| Autor |
Zpráva |
Evicka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:02
- Nahlásit
Ketrin ahojky.
Jsem ráda, že to tak skvěle dopadlo a všichni jsou OK. U nás je to tak, že jedna fena nezabřela, čímž jsme si potvrdili domněnku, že náš dědek už je k ničemu. Jinak Zina si dává na čas, břicho má obrovské, až se toho docela bojím. O víkendu se nedělo nic a byla jsem docela ráda, protože manžel byl celé dva dny pryč, doma jsem sice měla jakousi půjčenou starou škodovku pro všechny případy, ale moc jistá jsem si nebyla. Dnes ráno Zina taky vypadala jako že nic, tak fakt nevím. Spočítala jsem to určitě dobře. Jinak někteří čekatelé jsou už nervozní, už by si nejradši přijeli vybrat hned a já pořád jen říkám " Ještě nic, vydržte". Potom dám vědět. Typuju to na minimálně šest kousků, možná i víc. Bude to pro mě záhul, protože takhle malý pes a tolik štěňat, to musím začít tak po třech, čtyřech dnech hned přikrmovat. Uvidíme, uvidíme. Jinak na fotečky kouknu. TTakže se mějte hezky a hlavně zdravě.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:07
- Nahlásit
Ketrin
ty jsou krásný a ňuňavý!!!! akorát jednomu malinkýmu nebožátku zalehl červený raubíř hlavičku
hlavně nás musíš zásobovat fotkama průběžně!!!
cítím, že už to na mě zase jde... nemít Edičku, už bych chystala doma pelíšky, mističky a hračky pro miminko...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:32
- Nahlásit
Ja se samozrejme pripojuji rovnez ke gratulacim a preji pevne nervy
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:35
- Nahlásit
Jirikovo
cau, jak bylo na horach? ja ani nemusim nikam do hor jezdit, bohate mi staci zasnezene Brdy...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:36
- Nahlásit
Eda
Máma říkala, že snad během včerejšího dne a předchozí noci napadlo 30 čísel sněhu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:39
- Nahlásit
Eda
no tak treba auta z parkoviste jsme vyhazovali skoro tri hodiny ... ale jinak super, kdyz bylo normalni pocasi, dalo se lyzovat, kdyz bylo hnusne, dalo se sedet v hospode ... takze ani minuta nazmar ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:41
- Nahlásit
Jandula
je to tedy teďka opravdu nádherný!!! svítí sluníčko... pohodička...jen malou chybu to má- musím se učit, zítra je něco jako předzápočtový test... ale ráno jsme s Edičkou byly na hodinku běhat a bylo to krásný... Eda plavala ve sněhu, já sem soptila a snažila se nějak dýchat vedle ní...
Jirikovo
to je mi jasný, hospoda je grunt...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:45
- Nahlásit
Eda
kdepak, grunt bylo skutecne lyzovani, hospoda byla takova nastvaba ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:48
- Nahlásit
Jirikovo
a kde jste vůbec byli lyžníkovat?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:51
- Nahlásit
Ketrin
Taky moc gratuluju k devíti klusťoučkým kukulatým myšmám. Já chcu taky myšmu! Aspoň jednu! Jedinou malou myšmu pro radost.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:51
- Nahlásit
Eda
Buď ráda, že tam máte sníh, tady je bahno. Já včera dopoledne pracně uklidila celý byt, vyluxovala, vytřela, vydrhla koupelnu, pak jsme šly se Sárou do lesa a Sára vypadala jak čuňátko, byla úplně celá od bahna (tenhle týden budou fotky)... nejdřív jsem si naivně myslela, že jí vytřu ručníkem a zbytek bahna vyčešu, doma jsem zjistila, že bude muset do vany, takže výsledek procházky byl naštvaný pes a já zmordovaná, protože jsem pak musela znovu uklidit byt...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:55
- Nahlásit
Jandula
tak to znám... ale neboj, my to tady budem mít tak cca za týden to samý... jen já to mám o fous horší, protože Eda dokáže nasvinit víc prostoru (ne jen "malý" byt, ale rovnou celý dům...)
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:58
- Nahlásit
Jandula
Mně o tom mluv. Po třech neúspěšných zvedáních Garfielda ručním jeřábem se konečně naučil skákat do vany tak, aby si nerozbil hlavu o druhou stěnu a konečně pochopil, že je to docela dobrý to "mytí podvozku" a že za to něco dostane.
Ovšem jsem jej o víkendu ošetřovala tím hypermanganem... V čistě naleštěné koupelně... V podstatě mám červeně vymalováno, červeně přestříkanou vanu, červený vlasy, ruce, červenýho psa, červený ručníky, červený zuby i spodní prádlo... Není nad lahvičku granulek hypermanganu, puštěnou sprchu a splašenýho psa.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:00
- Nahlásit
Garfield
Proč jsi mu dávala hypermangan???
Sára má ke kluzkým povrchům nedůvěru (teda ona má nedůvěru téměř ve vše krom lidí a zvířat), takže dostat do vany skokem by se mi jí rozhodně nepodařilo...
Jinak je tu takový vítr, Sára celou procházku hystericky poštěkává na všechno poletující odmítajíc udělat základní potřeby... Neurotik jeden.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:01
- Nahlásit
Garfield
ough... tak červený všechno ale můžeš zase brát jako nový moderní design tvého nového bytu... a až se ti to zase okouká, tak musíš začít používat třeba modrou skalici...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:04
- Nahlásit
Jandula
No ošetřovala jsem mu šulďasa, aby se mu tam neudělal zánět kvůli tomu zelenýmu "hnisu".
Eda
On hypermangan je takový perpetum mobile, čím víc to chceš umít a rozředit, tím víc se to množí a rozrůstá.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:05
- Nahlásit
Garfield
doufam ze ti ta cervena barva z obliceje zmizi, abych se te nelekl ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:07
- Nahlásit
Garfield
já si na hypermangan pamatuju z dětství, kdy jsem si v tom musela koupat nohy a desně mě vždycky udivilo, kolik jedna granulka udělala červenýho....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:08
- Nahlásit
Garfield
Aha, kamarádky labrouš na to taky trpí a veterinář jí řekl, že už je to nafurt, akorát je to někdy horší někdy lepší...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:08
- Nahlásit
Jirikovo
...to máš jak s krásnou vzácnou květinou... Když na ni usedne nádherný pestrý motýl, ještě její krásu prohloubí, když na ni sedne šedivá prašná můra, uškodit jí to nemůže...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:09
- Nahlásit
Garfield
a na kterou kvetinu jsi si sedla ty sediva prasna muro?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:17
- Nahlásit
Jirikovo
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:43 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
Ketrin
Tak se přidávám ke gratulacím! Jsou to nádherní sametoví pupíci. Hned bych si jednu zulíbací holčičku objednala...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:59
- Nahlásit
Evicka
Ahoj. Tak držím palce. Třeba už v tuto chvíli rodíte.
K tomu sněhu-veterinářka jedoucí k nám v závěru porodu v pátek večer nevyjela k nám na kopec, uvízla s autem ve sněhu asi 1 km od nás, a s přenosným ultrazvukem a ostatními fidlátky musela ten kilák do kopce pěšky k nám dojít (já byla doma zrovna sama a bez auta). To mě bude ještě stát nějakou pořádnou flašku, ale jak ráda ji dám! Taky se ten posledníček mohl narodit mrtvý, kdyby se to ještě víc protáhlo.
Všichni krásně přibírají a to mi bohatě vynahrazuje můj spánkový deficit.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:02
- Nahlásit
Ketrin
no jsou nadherni, ocekavame ale vic a vic fotek .... snaz se trochu, at z toho taky neco mame ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:14
- Nahlásit
Jirikovo
Ty brďo, ty si drzej... Sám si stěžuješ jaký to je starat se o jednoho psa co má průjem..
A Ketrin jich má teď jedenáct...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:55
- Nahlásit
Jandula
jenze prujem tech deviti prece uklizi jejich mama, aspon tak to ketrin na zacatku psala ....
... ale drzej jsem, v tom u me nenastala zadna zmena ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:03
- Nahlásit
Jirikovo
Žádnej průjem nemají, neb jsou plně kojeni.
A co bys chtěl-to pravý fotící období přijde až za čas. Teď by to bylo jenom pořád variace na jediné téma-Al Kakajda ležící, spící, pijící, popřípadě občas vřeštící, ale to na fotce stejně nepoznáš.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:05
- Nahlásit
Ketrin
chci treba al-kakajdu kojici a tak .... jak budou nasackovany vedle sebe a pricucly ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:27
- Nahlásit
Ketrin
štěníci jsou fakt nádherný sametový myšky...mooc ti závidím budoucí demoliční jednotku tak ať krásně rostou
|