| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 18:36
- Nahlásit
JandulaJandulaJandula
Přišel mi e-mail z Chorvatska-poptávka po štěněti pejskovi LR, prý na výstavy atd. Vzhledem k tomu, že mi ještě nevyšly žádné inzeráty, a web taky ještě není kompletně aktualizovaný, nechápu kde na mě přišli. Není to náhodou přes Tebe? Kdyby jo, tak prosím Tě, co je to za lidi?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 18:50
- Nahlásit
Já vím, že sem teď dvojka máslo se svojí odrostlou hnědkou a vede Ketrin s budoucí demoliční četou... Ale přece se sem vtírnu s dnešní fotkou a typickým Edím posedem typu "kec lívanec" a s co největším počtem aportků v hubě...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 19:29
- Nahlásit
Eda
Jaký máslo?! Jen houšť. "Kec lívanec" je plemenný znak.
Já sem vtírnu Salinu, která se podle mě povedla nejlíp za její 10-letý život.Kdo má černýho psa, ví o čem mluvím.
Sedíc na haldě sněhu převyšující plot, machruje a štěká na běžkaře. Jen díky jí - strašlivýmu černýmu psovi- nás ještě nikdo nevykradl
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 21:46
- Nahlásit
Ketrin
Oka, když říkáš plemenný znak, tak mi nezbývá, než souhlasit. Ty máš CHS, já ne... Ale Eda umí sedět ještě jako chlapi v hospodě s vyvaleným břichem... jen se mi jí ještě nepodařilo vyfotit v této sqelé poloze... tak někdy příště...
Jen díky jí - strašlivýmu černýmu psovi- nás ještě nikdo nevykradl
mě cestou domu nebo i dole ve vsi zastavujou UPLNE neznami lidi a ptaji se, jak se ma Edicka a ja se ji dari a at ji URCITE pozdravuju!!!
jednou sem jí hrozila, že jí přivážu v lese a nechám jí tam (myslím, že to bylo po tom, kdy posnídala čerstvé ranní noviny, aniž by si je kdo stačil přečíst). ale přítel mi připomenul, že sem blbá, že do půl hodiny by nám ji vracel někdo domů. protože půlka vesnice ví, jak se Eda jmenuje a druhá půlka ví, kde bydlí přece jenom hnědá příšera, se kterou pořád někde rajzuju, to se jen tak nevidí...
už chci, aby rostla tráva, protože ta moje hnědá k...a chodí zvěři do krmelců žrát suchý chleba a rohlíky, který ji dost složitou procedurou odchytu a následnýho páčení dostávám z huby ven.... (je to s podivem, ale seno tam vždycky nechá without notice.. )
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 08:49
- Nahlásit
Ketrin
Tak o tom nic nevím, můžeš mi ten mail přeposlat na jana_viskova@yahoo.com
Podívám se, co je to za člověky.... jo???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:02
- Nahlásit
Jandula
Přeposláno. Díky.
Eda
To mi připomíná, když jsme poprvé byli navštívit na víkend švagrovou s čtyřměsíčním akčním torpédem Brestou, chodili jsme po městě a já se ji bála někde nechat před krámem, aby ji někdo neukradl. A švagrová: Prosím tě-do hodiny by tu byli a na kolenou tě prosili, ať si jí vemeš zpátky!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:12
- Nahlásit
Jiříkovo
V galerii máš foto, cos chtěl.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:15
- Nahlásit
Ketrin
dekuji dekuji dekuji, jdu na nej
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:16
- Nahlásit
Ketrin
to je bomba jak tam jsou nasackovani .... a jak lezi krizem pres sebe. no hlavne ze kazdy si najde svou tankovaci pistoli ... super fotka. akorat mama tam vypada docela unavene ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:35
- Nahlásit
Ketrin
Ona to píše za svoje známé... Sama má chovatelskou stanici Angels of Baranya, která se specializuje na retrievery /Nova Scotia duck tolling, Chesapeak bay retriever - feny jsou z naší CHS z Vlčích luk/...
Jestli chceš, mohu jí zavolat a vyptat se. Spíš si myslím, že na tebe dostala kontakt v klubu, že máš štěňata, píše to všeobecně, jestli máš štěňata, jaké barvy... atd...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:37
- Nahlásit
Ketrin
Blahopřeji, jsou nádherní. Zlatíčka, i s maminou. Bresta je fakt dobrá.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:38
- Nahlásit
Ketrin
Dále tam píše, jaká je cena a jak daleko bydlíte od Brna, resp. Bratislavy. Chtějí psa.
Tak co, mám jí cinknout?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:43
- Nahlásit
Jandula
Zatím bych to nechala, odpověděla jsem, tak uvidíme. Třeba jen rozhazuje sítě. Kdyby se ještě ozvala, tak ti dám vědět. Za případnou pomoc s prověřováním předem díky, jsi moc hodná. Mně se na ty uvedené webovky nešlo včera dostat.
všem
Taky už mám aktualizované webovky, tak se můžete podívat. www.calenzana.wz.cz
Ale většinu fotek znáte odsud. Ještě přibyde rodokmen vrhu.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:46
- Nahlásit
Ketrin
Určitě se ozvi. Můžu se ještě zeptat na cvičáku, jaké jsou reference, přece jen je chorvatsko malinká země s ne tak dlouhou kynologickou pověstí (teď by mě sežrali, kdyby to slyšeli) a tahle CHS je tu docela známá...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:49
- Nahlásit
Jandula
Aha...takže opravdu by to bylo na výstavy popř.chov... což je sice lákavé, ale zas aby to nebyla nějaká "fabrika"...no, uvidíme.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 13:53
- Nahlásit
Ketrin
mají to tam tak uvedené, výstavy a chov, když by ti odpověděla a začala se vážně zajímat, tak jí pak můžu zavolat. Píše, že ho nechce pro sebe, ona labradory jako takové nemá, takže snad to nebude nějaká ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:02
- Nahlásit
Ketrin
Stránky se vážně povedly, fotky jsou krásné a to co píšete např. o pořízení štěňátka, o canisterapii, a vůbec o vás, je úžasné. Ještě jednou blahopřeji i k těm stránkám.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:06
- Nahlásit
Gája
óóó díky...úplně se červenám snažila jsem se to koncipovat spíš pro lidi, co teprve uvažují o pořízení psa, aby si uvědomili co to obnáší...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:08
- Nahlásit
Ketrin
takovym lidem dej kontakt na me, ja jim na dva dny pujcim ®onie a kdyz si to nerozmysli, tak jsou vhodni pro porizeni stenete ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:16
- Nahlásit
Ketrin
Jo jo, stránky jsou super... mě dostala výchova...
Jinak jsem koukala na chorvatský fórum, kam chodím, je tam ta paní Mirela... tak kdybys chtěla...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:49
- Nahlásit
Ketrin
Moc gratulujeme k miminkům!!!!!!!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:57
- Nahlásit
Ahojky, konečně jsem se dostala k PC, taky máme náročný týden, kamarádovi se včera začal předávat vodicí pes Griff, takže máme velkou hoňku. Jinak, sem včera volala chovateli, od kterého jsem si měla v půlce května odebrat štěníka a tvrdil mi jak je určitě fenka v očekávání a včera mu volám o ono houby Takže teď vybírám dále.....Ach jo, to je to, když se někdo na něco spoléhá
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 09:58
- Nahlásit
Ketrin
Tak jak rostou miminka?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:07
- Nahlásit
jeee ja mam retrivra..ale vkladat fotky mi nejdou pak je nemam na netu.....
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:56
- Nahlásit
Ahojte, pardon, že se opět vměšuji.
Tak jsme včera rodili. Jako naschvál se narodilo 5 psů a jedna fena. Já potřebovala minimálně 5 fen. Co teď. Asi budu muset mezi potencionálními majiteli fenek udělat loterii z klobouku.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:01
- Nahlásit
ty jooo...nejste nikdo z prahy???ze bysme udelaly labradori retrivri vypravu
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:01
- Nahlásit
Evicka
Tak samozřejmě taky gratulujeme. Jak to proběhlo???
No je zajímavé, že doopravdy poslední dobou je větší poptávka po fenkách, já jsem taky ten typ, vždycky jsem měla a vždycky asi i budu mít fenku...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:07
- Nahlásit
Evicka
Taky moc gratuluju a matce přeju hodně zdraví, sil a mléka
6 štěňat je na tak malé plemeno docela dost, že?
Jandula
My rosteme jako o závod Několik jich už dnes má přes dvojnásobek porodní váhy a ostatní ho budou mít tak zítra. Což na ten věk je super.
Taky jsem si myslela, že vždycky jen fenu, psa nikdy. Pak do mého života vletěl Rambo a proto si teď budu nechávat pejska
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:21
- Nahlásit
Ketrin
Proto tam mám uvedeno to ASI... aneb nikdy neříkej nikdy... Zatím si psa nedokážu představit, ale člověk míní...
Máte na stránkách další fotky?
A co zájemci?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:36
- Nahlásit
Jandula
Fotky snad přibydou po neděli něco... syn někam jel pryč, tak nefunguje Bude mě muset naučit až přijede domů to tam vkládat, takhle je to takový nepružný... Dnes zkusím vyfotit sólo toho největšího "vykrmeného bobra" Už se těším, až otevřou oči.
Zájemci, no, je dost brzy, jedna fenka byla zadaná už před početím a jinak teď pár lidí už volalo, ale do telefonu stejně nikomu nic neslibuju, uvidí se až o návštěvních dnech
|