něco podobného. Ale než to ujde Borgo, to ještě uteče času...
V sobotu kvečeru jsem se taky s čubama vydala aspoň na delší prochajdu-mimina spaly a v záloze měly doma několik hlídačů - jenže hned za lesem jsem potkala známého odzdola z vesnice s labroušem - tak se nám čas na procházku značně zkrátil místo toho jsme žvatlali o nových zkušebních řádech.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit
Eda
Sára včera ujela 750 km... Jak se to minule obešlo bez hysterie, tak tentokrát, i přes oblbovací prášky, se zase ukázala... Ach jo...
Ale jinak pilně dospává, protože takový režim jako na chatě tady nemá, v Záhřebu celý den spí a teprve pak následuje blbnutí, ale v ČR musí celý den všechno na zahradě sledovat a pak v osm večer padne a není s ní k hnutí...
Ketrin
Zdravím mimča, alespoň ty, co zbyly....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:27
- Nahlásit
Jandula
Jo tak vy už jste zase zpátky... Je tam aspoň hezky?
Tady je krááásně a já si užívám poslední týden štěněčí mateřské... v sobotu Sára odjede a v pondělí začnu po 2 měsících zas chodit do práce.
Koukni do galerie, Blade/Brian už poslal fotky z nového domova a dokonce napsal mámě Brestě email...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:44
- Nahlásit
Ketrin
Včera jsme se vrátily... Je to takový lehký šok, po více jak týdnu doma mi vždycky trošku trvá než se aklimatizuju...
Ale myslím, že Sára je šťastná, že už jsme zpátky v Záhřebu, urvaná jak pes, na zahradě v čechách furt musí všechno hlídat, aby jí náhodou něco neuteklo a pořádně se nevyspí, i když je pravda, že poslední dva dny dokonce na zahradě i spala...
No vidíš, štěňátka jsi šikovně vychovala, když umí psát i mail, fotky jsou nádherný...
Hezky tady je, asi jako v ČR, o víkendu by mělo být snad až 25 st., tak uvidíme...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:57
- Nahlásit
Ketrin
Fotky opět nádnerný. Kolik máš ještě mimin doma?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit
Martina
Dvě-fenečka odjede v sobotu a pejsek zůstává doma. Pěkně si to tu spolu užívají, řádí s mámou a pořádají hony na kocoura.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit
Ketrin
Tak co Sárinka a Borgo? Užívají si toho, že mají víc pozornosti?
Ještě jsem se chtěla zeptat: lehají si někdy tvoje čuby tak, že mají zadní nohy jako žába? Sára si takhle lehá docela často, tak by mě zajímalo, jestli to dělá jen ona...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:11
- Nahlásit
Ketrin
míma sou fakt krásný
Jandula
hele jako žáby ležej snad fšecky čuby
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:14
- Nahlásit
Jandula
Asi takhle, je to fakt srandovní.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:38
- Nahlásit
Jandula
Užívají, řádí, zlobí, ale už se těším až tu budu mít jen toho svého. Fakt bych nikdy nechtěla dvě stejně stará štěňata. Oni se fixujou na sebe navzájem a já jsem ta třetí. Nejvyšší čas už začít s Borgoušem už něco dělat.
Jinak včera jsem mluvila s lidmi, co mají žlutého neonka, oni ty jejich dospělé "děti" -synové něco před dvacet- na ně udělaly boudu, protože nechtěli jen jednoho psa, ale každý svého. Takže rodiče přivezli štěně od nás a doma je čekalo překvapení v podobě černého LR, o dva týdny staršího, kterého obstarali kluci. No tak to jsem zvědavá jak to zvládnou. Paní je doma a psa chtěli všichni, tak snad je jich na to dost. Jo a náš je sice mladší, ale prý má nad tím druhým navrch.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:40
- Nahlásit
sarax
Jooo? Naše první kokřice tak v životě nelehala, druhá jen jako štěně a Sára takhle lehá téměř furt...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:42
- Nahlásit
Ketrin
Synáčkové jsou ještě horší jak já, když jsem přijela na vánoce domů a ukázala fotky Sáry a řekla, to je moje Sára... Radosti v reakci mých rodičů moc nebylo, ale když jí poprvé viděli, tak se mohli...
Tak to mají alespoň barevně rozlišený, že?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit
sarax
ja mam teda psa a jako zaba lehava taky strasne rad, bud ma polohu jako martiny dessy a nebo ma nohy pokrceny, roztazeny a bricho mezi nima na zemi.
|