Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:27
- Nahlásit

Jirikovo
ne, chtěla jsem si vzít i Meggie a Eda by jí vychovávala k obrazu jejímu a já bych byla u Chocholouška pečená vařená

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:31
- Nahlásit

Eda
jako ze by ji vychovavala na skladce, kam jsi chtela nebohou Edicku odvezt??? to bys potom neskoncila u Chocholouska ty, ale spravce skladky. teda pokud tam nejsi na brigade ....

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:36
- Nahlásit

jo, tak to mě nenapadlo, nechat je obě dvě na skládce!! díky za nápad

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:39
- Nahlásit

Eda
nemas zac, penize dle sveho uvazeni posli na muj ucet ....

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:11
- Nahlásit

fčera jsem si vyšla na procházku se dvěma LR a v lese najednou s náma ještě další tři LR výtečníci ... bylo to docela tóčo... ale sranda... honili se, rvali o aporty, plavali ve sněhu... ještě že s sebou nosím skoro pořád foťák...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:14
- Nahlásit

Se máte. To my už chodíme jen na krátké čůrací prochajdy. Vyhlašuju soutěž-tipujte, kdy se nám to narodí.

berča
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:29
- Nahlásit

Ahijky, kamarád by si chtěl pořídit v brzké době labradora. Ještě neví, zda bez nebo s PP. Zcela jistě chce ale psa černé barvy. Můžete mi prosím poradit vaše doporučení? A jaké jsou podmínky pro uchovnění labroušů?
D9K dík

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:37
- Nahlásit

Ketrin
tak já tipuju, že se narodí 7.3. a narodí se 6 holčiček a 4 kluci. barvy se neodvažuju hádat a koukej si pěkně naše tipy zaevidovat, ať víme, kdo byl nejblíž... a jaký jsou ceny?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:07
- Nahlásit

Eda
Barvy, to je to jediný co je jasný-všichni žlutí.
A ceny? Mno, tak co byste řekli tomu, že výherce by mohl strávit jeden den s odrostlejší (6-týdenní) smečkou zubatých draků, a to all inclusive - musel by zajišťovat veškerou péči včetně ÚKLIDU

Evik
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:20
- Nahlásit

když je tu teď řeč o štěndech labíků, tak bych se chtěla zeptat, jak je to u nich s dědivostí barvy....Moje šéfová má 3měsíční fenečku, která je po černých rodičích, ale ona je klasicky plavá. Všichni její sourozenci byli také černí a prý i rodiče těch rodičů..... Jen mě to tak zajímá, zda je třeba možné, aby tu plavou barvu čubinka zdědila třeba po nějaké prapraprababičce? Předem díky za vysvětlení.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:21
- Nahlásit

berča
Jestli chce opravdu labradora, ať si pořídí s PP. Jinak bych doporučila takové ty všeobecné zásady-vybírat štěně po kvalitních rodičích, koukat hodně na povahu, při návštěvě štěňat u chovatele se nedat zaslepit roztomilostí štěňátek, ale mít oči otevřené, na všechno se chovatele vyptat, všechno si nechat ukázat. Pokud natrefí na nesolidního chovatele, nepodlehnout soucitu a štěně z takového prostředí nebrat.
Podmínky uchovnění jsou tyto:
1. Zdraví - DKK nejhůř 2/2
2. Exteriér - aspoň 2 výstavy ve věku minimálně 12 měsíců, z toho aspoň jedna vyššího typu (ne oblastní), ocenění výborný nebo velmi dobrý.
3. Povaha a výkon - minimálně zkoušky OVVR.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:22
- Nahlásit

Evik
Pokud jeden z černých rodičů nese žlutý gen -.ani jeden z nich není dominantně černý -, tak samozřejmě mohou dát i žlutého potomka.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:31
- Nahlásit

Evik
Vloha pro barvu prý může vyprsknout až z 9.generace. Někdo si třeba zakládá na čisté černočokoládové linii a ejhle, narodí se žluté štěně a nikdo neví, kde se to tam vzalo.

Evik
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:51
- Nahlásit

Ketrin

tak díky moc za osvětlení....je to stejně zajímavé. A může se třeba stát, že by se narodilo štěndo "dvoubarevné" nebo "žíhané"...Je to zajímavé, že jsou vždycky buď černá, hnědá či plavá štěnda....To prostě musí mít vždycky nějaký ten barevný gen nad všemi navrch. Nikdy to nemůže být "vyrovnané" ?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:59
- Nahlásit

Evik
Viděla jsem fotky štěňat se znaky, ale naživo jsem to neviděla nikdy. To je vada a myslím, že dost vzácná.
Existuje web, kde je dědivost barev LR přesně popsána, ale já si tu adresu nepamatuju. Mám to doma. Pokud tě to zajímá, dám to sem večer nebo zítra.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:02 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Našla jsem to
http://members.tripod.com/~beulahland/coatcolor.ht m

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:08
- Nahlásit

znova
http://members.tripod.com/~beulahland/coatcolor.ht m

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:28
- Nahlásit

Ketrin
Já hádám 5. 3. a bude jich 9: pět holek a čtyři kluci...

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:43
- Nahlásit

Ketrin
tak tu tvojí první cenu si pěkně strč za klobouk! al kakajdu zubatou bys nám chtěla podstrčit, to tak!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:46
- Nahlásit

Eda
No co co co... jsi majitelka fenky, tudíž potenciální chovatelka, co já bych byla kdysi dala za to takhle si to nezávazně vyzkoušet! Ten šok by pak byl menší...

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:48
- Nahlásit

tak mi držte palce, jdu na ortopedii, trochu se mi budou šťourat v pravým lokti... vždyť platí, sportem k trvalé invaliditě... tak k tomu já mířím mílovými kroky... bojim bojim

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:50
- Nahlásit

Ketrin
to sice jo, vyzkoušet, to beru... ale bohužel sem si to loni v létě vyzkoušela až až u černý LR mojí kamarádky... byla sem u nich skoro každý den a vím, že je to banda kousáků zákeřnejch...naštěstí nevydržej dlouho a museli chrnět a postupně odpadávali...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:51
- Nahlásit

Jo a podle nových řádů se nesmí používat psí jména propagující rasisimu, extremismus a terorismus, takže s Kakajdou je konec.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:54
- Nahlásit

Eda
Držíme palce moc a moc... Hlavně se brzo uzdrav ať můžeš přispívat, budeš nám tu chybět...

Ketrin
A jména známých i neznámých pivovarů se používat můžou???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:03
- Nahlásit

Ketrin
6.3. v 18.06, 11 kousku, 6 holek a 5 kluku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:11
- Nahlásit

Jirikovo
Neeee, 11 ne!!!

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:14
- Nahlásit

Ketrin
11 nebo 10 - jeden pinďa už se ztratí, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:19
- Nahlásit

10 jsme měli, takže vím, co to obnáší a považuju to za maximum.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:25
- Nahlásit

Ketrin
je mi lito ... ja to tak proste vidim ... tak ja si to jedno navic koupim ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:27
- Nahlásit

Jirikovo
Pokud ho budeš první týden každé dvě hodiny kojit a čistit (v dalších 2 týdnech můžeš interval prodloužit), tak ti ho dám zadarmo

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání