Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
MichaelaB
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:09
- Nahlásit

Ahoj vsem,

my se take hlasime s Nerem...

http://labradornero.blog.cz/

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:20
- Nahlásit

Jirikovo

Dyť jim žádná barva neslezla-z čeho tak soudíš????

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:21
- Nahlásit

Ketrin
no ja na tech fotkach vidim, ze maji vsichni jenom bily snurky ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:22
- Nahlásit

Ketrin
hele a nebo fotis jenom ty dva, co maji snurku takrka bezbarvou ... ze ty mi je chces vnutit ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:22
- Nahlásit

Jirikovo
Jo, no tak to jsou dvě opravdu bílé šňůrky. jedna normální šňůrka, fena s pracovním názvem Kulatina, druhá nikoli šňůrka ale proužek obinadla, fena pracovně zvaná Obinka. ... se vyblbnu, co.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:24
- Nahlásit

Ketrin
hezky jmena ... no jo, tak nam sem posledni fotky vkladas jen ty dva a me to mate ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:25
- Nahlásit

Tak já ti tam dám ještě Oranžovýho neonka, ať závidíš a nepodezíráš mě, že ti ho chci vnutit.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:31
- Nahlásit

Jirikovo
Je tam. Ten je, co?!

Gája
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:39
- Nahlásit

Ketrin
Ten je....fakt krásný, ale mě dostala ta beruška zvaná Kulatina s otevřenou tlamičkou...Neonek mi přijde trošku vůdcovský typ.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:41
- Nahlásit

Gája
Kéž by. zatím se mi jeví spíš jako salámista. No, uvidíme.
Kulatina je pěkná, má super pigment. A je to pěkná dračice vzteklice.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:43
- Nahlásit

Ketrin
neprovokuj me prosim s Neonkem. vzdyt vis, ze jsem se do nej zamiloval .... jo strasne moc ho chci a nestydim se za to ... radeji sem jeho fotky nedavej, nebo vas v noci navstivim jako zlodej a pod bedlivym dozorem jeho matky si ho odnesu domu!!!

Ketrin
kulatinu nechci, dracice by se s ®onie mohla pretahovat, chlapovi by se snad podvolila ta moje potvurka spis ....

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:45 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Jirikovo
No já myslím, že jak bys je tam viděl překně chrupkat v klubíčkách, tak že je sbalíš domů všechny, protože jsou prostě úúúúúúúúúúžasní.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:47
- Nahlásit

Martina
no nevim. preci jen do 2+1 by stacil jeden. a ja proste chci a chci Neonka ... (ted jste me meli videt, jak si tady u toho dupu vzdorovite nozickou ... )

Gája
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:47
- Nahlásit

Jirikovo
Tak to chci raději taky salámistu, než dračici, jednu už doma mám a stačí.. Chci flegmouše. Ale byls první..

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:49
- Nahlásit

Já mám neurotika... chci dračici... hlásím se dobrovolně...

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:52
- Nahlásit

Jirikovo
Já myslela, že projel kolem náklaďák a to Ty si tak vzdorovitě dupeš nožičkou.
Teď vážně, já tuhle diskusi nečtu moc často, Ty si fakt budeš brát od Ketrin pejska? Nebo jen tak co kdyby náhodou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:00
- Nahlásit

Martina
Jasně že ne. Vždyť je pořád v práci! Jak by asi dopadl jeho nový dosud nesplacený byt?!

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:02
- Nahlásit

Ketrin
Takže taková platonická láska, táááák to jo.

Jinak Ketrin jsou fakt super, ať se jim daří a ať pro ně najdeš ty nej nej páníčky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:03
- Nahlásit

Martina
Díky, snažím se ze všech sil

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:04
- Nahlásit

Ketrin
To ti řeknu rovnou: špatně by dopadl... Stejně jako u nás dopadne zahrada až se se Sárou vrátíme domů... a kdyby bylo ještě i to štěndo... to by bylo eňo ňůňo... (Sára jako štěně vůbec neničila, výjimka, která potvrzuje pravidlo, ale začíná si to vynahrazovat teď - zapomněla jsem včera zavřít do ložnice, nejen, že celý den chrápala v posteli, ale zabavila se tím, že mi z nočního stolku sebrala platíčko ibubrofenů - ona, která se ofňuje nad každým práškem - vyloupala je a rozházela po posteli, takže jsem se plazila a počítala, jestli jsou všechny)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:05
- Nahlásit

Martina
no Ketrin ti odpovedela .... strasne bych chtel, myslim si, ze by to prospelo i ®onie, ale bohuzel kdyz jsem devet hodin denne v praci, tak maly pes to zvladne a staci mu potom hodinova vychazka a pak domaci hrani, ale LR by se asi nestihl poradne vybourit a bouril by se pres den na byte, ktery jak spravne Ketrin podotkla neni a v dohledne dobe nebude splaceny ...

Jandula
ja myslel, ze ty jsi ta dracice a ze proto to mate se Sarou tak vyvazeny ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:06
- Nahlásit

Jandula
Hu, to bych se asi dost lekla. Co by jí to mohlo udělat, kdyby je sežrala?!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:06
- Nahlásit

Ketrin
mela by ruzovy hovinka ... teda asi spis ruzovy prujem. ale zase by ji nebolela hlava ...

ne uz mlcim, vim, ze to neni zadna sranda ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:10
- Nahlásit

Ketrin
Asi by se poblila... Nevím, jsem ráda, že to nesežrala... Četlas Robina???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:11
- Nahlásit

Četla, i toho Malinkatýho kreténa a všechno, ale nějak už se mi to všecko pomíchalo dohromady...

cherry
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:22
- Nahlásit

MichaelaB
Moc pěkný, skoro stejně starý jak ten můj, otec Vitality of Tankaram.
Je taky v pohodě, musím ho pochválit měli jsme oslavu hodně lidí doma, celou dobu chtěl být s námi ani ven na procházku nechtěl, choval se vzorně. Sotva odešli už zase kradl papuče

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:29
- Nahlásit

Jirikovo
tak maly pes to zvladne
Jo, jo, vím o čem mluvíš, proto mám doma jednoho prcka.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 17:37
- Nahlásit

Ahoj všichni, tak Eda je už lepší. Dneska seděla u branky a děsně vostře štěkala na kolemjdoucí psy... vypadá jak sifón, jak vtipně poznamenala moje sestra... teď jí jenom hlídáme (Edu, ne sestru), aby si nešla do stehů...
Ketrin
mimiňáci jsou bezva kuličky...!!! škoda, že s mojí kamarádkou to nevyšlo a štěndo si nakonec po dlouhých peripetiích neberou...ale třeba za rok, dva ještě bude příležitost...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 17:40
- Nahlásit

Eda
Jo, mluvily jsme spolu-v této situaci je určitě lepší počkat.
Takže Eda je po kastraci? Já jsem úplně out.... nic nevím!

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 17:47
- Nahlásit

Ketrin
mno, Edička to má za sebou a my taky... narkóza byla špatná, resp. ty hodiny po probuzení... byla zmatená, měla bolesti...dneska už je to "brnkačka" a neboj, out nejsi, probírali jsme to na chatu, kam nechodíš...

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání