| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:19
- Nahlásit
Eda
spis mi rekni, co noveho u tebe. jak se rekonvalescencujete?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:26
- Nahlásit
Eda
Alles Neues
Mění se před očima. Přikrmujeme, učí se jíst z misky. Trochu v tom hamtají, ale na začátek to docela jde. Nevím, jestli se mi je ještě podaří zvážit - už z tý váhy přetékají do všech stran Už jsem je teď taky na chvíli pustila z bedny, ale vydrželi jen chvilku prozkoumávat obývák, pak se nakojili, docpali z misky a už zase chrupou Teď je to s nima asi nejhezčí - ještě moc nezloběj a přitom už jsou roztomilí, komunikují a už se dají mazlit a ňuchňat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:28
- Nahlásit
A přidávám se k dotazu, jak se rekonvalescencujete ? (sqělý slovo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:51
- Nahlásit
Ketrin
ach jo, teďka t ito ještě závidím, ty kuličky.. ale až už vydrží i chvilku nespat a řádit, tak to bude tóčo!
Ketrin
Jirikovo
Edička je báječná pacientka... už se pomaličku vrací do svého normálu, jen se nám zdá, že díky narkóze přišla buď o část sluchu, nebo na nás (resp. naše povely) prdí... jenom se snaží servávat ten "dres" od veta, který chrání jizvu před vykousáním. gázu dovnitř už ani nedáváme, ta tam vydrží tak půl hoďky a pak jí Eda nemilosrdně škube... jen na ven, aby se do jizvy něco nedostalo... včera na procházce vystartovala prohnat pérka bažantovi, tak už je to dobrý a teď se jenom těším na pátek, až jí vyndají stehy a já nebudu trnout hrůzou, aby nějaký neprdl... jo, a ještě chodí okolo zdi z hrubý omítky a dře si ten její oblek, takže je dírovatej, tak sem dneska musela zakoupit nový ve zdrav.potřebách. je to na lidský stehno, původně...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:56
- Nahlásit
Eda
Tak to je fajn, že se vrací do normálu... hlavně aby ti nevlítla do Berounky
Na Salině ten pruban pořád praskal, protože jsem nesehnala větší než vel.9, a to jí bylo jaksi těsné...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:01
- Nahlásit
Ketrin
kolem řeky teď záměrně nechodíme a lesní tůňky a potůčky dělám, jako že nevidím... a snažím se Edu zaujmout jinak... na Edě to nepraská, ale má tam díry a vypadá jako starej tlustej chlap v takovým tom díratym nátělníku...když si sedne(kecne) na svůj klasický způsob kec mec lívanec... ale v těch zdrav. potřebách na mě koukaly paní docela pobaveně... no co, aspoň si měly pak o čem povídat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:12
- Nahlásit
Eda
hmm, tak to ja na ®onie budu ten oblecek kupovat asi ve velikosti predlokti dvouleteho ditete. doufam, ze takove se taky vyrabeji ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:16
- Nahlásit
Jirikovo
jasně, ale třeba Ronie nebude taková drsoňka jako Eda a bude ještě poslusnější pacientka... jinak Eda na tom slusně vydělává, pořád dostává nějaký mňamky a bojím se, že až ji vystříhneme ven z té síťoviny, tak se na nás vyvalí tlusťoch obecnej..:
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:18
- Nahlásit
Eda
mne staci, jak si trela zadek o gauc, kdyz mela haraci kalhotky. predpokladam, ze to treni o kazdy roh a podobnou vec bude naprosto stejny ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:21
- Nahlásit
Eda
To u nás v drogerii si zas asi měli o čem povídat, když jsem kupovala dudlíky na kojeneckou láhev a s manželem řešila, kolik jich vzít - za jak dlouho to ta zubatá žraločí banda zruší...aniž bych předtím upozornila, že to není pro miminko...taky jsme asi na to mimi vypadali jako už poněkud obstarožní pár...
Poraďte mi, jak sem dát video (Kakajda ve chvíli aktivity)????
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:26
- Nahlásit
Ketrin
dej video na sve stranky a nam sem dej odkaz ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:43
- Nahlásit
Ketrin
hurá!!! my chceme video, video, video!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:44
- Nahlásit
Jirikovo
A už je to tu zase. Hovoříš se starší paní, já se nenarodila s přirostlým PC jako vaše generace.
JAK DÁM VIDEO NA WEB ?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:45
- Nahlásit
Ketrin
jak tam vkladas fotky?? zkus tam uplne stejne vlozit ten soubor s videem a uvidime, jestli to pujde ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:05
- Nahlásit
Tak bohužel. Co kdybych vám to někomu poslala na email?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:07
- Nahlásit
Ketrin
kdyz to posles na muj mail, tak si to rad prohlidnu, ale nemam kam to vlozit ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:09
- Nahlásit
Posílám to Edě, ale leze to jak šnek.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:16
- Nahlásit
Já se hlásím taky, Edi nebo Jirikovo, přepošlete mi to... dík
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:22
- Nahlásit
Ketrin
tak posílej, posílej, mně to zase přileze jak šnek, mám připojení přes Eurotel. a rozešlu to dál, Jandulo, Jiřino, hoďte sem svůj mail...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:23
- Nahlásit
Eda
Vydrž, zatím odešlo 20%....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:23
- Nahlásit
Eda
jana_viskova@yahoo.com
díky díky...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:26
- Nahlásit
Ketrin
jasně, za chvíli půjdu s Edkou ven, ale ntb nechám zapnutej, tak se moc těším, až to přijde..
Jandula
už jsem si tě dala do adresáře... tak vyčkej času, zatím...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:29
- Nahlásit
Eda
neurazej nase uzasny skvely a dokonaly pripojeni ...
a posli mi to prosim na jirka.kuchyna@seznam.cz
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:36
- Nahlásit
Jandula
Jirikovo
Vzhledem k rychlosti mého telekomího a Edy eurotelího připojení, to můžete čekat jako na koni tak pozítří...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:49
- Nahlásit
Tak sorry. výsledné hlášení je, že soubor je moc velký a nepodařilo se ho odeslat. A přitom to je jen 1-minutový video z foťáku!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:02
- Nahlásit
Ketrin
jéé, to je škoda... tak až to dá synátor na web... i když to předchozí video, co tam máte, mi taky nejde spustit...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:08
- Nahlásit
Jandula
Ne? Tak to mně jo... Ale není to nic světobornýho-prostě na zelené louce plné žlutých pampelišek Bresta provokuje ke hře své tři 9-týdenní potomky a běhá kolem nich šílené osmičky a torpédí amoky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:17
- Nahlásit
Ketrin
takovy lidi mam nejradeji. naslibuji, clovek se tesi a pak nic ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:18
- Nahlásit
Jirikovo
Stydíííím se....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
...prostě si představte asi následující děj (vzhled štěňat znáte z galerie) němého filmu s názvem Co se děje v bedně:
1.celkový záběr hemžení v bedně.
2.detail- Černý šňůrka spí na zádech s vyvaleným břichem.
3.Red Orange se mu přímo na to bříško vykadí...
střih-kameraman uklízí h...o
4.Černý šňůrka nerušeně spí dál
5.Dosud statická Zelená se vrhá na Žlutého neonka a kouše ho do ucha. Neonek se převalí na záda, kope ji nožičkama.
6. Oranžový neonek ve snaze přemístit se na klidnější místo přelézá bratry a sestry hlava nehlava, šlape jim na břicha. Někteří postižení zakvičí, někteří ho vrávoravě pronásledují.
7. K bedně přichází máma Bresta. Všichni se vrhají ke kraji bedny, piští, šplhají vzhůru po postranicích.
8. Černý šňůrka stále spí.
............
............
............
Stačí?
|