| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:04
- Nahlásit
Ketrin
Fakt velký úspěch? To mě těší, asi toho po ní chci moc najednou, ale když si vzpomenu co před tím plotem vždycky předváděla. Hrůza. Tak dělám chybu, budu dávat povel k noze. Díky za radu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:06
- Nahlásit
Martina
No rozumíš, jestli povel volno u vás znamená, že má opravdu VOLNO, tak se vůbec nedivím že táhne.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:12
- Nahlásit
Ketrin
Znamená, že už nemusí sedět a může si jít. Povel k noze totiž moc neumíme. Ale vím jak to myslíš a kde dělám chybu, takže zjednám nápravu. Díky
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:08 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Ketrin
Ahoj, jak se daří miminkům? Už se těší k páníčkům? Já mám třeba taky zamluvené štěně přes 100 km, jedem tam 2 hodiny, za benzín dáme 500,- a taky mi je jasný, že když něco chci, tak si tam zajedu. Třeba příští pátek tam jedu po druhý, vezem tam granulky a na návštěvu mojí holčičky, tak nevím, co ty lidi řeší ...Mentalitu některých lidí fakt nechápu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:09
- Nahlásit
ko4ka
Daří se jim skvěle, teď zrovna spinkají, nechala jsem je poprvé ať si schrupnou po jídle venku, je krásné teplo. Jsou nasáčkovaní jeden vedle druhého na dřevěné podlážce s koberečkem.
A jestli se těší k páníčkům? No to nevím, ale zeptám se jich.
Jinak já jsem se teď taky najedla, sedím tu u nich na dvorku, slunce svítí, mám chvíli klid, udělám si kafe a všichni zájemci-počtáři peněz a kilometrů mi můžou vlézt na záda.
K nám taky většina nových páníčků jezdí to své vybrané štěně navštěvovat víckrát, jaky vy. Jsem tomu moc ráda.
HEZKÝ VÍKEND VŠEM!!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 19:00
- Nahlásit
Jandula
Ketrin
tak dobře, holky, trumfly jste mě, už se nesnažím Edu vyzdvihovat do výšin. Dneska je tady taky moc krásně, s Edou jsme sázely keříky místo zdevastěnejch růží. Ona přes ně měla zkratku, když někoho běžela seřvat k plotu a růže to nevydržely, no tak teď jsem koupila odolné buxusy a snad vydrží víc
I vám ostatním pěkný víkend a užijte si sluníčka!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 07:53
- Nahlásit
Eda
Moje mamí o víkendu vyhnala tátu ostříhat růže, tak jí na to povídá, že je to zbytečná práce, když příští týden přijde ten zahradník, máma se udivila, kde by se u nás jaký zahradník vzal... no prostě přijde zahradník a o růže se postará, to se neboj... no zahradníkem byla myšlena Sárinka... o vánocích je jemně přistřihla a naši neustále nechtějí přistoupit na možnost dát tam nějaký plůtek, zvlášť na tatínkovu pýchu, azalky a rododendrony, odkud Sára krade kůru, řekl, že tam bude jeden živý plot, a to bude ON... chudák Sára...
Jinak, asi fakt začne hárat, ach jo, celý víkend je jak princeznička, tohle se jí nelíbí, chce se jen mazlit, nejradši by nic nedělala jen se ňuchmala...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:41
- Nahlásit
Jandula
Nemáš náhodou icq? Potřebovala bych od tebe s něčím pomoc...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:50
- Nahlásit
Mel
To nemám, písni mi na mail.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:58
- Nahlásit
Jandula
a nebo ti to hodim sem...
Mohla by ses mi mrknout na web chorvatskyho ministerstva skolstvi, jestli tam nejsou nejaky informace o 3dennim financním workshopu? Koukala jsem na anglickou cast webu a nic jsem nenasla... Ty pani, co je uvedena jako kontakt jsem psala uz dvakrat a furt nic... Rada bych se tam jela mrknout, ale uplne naslepo se mi moc nechce
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:27
- Nahlásit
Chci se zeptat - můj pejsa nějak častěji má řídkou stolici. Když jsme venku tak nejdřív je to dobrý, podruhý už řídký. Nevím jestli to mám nějak řešit. Krmím acanou, ale on občas venku něco "slupne". taky když je ve vodě tak hrozně chlemtá. Mám mu dát nějakou dietku? Někdo mi říkal rýži, ovesné vločky a mrkev.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:35
- Nahlásit
Mel
Přímo o tom jsem nic nenašla, ale tady je link s dalším kontaktem:
http://public.mzos.hr/default.asp?ru=975&sid=&akci ja=&jezik=2
a tady něco o tom programu
http://public.mzos.hr/default.asp?gl=2003120100000 04&jezik=1&sid=
Kdyžtak zkus napsat i těm dalším lidem, co jsou uvedený v druhém odkazu.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:40
- Nahlásit
cherry
Sára je na tom podobně, hlavně kvůli tomu chci změnit granule... Nevím, jestli je to tím nebo není, ale za zkoušku nic nedám... Taky je to čuně, sežere venku a oblízne všechno co může...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:49
- Nahlásit
Jandula
cherry
ja si myslim, ze je to normalni. pokud je prvni v pohode, tak ty druhy jsou ridsi, protoze jdou ven tim, jak se pes hybe a streva (cela latkova vymena) pracuji rychleji a proste jde ven neco, co by v klidovym stavu neslo ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:51
- Nahlásit
Jirikovo
jenže Sára měla lehčí srajdu téměř celý víkend, fakt nevím, jestli je to známka hárání nebo sežrání (ve čtvrtek u kamarádky zpracovala gumovou hračku na malé kousky, v pátek v noci to úspěšně vyblila...)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
Jandula
no jednorazovy lehci prujem je podle me u psu normalni. muze to byt z cehokoliv. nekde neco sezrala, nebo to muze klidne byt i tema hormonama pred haranim ... pokud to je jen pres jeden vikend, tak bych to fakt neresil ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:55
- Nahlásit
Jirikovo
snad jo, v sobotu jsem radši zajela do veterinární lékárny koupit něco na průjem, to co jsem u ní dřív s úspěchem používala (nějaký výtažky z mléčných kultur) přestali vyrábět, takže dostala nějaký prášky, honila jsem jí s tím celou sobotu, vždycky už to vypadalo, že to sežrala a pak jsem to našla válet na koberci...
Nějak si nepamatuju, jak to bylo, když poprvé hárala, ale asi taky měla průjem a byla celkově unavenější...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:58
- Nahlásit
Jandula
no uvidis. kdyz to bude pretrvavat, tak s ni prejdi na dietu, dej ji ryzi a trosicku varenyho kureciho masa a ono se to srovna. dva dny na tyhle strave delaji s ®onie divy ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:04
- Nahlásit
Jirikovo
Se Sárou rejže s kuřecím masem úspěch nemá... průjem to u ní nevyřeší a tuhle stravu většinou zvrací...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:04
- Nahlásit
Jandula
a vareny testoviny jsi zkousela?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:07
- Nahlásit
Jirikovo
Já tyhle její průjmy řeším dietou od Eukanuby, to je nejlepší... Jen mě zajímá, jestli je to doopravdy k tomu hárání nebo ne...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:08
- Nahlásit
Jandula
no to asi ale nepoznas ... i kdyz pokud je to z harani, tak to bude asi dyl nez kdyby jen neco nevhodnyho sezrala. na druhou stranu tak jak Saru popisujes, tak ona neco dobryho sezere kazdy den, takze se to taky podle toho neda urcit ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 11:05
- Nahlásit
Jandula
jo jo, takovou jednu zahradnici máme doma taky... dneska ráno vjíždím autem na "dvorek" a Edka si spokojeně leží napěchovaná na mulčovací kůře přesně mezi buxusem a tím druhým keříkem. a v pohodě tam vegetila! ale pškně mě podfoukla! má zakázáno tam hrabat a žrát kůru, ale ležet sem jí nězakázala, protože mi nedošlo, že se tam napasuje
a to když bude Sára hárat, tak to nebude žádný společný venčení? ale do lesa bysme je mohly vzít, tam ve všední den většinou nepotkám ani nohu...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 11:10
- Nahlásit
Eda
Nejhorší je, že ona se snaží být strašně nenápadná, tzn. jde proti tobě, nese si hrdě tu kůru, tzn. byla v azalkách, a když jí řekneš, no Sáro, co si to neseš, tak jakoby nic, ledabyle, tu kůru vyplivne pod heslem: já nic, já muzikant...
Tátovi se neustále snažím vysvětlit, že když tam cítí kočky, tak tam prostě lézt bude... nějak to nechce chápat a to se mi minule podařilo zamaskovat jednu zmasakrovanou azalku (táta dodneška neví, že se tam Sáře esteticky nelíbila, tak jí prostě vytáhla a rozcupovala)...
Pokud bude hárat a pokud nebudou někde psi, tak klidně ne vycházku jo, ale radši bude na stopovačce, štěňátka fakt riskovat nechci...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 11:16
- Nahlásit
Jandula
prosim te, takovy super chov bys mela, papiry pak dokoupis a mas to ....
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 11:55 - Změnil/a: cherry
- Nahlásit
No tak to nebudu moc řešit. Teď mi zase našel venku svačinu v mikrotenovým sáčku, jelikož věděl že to nesmí a já se blížím sežral to i ze sáčkem - lépe řečeno spolkl, protože jsem se rychle blížila.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:14
- Nahlásit
cherry
bych ho mozna zkusil prinutit ten sacek vyzvracet. cely igelitak v utrobach by nemusel delat uplne dobrotu ...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:38
- Nahlásit
Jirikovo
no, ale jak? Mezitím už má další porce v sobě. S ním je to těžké.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:41
- Nahlásit
Jandula
Díky moc, zkusím ty další kontakty...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:42
- Nahlásit
cherry
nevim jak, nekde tady takovy tema podle me bylo, jak vyvolat zvraceni, ja to nastesti nikdy nepotreboval, spis cas od casu opacny tema ....
|