Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:29
- Nahlásit

Ketrin
zkontroloval jsem sve bradavky a nevypada to, ze by se mi tvorilo mliko, takze mam obavy, ze asi nejsem ta prava kojna ....
hele a vysvetli mne neznalemu, ktery neodchoval jeste zadne stene, co to znamena cistit. jako kazdy dve hodiny olizat?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:31
- Nahlásit

Jirikovo
Tak nějak.Novorozená štěňata se neumějí samy vyprázdnit-matka je musí masírovat jazykem, aby se vyčůraly a vykakaly, a dokud je plně kojí tak všechny jejich exkrementy taky po nich uklízí, tj.požírá. Průšvih je, když např.fena při porodu uhyne a chovatel musí zajistit kromě krmení i tohle.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:35
- Nahlásit

Ketrin
To jako musíš požírat výkaly??? nestačilo by, kdyby je majitel uklidil?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:35
- Nahlásit

Ketrin
neboj, to se ti nestane. hele a staci masirovat rukou a exkrementy proste sebrat (spis asi vytrit) a vyhodit, nebo i jako nahradni lidska mama budu muset masirovat brisko jazykem a to co ze stendy pak vypadne snist? vis aby melo to maly pocit, ze je vsechno jako u mamy ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:37
- Nahlásit

JandulaJirikovo

Ježíííš, to nemyslím požírat výkaly. Ale to masírování bříšek!
No já to nikdy nedělala, jenom si myslím že nahradit tu fenu není jen tak. Podle literatury se to dělává vatičkou.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:40
- Nahlásit

Ketrin
Jo tak to jooo. ono to totiž vyznělo, že musíš požírat i výkaly... Chápu, že i masírování bříšek je náročný, ale požírání výkalů by bylo nade vše...

Ale to se vám určitě nestane, Bresta je zdravá fenka, obětavá matka a Salinka jí bude pomáhat...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:41
- Nahlásit

Ketrin
no vlastne usetris za zradlo pro Sali, ktera se dostatecne nadlabne poziranim vykalu svych synovcu a neteri ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:47
- Nahlásit

Vidíte to dost romanticky. Salinu samozřejmě k vrhu asi týden nemůžu pustit, protože novopečená matka v důsledku hormonálního přeladění by ji "sežrala". A potom - minule to bylo tak, že Sali zhruba jednou denně nezúčastněně nahlédla do bedny a s výrazem "tohle já teda nemusím" odkráčela.
Jsou feny-obětavé "adoptivní matky", ale Sali teda mezi ně nepatří. Kámoška dokonce měla štěně, kdy matce vrhu pomáhala stará fena a dokonce se rozkojila a kojily obě.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:49
- Nahlásit

Ketrin
Jooo tetička Sali... vidí haranty a řekne si, že na tohle ona nervy nemá... Je pravda, že já i když děti miluju, tak cizí rozmazlený děcka taky nemusím... Tak třeba je na tom Sali podobně...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:50
- Nahlásit

Jandula
Je prostě taková a byla taková i jako mladá. Proto jsem ráda, že štěňata neměla.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:52
- Nahlásit

Ketrin
Myslíš, že by je mohla zavrhnout???

Ale jinak odstrašující případ pro všechny, kdo nemají rádi rozmazlený "parchanty": jeďte do CHR a pak už vás doma nic nepřekvapí a budete říkat, jak jsou v ČR děti vychovaní...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:54
- Nahlásit

Jandula
Až tak strašný by to asi nebylo... Ale myslím, že by nebyla úplně ideální matka. Ale to jsou jen mé dohady, co by bylo kdyby.
S těma dětma-myslím, že nynější generace rodičů i u nás už praktikuje dost tu "volnou nestresující" výchovu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:59
- Nahlásit

Ketrin
Věř mi, že to není tak strašný jako tady... Já nevím, ne že jsem pro to, aby se dítě mlátilo (od našich jsem dostala pár facek velice velice málo), ale dítě musí vědět, kde jsou hranice a meze... Když ho nechám dělat si co uzná za vhodný, tak mě v jedenácti pošle kamsi...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:01
- Nahlásit

Jandula
od našich jsem dostala pár facek velice velice málo
no jo, tak to je vsechno jasny ... zanedbana vychova, proto jsi takova jaka jsi ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:02
- Nahlásit

A oklikou se dostáváme zpět ke psům - pes je výborný pedagogický prostředek

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:03
- Nahlásit

Ketrin
Jak to myslíš???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:03
- Nahlásit

Ketrin
takhle nenapadnou odbocku zpet k tematu nemame sanci prokouknout, vid?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:05
- Nahlásit

Jandula
No učí "hada" nenásilně, že není středem vesmíru, zodpovědnosti za druhého živého tvora atd.atd. vždyť víš.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:07
- Nahlásit

Ketrin
ja nevim, sousedka ma dva hady a ti si v klidu lezi v terarku a nemyslim si, ze by si o sobe mysleli, ze jsou stredem vesmiru ... a jejich jedina zodpovednost za druheho ziveho tvora se projevi v okamziku, kdy jim da do terarka mysicku. to pak maji tolik zodpovednosti, ze ji hned sezerou (asi samou laskou)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:09
- Nahlásit

Jirikovo

To je ta sousedka, co hlídá ®onie? Tak to bych si rozmyslela ji chudinku půjčovat. Co kdyby jednou došly myši.

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:09
- Nahlásit

Ketrin
Což o to, já už jsem v šesti letech musela chodit s kokřicí ráno ven (mámě se nechtělo vstávat), ale stejně ta hlavní odpovědnost byla na našich... Jinak já to spíš beru tak, že se "had" naučí, co je živý tvor, že se k němu musí chovat tak a tak... a třeba ho pak nenapadne šikanovat děti ve škole...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:11
- Nahlásit

Ketrin
®onie je preci jen vetsi nez mys, tudiz by ji had nespolkl ... ale je to super pozorovat je pri krmeni. a dobre simraji kdy lezou po zadech, blby je, ze pak maji snahu omotavat cloveku krk, i kdyz mi neni zima a salu nepotrebuju ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:14
- Nahlásit

Jandula
A taky pokud pes dítko zaujme, tak mu zabere čas, který by jinak třeba trávilo různým potloukáním a následnou konzumací drog atd...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:18
- Nahlásit

Ketrin
mezi potloukanim a konzumaci drog jsou jeste dva stupne. nejdriv cigara a potom alkohol. a az pak prijdou na radu drogy ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:20
- Nahlásit

Jirikovo
No jasně, já nemám kdy to tu vypisovat.
Já jsem teda asi retardovaná - pořád jsem jen u alkoholu. Cigára jsem vynechala, k tomu třetímu ještě nedošla...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:22
- Nahlásit

Ketrin
no jo, ale vzdyt my se tady bavime o "hadech" a promin, ale ani sebe ani tebe za "hada" nepovazuju. jo to takova Jandula s detskym oblicejickem, ta je jeste v rizikove skupine zahrnuta ...

Evik
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:29
- Nahlásit

Ketrin

dodatečně díky za ten odkaz o té dědivosti barev

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:14
- Nahlásit

tak 3x hurá našemu zdravotnickému systému. MUDr. XY zjistil, že můj loket není na lokální anestezii, ale že si zaslouží plnou péči v podobě celkové anestezie. takže vás tady budu oblažovat svojí bezva přítomností až do 20.3., kdy půjdu "konečně" pod pořádnou kudlu... to je dobré pro Edu, který budu stále házet aporty dostatečně daleko. když jsem to zkoušela levačkou, vrhla na mě opovržlivý pohled... proč jako tak blízko?!?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:11
- Nahlásit

Eda
Ty jo. Tak ať se to povede. Soudě podle smajlíků, bereš to sportovně

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 06:32
- Nahlásit

Ketrin
Mno, když jsem zjistila, že se jedná o nezhoubný nádor, co tam mám, tak sem si jenom oddychla a jede se dál... celý svůj život musím brát sportovně...

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání